canım yaaa aman dikkat et kendine anneannene geçmiş olsun inşallah ameliyat falan gerekmez :teselli:
canım geçmiş olsun ... inşallah önemli birşey değildir. ananen biran önce sağlığına kavuşur...
sende kendine dikkat et ,,, kayınvaliden gelse yanında dursa,, annende hastaneye gitse, çokmu ters olur acaba??
geçmiş olsun canım, sanadaa anneannenede fazla kafana takama her işte vardır bir hayır......
Canım sağol. Bende öyle diyorum vardır bu işinde bi hayrı...
Herkese sorunsuz bi hafta diliyorum ben anca grebildim çok da duramicam işallah kimsede ciddi bi sorun yoktur. Benim sancılar hat safhada dün gece yine korkunçtu, u şekilde nereye kadar gideriz bilmem. Bu arada evde de çok karışıklıklar var herşey üst üste geliyoAnneannemi hastaye yatırdılar ameliyat olucak sanırım, daha kesinleşmedi Aklım onda tam da benim doğumuma geldi... Annemde üzgün tabiki, bi tarafta annesi bi tarafta kızı. Şu an benim yanımda ama tansiyonu falan çıktı. Neyi düşünüceğimi şaşırdım bendesenağlama
Hayırlısıyla bebişleimizi kucağımıza almamız nasip olur işallah
cnm çok geçmiş olsun
eysaan burdasın sanırım daha bugün yazmıştım eysan vardı girmiyor diye bak sen geldin
kızlar eysanda doğum yapmış
onların çıkacağı yok o kesin okul çagına gelse sıpalar çıkmıcak anlaşılan ama bu keyifleri 8 gün daha gider teyzeleri dr amcalar gelin bakim buraya diyip kulaklarını çekince görecek onlar günlerinisüprizzzzzkaydirigubbakcemile3 Herkes doğururmuş Şenay doğuramaz, 41. hafta doğururmuş çok uğraştık ilk ondan bekliyoduk hiç ummadık kişiler doğuruverdi. Onun ikizler bize inat çıkmıyolar ama annelerini perişan ettilerkaydirigubbakcemile
Hayırlısı tabi Allahtan ne kadar kalsalar orda o kadar iyi onlar için. Bizim evde hergün kulakları çınlıyo doğurdu mu doğurmadı mı?
maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğumda kolay olmuş ne güzelkızlar ben doğum yaptım...siz duruyor musunuz? cumartesi akşam 6da aniden suyum geldi... hastaneye gittik... 11.30da doğum yaptım... Allaha şükür dikişim yok...dikişsiz doğum çok rahatmış... doğum yarım saat sürdü...bebeğim çok iyi hamdolsun... 3200gr... 52cm...isim bulmak çok zor oldu... Ahmet Reha da karar kıldık...zor günler bitti... ikinci kez anne olmanın tadını çıkarıyorum...darısı başınıza... Allah yardımcınız olsun...
kızlar ben doğum yaptım...siz duruyor musunuz? cumartesi akşam 6da aniden suyum geldi... hastaneye gittik... 11.30da doğum yaptım... Allaha şükür dikişim yok...dikişsiz doğum çok rahatmış... doğum yarım saat sürdü...bebeğim çok iyi hamdolsun... 3200gr... 52cm...isim bulmak çok zor oldu... Ahmet Reha da karar kıldık...zor günler bitti... ikinci kez anne olmanın tadını çıkarıyorum...darısı başınıza... Allah yardımcınız olsun...
Herkese sorunsuz bi hafta diliyorum ben anca grebildim çok da duramicam işallah kimsede ciddi bi sorun yoktur. Benim sancılar hat safhada dün gece yine korkunçtu, u şekilde nereye kadar gideriz bilmem. Bu arada evde de çok karışıklıklar var herşey üst üste geliyoAnneannemi hastaye yatırdılar ameliyat olucak sanırım, daha kesinleşmedi Aklım onda tam da benim doğumuma geldi... Annemde üzgün tabiki, bi tarafta annesi bi tarafta kızı. Şu an benim yanımda ama tansiyonu falan çıktı. Neyi düşünüceğimi şaşırdım bendesenağlama
Hayırlısıyla bebişleimizi kucağımıza almamız nasip olur işallah
Saol Şenaycım ama olucak büyük ihtimalle artık hiç yürüyemiyo bacakları hiç iyi değil. Benim üzüldüğüm doğumumun tarihi belliydi sonuçta özellikle tam üstüne getirdilersenağlama
Saol Şirvancım, yanında Teyzem var şu an. Anneminde aklı bende kalıyo doğal olarak benide bırakamıyo. Bebek her an çıkcak gibi o kadar aşağıdaki. Endişe etmemem elimde değil.
Canım sağol. Bende öyle diyorum vardır bu işinde bi hayrı...
kızlar eysanda doğum yapmış
nerden bildin ssüslü gacı
kızlar ben doğum yaptım...siz duruyor musunuz? cumartesi akşam 6da aniden suyum geldi... hastaneye gittik... 11.30da doğum yaptım... Allaha şükür dikişim yok...dikişsiz doğum çok rahatmış... doğum yarım saat sürdü...bebeğim çok iyi hamdolsun... 3200gr... 52cm...isim bulmak çok zor oldu... Ahmet Reha da karar kıldık...zor günler bitti... ikinci kez anne olmanın tadını çıkarıyorum...darısı başınıza... Allah yardımcınız olsun...
canım çok sevindik,,, allah analı babalı büyütsün..
doğumda kolay olmuş,, (gerçi ikinci doğum )
darısı da bizim başımıza artık..
onların çıkacağı yok o kesin okul çagına gelse sıpalar çıkmıcak anlaşılan ama bu keyifleri 8 gün daha gider teyzeleri dr amcalar gelin bakim buraya diyip kulaklarını çekince görecek onlar günlerinisüprizzzzz
maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğumda kolay olmuş ne güzel
sende 1 nisanda sıpalrına kavuşursun inşallah ...
bekelenen bebekler... kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?