2009 Nisan Anneleri buraya

Hayırlısı olsun Didem' e sırasını savdı darısı başımıza, inşallah rahat ve kolay doğum olmuştur.
Bilgi için teşekürler Şirvan görevini hakkıyla yerine getiriyorsun ...

amaaaaaaaaaaaaaaaan demir oğlan gelmiş ayolllllllllllll kurban olsun ona teyzeleri

sağol şenaycım.çok hoş yorum yapmışsın.benim gibi sulugözü ağlattın.ya gerçekten ben bi garip oldum.ağlama dediysem öyle iki hıçkırık değil.kellik felli ağlıyorum resmen.
ay ama ağlama senağlamaben dayanamam ağlayana ağla diye demedim yaaa git hormonlarını aldır kızım adamın asabını bozmaasenağlamasenağlamasenağlama
Kız senay -- dİdem senden Önce doĞurdu....

Sen otur hala--- ne tembel karı Çıktın...

Benİm oĞlan da heyecan yaptı herhalde,,,
hıÇkırmaya baŞladı... :)))
ayy ancım napim ben sürekli yatıyomya bi hareketyok sıpalarda yatıyo gerçi dideminde hakkı doğursun artık 39 falandı o heralde normal doğum istiyodu normaldir dicem ama normalde 1 gece tutuyolarmı onu bilemedim

ben de yarın gidiyorum doktora.çok heyecanlıyım.belki nst ye girerim.
sende güzel haberlele gelirsin inşallah
urlacım bende çarşamba gidicem doktora ve en heycanlı gidişlerimden biri olacak sanırım bizim oğluş ters duruyo sezeryan olcak yani gün verirmi acaba:uhm:
evet bende carsamba güzel güzel haberle gelelim bende heyecanlıyım gün verıcek gibi gelıyor sana vermez daha sanırım 35.haftadasın degılmi

oy maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gözleim doldu vallaaaaaaaa

allah analı babalı büyütsünnnnnnnn

Hayırlısı olsun Didem' e sırasını savdı darısı başımıza, inşallah rahat ve kolay doğum olmuştur.

evet sııra bizlere gelıyor kaşış yok kociş öyle diyor bana ben korkuyorum yaaaaaaaa

normaldir diye düşünüyoum

dün hastaneye gıtmışler gece sabah dogumuş

tabi yinede son ana kadar bellide olmaz

hayırlısııııııı

şenay tamam haklısın 3 canlısın ama biraz kıpırda devamlı yatma anacım senin için daha iyi olurrrrrrrrr

ama kızlar varya iyi durduk ha martta fazla doğuran olmadı erken doğ.filan çok değil 1 hafta beklesek tamamdır sonra herkes fırlatabilir:)

ben 2 saat uyuyup geldim ayıptır söölemesi ama duş almadan yatmışım heryerim ağrıyo..bakiim neler yapmışsınız..

oy oy oy şenay kardeş Allah yardımcın olsun.ama çok az kaldı 1 nisana.8 gün sonra rahatlayacaksın inşallah.

ya dinozzo niye duş almadan yattın diya heryerin ağrıdı ki?valla ben iyce bönleştim.her yatarken duş mu alıyon canım anlamadım ki?yoksa yoldan geldin diye mi?

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, dinozzo, ebruli80, elavinya, Esennn, köfte:)), megul, Ruveydax, sev_rey, şen_ay, ŞıRVAN+

HAKLISIN ŞENAY AMA YÜRÜ BıRZ EVIN ıÇıNDE

dün agbımlerle konuşuyoruz ben göbek ve gögüsler harıc aynıyım bacakalar kollar ellerımde şişmedi
sen dediler calışmasaydın cok şişerdin cünkü vucudum kilo almaya müsaiit ben diyordum önceden bir duba olurum
arkadan hamiş olsugunmm bile belli degılll

sen yınede evde dolan biraz anacım

kızlar ARALIK anneleride geliyor yavaş yavaş...................

zaman ne cabuk gecıyorrrrrrrrrrrrr

görev üstündür şeker.....

sabah doğduysa öğlen çıkaramayacaklarından - yarına bırakmış olabilrler..
demir kaç kilo acaba ... iri bebek ti...

canım haberi alınca bende çok heyecanlandım...
sanki,, kardeşim doğum yapmış gibiii,,

ayy ben buraya ve sizlere çok alıştım diyor,,
doğumlardan sonrada girmemezlik yapmayın yaaaaa.
şenay tamam haklısın 3 canlısın ama biraz kıpırda devamlı yatma anacım senin için daha iyi olurrrrrrrrr

he bacım kalk şöyle bir çalkalan .... sıpalar harekete geçsin...

Son düzenleme:
kızlar eşim lostun 5. sezonunu getirecek yarın.meraktan ölüyodum.çok iyi oldu ya.hem zaman geçer kafam dağılır iyi olur.
şenay sen izliyodun di mi lostu.hangi sezondasın bakim.

kızıııııııııııııııım kalkabiliyomuyum delüüüüüüüüüüüüüü tuvalete duvarları tuta tuta 10 dk da gidiyom nereye kalkayım:mymeka:

canım allah kolaylık versin , ,zor valla,, çoğu gitti, azı kaldı.. biraz daha sabır...
sonra özleyecen öyle yayıla yayıla yatmayı....

gerçekten yahu zaman ne çabuk geçiyor...
dah adün gibi doktora gitmiştim... ben hamile kalamıyorum diye.... :CüvCüv:

arkadaşım 38+5 te sezeryanla doğum yapmış.şimdi öğrendim.suyu gelmiş ama bebek ters olduğu için sezeryana almışlar.bana da artık her an hazırlıklı ol belli bi zaman dilmi olarak kendini şartlama ki her an hazır olasın dedi.tırstım ya.

siz anlamıyonuz heralde beni çatlak karılar kaydirigubbakcemile kızım kalkamıyorummmmmmmm aloooooooooooooooooooooooooooo

kızlar eşim lostun 5. sezonunu getirecek yarın.meraktan ölüyodum.çok iyi oldu ya.hem zaman geçer kafam dağılır iyi olur.
şenay sen izliyodun di mi lostu.hangi sezondasın bakim.
kuzu biz güncel izliyoz amerikadakiyle aynı sezondayız kaçıncı bilmiyomda bu sene yayınlanan sen nerde kaldığını söle

ben hergün sayıyorum şenay.benim 22 gün kaldı.

ay urla aralık anneleri mi gelmiş.çok güzel ya.gerçektende herşey dün gibi.ama son günler geçmiyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…