2009 Nisan Anneleri buraya

canım yaaa aman dikkat et kendine anneannene geçmiş olsun inşallah ameliyat falan gerekmez :teselli:

Saol Şenaycım ama olucak büyük ihtimalle artık hiç yürüyemiyo bacakları hiç iyi değil. Benim üzüldüğüm doğumumun tarihi belliydi sonuçta özellikle tam üstüne getirdilersenağlama

Saol Şirvancım, yanında Teyzem var şu an. Anneminde aklı bende kalıyo doğal olarak benide bırakamıyo. Bebek her an çıkcak gibi o kadar aşağıdaki. Endişe etmemem elimde değil.

Kızlar didem mi doğurmuş? Çok sevindim yaa, baya zorlanıyodu. Hayırlı olsun bebeği. Herhalde normal doğum yapmış, eve gelsinde yazar hemen:))

cnm çok geçmiş olsun

eysaan burdasın sanırım daha bugün yazmıştım eysan vardı girmiyor diye bak sen geldin

kaydirigubbakcemile3 Herkes doğururmuş Şenay doğuramaz, 41. hafta doğururmuş çok uğraştık ilk ondan bekliyoduk hiç ummadık kişiler doğuruverdi. Onun ikizler bize inat çıkmıyolar ama annelerini perişan ettilerkaydirigubbakcemile
Hayırlısı tabi Allahtan ne kadar kalsalar orda o kadar iyi onlar için. Bizim evde hergün kulakları çınlıyo doğurdu mu doğurmadı mı?

kızlar ben doğum yaptım...siz duruyor musunuz? cumartesi akşam 6da aniden suyum geldi... hastaneye gittik... 11.30da doğum yaptım... Allaha şükür dikişim yok...dikişsiz doğum çok rahatmış... doğum yarım saat sürdü...bebeğim çok iyi hamdolsun... 3200gr... 52cm...isim bulmak çok zor oldu... Ahmet Reha da karar kıldık...zor günler bitti... ikinci kez anne olmanın tadını çıkarıyorum...darısı başınıza... Allah yardımcınız olsun...

EyşanCım vallahi helal olsun sana hemde dikişsiz maşallah kilosu pek yerinde oğluşun kaçıncı hftda oldu acaba ? darısı başımıza seninki gibi bir doğum

onların çıkacağı yok o kesin okul çagına gelse sıpalar çıkmıcak anlaşılan ama bu keyifleri 8 gün daha gider teyzeleri dr amcalar gelin bakim buraya diyip kulaklarını çekince görecek onlar günlerinisüprizzzzz

maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğumda kolay olmuş ne güzel

cnm Allah bağışlasın
nasıl oldu anlatsana resim koyun ya görelim bebişleri

canım inşallah tez zamanda eysan gibi kolay doğum yapar kurtulursun..
allah hepimizin yardımcısı olsun...

ayy eyşancım allah bağışlasın canım benim siteye sık girenlerde dökülmeye başladı tanıdıklar doğurunca daha bi heyecan yapıyom ben darısı başımıza inşallah...........

nisan kuzularına yazmışta ordan gördüm cnm
listeye kendini eklemeye çalışmış
banada malum oldu aptyalmıyım neyim hhehe

gerçekten yahuu..

hiç yeni doğanların resimlerini koymadılar...

nazar değer diye mi acaba konmadı...

ona bakarsam bende siteye koymayacağım...

fakat mail grubunda gönderirim...

kızlar ben gene denizi aradım... telefonu gene açan olmadı....

aaaa merak ettim...

gerçi onun doğum tarihi..29 mart diye okudum...

kesin anasıyla bir yere gezmeye gitti,,, tel duymuyorrrrrrrr

tam dayaklık ,, bunu mahalleden atsak mı acaba ?

Eysancım hayırlı olsun bebişin. Sana da maşallah ya Allah hepimize öyle kolay doğum nasip etsin işallah.. Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bi evlat olur işallah oğluşun:)

maşallah yaaaa şaka gibi artık hergün bööle geçecek sanırım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…