amaaaaaaaaaaaaaaaan demir oğlan gelmiş ayolllllllllllll kurban olsun ona teyzelerikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haberlerim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
demir bebek sonunda geldiiiiiiiiiiiiiiiiii .....
dün gece hastaneye gitmişler. bu saabah 9:30 da doğmuş
babası aradı... didem de demirde gayet iyiymiş,,,biraz yorgunmuş sadece..
bu gün hastanede kalacaklarmış...
yarın eve çıkacaklar....
artık ondan sonra didem den haber alabilirz inşallah ...
ay ama ağlama senağlamaben dayanamam ağlayana ağla diye demedim yaaa git hormonlarını aldır kızım adamın asabını bozmaasenağlamasenağlamasenağlamasağol şenaycım.çok hoş yorum yapmışsın.benim gibi sulugözü ağlattın.ya gerçekten ben bi garip oldum.ağlama dediysem öyle iki hıçkırık değil.kellik felli ağlıyorum resmen.
ayy ancım napim ben sürekli yatıyomya bi hareketyok sıpalarda yatıyo gerçi dideminde hakkı doğursun artık 39 falandı o heralde normal doğum istiyodu normaldir dicem ama normalde 1 gece tutuyolarmı onu bilemedimKız senay -- dİdem senden Önce doĞurdu....
Sen otur hala--- ne tembel karı Çıktın...
Benİm oĞlan da heyecan yaptı herhalde,,,
hıÇkırmaya baŞladı... :)))
sende güzel haberlele gelirsin inşallahben de yarın gidiyorum doktora.çok heyecanlıyım.belki nst ye girerim.
evet bende carsamba güzel güzel haberle gelelim bende heyecanlıyım gün verıcek gibi gelıyor sana vermez daha sanırım 35.haftadasın degılmiurlacım bende çarşamba gidicem doktora ve en heycanlı gidişlerimden biri olacak sanırım bizim oğluş ters duruyo sezeryan olcak yani gün verirmi acaba:uhm:
oy maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haberlerim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
demir bebek sonunda geldiiiiiiiiiiiiiiiiii .....
dün gece hastaneye gitmişler. bu saabah 9:30 da doğmuş
babası aradı... didem de demirde gayet iyiymiş,,,biraz yorgunmuş sadece..
bu gün hastanede kalacaklarmış...
yarın eve çıkacaklar....
artık ondan sonra didem den haber alabilirz inşallah ...
Hayırlısı olsun Didem' e sırasını savdı darısı başımıza, inşallah rahat ve kolay doğum olmuştur.
Bilgi için teşekürler Şirvan görevini hakkıyla yerine getiriyorsun ...
şenay tamam haklısın 3 canlısın ama biraz kıpırda devamlı yatma anacım senin için daha iyi olurrrrrrrrr
Hayırlısı olsun Didem' e sırasını savdı darısı başımıza, inşallah rahat ve kolay doğum olmuştur.
Bilgi için teşekürler Şirvan görevini hakkıyla yerine getiriyorsun ...
amaaaaaaaaaaaaaaaan demir oğlan gelmiş ayolllllllllllll kurban olsun ona teyzeleri
ay ama ağlama senağlamaben dayanamam ağlayana ağla diye demedim yaaa git hormonlarını aldır kızım adamın asabını bozmaasenağlamasenağlamasenağlama
ayy ancım napim ben sürekli yatıyomya bi hareketyok sıpalarda yatıyo gerçi dideminde hakkı doğursun artık 39 falandı o heralde normal doğum istiyodu normaldir dicem ama normalde 1 gece tutuyolarmı onu bilemedim
sende güzel haberlele gelirsin inşallah
evet bende carsamba güzel güzel haberle gelelim bende heyecanlıyım gün verıcek gibi gelıyor sana vermez daha sanırım 35.haftadasın degılmi
oy maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gözleim doldu vallaaaaaaaa
allah analı babalı büyütsünnnnnnnn
evet sııra bizlere gelıyor kaşış yok kociş öyle diyor bana ben korkuyorum yaaaaaaaa
normaldir diye düşünüyoum
dün hastaneye gıtmışler gece sabah dogumuş
tabi yinede son ana kadar bellide olmaz
hayırlısııııııı
şenay tamam haklısın 3 canlısın ama biraz kıpırda devamlı yatma anacım senin için daha iyi olurrrrrrrrr
oy oy oy şenay kardeş Allah yardımcın olsun.ama çok az kaldı 1 nisana.8 gün sonra rahatlayacaksın inşallah.
kızıııııııııııııııım kalkabiliyomuyum delüüüüüüüüüüüüüü tuvalete duvarları tuta tuta 10 dk da gidiyom nereye kalkayım:mymeka:
Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, dinozzo, ebruli80, elavinya, Esennn, köfte:)), megul, Ruveydax, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
HAKLISIN ŞENAY AMA YÜRÜ BİRZ EVIN İÇİNDE
dün agbımlerle konuşuyoruz ben göbek ve gögüsler harıc aynıyım bacakalar kollar ellerımde şişmedi
sen dediler calışmasaydın cok şişerdin cünkü vucudum kilo almaya müsaiit ben diyordum önceden bir duba olurum
arkadan hamiş olsugunmm bile belli degılll
sen yınede evde dolan biraz anacım
kızlar ARALIK anneleride geliyor yavaş yavaş...................
zaman ne cabuk gecıyorrrrrrrrrrrrr
Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, dinozzo, ebruli80, elavinya, Esennn, köfte:)), megul, Ruveydax, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
HAKLISIN ŞENAY AMA YÜRÜ BİRZ EVIN İÇİNDE
dün agbımlerle konuşuyoruz ben göbek ve gögüsler harıc aynıyım bacakalar kollar ellerımde şişmedi
sen dediler calışmasaydın cok şişerdin cünkü vucudum kilo almaya müsaiit ben diyordum önceden bir duba olurum
arkadan hamiş olsugunmm bile belli degılll
sen yınede evde dolan biraz anacım
kızlar ARALIK anneleride geliyor yavaş yavaş...................
zaman ne cabuk gecıyorrrrrrrrrrrrr
siz anlamıyonuz heralde beni çatlak karılar kaydirigubbakcemile kızım kalkamıyorummmmmmmm aloooooooooooooooooooooooooooogörev üstündür şeker.....
sabah doğduysa öğlen çıkaramayacaklarından - yarına bırakmış olabilrler..
demir kaç kilo acaba ... iri bebek ti...
canım haberi alınca bende çok heyecanlandım...
sanki,, kardeşim doğum yapmış gibiii,,
ayy ben buraya ve sizlere çok alıştım diyor,,
doğumlardan sonrada girmemezlik yapmayın yaaaaa.
he bacım kalk şöyle bir şalkalan .... sıpalar harekete geçsin...
kuzu biz güncel izliyoz amerikadakiyle aynı sezondayız kaçıncı bilmiyomda bu sene yayınlanan sen nerde kaldığını sölekızlar eşim lostun 5. sezonunu getirecek yarın.meraktan ölüyodum.çok iyi oldu ya.hem zaman geçer kafam dağılır iyi olur.
şenay sen izliyodun di mi lostu.hangi sezondasın bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?