ben hergün sayıyorum şenay.benim 22 gün kaldı.
ay urla aralık anneleri mi gelmiş.çok güzel ya.gerçektende herşey dün gibi.ama son günler geçmiyo işte.
canım allah kolaylık versin , ,zor valla,, çoğu gitti, azı kaldı.. biraz daha sabır...
sonra özleyecen öyle yayıla yayıla yatmayı....
gerçekten yahu zaman ne çabuk geçiyor...
dah adün gibi doktora gitmiştim... ben hamile kalamıyorum diye.... :CüvCüv:
ya dinozzo niye duş almadan yattın diya heryerin ağrıdı ki?valla ben iyce bönleştim.her yatarken duş mu alıyon canım anlamadım ki?yoksa yoldan geldin diye mi?
kızıııııııııııııııım kalkabiliyomuyum delüüüüüüüüüüüüüü tuvalete duvarları tuta tuta 10 dk da gidiyom nereye kalkayım:mymeka:
kız çiçek sen yürüyüşteyken demir geldi,,,,
çiçek teyzem nerde dedi,,, biz de yok dedik,,
canı gezdirmeye götürdğünü söyledik...
kız demir bebek geldikızar kayınvalidem geldi
akşama perdeciler gelcek perde yaptırmıştımda
aklımda sizde valla
aman kıslar yarım saat yoktum ne kadar çok konuşmuşsunuz
didem doğurmuş demek ha
maşallah demir bebeğe
hadi bakalım şenay bundan başka da senden önce doğuran olursa daha kimse beklemez seni muhtar filan tutamaz artık bebekleri içerde
dayanamadın dimi yaptırdın illa cadı :içelim:kızar kayınvalidem geldi
akşama perdeciler gelcek perde yaptırmıştımda
aklımda sizde valla
doğurun ulan anasını satayım ahanda doğurmuyom artıkın tutacam içimdedelikafaduldenaman kıslar yarım saat yoktum ne kadar çok konuşmuşsunuz
didem doğurmuş demek ha
maşallah demir bebeğe
hadi bakalım şenay bundan başka da senden önce doğuran olursa daha kimse beklemez seni muhtar filan tutamaz artık bebekleri içerde
amaaaaaaaaaaan neler var daha yeni sezon tam deli saçması adadan kurtulanlar geri gelecek yıl 1977 anla artıkınben en son 4. sezonu izledim.heni şu ada yok oldu ya.şimdi ordan devam edecem.artık bitirsinler ya.adamlar da ne hayal gücü varmış.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
didem mi doğurduuuuuuuuuuuuu ya bi yürüyüşe gittim neler olmuş yaa didem hangi haftadaydı aaaaaaaaaaanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşım 38+5 te sezeryanla doğum yapmış.şimdi öğrendim.suyu gelmiş ama bebek ters olduğu için sezeryana almışlar.bana da artık her an hazırlıklı ol belli bi zaman dilmi olarak kendini şartlama ki her an hazır olasın dedi.tırstım ya.
39.haftaydı sanırım didem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?