2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar bizde bugün çengelköye indik kahvaltıya koçişle... son pazarımızdı, malum haftaya bugün artık 3 kişi olarak devam edicez hayatımıza... bugün sosyal hayatada veda ettim artık salı annemler geliyor artık herşeyi cumartesiye endeksledik yarın kadın geliyor temizliğe... bugün son alışverişimiz yapıldı, dolaba yiyecek içecek stoğu yapıldı... akşam bi türlü uyku tutmadı cumartesiye aslında çok az var ama sanki bir o kadar da uzak gibi geliyor....

merhabalar.

evet ALıYECıM geçmişi okuyorum.çok birikmiş ama bitti.öncelikle geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda iyleşirsin.

BAYANSOA bebğin hayırlı olsun.darısı hayırlısı ile bizim başımıza inşallah.ama şu içindeki his olayı ve bebeğin sıkıntısını bize biraz anlat canım ya.çok merak ettim.

sezeryangünü belli olanların da gözü aydın.

EKıM canım daha iyi olduğunda bize ayrıntı yaz.

galatea canım ne güzel heyecanlar.oofffffffff sen öyle dersen biz napalım.benim daha 22 günüm var.geçmiyor son günler ya.

İyi pazarlar annecikler Hala doğurmadım ama her gün doğuruyo gibi sancı çekiyorum Bizde bugün sabah kahvaltıya gittik, sonrada alışveriş yaptık. Eve geldik çamaşır yıkıyorum, her an sanki doğurucam gibi herşeyi hazır etmeye çalışmaktan artık paranoya geldi Her 5 dakikada 1 wc.ye taşınıyoruz. Bebiş, kıpır kıpır 1 saniye durmuyo artık o da çok sıkıldı orda ama biraz daha durması gerek. Bizde bi görsek 38. haftayı hayırlısıyla, içim daha rahat edicek.
Biraz geçmiş okuyim bende yazarım yine...

çooooooooooooooooook heyecanlııııııııııııııııııııı:dance::dance::dance:

kızlar doğum sırası listesi oluşturalım diye yazdım ve kendimden başladım önce... en azından günü belli olanlar tarih sırasına göre kendini ekleyebilir... şafak saymak zor oluyor. hem herkes daha iyi takip eder
megul cüm aslında günler çabucak geçiyor da ya ne bileyim işte son günler insan meraktan çatlayacak gibi oluyor, kafamı oyalayacak bişeyler arıyorum ama hep bebekle ilgili şeyler geliyor aklıma... sonrada kzııyorum kendime sabırlı olalım sağlıkla gelsinler diye... eminim kucağımıza alacağımız günler de gelecek hayırlısıyla

ya benim kızım hiç öyle sürekli kıpr kıpır olmadı.doktorun tavsiyeleri sonucunda takmıyorum ama şöyle azıcık daha hareketli olsa fena da olmaz dı hani.gerçi ben şekerli hiç bişey yiyemiyorum onun etkisi de var tabii

Canım hayırlısı olsun işallah. Çok yok aslında az var 9 ayı devirdik şaka maka ama bu son günler hep çok varmış gibi geçiyo. En azndan tarihin belli. İşallah bu hafta içi bi sorun yaşamazsın da c.tesiye rahat rahat doğuruverirsin bebişini

inşallah Galatea cım ya.benim de aklım hep kızımda.başka sohbet konusu yok.bazen diyorum insanlar sıkılıyo mu acaba.işte o yüzden de burayı çok seviyorum.sınırsızca bebişlerimiz hakkında konuşabiliyoruz

april sancıalr nasıl gidiyor güzelim iy m isin

Megulcum zor ya! Regli sancısı gibi, değişik zamanlarda saplanıveriyo kasıklarıma ve karnıma iptal oluyorum o anlarda Hemen duaları sıralıyorum nolur şimdi değil biraz daha kalsın diye:) Duyuyo beni bebişim çıkmıyo şimdilik. Bakalım daha ne kadar dayanırızCADIARZU

selam..

ay galeata heyecanını anlıyorum...ne gusel az kaldı Allahın izniyle....

april canım senin neden sancın vardı.......Allah sanada sabır versin...kuzun sıksın dişini azcık daha

geçmiş olsun aliyecim
oh keyif yapmışsınız bugün kocişle ne güsel son başbaşa zamanlar tadını çıkarmak lazım:)
sağol canım. aynen bidaha yalnız çıkıp rahat dolaşma şansımız olmıcak. bebişle daha güzel olucak ama son kapanışı yapalım dedik
sağol canım. denicem o zaman ama keşke salatalık ta olsaydı şöyle mis kokulu

canım ya çok heyecanlı valla okuyunca içim bi tuhaf oldu. genelde soğuk kanlıyımdır ama ben çok heyecanlanıcam ne yapacağımı blemicem gibi geliyor.

sağol canım atlatıcam inşallah

selam kızlar......bizde yalandan 1 saatliğine çktık dışarı...koca göbekli biri ne kadar dolaşacaksa o kadar dolaştık geldik.....yemek yememiz ve alışveriş 1 saat sürdü işte düşünün:1closedeyes:.......uzattım şimdi ayakları okiyim dedim geçmişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…