2009 Nisan Anneleri buraya

valla benim kociş zaten takip ediyo
siteyi açınca zaten burası çıkıyo direkt
bi de nicke göre arama yapmayı öğrenmiş
arıyo bakıyo en son neler yazmışım diye kontrol ediyo arada
dedim ben de sapık mısın sen orda bi sürü kadın var özel şeyler yazıyolar okuma
o da diyo ki banane siz de özel şeylerinizi umuma açık yerlerde paylaşmayınkaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar nasılsınız?
Geçmişi daha okumadım umarım keyifler yerindedir.
Ben bir ay aradan sonra bugün yarım günlüğüne işe gittim ve dilim dışarda kendimi eve zor attım.
Çalışanlara bravo valla.
Okuyup geliyorum .

burayı takip eden kocaları kınıyorumklava:
sonuçta burda bayan bayana özel şeylerde yazıyoruz
ne meraklı kocalarınız var ya klava:
sitenin adı üstünde kadınlar kulübü :enbuyukkk:

ben çok yaratıcıyım bugün selahattine yakın salih var eyyubi zaten koyulmaz ama onu n yerine eyüp koyabilrisin

merhaba zaman hıc gecmıyor sankı..bende bu sıtede yenı oldugum ıcın halaa kavrayamadım :) bende sızlerle konusmak ıstıyorum ama bı turlu beceremıyorum :)

kızlar isimlerden konu açılmışken gazetede çok komik bi haber var..kızın adı : Cihandabir Biricik Birtane... Soyadı: Birleşik Meltem

daha yaratıcı olmak lazım demek ki isim konusunda :)))))))))))))))))))))))))))))

ehe benim de kucağıma verdikleri erkek bebekti ama benim kızım olcek

kırmızı renkte iple dikktir,,,

hatta uçları biraz fazla bıraksın sonradan fiyonk yaparsın....

Eşine -- hediye paketiii...
Artık paketi nasıl acar bilemiyeceğim...

ok.. Canım
lan güldürmeyin beniii kasılmalarım başlar sıpalar çıkarsa döverim valla sizi tamam daha yeter bugünlük başka espri yok
:mymeka:
offf harbi manyak bu insanlar sanane yaaaaaaaaa çocuğun isminden.

Şirvaaaaaaaaaaaaaaan iyide kürt asıllı isim olan Baran deil Boran
Baran zaten arapça yağmur demek gönül rahatlığıyla koyabilirisn
bende çocuklara bu kadar etnik isimler konmasını doğru bulmuyorum yani ister köken ister ideoloji ister dini olsun çocukları etiketlemek doğru gelmiyo bana özelliklede bi öğretmen olarak yanlış buluyorum

çok heyecen yaparsan ve tansiyonun çıkarsa epidural yapmazlar kanımca

sonuçta burda bayan bayana özel şeylerde yazıyoruz
sitenin adı üstünde kadınlar kulübü :enbuyukkk:
katılıyorumklava:

yarışmalarla ilgili mesajıma cevap gelmiş
yaa olayın en olduğunu bilmeden neden konuşuyorsun anlamıyorumm olayy yarışma değildi ama neyse şimdi yoğunumm takma sen kafanaa...uğraşmada sana illa uğraş demiyoruzz
demişler bana eyyy Allahım ya kendi egolarını çocuklarının üstünden tatmin ediyolar

izine ayrılacam diye beni iplemiyorlar artık...
Bizim şirket bir tuaf,, ne zaman ayrılıyorsun diye soran bile yok...

aaaa ne kadar ayıppp ..

afferim bana dimi dilek....

Sonuçta burda bayan bayana özel şeylerde yazıyoruz
Sitenin adı üstünde kadınlar kulübü :enbuyukkk:

yok kız benimkinin okuyacağından değil,,,
sadece merakından bana takılıyor,,
gece hastayıp diyip,, sonrada mesajla canlanınca ,,
artık adamın aklına ne geldiyse... :)))
ben girerken yanımdan ayrılmadı.....

ALINTII
selam arkadaşlar ben çok iyi giden bir doğumda kendi kendimize yaptığımız yanlışlarla başımızı nasıl derde soktuğumzdan bahsetmek istiyorum...
Benim gece 3 te suyum patladı uyurken ve kalktım hafif hafif sancım vardı ama hiç öyle abartılacak gibi değil adet ağrısı gibiydi. Sabah 8 de hastaneye gittik dokuzda baktılar 3cm açılma vardı. Ama sancılar gayet tahammül edilir seviyede...Zaten hamileliğim sürece okuyup araştırmıştım ama bazı şeyler gözümden kaçmış demek ki... Neyse saat 11 gibi açılma 7 santim oldu ve ebe gelip şimdilerde ıkınma gelirse sakın ıkınma dedi sancılar gene fena sayılmaz ama tabi yorgunluk var ne de olsa.. O aralar harbiden ıkınma geldi ve bende gece 3 ten beri bıkmış olacam ki ıkınıvermişim sonra ebe geldi ama o ana kadar doğum süper gidiyo epizyo bile yapmaya gerek yok diyodu doktor, ebe gelir gelmez sen ıkınmışın dedi rahim ağzı ödem olmuş dedi sancım durdu suni sancı falan yok kar etmedi o arada ebe elini sokup masaja başladı ödemi dağıtmak için, bir sat falan uğraştı dağıttı ödemi ama tabi vakit iyice geçmiş suyum boşaldığı için bebek kuruya kalmış falan filan gerisini anlatmayayım neticede çok zor oldu doğum normal doğum oldu ama sonrasında çektim biraz, Anne adaylarına söyleyeceğim doğum o kadar zor değil sancılar gayet normal seviyede geliyo ıkınmak da zor değil doğum sırasında ama doğum olayını çok detaylı okusunlar ve söylenenlere bire bir uysunlar ben okudum ama o an yorgunluktan amaaaaaan ne olursa olsun demişim herhalde
en önemlisi DOKTOR IKIN DEMEDEN IKINMAYIN erken ıkınma çok iyi giden bi doğumu tersine çevirebiliyo, yoksa normal doğum gayet rahat adet ağrısı gibi ben yarım saat daha ıkınmadan dayansaydım bebeğimi rahat rahat dünyaya getirecektim...

ay bunu bikaç yerde daha okumuştum erken ıkınınca ödem oluyo diye üff ne kadar zor herşey ya
Rabbim hepimize kolay sorunsuz doğumlar nasip eder inş.

ya ne yüzsüzler dimi kapı kapı dolaşıp oy isterken iyiydi s.laklar
sen bence site yönetimine şikayet et bunları
ne yüzsüz yaa
s,nir etti beni he

ya bende kaç kere sayfa açıkken big. bırakıp gittim o arada da eşimi takip ettim bakçakmı die hiç bakmadı valla
ya sonuçta burda bbayan bayana yazışıyoruz özel şeylerde geçiyo
zaten son günlerde misafir sayısıda çoğaldı
aşağıda baksanıza
şimdi rahat rahat yazamamki

ehe benim de kucağıma verdikleri erkek bebekti ama benim kızım olcek
aa
benimde gelin olurken teyzemin bebeğini almıştım kucağımı kız bebişti
benim bebişte erkek

bilgiler için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…