2009 Nisan Anneleri buraya

kızım bırak yapsınlar ne güsel
kaç defa böle olcak sanki tadını çıkar ohh

anacım öyle deme yatak mahkumu olamak çok zor yapıyolar Allah razı olsunda kendim yapmayınca orası nasıl oldu burası nasıl oldu hep aklımda insan kendi evinin nerelerinde ne var daha iyi biliyo yaa yinade sağolsunlar ikiside 50 yi devirdi annem sabah 6 dan beri yemek yapıyo atıyo dondurucuya yazık kadına :çok üzgünüm:

ayy kyamam anne işte içi elvermez yapar onlar herşeyi meleklerimz bizim annelerimiz ühühühühüh ben ağlarım şidi zaten duygusalım bugün

selamsızım bu arada çünkü gidip gelip bakıorum ekrana yemek yapıorum bende pazar vardı sebze aldık 3 çezşit zeytinyağlı koydum pişiolar ohh bütün hafta rahatım bende

günaydınlar ve güzel pazarlar..

geçmişi bitirdim geldim...azanlar var sankiiii :)))

dün dr.daydık bizde 1 ay aradan sonra..sağlık ocağındakiler kanın 5.5 ayyy çok düşük diye ortalığı ayağa kaldırmışlardı ama benim dr. yooo o kadar da düşük değil bu aylarda normal dedi...kan hacmi arttığından yoğunluğu azalıyormuş..emir beyimiz 2650 gr olmuş, boyuyla ilgili bişey söylemek doğru olmaz dedi yaklaşık ölçüm alıyoruz zaten boyu önemli değil dedi..bizde peki öyle olsun dedik ne diyelim di mi ama (( hem ikinizde uzunsunuz uzun olur oğlunuzda düşünmeyin bunu dedi.. nst ye bağlandık, sacı falan çıkmadı...20 lerde falandı rahim değerleri..ama nstde emir çok komikti ya eşimle öldük gülmekten..kalbi dk. da 140 atarken dışardan yabancı bi ses duyuyo, korkudan kaçacak yer arıyo..kalp atışları birden 180 e fırlıyo..hoca ezan okuyo bizimki panik..amma ödlek olacak bu sıpa, tabansız :))))) martın 31 inde 37 hafta oluyo, gel raporunu al dedi..normalde 15 gün sonra gel demişti ama biz 31 inde gelmişken muayenemizide olalım dedik..peki dedi..çatı muayenesi yapmadı, ona uyuz oldun..ülen 8 oldum ben epilasyon yapıcam diye, şimdilik gerek yok bi sonraki muayenede yapalım dedi..herşey gayet normal gidiyo bakalım, eğer muayenede de sorun çıkmazsa normal doğum yapıcaz bakalım.. bizim efenin gelmeye hiç niyeti yok, suyu falan bol maşallah..

bizden haberler bu kadar..en son be n doğuracam galiba, kapanışı yapıcak benim ödlek sıpa :)))

saolsunlar valla hamileye yardım büyük sevap
şimdi düşüncek zamanın oluyo ay yapıyolar kıyamam, nasıl oldu filan diye
bebişlerden sonra amaaan yeter ki biri yapsın da nasıl olursa olsun diceksin iki sıpayla bi ev beraber gitmess

canım 36 da geçio sabret az kaldı hihihi

acele etmiyorum merak ettim sadece. panik yaptırma kızım beni daha çok vaktim var benim.kaydirigubbakcemile
ben sonuna kadar beklicem daha boğa olcak benim kızımkaydirigubbakcemile2

oooohhhhhh emir beylerde büyümüş maşallah

doğru söylüyosun valla sıpalar gelince ne halde olacaz bakalım bu arada 9. bebeğe yarın geçeceksin şekercim

maşallah canım bebişine
canım 5,5 hemoglobin değerin değil mi
eğer öyleyse bence de çok düşük
benim kanım 8in altına düşünce damardan demir verdi doktor çok tehlikeli diye

heheh bekle bekle kızlar aceleci yalnız unutma

Emir beye de sana da maşallah. canım kader kısmet nisan anaları kapanışı yapmak mı istiosun cidden?

Emir beye de sana da maşallah. canım kader kısmet nisan anaları kapanışı yapmak mı istiosun cidden?

benim kızım uslu olcek teyzesi kışkırtma el kadar bebeyikaydirigubbakcemile3

etoprak kapanışa kadar beklersen doktorun eline ayağına düşersin kurtar beni diye zannımca:)

emir beye maşallah etoprak...kan üzümü diye satılan üzümden yesene hani cekirdekli olandan ben pekmezden tiksindim diye onu yiyom baya bi düzeldi...

maşallah canım bebişine
canım 5,5 hemoglobin değerin değil mi
eğer öyleyse bence de çok düşük
benim kanım 8in altına düşünce damardan demir verdi doktor çok tehlikeli diye

bilmiyorumki hangisi hemoglobin..yazmıyo burda, hemoglobin falan diye..hep kısaltmaları var..aman açıkçası umrumda değil dr. böle dedikten sonra..sabahları pekmez yemeye çalışıyorum, üzüm yiyorum, zaten ilaç kullanıyorum.. yeter ya sıkıldım zaten (( bana ne bana ne naniknanik !! :ecrin_bebek:

ekim canım hoşgeldim ....zeynep bebek iyidir inşallah Allah analı babalı uzun mutlu bir omur nasip etsin

yok be istermiyim hiççç..ama adamın keyfi o kadar yerindeki..bide benim oğlum dr.umuza karşı boş değil galiba, hoşlanıyo dr.dan kaydirigubbakcemile3..onu daha fazla görebilmek için doğmak istemiyo delikafadulden dr.un sesini duyunca hemen uyanıp ona cilve yapıyoooo sırnaşık şey

emir beye maşallah etoprak...kan üzümü diye satılan üzümden yesene hani cekirdekli olandan ben pekmezden tiksindim diye onu yiyom baya bi düzeldi...

canım kan yapıyo denen ne varsa yiyorum zaten..böööö geldi hepsinden, onlarla anca bu kadar oluyo..kan ilaçlarını portakal suyuyla içiyorum ama napalım olmuyo..zaten bizde kalıtsal, annemin ve kardeşleriminde demir depoları boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…