bu arada saç diplerine sürdürmedim 1 santim aşağıdan başladı röfleye amaaa gitti elimde kaldı güzelim saçlarımm kala kala elimde 1 santim saçım kaldııayy stresimi attim derken daha kötü oldum ben ne yapacam şimdii yaaa :çok üzgünüm:
nasıl yani hepsi mi yandı saçlarınınbenneyaptımki
benim nstde hiç sancı çıkmamış bu 1 hafta doğurmam mı demek...
bir de bir daha gerek var mı çektirmeme.sanırım dr gerek duymaz.dr bir hafta önce 39.haftada alalım diyordu ben istemiyordum ama şimdi çok sıkldım 31 martısabırsızlıkla bekliyorum...
size bişey anlatayım.drun teli çaldı bugün.açtı bir hamile 35 haftalıkmılş ağrım var diye doğuma girmek istiyo.dr bir sürü kızdı.çok komik salak 35 haftalık bebeği doğurmak istiyo....hihihi
ben bunu yolarım
beni mi yaw:çok üzgünüm:
nasıl yani hepsi mi yandı saçlarınınbenneyaptımki
ben bunu yolarım
ben bunu yolarım
yolmadan önce cevap verrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şenaycım sen bugün tam formundasın valla hihoyyyt sabah benim baş belasını akşam bi başkasını yoluyon :roflol: Çok üzgünüm çoook sen doğuramadıkça yolacan milleti valla :dance: yoksa bu kadar enerji doğumamı işaret..
ne cevabı kızzzzzzzzz
tamam yahu salağım ama bööylede yüzüme vurmasaydın be kardeşim:1shok:
sahracım bol bakım yaparsın uzar yine canım benimde başıma gelmişti benzer bişey
kankin soru sormuş ,,,sen yoluyon
olmuyor böyle kızımm
nasipse 31 marta doğuruyorum.tam olarak mart annesi sayılmam çünkü mart bitmiş oluyo marttaki annelere çok uzak kaldım onlar fırtlattılar nisan olabilir.yani ikisine de yazarım.yaaa betülcüğüüüüüüümmmmmm ben merak ediyorum şimdi sen doğurunca Allah nasip ederse hangi listeye kaydolmayı düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?