2009 Nisan Anneleri buraya

temizlik olunca kaçtı benim aşkım
hava kötüyse sigara dumanı tenefüs edicene evde film izleyin bence hem hastasın sen ne işin var sokakta

sinemaya gidin yaaa en iyisi
ya sinema salonunda kapalı kalmak beni boğuyor ya sıkıntı basıyor
havada kötü bende saldım kocişi bari o gitsin biraz deşarj etsin kendini
bende evde kaldım yine pöff

kızlar ben bi yarım saat yokum hazır kociş yokken giriim tüylerimi yoliim evdeylken meraklı banyoya gelio çünkü sinir edio

bendemi yolunsam ama ağda bezi bitmişti almayıda unuttum

ben de geçen sene cherry domates fesleğen soğan sarımsak minik biber dikmiştim ama ben soğan sarımsak hariç fideden alıyorum çimlendiremem gibi geliyo bana nedense

ben de geçen sene cherry domates fesleğen soğan sarımsak minik biber dikmiştim ama ben soğan sarımsak hariç fideden alıyorum çimlendiremem gibi geliyo bana nedense

ya zor değil aslında yapabilrisn. ama domates süper oluo bi de şimdi bahçe önü bostanları die bişey çıkmış. plastik saksılarda satılıo bauhaus da var giderseniz bakın. sadece su veriosun hemen çimlenio çimlenince pencere dışına atıosun orda büyüyo semizotu bile var

kuzu yaaa onların tohumları için israilden geliyo genleriyle oynanmış diyolar

slm kızlar 2 gündür giremiyorum geçmişe biraz bakıyım.....................

çiçek ben bauhausda onlara çok heves etmiştim sonra dedilerki onlar büyüyomuş ama tohum vermiyomuş tekrar yani ebder tohummu ne diyolar tek seferlikmiş buda genleriyle oynandığını gösteriyomuş

hımmmmmmmmmmmm ben aldım onlardan ama onun dışında bi de tohum halinde satılanlardan alıp çimlendirip yaptım geçen seneden beri yaşıolar valla
ama o bostan dediklerim daha çok yeni dediğin doğrudur napalım çıkar hevesimizi alırız bi daha da almayız aman bee herşeyde bi problem var

biz de geçen sene koçtaşta görmüştük kocişle çok kararsız kaldık ama almamıştık.
ama kararsız kalmamız kutusu küçük görünmüştü bana bu kadarcıktan ne olurki demiştim. ama epey verimliymiş duyduum kadarıyla
şu israilden gelen üremeyen tohumlar konusunda benim bildiim kadarıyla israil tohum üretimi konusunda dünyada nerdeyse bi numara
sadece bunlar diil yani çiftçimizin kullandığı çoğu tohum da israilden gelen üremeyen tohumlar
ama sağlıksız değil sadece üreme genleriyle oynanıyor falan filan die de bi sürü şey okumuştum çook eskilerde bi ara

aynen banada ööle gelio şenay düşünsene bende 37. haftadayım vaaay 38 haftalık olmuşsun diorum hahahahah artık 2 günün hesabını yapar olduk vay halimize:)

aman ne bilim iyi yada kötü çok hoşuma gidio benim onlarla uğraşmak mis kokuo fesleğen kekik:)

selam kızlar. ben geldim. bugün biraz daha iyiyim. en azından boğazımın acıması azaldı. ama burnum çok tıkalı. öyle olunca yatamıyorum. zaten normalde nefes alamıyorum.iyice daral geliyo. bide ayıptır sölemesi. hapşırdıkça altıma kaçırıyorum ve çiçekçim hep seni anıyorum. bikere hem sümüklüyüm hem sidikli yazmıştın :)

aaa herkes gitmiş. megulcüm sen de geçmişi okuyosun sanırım.
ben de bugün kocişle başbaşa dışarı çıkmayı kafaya koymuştum. son kez olur diye. hasta hasta çamlıcaya kahvaltıya gittik.sonra da biraz dolaşıp geldik. bu sondur zaten. bi daha dışarıya çıkamam ben.

ben de istiyorum bişeyler ekmek. pek anlamam ama. taze taze dalından koparıp yemek istiyrum yaza domates salatalık. becerebilirmiyim dersiniz. zor mu bakımları kızlar

geçmiş olsun aliyecim
oh keyif yapmışsınız bugün kocişle ne güsel son başbaşa zamanlar tadını çıkarmak lazım:)

ben de istiyorum bişeyler ekmek. pek anlamam ama. taze taze dalından koparıp yemek istiyrum yaza domates salatalık. becerebilirmiyim dersiniz. zor mu bakımları kızlar

beceremicek bişiyi yok canım ya suluyosun arada azcık toprağını eşeliyosun çok yanıyosa azcık gölgeye alıyosun o kadar.
ama saksıda salatalık konusu çok başarısız onu söliim:) koca saksıdan bütün yaz anca 5 tane alabildik sanırımkaydirigubbakcemile
ama cherry domates filan baya başarılı. dene sen de bi zorluğu yok emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…