2009 Nisan Anneleri buraya

kimseler yok bende gidip öğlen yemeği için bişeyler hazırlayayım arada uğrarım.

ben de mart annesi oldum:) 14 martta içimde sıkıntı var diye alışverişe giderken hastaneye uğradım. nst ye bağlandım ve bebeğim sıkıntıda olduğu için acilen sezaryene alındım ne çantam vardı yanımda ne eşim... gözümü açtığımda bebeğim dahil herkes yanımdaydı ama ben şaşkınlığımı atamadım üzerimden hala:) apartopar anne oldum yani. bebişim allaha şükür küvezde kalmadı ama erken doğduğu için emme sorunu yaşadık. şimdi evdeyiz tüm annelere sevgiler.

Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Seni yanlızken mi anesteziye aldılar hemen. merak ettim bebek neden sıkıntıdaymış. sen nasıl hissettin. ahhh annelik işte bak hemen hissetmişsindelikafadulden

alooooooooooooooo muhtar ihtiyar heyeti nerdesiniz bi bebişimiz daha olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy cnm bende doğurdun sanmıştım
hadi hayırlısı olsun cnm ne güzel bebişe kavuşacan yakında

ooo bi bebeğimiz daha oldu he
Allah analı bbalı büyütsün cnm
ya resim ekleyin yaa görelim bebişleri merak ediyoruz

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BEBEĞİNİ NE GÜZEL BEBEĞİNLE BAŞBAŞASIN İNŞALLAH BİZDE GÜN SAYIYORUZ ARTIK DARISI HEPİMİZİN BAŞINA......

bayansoa sen cinsiyeti kilosunu boyunu falan yaz da nisan kuzuları listesine eklesinler senide

şimdi fark ettimde göğsümdeki kahverengi kısım acayip genişlemiş büyümüş ya
göğsümün yarısı kahverengi olmuş

benimde öyle . işte bebek o kahverengiliğin falan hepsini ağzına alacak düşünsene ne kadar kocaman açması lazım o küçüçük çenesinidelikafadulden

evet bende ona çok şaşıyorum zaten
nasıl oluyoda hepsini alabiliyor
nasıl çekiyor
inşallah başarabilirz

ay sorma valla yarı yarıya doğurmuş kadar oldum
Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah
ben sinir oluyorum o görüntüyeee memeden kesince bebişi geçiyomu acebaaa

ben geldim ay ne güüzel uyudum yaaa çok şükür sanki gebeliğimin başına döndüm yaaa

Oh maşallah:) Bence rahatladın sen, belirsizdi ya tarıh. Artık nasılsa iyi kötü bi tarihin var diye huzurlusun. Bende bilseydim keşke, böyle belirszlik çok kötü ve rahatsız edici:1shok:

Oh maşallah:) Bence rahatladın sen, belirsizdi ya tarıh. Artık nasılsa iyi kötü bi tarihin var diye huzurlusun. Bende bilseydim keşke, böyle belirszlik çok kötü ve rahatsız edici:1shok:

ayy kesinlikle haklısın nerdeyse doğurmuş kadar oldum yani belirsizlik mahfediyodu beni

Bu arada hafif hafifte olsa varolan sancılarımla ben hala buradayım. Dün gece doğurucam diye aklım çıktı:)) Neyseki atlattık, benim sıpada artık kesin koç burcu olcak babası gibi
Evden çıkmıyorum, tüm hazırlığımız tamam dua ederek bekliyorum. Bu belirsizlik çok sıkıcı ama! Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsina.s.

Ay tuğçecim çok sevindim iyi haberlerine. Hayırlısıyla sağlıklı bi doğum dilerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…