2009 Nisan Anneleri buraya

ben en son 4. sezonu izledim.heni şu ada yok oldu ya.şimdi ordan devam edecem.artık bitirsinler ya.adamlar da ne hayal gücü varmış.

kız çiçek sen yürüyüşteyken demir geldi,,,,

çiçek teyzem nerde dedi,,, biz de yok dedik,,

canı gezdirmeye götürdğünü söyledik...

aman kıslar yarım saat yoktum ne kadar çok konuşmuşsunuz
didem doğurmuş demek ha
maşallah demir bebeğe
hadi bakalım şenay bundan başka da senden önce doğuran olursa daha kimse beklemez seni muhtar filan tutamaz artık bebekleri içerde

ben hergün sayıyorum şenay.benim 22 gün kaldı.

ay urla aralık anneleri mi gelmiş.çok güzel ya.gerçektende herşey dün gibi.ama son günler geçmiyo işte.

evet aralık anneleride yavaş yavaş gelmeye başlamış

eheheh şirvan.... evet zaman ne cabuk gecti

ya dinozzo niye duş almadan yattın diya heryerin ağrıdı ki?valla ben iyce bönleştim.her yatarken duş mu alıyon canım anlamadım ki?yoksa yoldan geldin diye mi?

:)) yoldan geldim diye ama geldiğimde saat 10 du ve sıcak su bitmişti akşamı beklemek zorunda kaldım yaa..kız nasıl duş alıp durayım her uykudan önce :))) bebeği duşta doğururum valla

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
didem mi doğurduuuuuuuuuuuuu ya bi yürüyüşe gittim neler olmuş yaa didem hangi haftadaydı aaaaaaaaaaanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızıııııııııııııııım kalkabiliyomuyum delüüüüüüüüüüüüüü tuvalete duvarları tuta tuta 10 dk da gidiyom nereye kalkayım:mymeka:

canım ya kıyamammmmmmmmmmm

kız çiçek sen yürüyüşteyken demir geldi,,,,

çiçek teyzem nerde dedi,,, biz de yok dedik,,

canı gezdirmeye götürdğünü söyledik...

şaşırdım yaaaaaaaaa ve duygulandım

kızar kayınvalidem geldi
akşama perdeciler gelcek perde yaptırmıştımda
aklımda sizde valla
kız demir bebek geldi

yok be anacım 1 nisana daha var

ebrartuba bana mesaj atmış
özelden 30 martmış büyük ihtımell

betül
ebrartuba
deniz posideon var oo şenay tembel cıktıııııııııııı

kızar kayınvalidem geldi
akşama perdeciler gelcek perde yaptırmıştımda
aklımda sizde valla
dayanamadın dimi yaptırdın illa cadı :içelim:

doğurun ulan anasını satayım ahanda doğurmuyom artıkın tutacam içimdedelikafadulden
ben en son 4. sezonu izledim.heni şu ada yok oldu ya.şimdi ordan devam edecem.artık bitirsinler ya.adamlar da ne hayal gücü varmış.
amaaaaaaaaaaan neler var daha yeni sezon tam deli saçması adadan kurtulanlar geri gelecek yıl 1977 anla artıkın

Tüm nisan annelerine hayırlı olsun yeni bebişimiz.
Didemde kurtuldu Allah hepimize hayırlısıyla problemsiz kurtulmayı nasip etsin inşallah
Allah yeni bebişimizin analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin

Son düzenleme:

maşallah arkadaşının bebişine canım,kıs ters olduğunu bu zaman kadar bilmiyomuydu normal doğum yapmaya kalktı...............

39.haftaydı sanırım didem

evet 38 bitmişti onun.................

maşallah yaa valla çok sevindimmm. bu arada yürüyüş yaptım midem kalktı ne alaka şimdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

şenay yarın hemen başlarım ben 5 8 bölüm birden izlerim.

dinozzo diyom ya bönleştim iyce.hatta diyom ki her gece demek ki bu kız duş alıp yatıyo.delikafadulden

selinay biz kaç oluyoruz aramızda 2 gün var
sen doktora ne zaman gidiceksin................

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
urla, ayem2007, benanber, bursasu+, chveneburi, cicekcicek, cicoşş, dinozzo, dozkan+, megul, Ruveydax, selinay2002, sev_rey, şen_ay, ŞıRVAN+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…