2009 Nisan Anneleri buraya

ne oluyor kızlar kim kimi kırıyor anlamadım niyeki:uhm:

sultan bak anlatiim iyükselin kocası bebeğe anasının adını vermek istio 'altun' die bi isim bu yüzden dalaşıolar bizde onu yorumluyoz şeker daha olmadı evi bascaaz:)

valla kızlar daha onceleri evliliğim de cok hata yaptım ama artık maymun gozu açtı..yavrusuna bile insafı olmayan adama artık benim de insafım olmayacak... dediğiniz gibi 1-2 gun bekleyecem ve son noktayı koyacagım...

Bursasu teşekkür ederim canım

Şenaycım sana da...bu arada kim sardı bakiim sana gidip dövelim miklava:

zaten akşamda soka girdi istemiyom diyince alışık değil paşam herseye he denildiği için ...valla bugunun üç gıcığı 1. benim heruf...2. adacyonun dr... 3. merve cosar

yok kıs bizim aramızda hiç gerginlik olurmu heheh..........................................

allah bu doktorları nasıl biliyosa öyle yapsın...
hamie hamile beddua etmeyelim.

şirvan ozele birbaksana canım...telimi yazmıştım da sana

canım ben bilgilerimi yazdım , sende mail adresinide yaz.. o nuda listeye ekliyelim.

zaten akşamda soka girdi istemiyom diyince alışık değil paşam herseye he denildiği için ...valla bugunun üç gıcığı 1. benim heruf...2. adacyonun dr... 3. merve cosar

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

aslında biz çok alttan alıyoz valla geçen arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı,hemşirelerei ebeleri hep ısırmış valla bağırıp duruyolarmış kıza doktor hastaneden atacakmış az daha heheheh bende iyi yapmışsında hadi mikrop kapsaydın dedim.....................................

bak benim annem senelerce ezdirdi kendini babama ama öyle bööle deil ne dese he dedi ezildi büzüldü gereksiz yere ben biraz büyümeye başlayınca höt dedim babama anneme hakaret edemezsin annemi bööle sömüremezsin. annemde benden ve yakınındakilerden bulduğu güçle şimdi pek ezdirmez kendini gördü çünkü hakkını arıo artık. olan sinir stres içinde geçen yıllarına oldu.

boşver çok kavga etme akıllı ol biz kadınız bu maymun adamlardan 1000 kat akıllıyız bulursun bi yolunu sana güveniorum. öyle olmadı bööle bi şekilde halledersin evlilikteki duruşun değişir

Benden de bi tiyo:) Baktın son ana kadar işi çözemedin. Doğuruyoken bak ben ölebilirim (allah korusun) herşey olabilir bebeğin adı şu olsun bak gözüm açık gider de belki o zaman kabul ettirirsin. Ay çok üzülüyorum böyle durumlarda ne gerek var huzursuzluğa. Allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:

supersiniz kızlarrrr yaaaa ..............siz beni guldurdunuz Allah sizi guldursun bebişlerinizle inşallah Şeniz

nasıl ısırmış yaaaa hahaha vahşi mi senin arkadaşın hahahahahah ay ok güldüm düşünseneeeeeeeeeeee

ya nebiçim doktor bunlar nasıl hipokrat yemini etmişler vicdanları nasıl el veriyor resmen can çekiştiriyorlar inanılmaz yaa gerçekten...

iknurun kocası şaşırma
sabrımızı taşırma
:enbuyukkk::enbuyukkk:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

zeynep kamil doğum evinde de doktor lar bağırıyormuş diye duydum....

doğum kadın bağırırken,, yaparken bunu bağırmıyordun.. şimdi niye bağırıyorsun falan diyorlarmış...

allah kimseye devlet hastanelerine mecbur bırakmasın...
bu ülkede paran varsa ,, rahatın yerinde ,, yoksa bir hiçsin...

valla bazen duşunuyomda bu site benim için gercekten bir nimet oldu...hem hamileliğimi sizler sayesinde icim rahat gecirdim..hem de başka zaman olsa ağlaya ağlaya kahrolacağım sorunları sizlerle paylaşarak atlattım...iyiki varsınızkaydirigubbakcemile3

kızlar yanlız forumda sürekli misafirler mevcut ben iyice kıllanmaya başladım he
kocalarınıza sahip çıkın kızım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…