bana bak ben sana illaaa vercen mi dedim.vermezsen verme kardeşim.çokta umrumdaydı.seni benim ne yaptığım ilgilendirmez tama mı?çok biliosan düşüncelerinide kendine saklarsın....takıntılı sana benzer ki bana üşenmeyip bu kadar şeyi yazabilmişin.git işine kardeşim yaaa seninle hiçççç işim olmaz paşa paşa dersin ki ya ben hakedene veririm kusura bakma dersin geçersin.TAKINTILI İNSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
bu yarışma anaları kafayı iyice yedi yemin ediyorum kapı kapı dolaşıp çocuğuma oy verin diyen benim sanki deli bunlar yaaaa
selam kızlar. siteye bi girdim şok oldum.bi günde iki doğum haberi birden.
hayırlısı olsun. Allah analı babalı büyütsün eyşan ve didem.
Ben de bugün dr.a gittim.kontrol ve grip için.bebiş 3200 gr olmuş.grip içinde yine herzamanki klasik lafı bişey olmaz dedi. doğuma kadar iyileşirsin. bebeğe de geçmez merak etme dedi. nane limon c vitamini istirahatle geçer antibiyötiğe gerek yok dedi.bebek hareketlerine dikkat etmemi söyledi. işte böyle. beklicez bakalım. inşallah iyileştikten sonra gelir bebişim. vala ben de 38. haftayı bitiriyorum. doğumları da haber aldıkça böyle iyice korkuyorum yaa
şenaycım noldu canım ya sakin ol güzelim. geçmişi de okumadım daha. noldu sana böyle
oy cnm maşallah ne güzel kilosu çok ii cnm maşallah onaselam kızlar. siteye bi girdim şok oldum.bi günde iki doğum haberi birden.
hayırlısı olsun. Allah analı babalı büyütsün eyşan ve didem.
Ben de bugün dr.a gittim.kontrol ve grip için.bebiş 3200 gr olmuş.grip içinde yine herzamanki klasik lafı bişey olmaz dedi. doğuma kadar iyileşirsin. bebeğe de geçmez merak etme dedi. nane limon c vitamini istirahatle geçer antibiyötiğe gerek yok dedi.bebek hareketlerine dikkat etmemi söyledi. işte böyle. beklicez bakalım. inşallah iyileştikten sonra gelir bebişim. vala ben de 38. haftayı bitiriyorum. doğumları da haber aldıkça böyle iyice korkuyorum yaa
bana bak ben sana illaaa vercen mi dedim.vermezsen verme kardeşim.çokta umrumdaydı.seni benim ne yaptığım ilgilendirmez tama mı?çok biliosan düşüncelerinide kendine saklarsın....takıntılı sana benzer ki bana üşenmeyip bu kadar şeyi yazabilmişin.git işine kardeşim yaaa seninle hiçççç işim olmaz paşa paşa dersin ki ya ben hakedene veririm kusura bakma dersin geçersin.TAKINTILI İNSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
diye mesaj atmış biride bu yarışma anaları kafayı iyice yedi yemin ediyorum kapı kapı dolaşıp çocuğuma oy verin diyen benim sanki deli bunlar yaaaa
valla pek inanamadım ben bu kiloya 6 gün önce 2800 dü.dr da inanamadı heralde ki bu kadar aydır ilk de fa % 10 hata payı olabilir dedikaydirigubbakcemile3 olsun sonuçta en kötü ihtimalle 3000 dir. o da bana yeter. malum normal doğum istiyoruz apar topar sezeryana dönmesin. bebişin kilosundan.kocaman olmuş sıpa maşallahhastalığında biran önce iyileşir inşallah çünkü sıpaların ne zaman geleceği belli olmuyo valla
anladım canım. bana hiç gelmemişte öyle msj ondan anlamadım.yok kuzum bana bişi olmadı şimdi bu garip tipler varya mesaj atıp çocuğuma puan verin diyen yarışma anaları varya sabah bi ikitanesine haddini bildirdimde şimdi karşı saldırıya geçmişler egolarını çocuklarının üstünden tatmin ediyolar
canımcım çok sağol büyüyolar işte böylehihoyyytoy cnm maşallah ne güzel kilosu çok ii cnm maşallah ona
ya şenaycım sen hala o salaklarlamı uğraşıyosun yaa
:roflol:
bız geldıııkk benım kuzum 3.300 olmuş,bence sen normalı unut dedı hanı erken gıdıyordu ya 2 hafta nısanın 10 una kadar dursa çok ıyı olur dedı,gun felan vermedı çatıyada bakmadı ayın 3 üne verdı randevu ılk ultrason görüntülerını ıstemıştı buna göre nısan sonu görünüyor ama nısanın 10 una kadar kalsa çok ıyı olur dedı,cd ye çektı kolunu dayamış parmaklarını gözüne tutuyor yanaklarına dokunuyor balık gıbıydı hemen babamıza yolladım maılle,rabbım korusun bebeklerımızı ınşallah
nasıl edicezşikayet edelim bu karıları?
ay napim hadlerini bildirdik ya karşı saldırı durumundalaroy cnm maşallah ne güzel kilosu çok ii cnm maşallah ona
ya şenaycım sen hala o salaklarlamı uğraşıyosun yaa
:roflol:
oh maşallah kocaman olmuşbız geldıııkk benım kuzum 3.300 olmuş,bence sen normalı unut dedı hanı erken gıdıyordu ya 2 hafta nısanın 10 una kadar dursa çok ıyı olur dedı,gun felan vermedı çatıyada bakmadı ayın 3 üne verdı randevu ılk ultrason görüntülerını ıstemıştı buna göre nısan sonu görünüyor ama nısanın 10 una kadar kalsa çok ıyı olur dedı,cd ye çektı kolunu dayamış parmaklarını gözüne tutuyor yanaklarına dokunuyor balık gıbıydı hemen babamıza yolladım maılle,rabbım korusun bebeklerımızı ınşallah
ya bak şimdi dikkatimi çekti benim bebiş bugün hıçkırmadı sanki. hergün sabah ve akşam 1 er seans hıçkırma nöbeti olurdu akşamkini bekliyim bakalım. her yerimde ağrı var zaten düzensiz kasılmalar falan. az önce de belime garip bir ağrı girdi sırtımdan aşağıya doğru. hayırlısı bakalım dinleyelim kendimizi.valla çiçekçim sultan yazmıştı ona da doktoru söylemiş.bebek hıçkırıyosa daha doğmuma bi hafta vardır demiş.ben de teselliyi bunda buldum.bugün hıçkırıyo hafatay kadar beraberiz diye nasıl rahatlıyorum bi bilsen.:dance:
kızla hemen biri cevap versin ltfn bende mi gariplik var anlamadım kaç gündür siz bacak bacak üstüne atabiliyo musunuz hiç canınız yanmadan??
ya bende atıyorum da bacaklarımın arasındaki KEMİK çok acıyo 1 haftadır dolayısıyla atamıyorum şenay dalga geçme yine diye cnm büyük harf senin için :))) lülülülülülü
dr sööledim iyi iyi kemiğin genişlesin dedi ama çok mu genişliyo anlamadım ya sağdan sola dönerkende çok acıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?