sseni doğurtmuyoznoluo ayolllllllll beni de dourtun yahu
kızlar ben gene denizi aradım... telefonu gene açan olmadı....
aaaa merak ettim...
gerçi onun doğum tarihi..29 mart diye okudum...
kesin anasıyla bir yere gezmeye gitti,,, tel duymuyorrrrrrrr
tam dayaklık ,, bunu mahalleden atsak mı acaba ?
inan bacım inan olgunlaşan armutlar pat pat düşüyor:))))))))))))))))
kızlar ben kaçıyorum...
çiçek de geldiğine göre - nöbeti ona devredim...
hadi kalın salıcakla .... akşam girmeye çalışırım....
sseni doğurtmuyoz
sen git gezmelere bizi bırakıp:dilcikar:
deniz doğurdumu ne
hiç mi telefıona bakılmaz gezmektede olsa
bursasu, april16, cicekcicek+, etoprak, galatea79, köfte:)), sev_rey, zeyned, şen_ay+, ŞİRVAN+
kızlar niye konuşmuyorsunuz yaw
çık kızzzzzzzzzzzz kırmayım bacaklarınıbenzetmeye bak....
sen oturduğun yerde... hayal gücünde kuvvetlendi anlaşılan...
bursasu, april16, cicekcicek+, etoprak, galatea79, köfte:)), sev_rey, zeyned, şen_ay+, ŞİRVAN+
kızlar niye konuşmuyorsunuz yaw
bende şimdi kayınvalidemin boynunu ovacam :))
kızlar lost u izleyenler ve vakti olanlar :))) fringe diye bi dizi var biliyonuz mu lost un yapımcısının yeni 1 sezon oynadı daha onu da izleyebilirsiniz süper o da.. lost a az kaldıya buna başladı herhal
Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
urla, asyacenk, ayem2007, benanber, chveneburi, cicekcicek, cicoşş, dinozzo, dozkan+, ebalperen, megul, merilanka, selinay2002, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
ben cıkıyorum allaha emanet olun dolaşıcam şimdi
bi kaç bişey alcam eksiklerden
sonra anneme sonra gezmelere gidicezzzzzzzz
yarın görüşürüzzzz
38 .hafta diye biliyorum ...
canım senin kontrol nasıl geçti,,,
hafta sonu buraya fazla takılamadım.. yazdın mı bilmiyorum gerçi,,,
sana takılmadan geçmiyor zamannnnnnnnnn
bende anlamadım ..........................
nerden buldun kız cadı...
daha ne kadar dönecekki,,,
canım güle güle kullan ...
oku tabii ,, hep burayımı okuyacaksın...[/QUOTE
hadi güzel haberle gel..........
okudum baya şirvan yoruldum ya.bi sen aradan sonra sınav okumak zor geldi.
Teşekkürler kızlar.Doktordan geldim ama biraz canım sıkıldı.Bebeğim 1 hafta geriden geliyor.Kilosu 2800 civarı.Çatı muayenesi beni çok kastı.Ondan sanırım biraz canım acıdı biraz da kanamam oldu.Doktor olabilir bu dedi.Kemiklerim rahat bir doğum olmasını biraz engelleyebilirmiş ama bebek iri olmadığı için bu noktada şanslıymışım.Ben epidural normal istiyordum ama normal doğumda epidural yapmıyorlarmış.Sinir oldum ya bir de özel hastane burası.Burada 2 tane özel hastane var zaten.Küçük şehirde yaşamanın sıkıntıları işte.
Öf ya sinir oldumkötükedihüso
Demir bebek hoşgelmiş.Darısı başımıza inşallah.
canım bi hafta geriden gelmesi çok önemli bişey değil ki.üzülme.2500 ün üsütne çıksın yeter.
kız bizde 38e girdik haftaya bende gidebilirim belli olmaz hehe,doktora çarşamba gidecem ben....................
senin ztn sezeryandı demi canım fark etmez yani heheh.............
evet selinay sezeryan inşalllah bıcırık süpriz yapmzsa.
benim de ağrıyoooooooooo.offf şeyim ağrıo yaa var mı bööle saçma bişey!!!!!!!!!!! ağricak başka yer kalmadı sanki
Herkese sorunsuz bi hafta diliyorum ben anca grebildim çok da duramicam işallah kimsede ciddi bi sorun yoktur. Benim sancılar hat safhada dün gece yine korkunçtu, u şekilde nereye kadar gideriz bilmem. Bu arada evde de çok karışıklıklar var herşey üst üste geliyoAnneannemi hastaye yatırdılar ameliyat olucak sanırım, daha kesinleşmedi Aklım onda tam da benim doğumuma geldi... Annemde üzgün tabiki, bi tarafta annesi bi tarafta kızı. Şu an benim yanımda ama tansiyonu falan çıktı. Neyi düşünüceğimi şaşırdım bendesenağlama
Hayırlısıyla bebişleimizi kucağımıza almamız nasip olur işallah
geçimş olsun april.az kaldı biraz daha dayan.
kızlar ben doğum yaptım...siz duruyor musunuz? cumartesi akşam 6da aniden suyum geldi... hastaneye gittik... 11.30da doğum yaptım... Allaha şükür dikişim yok...dikişsiz doğum çok rahatmış... doğum yarım saat sürdü...bebeğim çok iyi hamdolsun... 3200gr... 52cm...isim bulmak çok zor oldu... Ahmet Reha da karar kıldık...zor günler bitti... ikinci kez anne olmanın tadını çıkarıyorum...darısı başınıza... Allah yardımcınız olsun...
aaa çok sevindim hayırlı olsun.Allah bize de hayırlısı ile nasip etsin.sultan da seni soruyodu .bu kadar olur.sultaaaaaaaaan içine mi doğdu ya.
çenesi düşükleeeeeer!! bi yürüyüş yapayım dedim, sayfalar yığılmış..
didem kurtulmuş, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin demir bebeği..
siteyi boş bırakmaya gelmiyo valla..yufka aldım geldim, daha saracam ama önce dinleneyim biraz..
Eysan gözünaydın canım. Maşalah oğluşuna kilosu boyu süper. Darısı başımıza.kızlar ben doğum yaptım...siz duruyor musunuz? cumartesi akşam 6da aniden suyum geldi... hastaneye gittik... 11.30da doğum yaptım... Allaha şükür dikişim yok...dikişsiz doğum çok rahatmış... doğum yarım saat sürdü...bebeğim çok iyi hamdolsun... 3200gr... 52cm...isim bulmak çok zor oldu... Ahmet Reha da karar kıldık...zor günler bitti... ikinci kez anne olmanın tadını çıkarıyorum...darısı başınıza... Allah yardımcınız olsun...
onların çıkacağı yok o kesin okul çagına gelse sıpalar çıkmıcak anlaşılan ama bu keyifleri 8 gün daha gider teyzeleri dr amcalar gelin bakim buraya diyip kulaklarını çekince görecek onlar günlerinisüprizzzzz
güzel
ayy eyşancım allah bağışlasın canım benim siteye sık girenlerde dökülmeye başladı tanıdıklar doğurunca daha bi heyecan yapıyom ben darısı başımıza inşallah...........
kızlar ben gene denizi aradım... telefonu gene açan olmadı....
aaaa merak ettim...
gerçi onun doğum tarihi..29 mart diye okudum...
kesin anasıyla bir yere gezmeye gitti,,, tel duymuyorrrrrrrr
tam dayaklık ,, bunu mahalleden atsak mı acaba ?
mcuk şekerim
kız gezmeye gitmedim doğuranları görünce hastane çantamı yokluodum ya çok heyecanlıyım ya
şenay gibi derkeeeeeeeeeeeeeen ulen aleme madara etini<z beni eşşek sıpaları çıkın gösterecem ben size :CüvCüv: kaydirigubbakcemileSaol Megulcum, her an diken üstündeyim. Bende Şenay gibi olurmuşum günlerce sancı çeker doğuramazmışımkaydirigubbakcemile3
takip et şekercim eylemlerim devam edecekkkkkkkkşakkıdıŞenay allahtan espirili neşeli kadınsın bide doğuştan bunalım biri olsaydın valla dayanamazdın bu kadar hapis hayatına süpersin valla takdirle takipteyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?