2009 Nisan Anneleri buraya

bilmiyom ki selinay.ama bellidir heralde ben de heyecanlandım sormadım.benim bebek henüz dönmedi sanırım.tam sağ kasığımın üstinde hıçkırıkları hissediyorum.

evet cnm işte onlar hıçkırık pıt pıt:))

gülfem güzel bi isim bence

çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün ayrıntıları çok merak ediyorum

şenay bebişin odasına değil cnm yatak odama kenarlara fon yaptırdım bide mutfak perdelerini yeniledim cnm

gideyim biraz eşimin quizlerini okuyum.sabah rica etti biraz yardım et diye.kırmayım garibi.hadi size iyi sohbetler .kimse doğurmasın ha.

kızlar lost u izleyenler ve vakti olanlar :))) fringe diye bi dizi var biliyonuz mu lost un yapımcısının yeni 1 sezon oynadı daha onu da izleyebilirsiniz süper o da.. lost a az kaldıya buna başladı herhal

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
urla, asyacenk, ayem2007, benanber, chveneburi, cicekcicek, cicoşş, dinozzo, dozkan+, ebalperen, megul, merilanka, selinay2002, sev_rey, şen_ay, ŞıRVAN+

ben cıkıyorum allaha emanet olun dolaşıcam şimdi
bi kaç bişey alcam eksiklerden
sonra anneme sonra gezmelere gidicezzzzzzzz
yarın görüşürüzzzz

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
didem mi doğurduuuuuuuuuuuuu ya bi yürüyüşe gittim neler olmuş yaa didem hangi haftadaydı aaaaaaaaaaanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

38 .hafta diye biliyorum ...

canım senin kontrol nasıl geçti,,,
hafta sonu buraya fazla takılamadım.. yazdın mı bilmiyorum gerçi,,,

çiçek yaaaaaaaaaaaa bu karılar ezikliyor beni yaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

sana takılmadan geçmiyor zamannnnnnnnnn

maşallah yaa valla çok sevindimmm. bu arada yürüyüş yaptım midem kalktı ne alaka şimdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bende anlamadım ..........................

didem 38+5 miş

9 günü varmış
demir bebek gelmiş
nerden buldun kız cadı...

bilmiyom ki selinay.ama bellidir heralde ben de heyecanlandım sormadım.benim bebek henüz dönmedi sanırım.tam sağ kasığımın üstinde hıçkırıkları hissediyorum.

daha ne kadar dönecekki,,,

canım güle güle kullan ...

gideyim biraz eşimin quizlerini okuyum.sabah rica etti biraz yardım et diye.kırmayım garibi.hadi size iyi sohbetler .kimse doğurmasın ha.

oku tabii ,, hep burayımı okuyacaksın...

cnm hayırlı haberle gel inşallah
gelince hemen yaz ne oldu ne bitti inş. çok ii geçer:Saruboceq:

selinay biz kaç oluyoruz aramızda 2 gün var
sen doktora ne zaman gidiceksin................

kız bizde 38e girdik haftaya bende gidebilirim belli olmaz hehe,doktora çarşamba gidecem ben....................

senin ztn sezeryandı demi canım fark etmez yani heheh.............

kızlar lost u izleyenler ve vakti olanlar :))) fringe diye bi dizi var biliyonuz mu lost un yapımcısının yeni 1 sezon oynadı daha onu da izleyebilirsiniz süper o da.. lost a az kaldıya buna başladı herhal
onu bilmeyom ben koçişe diimde bulsun

gebertirim ulennnnnnnnn buldozer gibi geçerim üstünüzden kızdırmayın şenayımı :)
koru beni çiçekim sar sarmala kanatlarınla:içelim:

gebertirim ulennnnnnnnn buldozer gibi geçerim üstünüzden kızdırmayın şenayımı :)

şenayla ikiniz iyice pisikopata bağladınız heeeee

alacam ikinizide elime... klava:klava:klava:

bu arada sen buldozersen ,, şenay ne olur acaba ???

hadi iyi gezmeler sana...
kızım seninde eksikler hiç bitmedi heee.

her çıkışta bir eksik alım diyosun...
tek tek mi alıyon ne yapıyon anlamadım...

ben bir alışverişe gittim, bebişin herşeyini aldım geldim..
liste yap öyle çık çarşıya.........

oku oku oof bitti neyse valla iyice çeneniz düşmüş hee ama laf karın doyurmuyor bi yemek yapayım da geleyim bari koçişe ayıp olmasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…