kızlar günaydın armonia uyuyamamış sanırım yazık
ben de mart annesi oldum:) 14 martta içimde sıkıntı var diye alışverişe giderken hastaneye uğradım. nst ye bağlandım ve bebeğim sıkıntıda olduğu için acilen sezaryene alındım ne çantam vardı yanımda ne eşim... gözümü açtığımda bebeğim dahil herkes yanımdaydı ama ben şaşkınlığımı atamadım üzerimden hala:) apartopar anne oldum yani. bebişim allaha şükür küvezde kalmadı ama erken doğduğu için emme sorunu yaşadık. şimdi evdeyiz tüm annelere sevgiler.
ayy cnm bende doğurdun sanmıştımslm kızlar ben geldim,2 kez nst ye bağlandım gözetim altındaydım şimdi eve geldim sancım var ama açıklığım yok 2kez kan geldi dr biraz daha bekliyelim kanaman artar veya sancın dahada fazla olursa alırız dedi zaten normal zamanımda yaklaştı tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız değişik bir durum oılursa yine yazarım sizde bebişlerinizde yani hepimiz Allah a emanet olalım giremessem merak etmeyin doğumum olursa Allah ın izniyle habersiz bırakmam öpüyorum hepinizi
ooo bi bebeğimiz daha oldu heben de mart annesi oldum:) 14 martta içimde sıkıntı var diye alışverişe giderken hastaneye uğradım. nst ye bağlandım ve bebeğim sıkıntıda olduğu için acilen sezaryene alındım ne çantam vardı yanımda ne eşim... gözümü açtığımda bebeğim dahil herkes yanımdaydı ama ben şaşkınlığımı atamadım üzerimden hala:) apartopar anne oldum yani. bebişim allaha şükür küvezde kalmadı ama erken doğduğu için emme sorunu yaşadık. şimdi evdeyiz tüm annelere sevgiler.
ben de mart annesi oldum:) 14 martta içimde sıkıntı var diye alışverişe giderken hastaneye uğradım. nst ye bağlandım ve bebeğim sıkıntıda olduğu için acilen sezaryene alındım ne çantam vardı yanımda ne eşim... gözümü açtığımda bebeğim dahil herkes yanımdaydı ama ben şaşkınlığımı atamadım üzerimden hala:) apartopar anne oldum yani. bebişim allaha şükür küvezde kalmadı ama erken doğduğu için emme sorunu yaşadık. şimdi evdeyiz tüm annelere sevgiler.
şimdi fark ettimde göğsümdeki kahverengi kısım acayip genişlemiş büyümüş ya
göğsümün yarısı kahverengi olmuş
ay sorma valla yarı yarıya doğurmuş kadar oldumBu arada merhaba demeyi unuttum tuğceyi görünce.
Selam kızlar herkes güzel habrlerle dönmüş doktordan çok sevindim.
Şirvan bol bol protein ye canım. peynir, yumurta, kırmızı et ihmal etme tamamı?
Çiçek canımcım Can tam tahmin ettiğim kiloda çıktı Demirde 2900 gr. Ama ben senden daha çok kilo aldım. demekki neymiş hamur mamur yemiycekmişiz manasız kilo almamak için.
Şenay gözünaydın canım bebişlerin keyfi yerindeymiş.Artık günler sayılı daha rahat edersin herhalde.
Hatırladıkça yazarım artık diğerlerinide hamile hafızası balık hafızası gibi valla.
Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallahben de mart annesi oldum:) 14 martta içimde sıkıntı var diye alışverişe giderken hastaneye uğradım. nst ye bağlandım ve bebeğim sıkıntıda olduğu için acilen sezaryene alındım ne çantam vardı yanımda ne eşim... gözümü açtığımda bebeğim dahil herkes yanımdaydı ama ben şaşkınlığımı atamadım üzerimden hala:) apartopar anne oldum yani. bebişim allaha şükür küvezde kalmadı ama erken doğduğu için emme sorunu yaşadık. şimdi evdeyiz tüm annelere sevgiler.
ben sinir oluyorum o görüntüyeee memeden kesince bebişi geçiyomu acebaaaşimdi fark ettimde göğsümdeki kahverengi kısım acayip genişlemiş büyümüş ya
ben geldim ay ne güüzel uyudum yaaa çok şükür sanki gebeliğimin başına döndüm yaaa
şimdi fark ettimde göğsümdeki kahverengi kısım acayip genişlemiş büyümüş ya
Oh maşallah:) Bence rahatladın sen, belirsizdi ya tarıh. Artık nasılsa iyi kötü bi tarihin var diye huzurlusun. Bende bilseydim keşke, böyle belirszlik çok kötü ve rahatsız edici:1shok:
ya peki nezaman büyüycekte süt dolcaklar, acaba doğurunca ve bebekler emmeye başlayınca mı?
slm kızlar ben geldim,2 kez nst ye bağlandım gözetim altındaydım şimdi eve geldim sancım var ama açıklığım yok 2kez kan geldi dr biraz daha bekliyelim kanaman artar veya sancın dahada fazla olursa alırız dedi zaten normal zamanımda yaklaştı tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız değişik bir durum oılursa yine yazarım sizde bebişlerinizde yani hepimiz Allah a emanet olalım giremessem merak etmeyin doğumum olursa Allah ın izniyle habersiz bırakmam öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?