ya bende annemle kayınvalideme söyledim birlikteydik
ben dedim bebeğimin bakımını herşeyini kendim yapmak istiyorum siz bana yardımcı olmak istiyorsanız evin işlerini yaparsınız dedim
ikiside bozuldu ben evime hizmetçi arıyormuşum diye şakayla karışık gülüştüler falan sinir ettiler beni
bide ya ya şimdi gelen giden olcak ben bebeğimin öpülnmesini tenine dokunulmasını istemiyorum yaa ,
nasıl anlatacam ben bunu gelenlere ya zaten akıllı olan insan zaten yenidoğmuş yavrruya dokunmaz
bu sonrunu halletmem gerek
olmaz öleeeeeeeurla ben yarım agız...kapımız herkese acık o hepinizin torunu demiştim... o da annen gelmiyecekmi dedi ben de annem gelecek bakacak demiştim....
bend eistemıyorum öpülmesini ellenmesiniya bende annemle kayınvalideme söyledim birlikteydik
ben dedim bebeğimin bakımını herşeyini kendim yapmak istiyorum siz bana yardımcı olmak istiyorsanız evin işlerini yaparsınız dedim
ikiside bozuldu ben evime hizmetçi arıyormuşum diye şakayla karışık gülüştüler falan sinir ettiler beni
bide ya ya şimdi gelen giden olcak ben bebeğimin öpülnmesini tenine dokunulmasını istemiyorum yaa ,
nasıl anlatacam ben bunu gelenlere ya zaten akıllı olan insan zaten yenidoğmuş yavrruya dokunmaz
ya aynen cnm
bu büyüklerde bazen fazla geliyor
geçen gün annemle ananem gelmiş e bende yatıyorum hastaydım ya
ananem diyorki paşamı doğurcan bizde doğurduk böle yatmadık
yaw be kkadın git işine ne alakası var dicektim ya bu kadar anlayışsılık olunmaz ben hamilelyim diemi yatıyorum hastayım ya
ne biçim düşünce bunlardan nefret ediyorum yaaaklava: klava:
aynen cnm çok ii yapmışsın ii demişsin :içelim:
ne çok konuşmuşunuz oku oku bitmiyor yaaa
delimisin eve gelmeeee yani demek bu ehehehehe allah seniAnnecim yorulmanı istemiyorum zaten kalabalıkta olacak ama hastaneye gelip kalmak istermisin bi fikrini alayım dedim deeeeeeeee
korkuyorum kendimden varyaa adiyim ben yaaa pozlara bak:roflol::roflol::roflol:
Annecim yorulmanı istemiyorum zaten kalabalıkta olacak ama hastaneye gelip kalmak istermisin bi fikrini alayım dedim deeeeeeeee
korkuyorum kendimden varyaa adiyim ben yaaa pozlara bak:roflol::roflol::roflol:
evet cicek ya... benim getirdim isimlere kendisi mana buluyo ama bu isimdeki manyaklığı anlamıyor heruf...ay delirtecek beni
ya bende annemle kayınvalideme söyledim birlikteydik
ya aynen cnm
bu büyüklerde bazen fazla geliyor
geçen gün annemle ananem gelmiş e bende yatıyorum hastaydım ya
ananem diyorki paşamı doğurcan bizde doğurduk böle yatmadık
yaw be kkadın git işine ne alakası var dicektim ya bu kadar anlayışsılık olunmaz ben hamilelyim diemi yatıyorum hastayım ya
ne biçim düşünce bunlardan nefret ediyorum yaaaklava: klava:
aynen cnm çok ii yapmışsın ii demişsin :içelim:
ne çok konuşmuşunuz oku oku bitmiyor yaaa
Bir sezaryen ameliyatının aşamaları-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
sezeryan olacaklar bi incelesin çok açık ve net bi şekilde anltamış
Allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiii öldürdün beni aynı koçiş gibisin ilk zamanlar ne isim bulsam onunla şöyle dalga gerçerle bununla böyle diye delirtiyodu beniya bi de kızın adını altun koycaklarmış ilerde okulda o kızla dalge geçerler altunda ne var falan die çok kötü bi isim bence
niye beee gayet kibarca söledim bikere kalabalık kısmını çıkartabilirsin istersen dahada kibar olurkaydirigubbakcemile3olmaz öleeeeeee
bend eistemıyorum öpülmesini ellenmesini
delimisin eve gelmeeee yani demek bu ehehehehe allah seni
ya DOGRU DÜZGÜN CEVAP VERİN YAKARIM BU TOPİGİİİdelikafaduldendelikafadulden
yine agrı girdi caktırmayın artık agrılar cogalıyor tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızım bende korkuyom kendimden delikafaduldenşenay var ya süpersin haa
kırk yıl düşünsem bu kadar suya sabuna dokunmayan cümle bulamazdım kaynana çağırmak için
sendeki potansiyel beni de korkutuyodelikafadulden
bak aklıma mesela şöyle bi fikir geldi altun sanırım altın demek sende dersinki arapça zerrin altın demek hem aynı anlama gelio hem kuranda geçio hemde çok hoş bi isim mesela böyle yada buna benzzer bi çözüm yolu üretebilirisin
anam resimler var içim bi tuhaf oldu.................yerimseniben
Allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiii öldürdün beni aynı koçiş gibisin ilk zamanlar ne isim bulsam onunla şöyle dalga gerçerle bununla böyle diye delirtiyodu beni
niye beee gayet kibarca söledim bikere kalabalık kısmını çıkartabilirsin istersen dahada kibar olurkaydirigubbakcemile3
kızım bende korkuyom kendimden delikafadulden
ay beni duyan kaynanamla hiç anlaşamıyom sancakkkkkkk gönülcüğüüüüm seni çok seviyorummmmmhihoyyyt
ama varya kötü bi kaynanam olsa başedebilecek potansiyelimde varmış demiiiiii
delikafadulden çicek harikasın ya...baktımki inat ediyor...valla kızlar iyiki varsınız akıl akıldan ustundur ama siz başkasınız ayolsositososito
kızlar bu dokunup elleme meselesinde de çok müdahale edebileceğimizi sanmıyorum ben.. insanlar sizi sevdikleri için evinize tebrik etmeye gelecekler ve siz 10 metreden bak mı diyeceksiniz, zor gibi geliyo bana..çoğu insan bilinçli artık ama yinede bebek görünce herkes sevmek isteyecek..uyuyosa sorun yok, uyuyo şimdi zor uyuttum zaten falan diye kıvırmak mümkün ama uyanıksa ???? ben heryere ıslak mendil koyucam, yada ellerini yıkamalarını rica edicem..zaten daha gözlerini yeni açmış ağlamaktan fazlasını bilmeyen bi çocuğu insan istesede 10 dk fazla sevemez..çoğu tutmaya bile korkar...şimdiden takmayın bu meselelere kafayı bu kadar yaa!!!
kızlar bu dokunup elleme meselesinde de çok müdahale edebileceğimizi sanmıyorum ben.. insanlar sizi sevdikleri için evinize tebrik etmeye gelecekler ve siz 10 metreden bak mı diyeceksiniz, zor gibi geliyo bana..çoğu insan bilinçli artık ama yinede bebek görünce herkes sevmek isteyecek..uyuyosa sorun yok, uyuyo şimdi zor uyuttum zaten falan diye kıvırmak mümkün ama uyanıksa ???? ben heryere ıslak mendil koyucam, yada ellerini yıkamalarını rica edicem..zaten daha gözlerini yeni açmış ağlamaktan fazlasını bilmeyen bi çocuğu insan istesede 10 dk fazla sevemez..çoğu tutmaya bile korkar...şimdiden takmayın bu meselelere kafayı bu kadar yaa!!!
etoprak..eşim yozgatlı...ya amac tamamen beni dlirtmek ve tepkime gore haklıyken haksız duruma duşurmek ...eski taktir bu 7 sene mi verdim ben bunlara bacılar...biliyorum...artık ....
zaten gecen kurban bayramında adımı koymazlarsa bilezik takmam demişti ...ben de istemem zaten takı kullanmıyom demiştim işte böyle...intikamını alıyor son dakika golu ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?