2009 Nisan Anneleri buraya

ekimcim nasıl gidiyo zeynep bebekle hayat...ya resim çekip koysana, bi görelim kızını..bak burda bir sürü oğlan anası var, kızının talipleri artar, rekabet olur hehehe :))))))))

zor arkadasım işin ..annelik bole bi şey...ama Allahın izniyle bi dogsun abk nasıl unutturcak bugunleri annesi...gamyoncuiremsu

ya kızlar sozm ona nisan analarıyız...ama baksana cogumuz martta doğuruyoz ayol nisana bir avuc kaldık...o da bi supriz olmazsa sozum ona

ooooo martın yarısından fazlası şubatta doğurdu biz çok iyiyiz sağlık problemi dışında martta doğuran pek yok baksanıza ben bilem nisanda doğurucam

haklısın aslında sen_ay ...bu arada ilk doğuran arkadas bebeklik bizim topiktemiydi...benim o haftalarda fazla giremiyordum da ..hani subatta doguran

selamsızım bu arada çünkü gidip gelip bakıorum ekrana yemek yapıorum bende pazar vardı sebze aldık 3 çezşit zeytinyağlı koydum pişiolar ohh bütün hafta rahatım bende

çiçek seni tebrik ederm valla ya şu yemek yapanlara öyle özeniyorumki helal kız

ya kızlar hepiniz evdesiniz dimi ben patlıcam evde
kocayla nereye gidebiliiriz ya akıl verin evde patladık yapçak bişey bulamadık
kalabalık ortamlarda sigara içiliyorgidemiyoruz,havada berbat dışarda dolaşamıyoruz
ee napçaz biz

temizlik olunca kaçtı benim aşkım
hava kötüyse sigara dumanı tenefüs edicene evde film izleyin bence hem hastasın sen ne işin var sokakta

sinemaya gidin yaaa en iyisi

bence de sinemaya gidin
benim kociş evde yok bugün normalde haftasonları hayatta beni bırakıp biyere gitmes ama işi çıktı zavallımın

ya evin önünde minicik bi bahçe var bizim komşu dediki yahya bey ben ucuz bi peyzajcı tanıorum. gittiler beraber bakalım börtü böcek bişiler alıp gelcekler

ay ne güsel bayılırım ben bahçeye bakmaya çiçeklerle flan uğraşmaya
bizim bahçe olmadıı için uzun saksılardan koydum balkona onlara dikiyorum çiçekimi böcükümü

ay ne güsel bayılırım ben bahçeye bakmaya çiçeklerle flan uğraşmaya
bizim bahçe olmadıı için uzun saksılardan koydum balkona onlara dikiyorum çiçekimi böcükümü

benim şuan saksılarım var camın önünde içinde cherry domates fesleğen maydonoz kekik ve sarımsak var. bi de şimdi minik biber tohumu aldım onu çimlendirmeye çalışıorum çimlenirse saksıya dikicem. büyürse bahçeye atarım ama çok keyifli ben severim toprakla uğraşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…