2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben kaçıyorum...

çiçek de geldiğine göre - nöbeti ona devredim...

hadi kalın salıcakla .... akşam girmeye çalışırım....

noluo ayolllllllll beni de dourtun yahu
sseni doğurtmuyoz
sen git gezmelere bizi bırakıp:dilcikar:

deniz doğurdumu ne
hiç mi telefıona bakılmaz gezmektede olsa

bursasu, april16, cicekcicek+, etoprak, galatea79, köfte:)), sev_rey, zeyned, şen_ay+, ŞİRVAN+

kızlar niye konuşmuyorsunuz yaw

kızlar ben kaçıyorum...

çiçek de geldiğine göre - nöbeti ona devredim...

hadi kalın salıcakla .... akşam girmeye çalışırım....

mcuk şekerim

sseni doğurtmuyoz
sen git gezmelere bizi bırakıp:dilcikar:

deniz doğurdumu ne
hiç mi telefıona bakılmaz gezmektede olsa

kız gezmeye gitmedim doğuranları görünce hastane çantamı yokluodum ya çok heyecanlıyım ya
bursasu, april16, cicekcicek+, etoprak, galatea79, köfte:)), sev_rey, zeyned, şen_ay+, ŞİRVAN+

şoktan canım

yemek hazırlıyorum şekercim..

eysan hayırlı olsun..maşallah ne kadar güzel bi doğum yapmışsın..allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

kız perdeciler gelcek die geldi
yemek yaptı yine temizlik yaptı dayanamadı
boynu ağrıyomuş yazık kadına o kadar da olsun ya

eee siz neler yapıyosunuz bakiim
eysan da doğurdu herkese kal geldi:)

leeeeeeeeeeeeen çiçek nerdesin kzıım haftasonu bir sürü yemek yaptın tüyleri yoldun daha ne yapıyon yavru kuş
megul en son sende öğlen uzanmaya gitmiştin sanırım

kızlar lost u izleyenler ve vakti olanlar :))) fringe diye bi dizi var biliyonuz mu lost un yapımcısının yeni 1 sezon oynadı daha onu da izleyebilirsiniz süper o da.. lost a az kaldıya buna başladı herhal

hım ona da başlarız.fringe ha.

kolay gelsin iyi alışverişler.

Saol Megulcum, her an diken üstündeyim. Bende Şenay gibi olurmuşum günlerce sancı çeker doğuramazmışımkaydirigubbakcemile3

Herkes yazınca bende aldım yufka geldim ama hiç saracak gibi hissetmedim kendimi
koydum dolaba yarın sararım artık burda heyecan hat safhada doğuran doğurana maşallah.

Eysan gözünaydın canım. Maşalah oğluşuna kilosu boyu süper. Darısı başımıza.

Şenay allahtan espirili neşeli kadınsın bide doğuştan bunalım biri olsaydın valla dayanamazdın bu kadar hapis hayatına süpersin valla takdirle takipteyim canım cım.

ayy eyşancım allah bağışlasın canım benim siteye sık girenlerde dökülmeye başladı tanıdıklar doğurunca daha bi heyecan yapıyom ben darısı başımıza inşallah...........

Aynen selinay herkeste heyecanlanıyorum ama sürekli haberdar olduklarımız sanki daha bi yakın tanıdık gibi geliyo biraz daha heyecanlanıyo insan.

Muhtar sen artık bugünlerde çok yorulacaksın gibi. mahalle karıştı baksana doğuran doğurana haberlere yetişmek ,haber almak, bizim merakımızla başa çıkmak yoracak seni iyiki izin zamanın geldi yavaş yavaş.
mcuk şekerim

kız gezmeye gitmedim doğuranları görünce hastane çantamı yokluodum ya çok heyecanlıyım ya

çiçek sende benim gibi her doğuranda çantayı yokluyosun yakında fermuar falan kalmaz bizim çantalarda hehehehkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar bende gidip yemek hazırlayayım kocişe bugünlük 2 doğum yeter dinlenin anacım görüşürüz

Saol Megulcum, her an diken üstündeyim. Bende Şenay gibi olurmuşum günlerce sancı çeker doğuramazmışımkaydirigubbakcemile3
şenay gibi derkeeeeeeeeeeeeeen ulen aleme madara etini<z beni eşşek sıpaları çıkın gösterecem ben size :CüvCüv: kaydirigubbakcemile
Şenay allahtan espirili neşeli kadınsın bide doğuştan bunalım biri olsaydın valla dayanamazdın bu kadar hapis hayatına süpersin valla takdirle takipteyim canım
takip et şekercim eylemlerim devam edecekkkkkkkkşakkıdı

bana bak ben sana illaaa vercen mi dedim.vermezsen verme kardeşim.çokta umrumdaydı.seni benim ne yaptığım ilgilendirmez tama mı?çok biliosan düşüncelerinide kendine saklarsın....takıntılı sana benzer ki bana üşenmeyip bu kadar şeyi yazabilmişin.git işine kardeşim yaaa seninle hiçççç işim olmaz paşa paşa dersin ki ya ben hakedene veririm kusura bakma dersin geçersin.TAKINTILI ıNSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....

diye mesaj atmış biride bu yarışma anaları kafayı iyice yedi yemin ediyorum kapı kapı dolaşıp çocuğuma oy verin diyen benim sanki deli bunlar yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar herkese merhaba geçmişi okuyamadım ama doğumlar olmuş sanırım hayırlı olsun..
ben feci bi şekilde ishal oldum çok şükür iyiyim şu an ama ölüyom sandım yaw
o neydi öyle
neyse geçmişi okuyayım geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…