kızlar bu son iki gündür yeni bir bebiş gelmedi değil mi?
tv seyrediyo herkesss
çok yazmışsınız okuyamıyacam vallla...
takip etmem gereken bir konu varmı çiçek
başlayımmı ıkınmaya:roflol:şenay 2 saat içinde doğurabilir misin
evet yaaa mart annelerinin yarısından fazlası şubatta doğurdu bizde yok bi numara harbi nisan annesi olacazyok canım bebekler yerlerinde maşallah biz nisan anası olcaz martın başında hepimiz dökülmedik
iyi akşamlarr kızlarrrr nasılsınızzz bennn çok kötüyümmm ya saçıma 1 buçuk yıldan belli saçımı botamıyordum ana saçım çıksın güzel bi rofle yaptırım dedim dün gittim kuaföre alçakk kuaför saçımı yaktıı bütün emeklerim ve hayalerimmm kül oldu yaaaa:1no2:2 günden belli uykumda bile kuaförü görüyorum saçım ve kuaförüm kabusum olduu :çok üzgünüm: offfffffffffffffffffffffffff koca lafı dinlemedim boyatma dedii bana saçlarım çok güzeldi ya ama ne yapim oğlum doğuduğunda annesini bakımlı ve güzel görsün sitedimmm:çok üzgünüm:
yırtılan açılan yarılan yok bin şükürdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyok canım kimse yırtılmamış bugün
ayyy bak bu feci olmuş parçalasaydın kuaförü vermeseydin para maraiyi akşamlarr kızlarrrr nasılsınızzz bennn çok kötüyümmm ya saçıma 1 buçuk yıldan belli saçımı botamıyordum ana saçım çıksın güzel bi rofle yaptırım dedim dün gittim kuaföre alçakk kuaför saçımı yaktıı bütün emeklerim ve hayalerimmm kül oldu yaaaa:1no2:2 günden belli uykumda bile kuaförü görüyorum saçım ve kuaförüm kabusum olduu :çok üzgünüm: offfffffffffffffffffffffffff koca lafı dinlemedim boyatma dedii bana saçlarım çok güzeldi ya ama ne yapim oğlum doğuduğunda annesini bakımlı ve güzel görsün sitedimmm:çok üzgünüm:
yok canım bebekler yerlerinde maşallah biz nisan anası olcaz martın başında hepimiz dökülmedik
başlayımmı ıkınmaya:roflol:
evet yaaa mart annelerinin yarısından fazlası şubatta doğurdu bizde yok bi numara harbi nisan annesi olacaz
bizim topiğin bebekleri akıllı,, teyzesii,,,
onlar günleri geldiğinde çıkacaklar...
bugün eşime 10 gün kaldı dedim... işlerden konuşurken ....
ne 10 gün mü kaldı dedi,,akıllı doğuma zannetti, ben halbuki izine ayrılmama demiştim..
yok canım kimse yırtılmamış bugün
başlayımmı ıkınmaya:roflol:
evet yaaa mart annelerinin yarısından fazlası şubatta doğurdu bizde yok bi numara harbi nisan annesi olacaz
ıkın ıkın en fazla altına yaparsın canımmmmmmmmm
çiçek çok alemsin gülmekten kırıldım sırnaşık şey
sırnaşık şey
şoka girmiştir adam bi andaaaaaaaaaaaaa:1shok:
ayyy bak bu feci olmuş parçalasaydın kuaförü vermeseydin para mara
yok dr beni doğurtmaya niyeti hiiiiiiiiiç merak etmekız şaka bu akşam ciddi olmasın ..yarın doktorada gidiyosun. yatırmasın seni masaya
yok yaramaz kandırmasın seniiiivermedim tabii para falann herhafta gel bakımını yapim diyo ne yararki kopan saça bakımm yaaa offffff ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?