offf bu ayaklı ultrasonlar beni öldürecek valla... benim karşı komşuda iki hafta önce aynı şeyi dedi hala bekliyorum bak... insanı strese sokuyolar boş
yere... çok biliyorlar sanki ne yani biz boş yeremi doktorlara o kadar para veriyoruz... tanıdıklar zaten doğuştan kadın doğum doktoru...ne kadar doğurmamıza meraklı insanlar varmışta bizim haberimiz yokmuş
offf bu ayaklı ultrasonlar beni öldürecek valla... benim karşı komşuda iki hafta önce aynı şeyi dedi hala bekliyorum bak... insanı strese sokuyolar boş yere... çok biliyorlar sanki ne yani biz boş yeremi doktorlara o kadar para veriyoruz... tanıdıklar zaten doğuştan kadın doğum doktoru...ne kadar doğurmamıza meraklı insanlar varmışta bizim haberimiz yokmuş
heee mıhtar yaaa mahleye azcık intizam nizam getir bu kanunsuz doğumları yasaklakaydirigubbakcemile51 Nİsana kadar doğumları yasaklıyorummmm
şenay kızıyor :)))) delikafadulden delikafadulden
sıkın dişinizi - ikizler çıksın bir ondan sonra dökülüverinn
ayaklı ultrason koptum valla:roflol::roflol::roflol:offf bu ayaklı ultrasonlar beni öldürecek valla... benim karşı komşuda iki hafta önce aynı şeyi dedi hala bekliyorum bak... insanı strese sokuyolar boş yere... çok biliyorlar sanki ne yani biz boş yeremi doktorlara o kadar para veriyoruz... tanıdıklar zaten doğuştan kadın doğum doktoru...ne kadar doğurmamıza meraklı insanlar varmışta bizim haberimiz yokmuş
daha demedilerde kanımca saldırılar yakında başlar:teytey:aaay şenay koptum doğru söze ne denir onlar da bişii diyememiştir sırnaşık şey
oy senın psikoloji cok bozuk herhaldeeeeeeeeeheh ii bari delirmemişim herkes aynı halde
ya bahar geldi güneş açsın ya kuşlar ötsün sabahları camı açayım mis gibi hava girsin kış kış yeter artık valla
şu veletler de gelsin artık
ay ay aynen yaaaaaaaaaa.. bende cok merak edıyorummmmmmbanada dün tarih verildiğinden beri bişeyler oluyor......hamilelik farklı bir süreç sanırım şimdilerde tırsmaya başladım........sezaryan anını,bebeğimi göreceğim ilk anı,evimize gelişimizi,evimizdeki kalabalığı ve bu kalabalığın bende yaratacağı duygu fırtınasını düşünüp duruyorum....birde narkoz fikri biraz kasıyor:uhm:
iyimisin kızzzzzzzzzzz kebapcııııgördüm şeker ,, geldim
ama kötüyüm.
iki gündür kusuyorum... ,dün çok yedim . söylemesi ayıp kebapçıya gitmiştik , çok karıştırdım... daha lokantadan çıkmadan kusdum....
bugünü anlamadım... normal yedim.. abartı . yok.. ama 2-3 saat sonra çıkardım..
,
seninde böylemiydi
hava çok can sıkıcı.kızım da hıçkırıyo yerim ben onu ya.hıçkırınca kendimi iyi hissediyorum.garantim gibi oldu.
sultan demişti ki hıçkırıyorsa dah bi hafta daha varmış doğuma.doktoru söylemişti di mi bursasu.
ehehehehsabah sabah kaynanalara veryansın ga.
iysiniz..galiab biz o konuyu hallettik.eşim annesini arayıp doğumdan sonra 15 gün sen 15 gün kayınvalidem gelir.sonrasında biz kendimiz halledecez.yanımızda birilerinin olmasını istemiyoruz demiş.kayınvalidem biraz mırın kırın etmiş ama kalamayacağını anladı.yupppiiiiiiiiiiiiiiii
bebek aşagı indimi rahatlamazsın canım aha benım indi herkes söylüyor artık yürümek bi işkenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebu arada ŞİRVAN geçmiş olsun.kızım kebep falan ağır gelir tabii.benim midem 2 haftadan beri kötü.az fazla yesem banyodayım.bebek aşağı inince biraz rahatlıcakmışız ama inmedimi ki caba bu yaramazlar aşağı.hiç anlamıyorum nersi neremde
off canım ya o mide yanması dün gece beni mahvetti iki bardak süt içtikten sonra ancak kendime gelebildim valla...
sana da günaydınnnn... bizim bebişler çok akıllı çıktı gerçekten çoğu nisan bebişi olacak bence.. aferin onlara:lepi:
bu arada herkese günaydın, gece uyku tutmadı saat 4.30 kalktım yaprak sarması sardım, kociş bi ara uyandı yanıma geldi ve sen artık iyice manyadın valla şu 5 günü hayırlısıyla atlataydık artık diyor... şimdi evde kadın var temizliğe, yarında annem geliyor, bende dedim nasıl olsa uyunmuyor bari buzluğa bişeyler atayım dedim napayımmmm...iyice sardım bencede sürekli ya bugün doğurursam diye etrafı düzenli tutuyorum sabahın köründe yemeğimi filan hazırlıyorum ki ters bi durumda işler kalmasın...artık doğumdan sonra evi bişeyler götürecek nasıl olsa şimdiden yapmakta fayda var
aaa nasıl yaa anlatsana canım ben bilmiom
off canım ya o mide yanması dün gece beni mahvetti iki bardak süt içtikten sonra ancak kendime gelebildim valla...
sana da günaydınnnn... bizim bebişler çok akıllı çıktı gerçekten çoğu nisan bebişi olacak bence.. aferin onlara:lepi:
bu arada herkese günaydın, gece uyku tutmadı saat 4.30 kalktım yaprak sarması sardım, kociş bi ara uyandı yanıma geldi ve sen artık iyice manyadın valla şu 5 günü hayırlısıyla atlataydık artık diyor... şimdi evde kadın var temizliğe, yarında annem geliyor, bende dedim nasıl olsa uyunmuyor bari buzluğa bişeyler atayım dedim napayımmmm...iyice sardım bencede sürekli ya bugün doğurursam diye etrafı düzenli tutuyorum sabahın köründe yemeğimi filan hazırlıyorum ki ters bi durumda işler kalmasın...artık doğumdan sonra evi bişeyler götürecek nasıl olsa şimdiden yapmakta fayda var
oy senın psikoloji cok bozuk herhaldeeeeeeeee
ay ay aynen yaaaaaaaaaa.. bende cok merak edıyorummmmmm
iyimisin kızzzzzzzzzzz kebapcıııı
şirvan tam karnım acıktı ne yesem diyordum tam şeytana uyuyordum bi gofretle geçiştireyim diye ki o sırada yumurta beyaz peynir yiyorum falan yazmışsın gidip bende yumurta haşladım kahvaltı yapıcam büyük sevaap işledin yanii teşekkürler cokacimcoook
valla çiçekçim sultan yazmıştı ona da doktoru söylemiş.bebek hıçkırıyosa daha doğmuma bi hafta vardır demiş.ben de teselliyi bunda buldum.bugün hıçkırıyo hafatay kadar beraberiz diye nasıl rahatlıyorum bi bilsen.:dance:
şirvan tam karnım acıktı ne yesem diyordum tam şeytana uyuyordum bi gofretle geçiştireyim diye ki o sırada yumurta beyaz peynir yiyorum falan yazmışsın gidip bende yumurta haşladım kahvaltı yapıcam büyük sevaap işledin yanii teşekkürler cokacimcoook
eheheheh
benim annem kalıcak bide halam
kayınvalideye daha söylemedim
nasıl söylenir gel kal diyeee
ama yine yarım agızla olsa bile söylücem kalmaz zzatennnnn
eltim 2 sene önce dogurmuş ve eltımın annesi yok vefat etmış eltım demiştiii
bak annem yok sen kal başımda aaaaaaaaa demiş kız kardeşine yakışır kız kardeşi 22 yaşında falan tamam büyük ama yine cocuk büyüten biri degıllll
bende hiç kalmaz g,b, gelioooo
peki kızlr söyleyın nasıl söylenır gel kal diye güzel bi dille
ben söylüyim günah benden gitsindeeeeeeeeeeee
bebek aşagı indimi rahatlamazsın canım aha benım indi herkes söylüyor artık yürümek bi işkenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oy maşallahhhhhhhhhhh eheheheh
allah razı olsun benım annem halletti... sarma ,köfte,sigara böregi. v.s
oh kadında varmış ne güzel.......
tertemız
evet dogumdan sonra evi bişeylr kesin götürcek gelen giden döken eden offffffffffffff
bide senin evşni seden başkası bilemez mesela su bardagını yerıne degılde başka bi yere koyacak cünkü bilmez ne nerde insan aah ahhhh sonra onlarla ugraş............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?