2009 Nisan Anneleri buraya

ayy onların laflarına göre panik yapma bana her gören doğumun çok yakın dio ama doktor hiiiç ööle demio doktorlar bilio[/QUOTE]

ne bileyim kzılar bi de kendinden emin konuşuyo ki.cidden ya ayaklı ultrason gibi. hehe çok hoşuma gitti bu benzetme.lülülülülülü

ay ben o oy isteyenler oy verdim ya.ne bilim.annelik galiba onlara böyle şeyler yaptırıyo.bakalım biz ne saçmalıklar yapacaz.ben kendimden korkuyorum ya.dün arkadaş diyoki bebek doğunca şöyle bi koklarız.mis gibi kokar ne güzel dedi.ben de suratına karşı mümkünse 1 sene görüşmeyelim dedim.

canım sööleyelim çatı muayenesi de yapıolardır belki

1 Nİsana kadar doğumları yasaklıyorummmm

şenay kızıyor :)))) delikafadulden delikafadulden

sıkın dişinizi - ikizler çıksın bir ondan sonra dökülüverinn
heee mıhtar yaaa mahleye azcık intizam nizam getir bu kanunsuz doğumları yasaklakaydirigubbakcemile5

ayaklı ultrason koptum valla:roflol::roflol::roflol:

aaay şenay koptum doğru söze ne denir onlar da bişii diyememiştir sırnaşık şey
daha demedilerde kanımca saldırılar yakında başlar:teytey:

ay ben o oy isteyenler oy verdim ya.ne bilim.annelik galiba onlara böyle şeyler yaptırıyo.bakalım biz ne saçmalıklar yapacaz.ben kendimden korkuyorum ya.dün arkadaş diyoki bebek doğunca şöyle bi koklarız.mis gibi kokar ne güzel dedi.ben de suratına karşı mümkünse 1 sene görüşmeyelim dedim.
öperiz falan deseydi defterden silerdim heralde garibimi.klava:

heh ii bari delirmemişim herkes aynı halde
ya bahar geldi güneş açsın ya kuşlar ötsün sabahları camı açayım mis gibi hava girsin kış kış yeter artık valla
şu veletler de gelsin artık
oy senın psikoloji cok bozuk herhaldeeeeeeeee

ay ay aynen yaaaaaaaaaa.. bende cok merak edıyorummmmmm

iyimisin kızzzzzzzzzzz kebapcıııı

şirvan tam karnım acıktı ne yesem diyordum tam şeytana uyuyordum bi gofretle geçiştireyim diye ki o sırada yumurta beyaz peynir yiyorum falan yazmışsın gidip bende yumurta haşladım kahvaltı yapıcam büyük sevaap işledin yanii teşekkürler cokacimcoook

eheheheh
benim annem kalıcak bide halam
kayınvalideye daha söylemedim

nasıl söylenir gel kal diyeee

ama yine yarım agızla olsa bile söylücem kalmaz zzatennnnn

eltim 2 sene önce dogurmuş ve eltımın annesi yok vefat etmış eltım demiştiii

bak annem yok sen kal başımda aaaaaaaaa demiş kız kardeşine yakışır kız kardeşi 22 yaşında falan tamam büyük ama yine cocuk büyüten biri degıllll

bende hiç kalmaz g,b, gelioooo

peki kızlr söyleyın nasıl söylenır gel kal diye güzel bi dille
ben söylüyim günah benden gitsindeeeeeeeeeeee

bebek aşagı indimi rahatlamazsın canım aha benım indi herkes söylüyor artık yürümek bi işkenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

oy maşallahhhhhhhhhhh eheheheh
allah razı olsun benım annem halletti... sarma ,köfte,sigara böregi. v.s
oh kadında varmış ne güzel.......

tertemız
evet dogumdan sonra evi bişeylr kesin götürcek gelen giden döken eden offffffffffffff
bide senin evşni seden başkası bilemez mesela su bardagını yerıne degılde başka bi yere koyacak cünkü bilmez ne nerde insan aah ahhhh sonra onlarla ugraş............

aaa nasıl yaa anlatsana canım ben bilmiom

valla çiçekçim sultan yazmıştı ona da doktoru söylemiş.bebek hıçkırıyosa daha doğmuma bi hafta vardır demiş.ben de teselliyi bunda buldum.bugün hıçkırıyo hafatay kadar beraberiz diye nasıl rahatlıyorum bi bilsen.:dance:

sabah 4:30 da sarma mı sardın,,, normal saatte sarmııyorum,,
birde sabah 4:30 - helal olsun bacım ...

oy senın psikoloji cok bozuk herhaldeeeeeeeee

ay ay aynen yaaaaaaaaaa.. bende cok merak edıyorummmmmm

iyimisin kızzzzzzzzzzz kebapcıııı

iyiyim iyi ,,

afiyet olsun şeker,,
ben bu hafta hergün yumurta yemem gerekiyormuş....

aaa çok ilginçç bizim böcük de hıçkırıo oleyyy

urla gel kal demene gerek yok zaten genelde kız anası kızının başında kalır. yüzsüz olan kaynanalar kalır zorla

kızıııııııııııııııım napıyosun sen.gofretle geçiştirilir mi?zaten çöp gibisin.dikkat et beslenmene.

urla en iysini yapmışsın.benim işgüzar kocacım çağırıyo. işte ben de kırılmasın diye bişey diyemiyorum.

hadi ya doğuma kadar bu mideler bizimle desene.neyse ki az kaldı artıkın.delikafadulden

%99 benim kayınvalidemde gelicek doğumdan sonra ama ben biri ben o haldeyken evime gelirse iş yapması gerektiğini gayet ii göstereceğim için kaç gün kalacağını kendi bilir valla ben o durumda kimseyi çekemem millet beni çeksin

ben her sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin marul roka tere ne varsa domates bir meyve 2 dilim ekmek yiyorum.bi bardak da süt.diyetimin değerleri bunlar.

2 saat sonra da 1 dilim ekmek bir bardk yoğurt 10 fındık.uygulayın kızlar.iyi oluyo.acıkmıyosunuz hiç.siz ekmeği 3 dilim falan yapıp tahin helvası bal pekmez eklersiniz.şahane olur.

kızlar ben bişeyi merak ettim..
ekim c.tesi yazmış ya --eve yeni geldik diye...

17 mart - saat 8:30 sezeryan oldu-- 20 martta hastaneden çıktıi,,,

sezeryanda 2 gün kalınmıyormu hastanede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…