2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar. siteye bi girdim şok oldum.bi günde iki doğum haberi birden.
hayırlısı olsun. Allah analı babalı büyütsün eyşan ve didem.
Ben de bugün dr.a gittim.kontrol ve grip için.bebiş 3200 gr olmuş.grip içinde yine herzamanki klasik lafı bişey olmaz dedi. doğuma kadar iyileşirsin. bebeğe de geçmez merak etme dedi. nane limon c vitamini istirahatle geçer antibiyötiğe gerek yok dedi.bebek hareketlerine dikkat etmemi söyledi. işte böyle. beklicez bakalım. inşallah iyileştikten sonra gelir bebişim. vala ben de 38. haftayı bitiriyorum. doğumları da haber aldıkça böyle iyice korkuyorum yaa

şenaycım noldu canım ya sakin ol güzelim. geçmişi de okumadım daha. noldu sana böyle

kocaman olmuş sıpa maşallah hastalığında biran önce iyileşir inşallah çünkü sıpaların ne zaman geleceği belli olmuyo valla

şenaycım noldu canım ya sakin ol güzelim. geçmişi de okumadım daha. noldu sana böyle

yok kuzum bana bişi olmadı şimdi bu garip tipler varya mesaj atıp çocuğuma puan verin diyen yarışma anaları varya sabah bi ikitanesine haddini bildirdimde şimdi karşı saldırıya geçmişler egolarını çocuklarının üstünden tatmin ediyolar

oy cnm maşallah ne güzel kilosu çok ii cnm maşallah ona

ya şenaycım sen hala o salaklarlamı uğraşıyosun yaa
:roflol:

bız geldıııkk benım kuzum 3.300 olmuş,bence sen normalı unut dedı hanı erken gıdıyordu ya 2 hafta nısanın 10 una kadar dursa çok ıyı olur dedı,gun felan vermedı çatıyada bakmadı ayın 3 üne verdı randevu ılk ultrason görüntülerını ıstemıştı buna göre nısan sonu görünüyor ama nısanın 10 una kadar kalsa çok ıyı olur dedı,cd ye çektı kolunu dayamış parmaklarını gözüne tutuyor yanaklarına dokunuyor balık gıbıydı hemen babamıza yolladım maılle,rabbım korusun bebeklerımızı ınşallah

kocaman olmuş sıpa maşallah hastalığında biran önce iyileşir inşallah çünkü sıpaların ne zaman geleceği belli olmuyo valla
valla pek inanamadım ben bu kiloya 6 gün önce 2800 dü.dr da inanamadı heralde ki bu kadar aydır ilk de fa % 10 hata payı olabilir dedikaydirigubbakcemile3 olsun sonuçta en kötü ihtimalle 3000 dir. o da bana yeter. malum normal doğum istiyoruz apar topar sezeryana dönmesin. bebişin kilosundan.
şekercim ben de hastayken gelcek dye korkuyorum valla. nasıl emziririm nasıl ilgilenirim.bakalım ya hayırlısı

anladım canım. bana hiç gelmemişte öyle msj ondan anlamadım.
valla ya ne saçma bişey. çocuğuna güvenip soktuysan yarışmaya hakkıyla bekle oyları. ne diye insanlara musallat oluyosun

canımcım çok sağol büyüyolar işte böylehihoyyyt

canım maşallah bebişine.önden önden gidiyo.istediğin planladığın gibi olur inşallah herşey

şikayet edelim bu karıları?
nasıl edicez

ay napim hadlerini bildirdik ya karşı saldırı durumundalar

oh maşallah kocaman olmuş çatıdanda kurtulmuşun sezeryan olunca yapmıyolar demekki ama sezeryansa neden tarih vermedi onu anlamadım

teşekkürler teyzelerı,alıyecım ıstedığım planladığım gıbı gıtmıyorda çok şükür bebış ıyı tek duam ve duamız tabıkı sağlıkla koynumuza alabılmek değılmı ötesı boş,normal ıstıyordum ama kısmet hoş bakalım yanı bellıde olmaz bu ışler demı,zamanında gelsın gelışımını tamamlasında öyle gelsın,ya doğum olmuş demır bebek ben gıtmeden gelmıştı başka kım bakıım gelıım

bence 10 una kadar beklese ıyı olur dedı ya kesın ozamana alacak ben muayenede çok korkmaya başladım dedım şenay kolumu tutmuş korkma korkma dıyor kurtar benı bu korkudan dıyecektım nerdeyse ağlayıp yapamadım annem vardı yanımda,hııı uyku haram oldu ağrılardan yokmu bır uyku verıcı sakınleştırıcı bışey dedım pasıflora felan dese şışe şışe ıçerdım valla ııhhh yohmuş

ya ne güzel eysanda doğurmuş hemde dıkışsız ohhhh harıka darısı tum normal ısteyenlere ınşallah,allah analı babalı büyütsün canım bolbol kokla bıde bıze duayı unutma hemı

neyse canım buna da şükür. dediğin gibi önemli olan sağlıkla gelmeleri. önde gitmiş sezeryan olmuş gerçekten önemli değil bundan sonra. ben bile normal istiyorum ama bişey çıksa da sezeryan dese dr atlıcam heralde. çünkü son günler artık gerçekten çok zor. yürüyemiyorum yatakta dönemiyorum gece 50 kere tuvalete kalkıyorum.zaten uyuyamıyodum 2 gündür hastalıktan hiç uykusuzum. böyle olunca artık yeter gelsin bebiş diye düşünüyorum yani.
bu arada geçmişe gitmediysen söyliyim eyşan doğurmuş. 37+5 te erkek ve 3200 gr.

ya bak şimdi dikkatimi çekti benim bebiş bugün hıçkırmadı sanki. hergün sabah ve akşam 1 er seans hıçkırma nöbeti olurdu akşamkini bekliyim bakalım. her yerimde ağrı var zaten düzensiz kasılmalar falan. az önce de belime garip bir ağrı girdi sırtımdan aşağıya doğru. hayırlısı bakalım dinleyelim kendimizi.

kızla hemen biri cevap versin ltfn bende mi gariplik var anlamadım kaç gündür siz bacak bacak üstüne atabiliyo musunuz hiç canınız yanmadan??

canım biraz geç oldu ama ben de cevap vereyim. beni çook uzun zamandır atamıyorum.neredeyse 7. aydan beri bacak aramdaki kemik çok acıyo. yatakta dönemiyorum. genişlemesi yi tabi ama benimki öyle genişlediki nasıl toparlanacak bilmiyorum. keşke doğum sonrası herşey bıçak gibi kesilse. bi de kapanmasını beklicez heralde

geçmış olsun canım dıkkat et kendıne bol dınlen,aynen bende ışte tuvalet,bacak arası ağrısı,dönerken kasılma derken gece uykusu haram bıde ınsan acaba bebeğe bışey olurmu dıye sonlara doğru daha bır korkuyor ınsanın aklına gunduz gelmeyen gece gelıyor çıldırıcıııııım yanııııı haaaaa

kızlar bu manyak karılar çoştu iyice bu sefer kesmemiş iki mesaj birden yollamış
1.çok terbiyesiz ve ukalasın bunu söleyen mutlaka olmuştur ama ben yinede hatırlatayım.git işine uğraşma benle.canın sıkılıyor galiba senin.gereksiz gereksiz konuşmuşsun bide.kızım senin ne derdin varda bana bulaşıp duruyorsun.oy verme kardeşim sana zorla verceksin diyen mi var.yada verme de geç töbe töbeeeee.sinirlenme bence erken doğum riskini arttırıyorsun.....hadi canım hadiiiiii

2.bu kadar insanın içinde senin böle çıkman çok acayibime gitti doğrusu:)sende bi acayiplik olduğu belli zaten.ne yapasın çıkıyor işte böyle 100000 de 1 :)hahahaha

kızlaaaaaaaaar ben bugün doktora gittim. Kızım 3111 gr. 50 cm. olmuş. ılk defa nst ye bağlandım hiçbişey çıkmadı. Suyumda iyiymiş bizimkinin keyfi yerinde 4 nisandan önce çıkmicak galiba niyeti yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…