kızlar bu dokunup elleme meselesinde de çok müdahale edebileceğimizi sanmıyorum ben.. insanlar sizi sevdikleri için evinize tebrik etmeye gelecekler ve siz 10 metreden bak mı diyeceksiniz, zor gibi geliyo bana..çoğu insan bilinçli artık ama yinede bebek görünce herkes sevmek isteyecek..uyuyosa sorun yok, uyuyo şimdi zor uyuttum zaten falan diye kıvırmak mümkün ama uyanıksa ???? ben heryere ıslak mendil koyucam, yada ellerini yıkamalarını rica edicem..zaten daha gözlerini yeni açmış ağlamaktan fazlasını bilmeyen bi çocuğu insan istesede 10 dk fazla sevemez..çoğu tutmaya bile korkar...şimdiden takmayın bu meselelere kafayı bu kadar yaa!!!
şenay gönülcüün burayı takip ediyo galiba yerimseniben
yok kız edemez garibim görümcemin bebişle ilgileniyo huysuz bi paşamız var
şimdi ben bu sezeryan şeysini okudumda 1. kesi daha aşağıdan yapılıyo diye biliyodum yani tam üçgen kısmın başlangıcından
2. şimdi ben kıllandım dr sorsam hangi dikiş malzeesini kullanıyosunuz diye beni dövermiki kaydirigubbakcemile iki farklı ip varmış
olaaaaaaaarhadi gidelim delikafadulden
şirvan ben benimkine sormadım ama geçenkinde öğrendiklerimi söyleyip duruyorum diye hoşuna gitti..ama çok geç döndün dedi..bu kaçta başlıcak..
şirvan baran ismi hakikaten süper deiştirme lütfennnnnnnnnnnn benim düşen bebeğimin ismi baran olacaktı olmadı. Bu bizi bırakmasın canımız olsun die ismi can olacak. Ama baran ı deiştirme ya çok güzel
kızlar bu dokunup elleme meselesinde de çok müdahale edebileceğimizi sanmıyorum ben.. Insanlar sizi sevdikleri için evinize tebrik etmeye gelecekler ve siz 10 metreden bak mı diyeceksiniz, zor gibi geliyo bana..çoğu insan bilinçli artık ama yinede bebek görünce herkes sevmek isteyecek..uyuyosa sorun yok, uyuyo şimdi zor uyuttum zaten falan diye kıvırmak mümkün ama uyanıksa ???? Ben heryere ıslak mendil koyucam, yada ellerini yıkamalarını rica edicem..zaten daha gözlerini yeni açmış ağlamaktan fazlasını bilmeyen bi çocuğu insan istesede 10 dk fazla sevemez..çoğu tutmaya bile korkar...şimdiden takmayın bu meselelere kafayı bu kadar yaa!!!
şenay gönülcüün burayı takip ediyo galiba yerimseniben
bence de yenidoğan bebeği kimse kucağına almaz,öpmez,hatta benim gördüğüm bebeklerin yüzü bile hep kapalı oluyordu,en fazla örtüyü açıp kaldırır bakarlar,ayy tatlı der,bırakırlar..diye umuyorum.
sizlerle benim sivri zekalı kocamın bir "cinsliğini" daha paylaşmak istiyorum kızlar.... dğn gece isim kara verme konusunda baya bir yogunlaşmış hatta size de danışmıştım ya...bizimki agzındaki baklayı cıkardı annesinin adını istiyormuş ilk ad olarak ..Altun...ay cıldıracam sizin gibi ben kadına katlanamıyorum simdi yavruma ismini koymamı bekliyorum...ya manyak oldum oyle husursuz ve sinirliyimki anlatamam
ya bi de kızın adını altun koycaklarmış ilerde okulda o kızla dalge geçerler altunda ne var falan die çok kötü bi isim bence
saol cnmmaşallah göbişineeeeeeeeeeeeeee
güle güle kullanın
yaw megul öyle değil hayatımhava çok can sıkıcı.kızım da hıçkırıyo yerim ben onu ya.hıçkırınca kendimi iyi hissediyorum.garantim gibi oldu.
sultan demişti ki hıçkırıyorsa dah bi hafta daha varmış doğuma.doktoru söylemişti di mi bursasu.
kızla hemen biri cevap versin ltfn bende mi gariplik var anlamadım kaç gündür siz bacak bacak üstüne atabiliyo musunuz hiç canınız yanmadan??
cnm 3 ay da çok erken değilmi yaabebeği doğunca yanında yatıracak olan kızlar ben de 6-8 aya kadar yanımda yatsın diyordum ama 3. aydan itibaren bebek etrafı çok ii algılamaya başlıyormuş ve annesinin yanında olduğunu biliyomuş daha fazla anneyle kalırsa odasına geçmesi zor oluyormuş bu yüzden bende 3. aya kadar tutmaya karar verdim annelere duyurulur..
kız seherim hastaneden çıktı şu an evde istirhatte yatıyordenizdende seherimdende haber yok malesef
bende dizilere diilde 6 aylık hamileyken koca bi şişe şaampuan almıştım gözüme çok büyük göründü dedimki heralde bu bitince doğurmuş olurum geçen banyoya girdim şampuanda bi sıvılaşma var benim şampuan özürlü kel kocam içine su koymuş :roflol:çıldırdım şampuan bitince doğuracaktım neden su koydun diye:roflol::roflol::roflol:
çözüm olarak ne buldu dersiniz ertesi gün nerdeyse 3 ay daha bitmeyecek ebatta yeni bi şampuan almış ayyy çok sağol içimi ferahlattın 3 ay daha doğurmam artık dedim:roflol::roflol::roflol:
yaw ne altunusizlerle benim sivri zekalı kocamın bir "cinsliğini" daha paylaşmak istiyorum kızlar.... dğn gece isim kara verme konusunda baya bir yogunlaşmış hatta size de danışmıştım ya...bizimki agzındaki baklayı cıkardı annesinin adını istiyormuş ilk ad olarak ..Altun...ay cıldıracam sizin gibi ben kadına katlanamıyorum simdi yavruma ismini koymamı bekliyorum...ya manyak oldum oyle husursuz ve sinirliyimki anlatamam
cnm bi soda iç çok ii gelir geçmiş olsunmigdem felakettttttttttttttt yanıyorrrrrrrrrrrrrrr
ya bi de kızın adını altun koycaklarmış ilerde okulda o kızla dalge geçerler altunda ne var falan die çok kötü bi isim bence
ya kıskançlıkla alakalı değil yaSultan ya bi de şööle bi durum var ben çok kıskancım yani kocamın ailesinden biri gelirde benim koklamaya kıyamadığım yavrumu şapır şupur öperse ısırırsa hoplatırsa ciddi ciddi kıyameti koparırırım!!!!
hem sağlıksız hemde yapamazlar yaniiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyy Allah yardımcımız olsun inşallah korktuğumuz gibi olmaz ama bazıları hayyyvan gibi sevio bebekleri hırpalaya hırpalaya iğrenç şekilde. ya benim arkadaşımın bebeğini hastanede daha yatağından kaldırıp elden ele dolaştırıolardı kız ağlamaya başladı doktor gelip kızmış bunlara bebeği odadan çıkarttırmış.klava:
ay bu sezeryanda beni korkutuyor yaaaanam resimler var içim bi tuhaf oldu.................yerimseniben
ay grip salgınıda var griplilerde gelirse aman allah korusun yaaaaaaaaaakızlar bu dokunup elleme meselesinde de çok müdahale edebileceğimizi sanmıyorum ben.. insanlar sizi sevdikleri için evinize tebrik etmeye gelecekler ve siz 10 metreden bak mı diyeceksiniz, zor gibi geliyo bana..çoğu insan bilinçli artık ama yinede bebek görünce herkes sevmek isteyecek..uyuyosa sorun yok, uyuyo şimdi zor uyuttum zaten falan diye kıvırmak mümkün ama uyanıksa ???? ben heryere ıslak mendil koyucam, yada ellerini yıkamalarını rica edicem..zaten daha gözlerini yeni açmış ağlamaktan fazlasını bilmeyen bi çocuğu insan istesede 10 dk fazla sevemez..çoğu tutmaya bile korkar...şimdiden takmayın bu meselelere kafayı bu kadar yaa!!!
ay benımde vermışlerdi görümcem mayıs 6 da dogurdu haziran 23 de ben evlendim 45 günlük bebekti ve erkekti ondanmı erkek senın neydi cinsiyeti ve bebegin cinsiyeti neeeeeeeeetoptak bence de haklısın canım zaten çoğu tutmaya korkuyo
ben de bebek görmeye filan gittiğimizde kucağıma vermeye çalıştıklarında almıyorum ama ben hakkaten korkuyorum bakalım kendi bebeğimi nasıl tutucam:)
düğünde hani gelinin kucağına bebek veriyolar ya benimkine verdikleri 1 haftalık bebekti ay birden panik oldum bırakma bırakma tutamam ben diye kadına bi bağırdım hemen kociş aldı kucağınakaydirigubbakcemile3
ay bu isim konusundan ben de muzdaribim,laf açılmışken.benim de kayınbabam eltimin ilk kızının adını o koymuş,daha önced3en de dmişti bana,bizde adet bu,ilk isimleri ben koyarım ,sonrasını siz ne isterseniz koyun die.Deli mi ne?Ama işin garibi şimdiye kadar ben de ,eşim de sorduk ne düşünüyorsun die,ben işimi bilirim,son anda söylerim gibisinden laflar söyle di hep.10 gün kalmış doğmasına,dün kayınvalidem de dio ki isim aradı netten,galiba bulamadı .e biz de bu arada bir sürü isimden sonra eleye eleye bir isim beğendik kocişle.ama ben hala tedirginim son anda kızımın ismi nolacak die.senağlama
Kızlar ya ne yaptınız böyle?Ne kadar çok konuşmuşsunuz.Yoruldum resmen okurkn.Allah muhabbetinizi artırsın.Geçmişi okurken zamaım bitti.Kontrolümüz var bugün.Bişrazdan çıkmam lazım.Çatı muayenesinide yapacak doktorBana şans dileyin de kolay geçsin.
Saçmalamasın eşin.GÜzel bir isim olsa içim yanmayacak da çok soğuk bir isim.Direnmeye devam.
Çiçek öldürdün benikaydirigubbakcemile3
yoo sorabilrisin biyerde okudum aklıma takıldı dersin
hahah dersinki doktorcuuummm neyle dikiceksin beni
offf harbi manyak bu insanlar sanane yaaaaaaaaa çocuğun isminden.
şirvaaaaaaaaaaaaaaan iyide kürt asıllı isim olan baran deil boran
baran zaten arapça yağmur demek gönül rahatlığıyla koyabilirisn
ay bu isim konusundan ben de muzdaribim,laf açılmışken.benim de kayınbabam eltimin ilk kızının adını o koymuş,daha önced3en de dmişti bana,bizde adet bu,ilk isimleri ben koyarım ,sonrasını siz ne isterseniz koyun die.Deli mi ne?Ama işin garibi şimdiye kadar ben de ,eşim de sorduk ne düşünüyorsun die,ben işimi bilirim,son anda söylerim gibisinden laflar söyle di hep.10 gün kalmış doğmasına,dün kayınvalidem de dio ki isim aradı netten,galiba bulamadı .e biz de bu arada bir sürü isimden sonra eleye eleye bir isim beğendik kocişle.ama ben hala tedirginim son anda kızımın ismi nolacak die.senağlama
hadi güzel haberle gel..........Kızlar ya ne yaptınız böyle?Ne kadar çok konuşmuşsunuz.Yoruldum resmen okurkn.Allah muhabbetinizi artırsın.Geçmişi okurken zamaım bitti.Kontrolümüz var bugün.Bişrazdan çıkmam lazım.Çatı muayenesinide yapacak doktorBana şans dileyin de kolay geçsin.
Saçmalamasın eşin.GÜzel bir isim olsa içim yanmayacak da çok soğuk bir isim.Direnmeye devam.
Çiçek öldürdün benikaydirigubbakcemile3
ay bende korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaol cnm
yaw megul öyle değil hayatım
bebek hıçkırıyorsa bunu bana doktorum sölemişti ultrasonda görmüştük hıçkırıdğını
bu hareketi gördüğümüz bebeklere 1 hafta birşey olmaz diye garanti verebiliriz
yani sağlıklı bebek anlamında
1 hafta daha doğurmucan değil yani bu bebeğe 1 hafta sağlığına bişey olmaz ii yani garantide
cnm 3 ay da çok erken değilmi yaa
ayırmak için
kız seherim hastaneden çıktı şu an evde istirhatte yatıyor
doğurmadı yani
şenay alemsin valla he hiç aklıma gelmemişti böle bişey yapmak
yaw ne altunu
koyma cnm ısrar et o senin bebeğin oh ne güzel ya biz beseleyecez biz fedakarlık edecez herşeyimizden bebiş için ama gelecek sonra isimini başkaları karar verecek yok ya öle şey
cnm bi soda iç çok ii gelir geçmiş olsun
yaw çiçek kızım senin için kötü be hehehe
hiç aklıam gelmedi
ya kıskançlıkla alakalı değil ya
dediğin gibi ben bile öpmeye kıyamazken o hamur gibi yanaklarını gelipte şap şup valla çok kişiyle papaz olacağım kesin yani
ay bu sezeryanda beni korkutuyor yaaa
hehehe hediye paketii süpersin şirvankırmızı renkte iple dikktir,,,
hatta uçları biraz fazla bıraksın sonradan fiyonk yaparsın....
Eşine -- hediye paketiii...
Artık paketi nasıl acar bilemiyeceğim...
ok.. Canım
aaaaaaaBen Şuan denİzİ arıyorummmmmmmmmm
2 KEZ UZUN UZUN ÇALIDIRDIM ... ACAN OLMADI.....
YAAA NEDEN TELEFONLARA BAKILMAZ Kİ,,,,,,
MERAK EDİYORUZ ŞURDA......
canım gene saat 1 de başlayacak diye biliyorum..
Ama siz ogün emel le kadıköyde dolaştınız...
O yüzden de geç kalmış olabilrsin...
Daha olmazsa sonuna kadar beklemeyiz...
Değişiklik olsun..
Gerçi ben gene çalışıyorum ama ,, artık umrumda değil,,
hastaneye gidiyorum der, çıkarım...
bende değiştirme fikrinde değilim,,,
eşimin biraz kuran takıntısı varda ,,, o yüzden kuranda geçsin falan diyor,,
şimdide kürtçe isim koymasakmı - ilerde sorun yaşamasın demeye başladı...
Baran isminin artık kürtlüğümü kaldı,,,, kaan ismi gibi herkes koyuyor...
aynı fikirdeyim.. Arkidiş...
takip ediyor dedin de.. Benim koca da takip edebilir,,,
dün çiçekten mesaj gelince ...
Ben çok kötüyüm falan diyordum.. Msj gelince pc açınca -- adamda benim yanımda ..
Dur bir bakım nasıl giriliyor şu siteye demeye başladı..
Ne var yoksa gizliden bizimi okuyacaksın dedim...
O da evet dediii...
Sapık kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?