2009 Nisan Anneleri buraya

şenayla ikiniz iyice pisikopata bağladınız heeeee

alacam ikinizide elime... klava:klava:klava:

bu arada sen buldozersen ,, şenay ne olur acaba ???

.

pisipisikopatız valla:)

hayatım ben buldozrim şenay oturan boğa durumunda şuan dövme işlerini ben yapıorum hahahahahahah:)

ayem2007 huuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu

kontrol nasıl geçti diye sordum...

Mine Hanım neler dedi,, çatı kontrolü yaptımı,,, rapor işini ne yaptın....

anlat bakalım...

Canım kontrolümü hatırlaman çok hoşuma gitti teşekkür ederim yerimseniben
bende hafta sonu giremiyorum zaten yazmamıştım.
doktorla görüştük herşey normal dedi çok şükür. zümram 2.5 kilo olmuş
doktor karnıma şöyle bir elledi dediki sen kolay doğuracaksın. benim sevinç tavan tabi
nst ye girdik oda iyi çoktı. çok şükür bir aksilik yaşamadık. :teytey: çatı muayenesi yapmadı bu arada. 2 hafta sonra gel dedi. bu hafta sonuda raporumu alıp evde yatışa geçecem. böyle işte...

Kızma Şırvan yaaa
malum pazartesiya raporlar filan derken biraz yoğunum kusura bakma cevap yazmam gecikti.

Son düzenleme:

Herkese sorunsuz bi hafta diliyorum ben anca grebildim çok da duramicam işallah kimsede ciddi bi sorun yoktur. Benim sancılar hat safhada dün gece yine korkunçtu, u şekilde nereye kadar gideriz bilmem. Bu arada evde de çok karışıklıklar var herşey üst üste geliyo Anneannemi hastaye yatırdılar ameliyat olucak sanırım, daha kesinleşmedi Aklım onda tam da benim doğumuma geldi... Annemde üzgün tabiki, bi tarafta annesi bi tarafta kızı. Şu an benim yanımda ama tansiyonu falan çıktı. Neyi düşünüceğimi şaşırdım bendesenağlama
Hayırlısıyla bebişleimizi kucağımıza almamız nasip olur işallah

canım yaaa aman dikkat et kendine anneannene geçmiş olsun inşallah ameliyat falan gerekmez :teselli:

Kızmı Şİrvan yaaa malum pazartesiya raporlar filan derken biraz yoğunum kusura bakma cevap yazmam gecikti.

güzelim seni takip ediyorum...

ne de olsa aynı doktora gidiyoruz....

karnına bakınca hemen anlaşılıyormuş,,, demek allah allah...
yaa sen bu doktordan memnunmusun ...

garip ama fazla bilgi aktarmaz ama ,, ben değiştirmek istemiyorum...
güven veriyor bana...

canım geçmiş olsun ... inşallah önemli birşey değildir. ananen biran önce sağlığına kavuşur...

sende kendine dikkat et ,,, kayınvaliden gelse yanında dursa,, annende hastaneye gitse, çokmu ters olur acaba??

çenesi düşükleeeeeer!! bi yürüyüş yapayım dedim, sayfalar yığılmış..

didem kurtulmuş, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin demir bebeği..

siteyi boş bırakmaya gelmiyo valla..yufka aldım geldim, daha saracam ama önce dinleneyim biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…