ay sorma yaaaaaaaaaaaaalan güldürmeyin beniii kasılmalarım başlar sıpalar çıkarsa döverim valla sizi tamam daha yeter bugünlük başka espri yok
:mymeka:
bende çocuklara bu kadar etnik isimler konmasını doğru bulmuyorum yani ister köken ister ideoloji ister dini olsun çocukları etiketlemek doğru gelmiyo bana özelliklede bi öğretmen olarak yanlış buluyorum
çok heyecen yaparsan ve tansiyonun çıkarsa epidural yapmazlar kanımca
katılıyorumklava:
tekrar hoşgeldinnnnnnnnnnmerhaba zaman hıc gecmıyor sankı..bende bu sıtede yenı oldugum ıcın halaa kavrayamadım :) bende sızlerle konusmak ıstıyorum ama bı turlu beceremıyorum :)
lan güldürmeyin beniii kasılmalarım başlar sıpalar çıkarsa döverim valla sizi tamam daha yeter bugünlük başka espri yok
:mymeka:
bende çocuklara bu kadar etnik isimler konmasını doğru bulmuyorum yani ister köken ister ideoloji ister dini olsun çocukları etiketlemek doğru gelmiyo bana özelliklede bi öğretmen olarak yanlış buluyorum
çok heyecen yaparsan ve tansiyonun çıkarsa epidural yapmazlar kanımca
katılıyorumklava:
Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
urla, chveneburi, cicekcicek, cicoşş, dozkan+, Esennn, etoprak, galatea79+, glnm_kvrck, köfte:)), megul, oslem1907, Ruveydax, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
bursasu galiba aynı seyden bahsdıyoruz benımd eoluyor ama ya baloncuk yada sanki ayagı kalııp atıyomuş gibi geliyor banada
herkese merhabalar annecikler nasılsınız geçmişe biraz baktım ortam sakin gibi kızlar benim bebiş sağ tarafta ve kafa aşağıda ya orda pıt pıt şeyler olıyo ritmik hareket böle 5 sn de bir gibi oluyo 10 dak filan sürüyo bebiş hıçkırığı bu mu
evet canım hıckırıkherkese merhabalar annecikler nasılsınız geçmişe biraz baktım ortam sakin gibi kızlar benim bebiş sağ tarafta ve kafa aşağıda ya orda pıt pıt şeyler olıyo ritmik hareket böle 5 sn de bir gibi oluyo 10 dak filan sürüyo bebiş hıçkırığı bu mu
allah seni..........TAMAM HOCAM KIZMA YETERKİ ,,,,,
HE BACIM HEEE
SIPA BALIKLAMA ATLAMAYI ÖĞRENİYOR... :sm_cool:
yok urla ya.senin sezeryan günün belli değil mi zaten.genelde 38+ 2 den sonra düşünülüyo ve bu 10 gün sonrası yapıyo .niye erken çağırsın ki.
geçmişi okudum.
bursasu canım ya ben de doğuma bi hafta var anlamışım hıçkırınca kendi kendimi kandırıyomuşuşm.neyse sağlıklı olduğunu bilmek de çoooooook güzel.
isim konusunda biz daha kimseye fırsat vermeden isim beğendik ve iki tarafa da hemen söyledik.hiç ses çıkaramadılar.gerçi kızımın ismini kayınvalidemler beğenmedi ama annemler çok beğendi.
sizce GÜLFEM nasıl. küçük gül ağızlı demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?