iyüksel canım geçmiş olsun yaa ödem söktüren şeyler ye iç pirinç lapası yeşil çay enginar ... vs
normal istiyorum inşallah
bazı doktorlar bahane bulup son anda sezerryana alıyorya bu kadından onu beklemiyorum
nu konuda güvenimi kazandı şu ana kadar.
bu arada hastane nst için 50 tl alıyor
Ay şok içindeyim RUMELİLİ de mi doğum yapmış:)) Aman maşallah darısı başımıza, hayırlı olsun bebişi..
Ben dün gece yine uyumadım bir ara çektiğim sancılardan her halde doğuruyorum sandım. Ezanla çok dua ettim hepimize. Sancılarım artık kasıklarımdan bacaklarıma taştı yarın dr.a gidicem daha ne kadar dayanırım bilmiyorum. 9 doğurmak deyimi sanırım bana cuk oturdu:))) Ya bilsem böyle sancı sancı çekip kolapca doğuracağımı razıyım ama hem sancı çek hemde doğururken çek olmaz amaaaakaydirigubbakcemile2
noldu isim konusunda?
aprilcim biraz daha sabır canım , ,çoğu gitti azı kaldı,, bakalım yarın doktor neler diyecek..
kolay doğumlar diliyorum herkese....
april inşallah sende kolayca kurtulursun güzelcim ya
ne olacak kıyamet koptu..ben istiyordum da falan da filan..o kadar kendini kaybetti ki bir ara "iyi hiç bir şey koymayalım o zaman "dedi...valla iyice sıyırdı benimki....ben de sen bilirisn dedim en sonunda cunku yavrum içimde iki buklum oldu onun için sustum...:a015:
günaydın diyorum diyorumda sayfayı açar açmaz aşağıdaki mesajla karşılaştım psikoloğ olsam tedavi edim dicemde
ya sen ne kadar utanmaz bir insansın ya.bana cevap yazan başta sendin.sen bence çok kompleksli bir insansın sana beddua etmiycem Allah biliyor ve görüyor.seni Allaha havale ediyorum sadece.ya herkesten olumlu cevap gelirken neden acaba senden böyle bir yorum geldi.bunu bir otur düşün bence.....ya valla uğraşamıycam senle.kendini ifade etmeye adam arıyorsun belki ama yanlış insana çattın canımmm...git başkalarına sar.sen ne yırtık birisin ya ala alaa.Hala kendime inanamıyorum senin gibi insancıkla(ki bak sana insan sıfatıyla yaklaşıorum )uğraştığıma.herkesin işi gücü var canımmm aaaa......ve ayrıca şunuda eklemeden geçemiycem verdiğim adres herkese açık bir adres.ister bakar geçşersin ister oylama yaparsın sana kalmış birşey.bunu kendi kendine çok sorun yaptın sen.sorunlarının olduğuna eminimmmm....
o editor mu neyselere askolsun yani uc dort ay once bizim anamızı aglattılar zart zurt topiki kapatıp tehdit ettiler bizi ..bi bu manyaklara diş geciremediler...dogumu bu kadar yaklasmıs hamileleri germeye ne hakları var bunların yahu...
valla ben 1 puan verdim
kızlar hadi verin
tamam bebeğe yazık ama anası şenayımızı üzdü gebertelim
şenayyy seninki banad< meaj atmış bak mesaj bu
kim uğraşıyo kardeşim ya ala alaaa....sardınız başıma.evladımla ilgilenmediğimi nerden biliyorsun ya hayret bişey ya.sabah sabah sinirlerimi oynatıyorsunuz.size ne ne ilgilendirir 3 kişi olarak.hem beddua olayına gelince haksız insanların bedduasının kabul olacağını sanmıyorum..karnı burnundaysana insanlarla dalaşmaz oturur paşa paşa.gelip o bana sataştı canım....iiyyiii oku istersen bi...
oh son kontrolede gıttınızz yani....
ay şafaklar 3-4 indiii offffffff
aynen tekmeler tavan yaptı
ayyy didem rumelili diye sıraya koymuştukkk onlardan sonra selinay gelıyordu
sonra ben annneeeeeeeee
ceyoda dogurur bu haftaaaaaa
aynen canım normmal rahim doguma hazırlanıyor aniden bi saplantıııııııııı
ne olacak kıyamet koptu..ben istiyordum da falan da filan..o kadar kendini kaybetti ki bir ara "iyi hiç bir şey koymayalım o zaman "dedi...valla iyice sıyırdı benimki....ben de sen bilirisn dedim en sonunda cunku yavrum içimde iki buklum oldu onun için sustum...:a015:
kızlar sabah mart annelrinde adayco adlı annenin doğum hikayesini okudum daha doğrusu doğumda yaşadığı talihsizlikleri...Allaha cok sukur ikiside iyiymiş ama rabbim hepimize hayırlı doğumlar, anlayışlı doktorlar nasip etsin....moralinizi bozmak istemem ama en azından bazı seylerin önlemini almak adına bir bakın isterseniz ...zaten adayco da bu yuzden paylaşmış....
kızlar ben de bu koca varken kesin ben de yakında doğururum ...valla kasılmalarım artı...engel olamıyorum... hergun bir sorun cıkarıyorrr...
Bu arada buyuk haber: tel. yetiştikleri yetmiyormuş gibi...gorumcem haftaya geliyor...bana yardımcı olacakmış....eşimle nasıl kavga ettiğimi yetiştirsin diye iyice mutlulukları percinlensin...Allah sen bana sabır ver...
evet her bağlandığında ödüyorsun..başka nst ye para ödeyen arkd.var mı ? her bağlanmada mı ödeyecez acaba:1no2:
Saol canım. Hepimize kolay doğumlar işallah..
Saol canım, umarım..
Ya bu arada ne oluyo kısaca bi yazın merak ettim kim uğraşıyo Şirvanla ya başkasıyla valla sancı göderirim ona burdan görür gününükaydirigubbakcemile3
april cnm Allah senide bir avazda kurtarsın inş.
iyuksel durmak yok kocaya inada devam:))
şenay yok oldu yarışmacılarla uğraşıyo heralde:))zavallım yaw sardılar kıza
bu arada çok yakın bir komuşumda bugün bebeğine kavuştu sezeryanla beni bile uyku tutmadı hep ınu düşündüm
şimdi bebişi kollarındadır ne güzelll
kızlar rumelilinin doğum yaptığını nerden duydunuz be yaaaaaaaaaaaaa...........................
cnm sadece karnında ki bebişe odaklan başka birşey düşünmemeye çalış, her türlü düşünce onu ve seni etkileyecek sinirlendin mi çık dışarıya veya başka odaya dedikodularıda düşünme herşey hamilelik dep.dandı dersin aradan zaman geçince....kızlar ben de bu koca varken kesin ben de yakında doğururum ...valla kasılmalarım artı...engel olamıyorum... hergun bir sorun cıkarıyorrr...
Bu arada buyuk haber: tel. yetiştikleri yetmiyormuş gibi...gorumcem haftaya geliyor...bana yardımcı olacakmış....eşimle nasıl kavga ettiğimi yetiştirsin diye iyice mutlulukları percinlensin...Allah sen bana sabır ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?