temizlik olunca kaçtı benim aşkım
hava kötüyse sigara dumanı tenefüs edicene evde film izleyin bence hem hastasın sen ne işin var sokakta
ya sinema salonunda kapalı kalmak beni boğuyor ya sıkıntı basıyorsinemaya gidin yaaa en iyisi
kızlar ben bi yarım saat yokum hazır kociş yokken giriim tüylerimi yoliim evdeylken meraklı banyoya gelio çünkü sinir edio
benim şuan saksılarım var camın önünde içinde cherry domates fesleğen maydonoz kekik ve sarımsak var. bi de şimdi minik biber tohumu aldım onu çimlendirmeye çalışıorum çimlenirse saksıya dikicem. büyürse bahçeye atarım ama çok keyifli ben severim toprakla uğraşmayı
ben de geçen sene cherry domates fesleğen soğan sarımsak minik biber dikmiştim ama ben soğan sarımsak hariç fideden alıyorum çimlendiremem gibi geliyo bana nedense
ya zor değil aslında yapabilrisn. ama domates süper oluo bi de şimdi bahçe önü bostanları die bişey çıkmış. plastik saksılarda satılıo bauhaus da var giderseniz bakın. sadece su veriosun hemen çimlenio çimlenince pencere dışına atıosun orda büyüyo semizotu bile var
slm kızlar 2 gündür giremiyorum geçmişe biraz bakıyım.....................
selam cnım napoorsun bakiim 38 hafrtalık olmuşsun vay beeeee
biz de geçen sene koçtaşta görmüştük kocişle çok kararsız kaldık ama almamıştık.
ama kararsız kalmamız kutusu küçük görünmüştü bana bu kadarcıktan ne olurki demiştim. ama epey verimliymiş duyduum kadarıyla
şu israilden gelen üremeyen tohumlar konusunda benim bildiim kadarıyla israil tohum üretimi konusunda dünyada nerdeyse bi numara
sadece bunlar diil yani çiftçimizin kullandığı çoğu tohum da israilden gelen üremeyen tohumlar
ama sağlıksız değil sadece üreme genleriyle oynanıyor falan filan die de bi sürü şey okumuştum çook eskilerde bi ara
ben de istiyorum bişeyler ekmek. pek anlamam ama. taze taze dalından koparıp yemek istiyrum yaza domates salatalık. becerebilirmiyim dersiniz. zor mu bakımları kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?