2009 Nisan Anneleri buraya

normal istiyorum inşallah
bazı doktorlar bahane bulup son anda sezerryana alıyorya bu kadından onu beklemiyorum
nu konuda güvenimi kazandı şu ana kadar.
bu arada hastane nst için 50 tl alıyor

biliyorum şeker,,, geçen kontrole gittiğimde yeni doğum yapmış hastası geldi,,
35 haftalıkken birden gelmiş sıpa,, normal diye girmişler, kalp atışları azaldı diye sezeryana almışlar...
valla artık bilmiyorum.. ama doktora sorduğumda hep normal doğumdan yana olduğunu söylüyor...

aprilcim biraz daha sabır canım , ,çoğu gitti azı kaldı,, bakalım yarın doktor neler diyecek..
kolay doğumlar diliyorum herkese....

noldu isim konusunda?

ne olacak kıyamet koptu..ben istiyordum da falan da filan..o kadar kendini kaybetti ki bir ara "iyi hiç bir şey koymayalım o zaman "dedi...valla iyice sıyırdı benimki....ben de sen bilirisn dedim en sonunda cunku yavrum içimde iki buklum oldu onun için sustum...:a015:

aprilcim biraz daha sabır canım , ,çoğu gitti azı kaldı,, bakalım yarın doktor neler diyecek..
kolay doğumlar diliyorum herkese....

Saol canım. Hepimize kolay doğumlar işallah..

april inşallah sende kolayca kurtulursun güzelcim ya

Saol canım, umarım..

Ya bu arada ne oluyo kısaca bi yazın merak ettim kim uğraşıyo Şirvanla ya başkasıyla valla sancı göderirim ona burdan görür gününükaydirigubbakcemile3

kızlar ben de bu koca varken kesin ben de yakında doğururum ...valla kasılmalarım artı...engel olamıyorum... hergun bir sorun cıkarıyorrr...

Bu arada buyuk haber: tel. yetiştikleri yetmiyormuş gibi...gorumcem haftaya geliyor...bana yardımcı olacakmış....eşimle nasıl kavga ettiğimi yetiştirsin diye iyice mutlulukları percinlensin...Allah sen bana sabır ver...

april cnm Allah senide bir avazda kurtarsın inş.
iyuksel durmak yok kocaya inada devam:))

şenay yok oldu yarışmacılarla uğraşıyo heralde:))zavallım yaw sardılar kıza

bu arada çok yakın bir komuşumda bugün bebeğine kavuştu sezeryanla beni bile uyku tutmadı hep ınu düşündüm
şimdi bebişi kollarındadır ne güzelll

canım karışmak gibi olmasında sen neden bu kadar susuyorsun eşine ve onun tarafına, o babasıysa sende annesisisn... eşin seni bu konuda bu kadar kırabiliyorsa sende onu kır... neden hep alttan alan sen oluyorsun anlamıyorum ki.... şu an en çok desteğe ihtiyacımız olan dönem... eşin ailesinin etkisinde çok kalıyo bence ama sende bunlara izin vermemelisin şeker...sen onlara bu kadar yüz verirsen tepene çıkarlar iyice benden demesi...

kız daha bunlarlamı uğraşıyon heheh......................

aynen katılıyorum sana......................

valla ben 1 puan verdim
kızlar hadi verin
tamam bebeğe yazık ama anası şenayımızı üzdü gebertelim

evet bende verdim heheh.............................

allah sanada bulaştılar bulaşık bunlar yaaaaaaa...........................

ay urla benim sıpanın geleceği yok valla ne sancı ne bişe yiyip içip yatıyo ohhhhhhhhhhhhh,oğlumu bu hafta doğurmuştum oysaki...............................

aman kaybetsin boşver ömür boyu severek kullanacan sen o ismi.................................

kızlar sabah mart annelrinde adayco adlı annenin doğum hikayesini okudum daha doğrusu doğumda yaşadığı talihsizlikleri...Allaha cok sukur ikiside iyiymiş ama rabbim hepimize hayırlı doğumlar, anlayışlı doktorlar nasip etsin....moralinizi bozmak istemem ama en azından bazı seylerin önlemini almak adına bir bakın isterseniz ...zaten adayco da bu yuzden paylaşmış....

kızlar rumelilinin doğum yaptığını nerden duydunuz be yaaaaaaaaaaaaa...........................

bulamadım ben bi kopyalasana.........................................

valla galatea haklısın ...zaten sizden aldığım guc olmasaydı ben istemiyorum da diyemezdim...valla iyi sindirmişler beni... ama Allahın izniyle değişecek

offfffffff ele karışmak işte bu yüzden çok zor eşinede çok kızdım of yaaaaaaaaaaaa. sanki sadece kendi çocuu olacak o çocuk ikinizin seninde isim koymaya hakkın var. nolucak peki şimdi?

başka nst ye para ödeyen arkd.var mı ? her bağlanmada mı ödeyecez acaba:1no2:
evet her bağlandığında ödüyorsun..

yok canımm benle uğraşmıyorlar,,, beni kim başına bela alır..
şenaya sarmışlar,, şu bebek güzel yarışmaları varya... şenay birini benzetti, karşı tarfta atağa geçti...

olay bundan ibaret

şenay bunlarla uğraşa uğraşa doğuracak sonunda

kızlar rumelilinin doğum yaptığını nerden duydunuz be yaaaaaaaaaaaaa...........................

şafak saydığımız sayfada var.. rumelilin arkadaşı yazmış.

valla cicek ben yorumsuz bekleyecem bir sure ...gorumcem gelmeden bir kere daha isimle ilgili konuşmayı denerim ..

cnm sadece karnında ki bebişe odaklan başka birşey düşünmemeye çalış, her türlü düşünce onu ve seni etkileyecek sinirlendin mi çık dışarıya veya başka odaya dedikodularıda düşünme herşey hamilelik dep.dandı dersin aradan zaman geçince....

ne manyağım bu doğum haberlerini alınca çok seviniorum ilk başta ayy ne güsel bebekleri kucağında dei sonra aklıma gelen ilk şeyi söyliim de gülün:) ayyy diorum ne güzel 6-7 kilo hafiflediler darısı bizim başımıza ben kiloyla bozdum kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…