2009 Nisan Anneleri buraya

Acayip burnum akıyor ve de hapşırıyorum,bugün yarın doğursam kızımı da sevemeyeceğim.

iyi akşamlarr kızlarrrr nasılsınızzz bennn çok kötüyümmm ya saçıma 1 buçuk yıldan belli saçımı botamıyordum ana saçım çıksın güzel bi rofle yaptırım dedim dün gittim kuaföre alçakk kuaför saçımı yaktıı bütün emeklerim ve hayalerimmm kül oldu yaaaa:1no2:2 günden belli uykumda bile kuaförü görüyorum saçım ve kuaförüm kabusum olduu :çok üzgünüm: offfffffffffffffffffffffffff koca lafı dinlemedim boyatma dedii bana saçlarım çok güzeldi ya ama ne yapim oğlum doğuduğunda annesini bakımlı ve güzel görsün sitedimmm:çok üzgünüm:

offf insan çok üzülür yaaaaaaaaaaaaa keşke yaptırmasaydın hiççççççç kızmadın mı?

yok canım kimse yırtılmamış bugün
yırtılan açılan yarılan yok bin şükürdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyy bak bu feci olmuş parçalasaydın kuaförü vermeseydin para mara

basla senaycım senin ki anca valla 2 tane cıkarcan yaaaa

bu arada dogaldogum.com a bakan varmııı
bi inceleyin derimmmm

bu arada saç diplerine sürdürmedim 1 santim aşağıdan başladı röfleye amaaa gitti elimde kaldı güzelim saçlarımm kala kala elimde 1 santim saçım kaldıı ayy stresimi attim derken daha kötü oldum ben ne yapacam şimdii yaaa :çok üzgünüm:

yok canım bebekler yerlerinde maşallah biz nisan anası olcaz martın başında hepimiz dökülmedik

bizim topiğin bebekleri akıllı,, teyzesii,,,
onlar günleri geldiğinde çıkacaklar...

bugün eşime 10 gün kaldı dedim... işlerden konuşurken ....
ne 10 gün mü kaldı dedi,,akıllı doğuma zannetti, ben halbuki izine ayrılmama demiştim..

şoka girmiştir adam bi andaaaaaaaaaaaaa:1shok:

ayyy bak bu feci olmuş parçalasaydın kuaförü vermeseydin para mara[/QUOTE]

vermedim tabii para falann herhafta gel bakımını yapim diyo ne yararki kopan saça bakımm yaaa offffff ya

ayyy bak bu feci olmuş parçalasaydın kuaförü vermeseydin para mara

vermedim tabii para falann herhafta gel bakımını yapim diyo ne yararki kopan saça bakımm yaaa offffff ya[/QUOTE]

canım geçmiş olsun.... bir şeye ne kadar özenirsen o kadar kötü oluyor...
benimde düğün saçımı boyatmıştım 1 hafta önceden bir tutam yaktı, kopardı... allahtan arkada iç bölgelerden bir yerdeydide belli olmadı..

birde gözüken önlerde bir yerde olsa ne yapardım..düğün saçı düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…