2009 Nisan Anneleri buraya

Sultan ya bi de şööle bi durum var ben çok kıskancım yani kocamın ailesinden biri gelirde benim koklamaya kıyamadığım yavrumu şapır şupur öperse ısırırsa hoplatırsa ciddi ciddi kıyameti koparırırım!!!!

hem sağlıksız hemde yapamazlar yaniiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyy Allah yardımcımız olsun inşallah korktuğumuz gibi olmaz ama bazıları hayyyvan gibi sevio bebekleri hırpalaya hırpalaya iğrenç şekilde. ya benim arkadaşımın bebeğini hastanede daha yatağından kaldırıp elden ele dolaştırıolardı kız ağlamaya başladı doktor gelip kızmış bunlara bebeği odadan çıkarttırmış.klava:

urla ben yarım agız...kapımız herkese acık o hepinizin torunu demiştim... o da annen gelmiyecekmi dedi ben de annem gelecek bakacak demiştim....
olmaz öleeeeeee

bend eistemıyorum öpülmesini ellenmesini

Annecim yorulmanı istemiyorum zaten kalabalıkta olacak ama hastaneye gelip kalmak istermisin bi fikrini alayım dedim deeeeeeeee
korkuyorum kendimden varyaa adiyim ben yaaa pozlara bak:roflol::roflol::roflol:
delimisin eve gelmeeee yani demek bu ehehehehe allah seni
ya DOGRU DÜZGÜN CEVAP VERİN YAKARIM BU TOPİGİİİdelikafaduldendelikafadulden

yine agrı girdi caktırmayın artık agrılar cogalıyor tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Annecim yorulmanı istemiyorum zaten kalabalıkta olacak ama hastaneye gelip kalmak istermisin bi fikrini alayım dedim deeeeeeeee
korkuyorum kendimden varyaa adiyim ben yaaa pozlara bak:roflol::roflol::roflol:

şenay var ya süpersin haa
kırk yıl düşünsem bu kadar suya sabuna dokunmayan cümle bulamazdım kaynana çağırmak için
sendeki potansiyel beni de korkutuyodelikafadulden

evet cicek ya... benim getirdim isimlere kendisi mana buluyo ama bu isimdeki manyaklığı anlamıyor heruf...ay delirtecek beni

bak aklıma mesela şöyle bi fikir geldi altun sanırım altın demek sende dersinki arapça zerrin altın demek hem aynı anlama gelio hem kuranda geçio hemde çok hoş bi isim mesela böyle yada buna benzzer bi çözüm yolu üretebilirisin

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
urla, benanber, bursasu+, ceyo16, cicekcicek, etoprak, iyuksel, mirage78, oslem1907, s_ebru, şen_ay, ŞıRVAN+

öyle denir mi kız onlar zaten havadan nem kapmaya hazırlar..deseydin ya ben sizi her zaman nereden bulayım kendim yapayım ki öğreneyim..her alt değiştirmede sizi mi çağırcam zaten diye.. ya kızlar büyütmeyin bu kadar ne kaynana ne de anneniz o kadar karışmak istemez bence..zaten 24 saat bebekle yapışık ikiz gibi olacakmışız belki de biz bakacaz gözlerinin içine iki dakka biri ilgilensede uyusak diye..

iyüksel eşin eskişehirli falan mı? bizim oralarda çok meşhurdur altun ismi, babanem de benim adımı altun koysunlar istemiş..annemde izin veriyosa onun ismini koyayım (zeliha) istemiyosa karışmasın demiş..babanem de istememiş ben çok çile çektim benim gibi olmasın demiş..

ya bi de kızın adını altun koycaklarmış ilerde okulda o kızla dalge geçerler altunda ne var falan die çok kötü bi isim bence
Allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiii öldürdün beni aynı koçiş gibisin ilk zamanlar ne isim bulsam onunla şöyle dalga gerçerle bununla böyle diye delirtiyodu beni

niye beee gayet kibarca söledim bikere kalabalık kısmını çıkartabilirsin istersen dahada kibar olurkaydirigubbakcemile3

şenay var ya süpersin haa
kırk yıl düşünsem bu kadar suya sabuna dokunmayan cümle bulamazdım kaynana çağırmak için
sendeki potansiyel beni de korkutuyodelikafadulden
kızım bende korkuyom kendimden delikafadulden
ay beni duyan kaynanamla hiç anlaşamıyom sancakkkkkkk gönülcüğüüüüm seni çok seviyorummmmmhihoyyyt
ama varya kötü bi kaynanam olsa başedebilecek potansiyelimde varmış demiiiiii

delikafadulden çicek harikasın ya...baktımki inat ediyor...valla kızlar iyiki varsınız akıl akıldan ustundur ama siz başkasınız ayolsositososito

etoprak..eşim yozgatlı...ya amac tamamen beni dlirtmek ve tepkime gore haklıyken haksız duruma duşurmek ...eski taktir bu 7 sene mi verdim ben bunlara bacılar...biliyorum...artık ....

zaten gecen kurban bayramında adımı koymazlarsa bilezik takmam demişti ...ben de istemem zaten takı kullanmıyom demiştim işte böyle...intikamını alıyor son dakika golu ile

anam resimler var içim bi tuhaf oldu.................yerimseniben

ama çok güzel bilgilendrio en azından başımıza ne gelecek onu öğrendik:)

altunda ne var altun güzel mi ... vb

kızlar bu dokunup elleme meselesinde de çok müdahale edebileceğimizi sanmıyorum ben.. insanlar sizi sevdikleri için evinize tebrik etmeye gelecekler ve siz 10 metreden bak mı diyeceksiniz, zor gibi geliyo bana..çoğu insan bilinçli artık ama yinede bebek görünce herkes sevmek isteyecek..uyuyosa sorun yok, uyuyo şimdi zor uyuttum zaten falan diye kıvırmak mümkün ama uyanıksa ???? ben heryere ıslak mendil koyucam, yada ellerini yıkamalarını rica edicem..zaten daha gözlerini yeni açmış ağlamaktan fazlasını bilmeyen bi çocuğu insan istesede 10 dk fazla sevemez..çoğu tutmaya bile korkar...şimdiden takmayın bu meselelere kafayı bu kadar yaa!!!

kıslar merhaba demeden geçm*şe daldım valla,güzel haberlerle dolu bır hafta olsun sadece haberle kalmasın tabı güzel şeyler yaşadığımızda olsun öptüm hepücüğünüzü

çoğumuz paranoyak şekilde bu konuya takmış durumdayız sanırım hahahah

etoptak bence de haklısın canım zaten çoğu tutmaya korkuyo
ben de bebek görmeye filan gittiğimizde kucağıma vermeye çalıştıklarında almıyorum ama ben hakkaten korkuyorum bakalım kendi bebeğimi nasıl tutucam:)
düğünde hani gelinin kucağına bebek veriyolar ya benimkine verdikleri 1 haftalık bebekti ay birden panik oldum bırakma bırakma tutamam ben diye kadına bi bağırdım hemen kociş aldı kucağınakaydirigubbakcemile3

o bileziği alsındaaaa ..... aman ya neyle tehdit ediyo..hayret bişey..başka çoçuğu yok mu kaynananın, onlar koysunlar..eğer eşin ısrar ederse benim annemin adını koyucam diye bende anneme söz verdim de had i bakalım!!! yada benim annemde istiyodu kendi ismini koymamı de ama ben başka isim düşündük dedim şimdi senin anneninkini koyarsak bana kırılır annem de... o zaman ikisininkinide koymayalımda ikisinede ayıp olmasın de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…