2009 Nisan Anneleri buraya

bence de yenidoğan bebeği kimse kucağına almaz,öpmez,hatta benim gördüğüm bebeklerin yüzü bile hep kapalı oluyordu,en fazla örtüyü açıp kaldırır bakarlar,ayy tatlı der,bırakırlar..diye umuyorum.

şenay gönülcüün burayı takip ediyo galiba yerimseniben

yok kız edemez garibim görümcemin bebişle ilgileniyo huysuz bi paşamız var

şimdi ben bu sezeryan şeysini okudumda 1. kesi daha aşağıdan yapılıyo diye biliyodum yani tam üçgen kısmın başlangıcından
2. şimdi ben kıllandım dr sorsam hangi dikiş malzeesini kullanıyosunuz diye beni dövermiki kaydirigubbakcemile iki farklı ip varmış

yoo sorabilrisin biyerde okudum aklıma takıldı dersin

hahah dersinki doktorcuuummm neyle dikiceksin beni

ay bu isim konusundan ben de muzdaribim,laf açılmışken.benim de kayınbabam eltimin ilk kızının adını o koymuş,daha önced3en de dmişti bana,bizde adet bu,ilk isimleri ben koyarım ,sonrasını siz ne isterseniz koyun die.Deli mi ne?Ama işin garibi şimdiye kadar ben de ,eşim de sorduk ne düşünüyorsun die,ben işimi bilirim,son anda söylerim gibisinden laflar söyle di hep.10 gün kalmış doğmasına,dün kayınvalidem de dio ki isim aradı netten,galiba bulamadı .e biz de bu arada bir sürü isimden sonra eleye eleye bir isim beğendik kocişle.ama ben hala tedirginim son anda kızımın ismi nolacak die.senağlama

Uygulamalar arasında fark olmasa da kullanılan dikiş malzemesi arasında hekimler arasında ciddi farklar vardır. Bazı doktorlar fasya tabakası dışında tüm tabakalarda katgüt adı verilen organik bir materyal kullanmayı tercih ederler. Bu dikiş materyali koyun ve sığırların barsaklarından üretilmektedir. Organik olduğu için reaksiyon gelişme olasılığı bulunur. Gelişmiş ülkelerde yaygın kullanımı uzunca bir süre önce terk edilmiştir. Deli dana salgınınından sonra ameliyatlarda kullanılmaması önerilmektedir. Öerilen materyal bizim de her tabakada tercih ettiğimiz sentetik materyalerdir. En sık vicryl adı verilen iplik kullanılır. Bu iplik hem katgüte göre daha güçlü hem de daha güvenlidir. Katgüt tercih eden doktorlar fasya tabakasını vicryl ile dikerler. Fasya katgüt ile dikildiğinde fıtık olma olasılığı çok yüksektir. Katgüt ile vicryl arasındaki en önemli belirleyici faktör maliyettir. Katgüt çok ucuz bir materyalken vicryl oldukça pahalıdır.

olaaaaaaaar hadi gidelim delikafadulden

şirvan ben benimkine sormadım ama geçenkinde öğrendiklerimi söyleyip duruyorum diye hoşuna gitti..ama çok geç döndün dedi..bu kaçta başlıcak..

canım gene saat 1 de başlayacak diye biliyorum..
Ama siz ogün emel le kadıköyde dolaştınız...
O yüzden de geç kalmış olabilrsin...

Daha olmazsa sonuna kadar beklemeyiz...
Değişiklik olsun..
Gerçi ben gene çalışıyorum ama ,, artık umrumda değil,,
hastaneye gidiyorum der, çıkarım...

bende değiştirme fikrinde değilim,,,
eşimin biraz kuran takıntısı varda ,,, o yüzden kuranda geçsin falan diyor,,
şimdide kürtçe isim koymasakmı - ilerde sorun yaşamasın demeye başladı...

Baran isminin artık kürtlüğümü kaldı,,,, kaan ismi gibi herkes koyuyor...

aynı fikirdeyim.. Arkidiş...

şenay gönülcüün burayı takip ediyo galiba yerimseniben

takip ediyor dedin de.. Benim koca da takip edebilir,,,
dün çiçekten mesaj gelince ...
Ben çok kötüyüm falan diyordum.. Msj gelince pc açınca -- adamda benim yanımda ..

Dur bir bakım nasıl giriliyor şu siteye demeye başladı..
Ne var yoksa gizliden bizimi okuyacaksın dedim...
O da evet dediii...

Sapık kocam

Kızlar ya ne yaptınız böyle?Ne kadar çok konuşmuşsunuz.Yoruldum resmen okurkn.Allah muhabbetinizi artırsın.Geçmişi okurken zamaım bitti.Kontrolümüz var bugün.Bişrazdan çıkmam lazım.Çatı muayenesinide yapacak doktorBana şans dileyin de kolay geçsin.

Saçmalamasın eşin.GÜzel bir isim olsa içim yanmayacak da çok soğuk bir isim.Direnmeye devam.

ya bi de kızın adını altun koycaklarmış ilerde okulda o kızla dalge geçerler altunda ne var falan die çok kötü bi isim bence

Çiçek öldürdün benikaydirigubbakcemile3

maşallah göbişineeeeeeeeeeeeeee

güle güle kullanın
saol cnm

yaw megul öyle değil hayatım
bebek hıçkırıyorsa bunu bana doktorum sölemişti ultrasonda görmüştük hıçkırıdğını
bu hareketi gördüğümüz bebeklere 1 hafta birşey olmaz diye garanti verebiliriz
yani sağlıklı bebek anlamında
1 hafta daha doğurmucan değil yani bu bebeğe 1 hafta sağlığına bişey olmaz ii yani garantide

kızla hemen biri cevap versin ltfn bende mi gariplik var anlamadım kaç gündür siz bacak bacak üstüne atabiliyo musunuz hiç canınız yanmadan??

cnm 3 ay da çok erken değilmi yaa
ayırmak için

kız seherim hastaneden çıktı şu an evde istirhatte yatıyor
doğurmadı yani
şenay alemsin valla he hiç aklıma gelmemişti böle bişey yapmak
yaw ne altunu
koyma cnm ısrar et o senin bebeğin oh ne güzel ya biz beseleyecez biz fedakarlık edecez herşeyimizden bebiş için ama gelecek sonra isimini başkaları karar verecek yok ya öle şey

migdem felakettttttttttttttt yanıyorrrrrrrrrrrrrrr
cnm bi soda iç çok ii gelir geçmiş olsun

ya bi de kızın adını altun koycaklarmış ilerde okulda o kızla dalge geçerler altunda ne var falan die çok kötü bi isim bence

yaw çiçek kızım senin için kötü be hehehe
hiç aklıam gelmedi

ya kıskançlıkla alakalı değil ya
dediğin gibi ben bile öpmeye kıyamazken o hamur gibi yanaklarını gelipte şap şup valla çok kişiyle papaz olacağım kesin yani

anam resimler var içim bi tuhaf oldu.................yerimseniben
ay bu sezeryanda beni korkutuyor yaaa

ay grip salgınıda var griplilerde gelirse aman allah korusun yaaaaaaaaaa

ay benımde vermışlerdi görümcem mayıs 6 da dogurdu haziran 23 de ben evlendim 45 günlük bebekti ve erkekti ondanmı erkek senın neydi cinsiyeti ve bebegin cinsiyeti neeeeeeee
acaba diyorum ondanmı erkek ehehehee

offf harbi manyak bu insanlar sanane yaaaaaaaaa çocuğun isminden.

Şirvaaaaaaaaaaaaaaan iyide kürt asıllı isim olan Baran deil Boran
Baran zaten arapça yağmur demek gönül rahatlığıyla koyabilirisn

cnm hayırlı haberle gel inşallah
gelince hemen yaz ne oldu ne bitti inş. çok ii geçer:Saruboceq:

yoo sorabilrisin biyerde okudum aklıma takıldı dersin

hahah dersinki doktorcuuummm neyle dikiceksin beni

kırmızı renkte iple dikktir,,,

hatta uçları biraz fazla bıraksın sonradan fiyonk yaparsın....

Eşine -- hediye paketiii...
Artık paketi nasıl acar bilemiyeceğim...

offf harbi manyak bu insanlar sanane yaaaaaaaaa çocuğun isminden.

şirvaaaaaaaaaaaaaaan iyide kürt asıllı isim olan baran deil boran
baran zaten arapça yağmur demek gönül rahatlığıyla koyabilirisn

ok.. Canım

peki onun çocuklarının adını kim koymuş çıldırmış bu büyükler yaa bizdemi yaşlanınca böle olcaz

Ben Şuan denızı arıyorummmmmmmmmm

2 KEZ UZUN UZUN ÇALIDIRDIM ... ACAN OLMADI.....

YAAA NEDEN TELEFONLARA BAKILMAZ Kı,,,,,,

MERAK EDıYORUZ ŞURDA......

Son düzenleme:
hadi güzel haberle gel..........

ay bende korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya kızlar allah nasip ederse ben zezeryan olucam ya epiddural
uyumuyorum

ameliyathaneye giderken bi başlar benım heyecan son gazzzzzzzzzzzzzzzzzz
ameliyathaneden cıkasıya kadar acaba tansiyonum falan düşer cıkarmı cok aglarım ya sters yaparım of nasıl sakinleşmem gerek benimmmmmmmm

Merhaba arkadaslar, bende 7 haftalik hamileyim bunu sizlerle paylasmak istedim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

zaten benim oğlumun hala bi ismi yok kızlar
geçen eşim le babası konuşmuşlar 2 oğlan bizimkiler
bbabası;ben size bi isim düşünmüştüm ama babam yani dede size isimleri koydu
2. oğlana koyarım dedim onada yine dedeniz koydu demiş
bende merak ettim sorsana neydi o isim
selahattin eyyubiymiş
ben kayınpeder çok okumuş bilmiş bir adamdır bu adam çok süper bi zatmış
ama şimdi bende koyamamki cnm bu ismi zaten söledim yani
o da bişey demedi
ne koycam ben oğluşumunismini bea

kırmızı renkte iple dikktir,,,

hatta uçları biraz fazla bıraksın sonradan fiyonk yaparsın....

Eşine -- hediye paketiii...
Artık paketi nasıl acar bilemiyeceğim...

ok.. Canım
hehehe hediye paketii süpersin şirvan

Ben Şuan denİzİ arıyorummmmmmmmmm

2 KEZ UZUN UZUN ÇALIDIRDIM ... ACAN OLMADI.....

YAAA NEDEN TELEFONLARA BAKILMAZ Kİ,,,,,,

MERAK EDİYORUZ ŞURDA......
aaaaaaa

döner inşallah sanaaaaaa

yok yaw o gün biz seminerdeyken aradı ya elli defa..bende açamadım, meraktan kudurmuş...bu saate kadar seminer olmaz dedi bana bende aaa ne semineri biz kızlarla bara gittik dedim kaydirigubbakcemile akşam söylerim sadece haberin olsun derim..öfff baydı beni bu kadar denetimli hamilelik..iyi olursam, bi aksilik çıkmazsa o gün gelirim mutlaka..sen gelicen di mi??? izinde sorun çıkarır mı iş yerin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…