bişey olmaaaaaaaaaz sende protein ve vitamin ağırlıklı beslenmeye başla toparlanır kuzu zaten çokda küçük diil :teselli:hadi güzel haberle gel..........
Teşekkürler kızlar.Doktordan geldim ama biraz canım sıkıldı.Bebeğim 1 hafta geriden geliyor.Kilosu 2800 civarı.Çatı muayenesi beni çok kastı.Ondan sanırım biraz canım acıdı biraz da kanamam oldu.Doktor olabilir bu dedi.Kemiklerim rahat bir doğum olmasını biraz engelleyebilirmiş ama bebek iri olmadığı için bu noktada şanslıymışım.Ben epidural normal istiyordum ama normal doğumda epidural yapmıyorlarmış.Sinir oldum ya bir de özel hastane burası.Burada 2 tane özel hastane var zaten.Küçük şehirde yaşamanın sıkıntıları işte.
Öf ya sinir oldumkötükedihüso
Demir bebek hoşgelmiş.Darısı başımıza inşallah.
tankgamyoncuiremsuşenayla ikiniz iyice pisikopata bağladınız heeeee
alacam ikinizide elime...klava: klava: klava:
bu arada sen buldozersen ,, şenay ne olur acaba ???
hadi iyi gezmeler sana...
kızım seninde eksikler hiç bitmedi heee.
her çıkışta bir eksik alım diyosun...
tek tek mi alıyon ne yapıyon anlamadım...
ben bir alışverişe gittim, bebişin herşeyini aldım geldim..
liste yap öyle çık çarşıya.........
bende çarşamba gitcemmmm 9 15 mi 9 45 mi ne unuttum koçişe sorarım akşamkız bizde 38e girdik haftaya bende gidebilirim belli olmaz hehe,doktora çarşamba gidecem ben....................
senin ztn sezeryandı demi canım fark etmez yani heheh.............
şenayla ikiniz iyice pisikopata bağladınız heeeee
alacam ikinizide elime...klava: klava: klava:
bu arada sen buldozersen ,, şenay ne olur acaba ???
.
Anestesi uzmanıyeterl değilmiş.Saçmalık işte.
onlarıda döverim ya bana sinir geldi yaaaaaaaaaa
Anestesi uzmanıyeterl değilmiş.Saçmalık işte.[/QUOTE .!.:slm benanber daha biraz önce nette varya dok konuşuyo kağan kocatepe en çağdaş yöntem sezeryandada normaldede epidural dedi.komşumda normal ve epidural olmuş ilk senden duydum bunu ne biçim özelmiş o.
güzeller bende kaçıorum hiiç keyfim yok nie bilmiom doğurmayın bugün bu kadar şok yeter:)
hadi güzel haberle gel..........
Teşekkürler kızlar.Doktordan geldim ama biraz canım sıkıldı.Bebeğim 1 hafta geriden geliyor.Kilosu 2800 civarı.Çatı muayenesi beni çok kastı.Ondan sanırım biraz canım acıdı biraz da kanamam oldu.Doktor olabilir bu dedi.Kemiklerim rahat bir doğum olmasını biraz engelleyebilirmiş ama bebek iri olmadığı için bu noktada şanslıymışım.Ben epidural normal istiyordum ama normal doğumda epidural yapmıyorlarmış.Sinir oldum ya bir de özel hastane burası.Burada 2 tane özel hastane var zaten.Küçük şehirde yaşamanın sıkıntıları işte.
Öf ya sinir oldumkötükedihüso
Demir bebek hoşgelmiş.Darısı başımıza inşallah.
bişe olmaz canım benim hayırlısı olsun belkide çok kolay olacak doğumun şimdiden düşünüp moralini bozma..................
bişey olmaaaaaaaaaz sende protein ve vitamin ağırlıklı beslenmeye başla toparlanır kuzu zaten çokda küçük diil :teselli:
tankgamyoncuiremsu
bende çarşamba gitcemmmm 9 15 mi 9 45 mi ne unuttum koçişe sorarım akşam
şenay ben bu sefer kocişin arkadaşı bi doktor var ona gidecem valla şaşırdım kaldım normal doğurmak istiyorum ama hayırlısı bakalım canım,eşim çok sinirli sezeryanda olsan başka özel hastanede yap bu doktor 3. aydan beri sezeryan diyip duruyo diyo valla öle steresliyimki bu ara sorma ztn doğumdan korkuyom................
kızlar
eysan vardı ya ne zamandır girmiyor o da doğurdu heralde
annesinde sanırım fazla giremiyo ama doğurmuşta olabilir..............
38 .hafta diye biliyorum ...
canım senin kontrol nasıl geçti,,,
hafta sonu buraya fazla takılamadım.. yazdın mı bilmiyorum gerçi,,,
sana takılmadan geçmiyor zamannnnnnnnnn
bende anlamadım ..........................
nerden buldun kız cadı...
daha ne kadar dönecekki,,,
canım güle güle kullan ...
oku tabii ,, hep burayımı okuyacaksın...
bişe olmaz canım benim hayırlısı olsun belkide çok kolay olacak doğumun şimdiden düşünüp moralini bozma..................
kötü olmuş şeker ya son dk ama dr güvenmen önemli nerede rahat edeceksen orası olsun tabikişenay ben bu sefer kocişin arkadaşı bi doktor var ona gidecem valla şaşırdım kaldım normal doğurmak istiyorum ama hayırlısı bakalım canım,eşim çok sinirli sezeryanda olsan başka özel hastanede yap bu doktor 3. aydan beri sezeryan diyip duruyo diyo valla öle steresliyimki bu ara sorma ztn doğumdan korkuyom................
annesinde sanırım fazla giremiyo ama doğurmuşta olabilir..............
canım yaaa aman dikkat et kendine anneannene geçmiş olsun inşallah ameliyat falan gerekmez :teselli:Herkese sorunsuz bi hafta diliyorum ben anca grebildim çok da duramicam işallah kimsede ciddi bi sorun yoktur. Benim sancılar hat safhada dün gece yine korkunçtu, u şekilde nereye kadar gideriz bilmem. Bu arada evde de çok karışıklıklar var herşey üst üste geliyoAnneannemi hastaye yatırdılar ameliyat olucak sanırım, daha kesinleşmedi Aklım onda tam da benim doğumuma geldi... Annemde üzgün tabiki, bi tarafta annesi bi tarafta kızı. Şu an benim yanımda ama tansiyonu falan çıktı. Neyi düşünüceğimi şaşırdım bendesenağlama
Hayırlısıyla bebişleimizi kucağımıza almamız nasip olur işallah
Canım kontrolümü hatırlaman çok hoşuma gitti teşekkür ederim yerimseniben
bende hafta sonu giremiyorum zaten yazmamıştım.
doktorla görüştük herşey normal dedi çok şükür. zümram 2.5 kilo olmuş
doktor karnıma şöyle bir elledi dediki sen kolay doğuracaksın. benim sevinç tavan tabi
nst ye girdik oda iyi çoktı. çok şükür bir aksilik yaşamadık. :teytey: çatı muayenesi yapmadı bu arada. 2 hafta sonra gel dedi. bu hafta sonuda raporumu alıp evde yatışa geçecem. böyle işte...
Kızmı Şİrvan yaaa malum pazartesiya raporlar filan derken biraz yoğunum kusura bakma cevap yazmam gecikti.
Herkese sorunsuz bi hafta diliyorum ben anca grebildim çok da duramicam işallah kimsede ciddi bi sorun yoktur. Benim sancılar hat safhada dün gece yine korkunçtu, u şekilde nereye kadar gideriz bilmem. Bu arada evde de çok karışıklıklar var herşey üst üste geliyoAnneannemi hastaye yatırdılar ameliyat olucak sanırım, daha kesinleşmedi Aklım onda tam da benim doğumuma geldi... Annemde üzgün tabiki, bi tarafta annesi bi tarafta kızı. Şu an benim yanımda ama tansiyonu falan çıktı. Neyi düşünüceğimi şaşırdım bendesenağlama
kötü olmuş şeker ya son dk ama dr güvenmen önemli nerede rahat edeceksen orası olsun tabiki
öyle valla napcaz bakalım canım ya benim bu belirsizlik nasıl sonlanacak bakalım,hayırlısı neyse o olsun inşallah............
Herkese sorunsuz bi hafta diliyorum ben anca grebildim çok da duramicam işallah kimsede ciddi bi sorun yoktur. Benim sancılar hat safhada dün gece yine korkunçtu, u şekilde nereye kadar gideriz bilmem. Bu arada evde de çok karışıklıklar var herşey üst üste geliyoAnneannemi hastaye yatırdılar ameliyat olucak sanırım, daha kesinleşmedi Aklım onda tam da benim doğumuma geldi... Annemde üzgün tabiki, bi tarafta annesi bi tarafta kızı. Şu an benim yanımda ama tansiyonu falan çıktı. Neyi düşünüceğimi şaşırdım bendesenağlama
geçmiş olsun canım, sanadaa anneannenede fazla kafana takama her işte vardır bir hayır......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?