2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar karnımı severken dikkat ettim kaç keredir oluyor sanki bebeğin suyu baloncuk baloncuk oluyor gibi sesler geliyor
heni suyun içinde nefes verirsinde baloncuklar çıkar ya aynen öyle sesler duyuyorum ve elimi koyduğumda hissediyorum sizdede oluyomu

benim kızımın adı belli Meriç olcak kısmetse babası önce alışamadı sonra tamam sen naıl istersen güzel dedi....
hatta meriç napıyo iyi diyo...
bu ismin aslında anlamı var sadece bulgarıstanın bir nehiri değil meriçin anlamı::son umut demek çook eski zamanlarda insanların ümidi bitmiş ölmek üzereydiler ama o anda ortaya çıkan insanlar olmuştur bu insanlarada meriç denilmiştir

benim kızımın adı belli Meriç olcak kısmetse babası önce alışamadı sonra tamam sen naıl istersen güzel dedi....
hatta meriç napıyo iyi diyo...
bu ismin aslında anlamı var sadece bulgarıstanın bir nehiri değil meriçin anlamı::son umut demek çook eski zamanlarda insanların ümidi bitmiş ölmek üzereydiler ama o anda ortaya çıkan insanlar olmuştur bu insanlarada meriç denilmiştir

ay sorma yaaaaaaaaaaaaa
of nasıl sakinlerim..............:CüvCüv:

merhaba zaman hıc gecmıyor sankı..bende bu sıtede yenı oldugum ıcın halaa kavrayamadım :) bende sızlerle konusmak ıstıyorum ama bı turlu beceremıyorum :)
tekrar hoşgeldinnnnnnnnnn

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
urla, chveneburi, cicekcicek, cicoşş, dozkan+, Esennn, etoprak, galatea79+, glnm_kvrck, köfte:)), megul, oslem1907, Ruveydax, sev_rey, şen_ay, ŞıRVAN+

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
urla, chveneburi, cicekcicek, cicoşş, dozkan+, Esennn, etoprak, galatea79+, glnm_kvrck, köfte:)), megul, oslem1907, Ruveydax, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
bursasu galiba aynı seyden bahsdıyoruz benımd eoluyor ama ya baloncuk yada sanki ayagı kalııp atıyomuş gibi geliyor banada

kızlar bi site vardı her hafta mail gönderıyordu........

artık bana göndermıyo gecen hafta yazmışlardı sonunaaa
Bu mesaj bizden aldığınız son mesaj olacak.Doğumunuza çok az zaman kaldı,belki de bebeğinize kavuştunuz bile... Mesajlarımızla gebeliğinizi daha rahat geçirmenize katkı sağlamakyı ve doğum hakkında sizi bilgilendirmeyi amaçlamıştık.Eğer bu amacımıza ulaşabildiysek kendimizi mutlu sayacağız.

ayy yani hersey sona eriyor benım cok vaktim kaldı demek ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

herkese merhabalar annecikler nasılsınız geçmişe biraz baktım ortam sakin gibi kızlar benim bebiş sağ tarafta ve kafa aşağıda ya orda pıt pıt şeyler olıyo ritmik hareket böle 5 sn de bir gibi oluyo 10 dak filan sürüyo bebiş hıçkırığı bu mu

TAMAM HOCAM KIZMA YETERKİ ,,,,,

HE BACIM HEEE

SIPA BALIKLAMA ATLAMAYI ÖĞRENİYOR... :sm_cool:

evet canım aynen bu --- pıt pıt atıyor...

geçmişi okudum.

bursasu canım ya ben de doğuma bi hafta var anlamışım hıçkırınca kendi kendimi kandırıyomuşuşm.neyse sağlıklı olduğunu bilmek de çoooooook güzel.
isim konusunda biz daha kimseye fırsat vermeden isim beğendik ve iki tarafa da hemen söyledik.hiç ses çıkaramadılar.gerçi kızımın ismini kayınvalidemler beğenmedi ama annemler çok beğendi.

sizce GÜLFEM nasıl. küçük gül ağızlı demek.

selam kızalr nasılsınız?sanırım benim karnım biraz büyüdü.inşallah bebişimde büyümüştür.ama bugün nedense fazla hareket yok.

ya kzılar carsamba günü doktora gidicezzzzzzzzz

korkuyorum

ya derse yarın gel diye yada cumayaa ben bayılırım herhalde şöyle 1 hafta sonraya gün versin.....

ay ne versede ben artık uyuyamam heyecandan............

yok urla ya.senin sezeryan günün belli değil mi zaten.genelde 38+ 2 den sonra düşünülüyo ve bu 10 gün sonrası yapıyo .niye erken çağırsın ki.

evet canım hıckırık

TAMAM HOCAM KIZMA YETERKİ ,,,,,

HE BACIM HEEE

SIPA BALIKLAMA ATLAMAYI ÖĞRENİYOR... :sm_cool:
allah seni..........
ne bıleyım kız sanki bacagını kaldırıoo hop salıoo spor yapıoo benım oglum

yok urla ya.senin sezeryan günün belli değil mi zaten.genelde 38+ 2 den sonra düşünülüyo ve bu 10 gün sonrası yapıyo .niye erken çağırsın ki.

çok naif çok hoş bi isim ben gülgoncası demek sanıyodum onu ayy inşallah dudakçıkların rengide gül gibi olur:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…