kızım bırak yapsınlar ne güsel
kaç defa böle olcak sanki tadını çıkar ohh
ay bu tickerdaki bebiş kaçıncı haftada 9.ya geçiyo ya
doğumuma 8 gün kaldı çok heyecanlıyım...
anacım öyle deme yatak mahkumu olamak çok zor yapıyolar Allah razı olsunda kendim yapmayınca orası nasıl oldu burası nasıl oldu hep aklımda insan kendi evinin nerelerinde ne var daha iyi biliyo yaa yinade sağolsunlar ikiside 50 yi devirdi annem sabah 6 dan beri yemek yapıyo atıyo dondurucuya yazık kadına :çok üzgünüm:
ya kızlar bu doğum sırası listesine yazıp çıkıyozda ortada bi liste yok anlayan biri şunu bi düzenleyiverse
saolsunlar valla hamileye yardım büyük sevapanacım öyle deme yatak mahkumu olamak çok zor yapıyolar Allah razı olsunda kendim yapmayınca orası nasıl oldu burası nasıl oldu hep aklımda insan kendi evinin nerelerinde ne var daha iyi biliyo yaa yinade sağolsunlar ikiside 50 yi devirdi annem sabah 6 dan beri yemek yapıyo atıyo dondurucuya yazık kadına :çok üzgünüm:
canım 36 da geçio sabret az kaldı hihihi
oooohhhhhh emir beylerde büyümüş maşallahgünaydınlar ve güzel pazarlar..
geçmişi bitirdim geldim...azanlar var sankiiii :)))
dün dr.daydık bizde 1 ay aradan sonra..sağlık ocağındakiler kanın 5.5 ayyy çok düşük diye ortalığı ayağa kaldırmışlardı ama benim dr. yooo o kadar da düşük değil bu aylarda normal dedi...kan hacmi arttığından yoğunluğu azalıyormuş..emir beyimiz 2650 gr olmuş, boyuyla ilgili bişey söylemek doğru olmaz dedi yaklaşık ölçüm alıyoruz zaten boyu önemli değil dedi..bizde peki öyle olsun dedik ne diyelim di mi ama(( hem ikinizde uzunsunuz uzun olur oğlunuzda düşünmeyin bunu dedi.. nst ye bağlandık, sacı falan çıkmadı...20 lerde falandı rahim değerleri..ama nstde emir çok komikti ya eşimle öldük gülmekten..kalbi dk. da 140 atarken dışardan yabancı bi ses duyuyo, korkudan kaçacak yer arıyo..kalp atışları birden 180 e fırlıyo..hoca ezan okuyo bizimki panik..amma ödlek olacak bu sıpa, tabansız :))))) martın 31 inde 37 hafta oluyo, gel raporunu al dedi..normalde 15 gün sonra gel demişti ama biz 31 inde gelmişken muayenemizide olalım dedik..peki dedi..çatı muayenesi yapmadı, ona uyuz oldun..ülen 8 oldum ben epilasyon yapıcam diye, şimdilik gerek yok bi sonraki muayenede yapalım dedi..herşey gayet normal gidiyo bakalım, eğer muayenede de sorun çıkmazsa normal doğum yapıcaz bakalım.. bizim efenin gelmeye hiç niyeti yok, suyu falan bol maşallah..
bizden haberler bu kadar..en son be n doğuracam galiba, kapanışı yapıcak benim ödlek sıpa :)))
saolsunlar valla hamileye yardım büyük sevap
şimdi düşüncek zamanın oluyo ay yapıyolar kıyamam, nasıl oldu filan diye
bebişlerden sonra amaaan yeter ki biri yapsın da nasıl olursa olsun diceksin iki sıpayla bi ev beraber gitmess
acele etmiyorum merak ettim sadece. panik yaptırma kızım beni daha çok vaktim var benim.kaydirigubbakcemile
ben sonuna kadar beklicem daha boğa olcak benim kızımkaydirigubbakcemile2
maşallah canım bebişinegünaydınlar ve güzel pazarlar..
dün dr.daydık bizde 1 ay aradan sonra..sağlık ocağındakiler kanın 5.5 ayyy çok düşük diye ortalığı ayağa kaldırmışlardı ama benim dr. yooo o kadar da düşük değil bu aylarda normal dedi...kan hacmi arttığından yoğunluğu azalıyormuş..emir beyimiz 2650 gr olmuş, boyuyla ilgili bişey söylemek doğru olmaz dedi yaklaşık ölçüm alıyoruz zaten boyu önemli değil dedi..bizde peki öyle olsun dedik ne diyelim di mi ama(( hem ikinizde uzunsunuz uzun olur oğlunuzda düşünmeyin bunu dedi.. nst ye bağlandık, sacı falan çıkmadı...20 lerde falandı rahim değerleri..ama nstde emir çok komikti ya eşimle öldük gülmekten..kalbi dk. da 140 atarken dışardan yabancı bi ses duyuyo, korkudan kaçacak yer arıyo..kalp atışları birden 180 e fırlıyo..hoca ezan okuyo bizimki panik..amma ödlek olacak bu sıpa, tabansız :))))) martın 31 inde 37 hafta oluyo, gel raporunu al dedi..normalde 15 gün sonra gel demişti ama biz 31 inde gelmişken muayenemizide olalım dedik..peki dedi..çatı muayenesi yapmadı, ona uyuz oldun..ülen 8 oldum ben epilasyon yapıcam diye, şimdilik gerek yok bi sonraki muayenede yapalım dedi..herşey gayet normal gidiyo bakalım, eğer muayenede de sorun çıkmazsa normal doğum yapıcaz bakalım.. bizim efenin gelmeye hiç niyeti yok, suyu falan bol maşallah..
bizden haberler bu kadar..en son be n doğuracam galiba, kapanışı yapıcak benim ödlek sıpa :)))
saolsunlar valla hamileye yardım büyük sevap
şimdi düşüncek zamanın oluyo ay yapıyolar kıyamam, nasıl oldu filan diye
bebişlerden sonra amaaan yeter ki biri yapsın da nasıl olursa olsun diceksin iki sıpayla bi ev beraber gitmess
acele etmiyorum merak ettim sadece. panik yaptırma kızım beni daha çok vaktim var benim.kaydirigubbakcemile
ben sonuna kadar beklicem daha boğa olcak benim kızımkaydirigubbakcemile2
günaydınlar ve güzel pazarlar..
çok sevindim sağlıklı olmanıza Allah Zeynep bebeği sağlıkla analı bablı büyütsün inşallah..
heheh bekle bekle kızlar aceleci yalnız unutma
Emir beye de sana da maşallah. canım kader kısmet nisan anaları kapanışı yapmak mı istiosun cidden?
maşallah canım bebişine
canım 5,5 hemoglobin değerin değil mi
eğer öyleyse bence de çok düşük
benim kanım 8in altına düşünce damardan demir verdi doktor çok tehlikeli diye
heheh bekle bekle kızlar aceleci yalnız unutma
Emir beye de sana da maşallah. canım kader kısmet nisan anaları kapanışı yapmak mı istiosun cidden?
emir beye maşallah etoprak...kan üzümü diye satılan üzümden yesene hani cekirdekli olandan ben pekmezden tiksindim diye onu yiyom baya bi düzeldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?