iyiymiş hacı deneyelim bakemkızlar tamm bize göre bi bilgi ben doğumdan sonra uyguliicam bunu doğuranlardan biri yazmış arkadaşları da onaylamış
bayanlar olarak çoğumuz sindirim zorluğu yaşıyoruz.
bunun için lifli gıdalar tüketmek şart.
bazılarımızın da sütü ne yazıkki bebeklerimize az geliyor
artırmak için yemediğimiz şey kalmıyor.
hamileliği yeni atlattık,coğumuzda kilolar yerli yerinde duruyor.
çok yememek ama aç da kalmamak lazım.
şimdi bu saydıklarımın hepsine birden cok güzel birçözüm olabilecek birşey var.
yulaf..
marketlerde satılan yulaf ezmesi tüketildiğinde sindirimi inananın 1 günde yoluna koyuyor.
sütü inanılmaz artırıyor ve de tok tutuyor.
kesinlikle deneyin diyorum.
sabhaları kahvaltıda bir kase yulaf ezmesini süt veya yoğurtla karıştırıp tüketin,bana dua edeceksiniz
ben içine tat versin diye minik minik elma da doğruyorum,süper oluyor
evet canımcım yokmuş valla,bak ne güsel ne akıllı analarız demı,herkes ıyı sevındım ekım de yazmış ıyıymış allah analı babalı büyütsün ınşallah ne güzel kuzucuğuyla şımdı darısı vaktı zamanı gelınce bıze ınşallah,yarın çatı muayenemız var ağdamızı yaptık banyomuzu yaptık öğleden sonra dr.a gıdecez nasıpse,ya o yulaf ezmesının tadı tuzu yok yahu ama bır daha denemekten zarar gelmez dımı ne yapalım süt çoğaltıyosa neden olmasın
kızlar biraz önce sancı girdi...çok tırstım yaaaaaaaaaaaaaa.... ay daha erken dimi
ay ne yapayım şenay ya en son evelsı gun gırmıştım ışte akşam senle çıçeğe bışeyler yazdım hanı anlamıo ben anladım felan dıye sonra kendımı sırtımı azıcık daha desteklı yapayım dedım kucağımda blg popom ağrımıştı karnımda bır sızı aklım çıktı blg attım kucağımdan bızımkılerde korktu,sonra bende böyle bırşey yaptım dıye kendıme kızdım almadım 2 gundur elıme merak ettım doğuran varmı neler oluyor dedım barıştım blgla hoş benım danalığımdıda neyse,canımda sıkkın yerlı yersız kızıyorum adama sonrada kızdığıma kızıyorum yanılmıyorsam bunalımdamıyım neyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?