aynen banada ööle gelio şenay düşünsene bende 37. haftadayım vaaay 38 haftalık olmuşsun diorum hahahahah artık 2 günün hesabını yapar olduk vay halimize:)
ben daha çok o diil o diil beeeeeeeeeen durumundayımmm:lepi:
selam kızlar bizde bugün çengelköye indik kahvaltıya koçişle... son pazarımızdı, malum haftaya bugün artık 3 kişi olarak devam edicez hayatımıza... bugün sosyal hayatada veda ettim artık salı annemler geliyor artık herşeyi cumartesiye endeksledik yarın kadın geliyor temizliğe... bugün son alışverişimiz yapıldı, dolaba yiyecek içecek stoğu yapıldı... akşam bi türlü uyku tutmadı cumartesiye aslında çok az var ama sanki bir o kadar da uzak gibi geliyor....
selam kızlar bizde bugün çengelköye indik kahvaltıya koçişle... son pazarımızdı, malum haftaya bugün artık 3 kişi olarak devam edicez hayatımıza... bugün sosyal hayatada veda ettim artık salı annemler geliyor artık herşeyi cumartesiye endeksledik yarın kadın geliyor temizliğe... bugün son alışverişimiz yapıldı, dolaba yiyecek içecek stoğu yapıldı... akşam bi türlü uyku tutmadı cumartesiye aslında çok az var ama sanki bir o kadar da uzak gibi geliyor....
april sancıalr nasıl gidiyor güzelim iy m isin
sağol canım. aynen bidaha yalnız çıkıp rahat dolaşma şansımız olmıcak. bebişle daha güzel olucak ama son kapanışı yapalım dedikgeçmiş olsun aliyecim
oh keyif yapmışsınız bugün kocişle ne güsel son başbaşa zamanlar tadını çıkarmak lazım:)
sağol canım. denicem o zaman ama keşke salatalık ta olsaydı şöyle mis kokulubeceremicek bişiyi yok canım ya suluyosun arada azcık toprağını eşeliyosun çok yanıyosa azcık gölgeye alıyosun o kadar.
ama saksıda salatalık konusu çok başarısız onu söliim:) koca saksıdan bütün yaz anca 5 tane alabildik sanırımkaydirigubbakcemile
ama cherry domates filan baya başarılı. dene sen de bi zorluğu yok emin ol
canım ya çok heyecanlı valla okuyunca içim bi tuhaf oldu. genelde soğuk kanlıyımdır ama ben çok heyecanlanıcam ne yapacağımı blemicem gibi geliyor.selam kızlar bizde bugün çengelköye indik kahvaltıya koçişle... son pazarımızdı, malum haftaya bugün artık 3 kişi olarak devam edicez hayatımıza... bugün sosyal hayatada veda ettim artık salı annemler geliyor artık herşeyi cumartesiye endeksledik yarın kadın geliyor temizliğe... bugün son alışverişimiz yapıldı, dolaba yiyecek içecek stoğu yapıldı... akşam bi türlü uyku tutmadı cumartesiye aslında çok az var ama sanki bir o kadar da uzak gibi geliyor....
sağol canım atlatıcam inşallahmerhabalar.
evet ALİYECİM geçmişi okuyorum.çok birikmiş ama bitti.öncelikle geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda iyleşirsin.
BAYANSOA bebğin hayırlı olsun.darısı hayırlısı ile bizim başımıza inşallah.ama şu içindeki his olayı ve bebeğin sıkıntısını bize biraz anlat canım ya.çok merak ettim.
sezeryangünü belli olanların da gözü aydın.
EKİM canım daha iyi olduğunda bize ayrıntı yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?