evet cnm işte onlar hıçkırık pıt pıt:))herkese merhabalar annecikler nasılsınız geçmişe biraz baktım ortam sakin gibi kızlar benim bebiş sağ tarafta ve kafa aşağıda ya orda pıt pıt şeyler olıyo ritmik hareket böle 5 sn de bir gibi oluyo 10 dak filan sürüyo bebiş hıçkırığı bu mu
geçmişi okudum.
bursasu canım ya ben de doğuma bi hafta var anlamışım hıçkırınca kendi kendimi kandırıyomuşuşm.neyse sağlıklı olduğunu bilmek de çoooooook güzel.
isim konusunda biz daha kimseye fırsat vermeden isim beğendik ve iki tarafa da hemen söyledik.hiç ses çıkaramadılar.gerçi kızımın ismini kayınvalidemler beğenmedi ama annemler çok beğendi.
sizce GÜLFEM nasıl. küçük gül ağızlı demek.
çok sevindimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haberlerim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
demir bebek sonunda geldiiiiiiiiiiiiiiiiii .....
dün gece hastaneye gitmişler. bu saabah 9:30 da doğmuş
babası aradı... didem de demirde gayet iyiymiş,,,biraz yorgunmuş sadece..
bu gün hastanede kalacaklarmış...
yarın eve çıkacaklar....
artık ondan sonra didem den haber alabilirz inşallah ...
çiçek yaaaaaaaaaaaa bu karılar ezikliyor beni yaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
didem mi doğurduuuuuuuuuuuuu ya bi yürüyüşe gittim neler olmuş yaa didem hangi haftadaydı aaaaaaaaaaanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tüm nisan annelerine hayırlı olsun yeni bebişimiz.
Didemde kurtuldu Allha hepimize hayırlısıyla problemsiz kurtulmayı nasip etsin inşallah
Allah yeni bebişimizin analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin
çiçek yaaaaaaaaaaaa bu karılar ezikliyor beni yaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
bende anlamadım ..........................maşallah yaa valla çok sevindimmm. bu arada yürüyüş yaptım midem kalktı ne alaka şimdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nerden buldun kız cadı...didem 38+5 miş
9 günü varmış
demir bebek gelmiş
bilmiyom ki selinay.ama bellidir heralde ben de heyecanlandım sormadım.benim bebek henüz dönmedi sanırım.tam sağ kasığımın üstinde hıçkırıkları hissediyorum.
evet cnm işte onlar hıçkırık pıt pıt:))
gülfem güzel bi isim bence
çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün ayrıntıları çok merak ediyorum
şenay bebişin odasına değil cnm yatak odama kenarlara fon yaptırdım bide mutfak perdelerini yeniledim cnm
gideyim biraz eşimin quizlerini okuyum.sabah rica etti biraz yardım et diye.kırmayım garibi.hadi size iyi sohbetler .kimse doğurmasın ha.
cnm hayırlı haberle gel inşallah
gelince hemen yaz ne oldu ne bitti inş. çok ii geçer:Saruboceq:
hadi güzel haberle gel..........
Teşekkürler kızlar.Doktordan geldim ama biraz canım sıkıldı.Bebeğim 1 hafta geriden geliyor.Kilosu 2800 civarı.Çatı muayenesi beni çok kastı.Ondan sanırım biraz canım acıdı biraz da kanamam oldu.Doktor olabilir bu dedi.Kemiklerim rahat bir doğum olmasını biraz engelleyebilirmiş ama bebek iri olmadığı için bu noktada şanslıymışım.Ben epidural normal istiyordum ama normal doğumda epidural yapmıyorlarmış.Sinir oldum ya bir de özel hastane burası.Burada 2 tane özel hastane var zaten.Küçük şehirde yaşamanın sıkıntıları işte.
Öf ya sinir oldumkötükedihüso
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haberlerim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
demir bebek sonunda geldiiiiiiiiiiiiiiiiii .....
dün gece hastaneye gitmişler. bu saabah 9:30 da doğmuş
babası aradı... didem de demirde gayet iyiymiş,,,biraz yorgunmuş sadece..
bu gün hastanede kalacaklarmış...
yarın eve çıkacaklar....
artık ondan sonra didem den haber alabilirz inşallah ...
Demir bebek hoşgelmiş.Darısı başımıza inşallah.
selinay biz kaç oluyoruz aramızda 2 gün var
sen doktora ne zaman gidiceksin................
bilmiyom ki selinay.ama bellidir heralde ben de heyecanlandım sormadım.benim bebek henüz dönmedi sanırım.tam sağ kasığımın üstinde hıçkırıkları hissediyorum.
onu bilmeyom ben koçişe diimde bulsunkızlar lost u izleyenler ve vakti olanlar :))) fringe diye bi dizi var biliyonuz mu lost un yapımcısının yeni 1 sezon oynadı daha onu da izleyebilirsiniz süper o da.. lost a az kaldıya buna başladı herhal
koru beni çiçekim sar sarmala kanatlarınla:içelim:gebertirim ulennnnnnnnn buldozer gibi geçerim üstünüzden kızdırmayın şenayımı :)
gebertirim ulennnnnnnnn buldozer gibi geçerim üstünüzden kızdırmayın şenayımı :)
Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
urla, asyacenk, ayem2007, benanber, chveneburi, cicekcicek, cicoşş, dinozzo, dozkan+, ebalperen, megul, merilanka, selinay2002, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
ben cıkıyorum allaha emanet olun dolaşıcam şimdi
bi kaç bişey alcam eksiklerden
sonra anneme sonra gezmelere gidicezzzzzzzz
yarın görüşürüzzzz
offf şeyim ağrıo yaa var mı bööle saçma bişey!!!!!!!!!!! ağricak başka yer kalmadı sanki
Teşekkürler kızlar.Doktordan geldim ama biraz canım sıkıldı.Bebeğim 1 hafta geriden geliyor.Kilosu 2800 civarı.Çatı muayenesi beni çok kastı.Ondan sanırım biraz canım acıdı biraz da kanamam oldu.Doktor olabilir bu dedi.Kemiklerim rahat bir doğum olmasını biraz engelleyebilirmiş ama bebek iri olmadığı için bu noktada şanslıymışım.Ben epidural normal istiyordum ama normal doğumda epidural yapmıyorlarmış.Sinir oldum ya bir de özel hastane burası.Burada 2 tane özel hastane var zaten.Küçük şehirde yaşamanın sıkıntıları işte.
cnm herşeyde bi hayır vardır üzülme bak demek bebek iri olsa doğumda zorluk çekçektin
kemiklerin darmış demek
ee niye yapmıyolarmış epidural hemde özel hastane
ay ne saçma
bbuarada şirvancım sağol cnm
cnm herşeyde bi hayır vardır üzülme bak demek bebek iri olsa doğumda zorluk çekçektin
kemiklerin darmış demek
ee niye yapmıyolarmış epidural hemde özel hastane
ay ne saçma
bbuarada şirvancım sağol cnm
Anestesi uzmanıyeterl değilmiş.Saçmalık işte.
canım benimde bir hafta geriden geliyormuş,, öyle söylediler...
canım hayırlısı olsun.. sağ salim doğsunlarda artık.. hepimiz sıkıldık...
offf şeyim ağrıo yaa var mı bööle saçma bişey!!!!!!!!!!! ağricak başka yer kalmadı sanki
benimde çok ağrıyor...
normal yavrum doğuma hazırlanıyon heheh............
tamam hazırlıyorda -- bu ne hazırlama anacım.. aylardır hazırlanıyoruz...
naniknanik naniknanik naniknanik
Anestesi uzmanıyeterl değilmiş.Saçmalık işte.
oof üzülmemeye çalış cnm yaa bak şööle düşün belki çoook kolay bi doğum yapıcaksın,her işte bi hayır vardır epidural de önemli bişii sonuçta iyi bilmeyen uzman da yapmasın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?