2009 Nisan Anneleri buraya

benim nstde hiç sancı çıkmamış bu 1 hafta doğurmam mı demek...
bir de bir daha gerek var mı çektirmeme.sanırım dr gerek duymaz.dr bir hafta önce 39.haftada alalım diyordu ben istemiyordum ama şimdi çok sıkldım 31 martısabırsızlıkla bekliyorum...
size bişey anlatayım.drun teli çaldı bugün.açtı bir hamile 35 haftalıkmılş ağrım var diye doğuma girmek istiyo.dr bir sürü kızdı.çok komik salak 35 haftalık bebeği doğurmak istiyo....hihihi

nasıl yani hepsi mi yandı saçlarınınbenneyaptımki

yuh yani 2 kilocuk şey doğurup napıcak acaba.
nst de sancın yoksa bi süre daha dourmazsın demek ama bööle şeylerin garantisi yok bilioruzki

tamam yahu salağım ama bööylede yüzüme vurmasaydın be kardeşim:1shok:

sahracım bol bakım yaparsın uzar yine canım benimde başıma gelmişti benzer bişey

yaaa betülcüğüüüüüüümmmmmm ben merak ediyorum şimdi sen doğurunca Allah nasip ederse hangi listeye kaydolmayı düşünüyosun

tamam yahu salağım ama bööylede yüzüme vurmasaydın be kardeşim:1shok:

sahracım bol bakım yaparsın uzar yine canım benimde başıma gelmişti benzer bişey

malesef canım yapacak bişey yok artık olmuşla ölmüşe çare bulunmuyoo kaderimdirr dedimm üzülmedimkii:çok üzgünüm:tek tesellim kökü bendee :çok üzgünüm:

sahracım bende düğünden önce dünya para verip çok hoş bi gölge yaptırdım..aradan 3 ay geçti iri dalga yapılırmı diye sordum yapılır dediler..yaptırdım ve saçlarımı cayır cayır yaktılar..gölgemde mahvoldu..bide üstünede hamile olduğumu öğrenince hiç bişey yapamadım uzun süre..kısacık kestirebildim sadece..daha yeni uzadılar ve son aydayım diye boyayabildim..üstelik hala uçları yanık!!! yani kaş yapayım derken göz çıkardık ama artık yapacak bişi yok..kestirecen kısacık, hem lohusayken de çok dökülüyomuş..sonrada daha güzelleri çıkar üzülme kaydirigubbakcemile5

yaaa betülcüğüüüüüüümmmmmm ben merak ediyorum şimdi sen doğurunca Allah nasip ederse hangi listeye kaydolmayı düşünüyosun
nasipse 31 marta doğuruyorum.tam olarak mart annesi sayılmam çünkü mart bitmiş oluyo marttaki annelere çok uzak kaldım onlar fırtlattılar nisan olabilir.yani ikisine de yazarım.
bebişim küçücük ikisine de sığar ablası...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…