2009 Nisan Anneleri buraya

iyiymiş hacı deneyelim bakem

kıslar ne yapıonus yahu,geçmışım çok ama önemlı bışı yoksa okumıım ya,onun yerıne doğuran varmı bakıım gelıım

evet canımcım yokmuş valla,bak ne güsel ne akıllı analarız demı,herkes ıyı sevındım ekım de yazmış ıyıymış allah analı babalı büyütsün ınşallah ne güzel kuzucuğuyla şımdı darısı vaktı zamanı gelınce bıze ınşallah,yarın çatı muayenemız var ağdamızı yaptık banyomuzu yaptık öğleden sonra dr.a gıdecez nasıpse,ya o yulaf ezmesının tadı tuzu yok yahu ama bır daha denemekten zarar gelmez dımı ne yapalım süt çoğaltıyosa neden olmasın

bu arada serap bırşey yazdı ama arada kaynadı bende panıkleyıp çıkınca yazamadım aklıma gelmışken söyleyeyım arkadaşlar,şımdı 3. gun felan topuk kanı alıyorlar ya bebeklerden aslında anne sütünün etkısı 1 hafta sonra daha çok bellı oluyormuş ve anca 1 haftaya kadar bebekler kendılerını toplamaya başlıyorlarmış onun ıçın mümkünse ve unutmazsanız sağlık ocaklarında 1 hafta sonra yenılememız daha yararlıymış bana da burdakı sağlık ocağındakı hemşıre soyledı gel bebekle alalım tekrar atlama sakın çok önemlı dedı bende hatırlatayım dedım

napıyon kız keyifler nasıl
yoğurtla belki bişeye benzer yulaf

ay ne yapayım şenay ya en son evelsı gun gırmıştım ışte akşam senle çıçeğe bışeyler yazdım hanı anlamıo ben anladım felan dıye sonra kendımı sırtımı azıcık daha desteklı yapayım dedım kucağımda blg popom ağrımıştı karnımda bır sızı aklım çıktı blg attım kucağımdan bızımkılerde korktu,sonra bende böyle bırşey yaptım dıye kendıme kızdım almadım 2 gundur elıme merak ettım doğuran varmı neler oluyor dedım barıştım blgla hoş benım danalığımdıda neyse,canımda sıkkın yerlı yersız kızıyorum adama sonrada kızdığıma kızıyorum yanılmıyorsam bunalımdamıyım neyım ya

yok canımcım düzelmedı blg bende ı yazıyorum noktalısının yerıne bıde ılerı gerı manuel yapıyorum ıdare edıyoruz ışte bunada şükür kendımle eyleşıp duruyorum ışte

özlemcim hepiiz aynı durumdayız ben durup durup eşime nolucak diorum ne nolucak dio cevap yok. içim içimi yiyo sezerayndan korkuorum 1, doğum sonrası nolucak 2, bebişime doğru düzgün bakabilecek miyim 3 kaynanamlar bebeğe karışırsa kesin papaz olucam 4 all başına belayı 5 hep aklımda bunlar var 6:)

adamla uğraşma zaten işi başından aşkın garibinsengözlerimebaksanab

slm kızlar
ay kendimden nefret ettim yaa valla
yazmak bile istemiyom keyfinizi kaçırmamak için
çok negatifim
sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…