2009 Nisan Anneleri buraya

Bursasu teşekkür ederim canım

Şenaycım sana da...bu arada kim sardı bakiim sana gidip dövelim miklava:
merveçoşarmı ne zıkkımsa o aman sakın bulaşma pek çirkef çiçeğe sıçradı sanada sıçramasın

zaten akşamda soka girdi istemiyom diyince alışık değil paşam herseye he denildiği için ...valla bugunun üç gıcığı 1. benim heruf...2. adacyonun dr... 3. merve cosar
günün gıcıkları süperdelikafadulden
iknurun kocası şaşırma
sabrımızı taşırma
:enbuyukkk::enbuyukkk:
evetttttttttttttt:enbuyukkk:

oda süpermiş dişli karıları taktir ediyorum:dance:

ay demim adiyim biliyom dedimya vaz geçtim kızım sen daha adiymişin:roflol::roflol::roflol:

şirvan bu söledğinin aynısını bende burdaki bi doğum hastanesi için duymuştum
siteye yazmıştım tavsiye bölümüne
ceza vermişler bana neden yazmışım die pehhh

zaten akşamda soka girdi istemiyom diyince alışık değil paşam herseye he denildiği için ...valla bugunun üç gıcığı 1. benim heruf...2. adacyonun dr... 3. merve cosar
şaşırmıştır tabi herseye evet dersen..................
ılımlı yaklaş ama dedigini yaptır..
sence hoş isimmi dersin hangi devirdeyiz de ALTUN ismi.........
ne hoş isimler varde
ya tamam bend ekoymak isterım ama hoş degılde dalga gecerlerde

EZDİRME KENDİNİ
BAK KOCANA PÖFLERİZ KOCA GÖBEKLERİ GÖRÜR DOGUM YAPICAK KADIN ÜZÜLÜRMÜ BEE...

zeynep kamil doğum evinde de doktor lar bağırıyormuş diye duydum....

doğum kadın bağırırken,, yaparken bunu bağırmıyordun.. şimdi niye bağırıyorsun falan diyorlarmış...

allah kimseye devlet hastanelerine mecbur bırakmasın...
bu ülkede paran varsa ,, rahatın yerinde ,, yoksa bir hiçsin...[/QUOTE]

haklısın Şirvan ablam da devlet hastanesinde doğum yaptı....sancı odasında başka bir kadın daha varmış kadın cok bağırıyormuş ablamda tam ona bakarak bağıracakken..ebe gelmiş kocanın.....boyle bağırıyordun sus diye bir bağırmış kadın ağlaya ağlaya hal olmuş....ablam canının acısına rgmen sesini cıkaramamış dişlerini ellerine gecirmiş garibim

ne demek canım...kadın dayanışması....güüçççççç bizde artıkkkkkkk:lepi:

kızlar yanlız forumda sürekli misafirler mevcut ben iyice kıllanmaya başladım he
kocalarınıza sahip çıkın kızım :))

valla bana kaynana problemimde de çok akıl vermişti kızlar valla süperiz biz yaaaaaaaaaaaa aferin bize seviom hepinizi:)

REKLAMLARDA MıKROPLAR VARYA ONLAR GıBı kötüyüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz kötüyüz kötüyüzzzzzzzzzz

haklısın Şirvan ablam da devlet hastanesinde doğum yaptı....sancı odasında başka bir kadın daha varmış kadın cok bağırıyormuş ablamda tam ona bakarak bağıracakken..ebe gelmiş kocanın.....boyle bağırıyordun sus diye bir bağırmış kadın ağlaya ağlaya hal olmuş....ablam canının acısına rgmen sesini cıkaramamış dişlerini ellerine gecirmiş garibim[/QUOTE]

Ayyyyyyyyyy Allah korusun başıma geldiğini düşünemiyorum.
Karşımdakini hemşire doktor tınmam paralarım valla
ben sancı çekecem hanım efendi bana bağıracak.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa getirin bir iki tane şu anda gaza geldim döve bilirim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

nasıl ısırmış yaaaa hahaha vahşi mi senin arkadaşın hahahahahah ay ok güldüm düşünseneeeeeeeeeeee

kız napsın canın derdine düşmüş yazık heheh.................................

ya nebiçim doktor bunlar nasıl hipokrat yemini etmişler vicdanları nasıl el veriyor resmen can çekiştiriyorlar inanılmaz yaa gerçekten...

amin kızlar aynen katılıyorum size.............................

valla bende öyle olunca en iyisi biz bulaşmayalım buna diyip bırakıyolar sanırsam.......................

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, Armonia, ayem2007, cicekcicek, dinozzo, elavinya, Esennn, galatea79+, iyuksel, köfte:)), Ruveydax, selinay2002, zeyned, şen_ay, ŞıRVAN+

ben cok yemeye başladım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
karnım acıktııı

allahım sabır ver bana sinirden delirdim vallahi billahi vururdum hepsini toptan zaten bana kalmazdı kocam ve aileler vururdu. bu ne saçmalık ya inanamıyoru. şaka mı yoksa. oha çüş ve de yuuuuuuuuuuuuuuuuh demek istiyorum.

valla kızlar doktorlar çok anlayışlı çoğu aslında,ebeler hemişireler berbat kendilerini bişe sanıyolar....................

ben pazara gidiyorum gelince konuşurus kıslar....................................

şirvan bu söledğinin aynısını bende burdaki bi doğum hastanesi için duymuştum
siteye yazmıştım tavsiye bölümüne
ceza vermişler bana neden yazmışım die pehhh

olan gerçekleri yazıncamı ceza veriyorlar...
bunlarda bir tuaf..
sinir etmesinler...
yeni bir kadın sitesi kurar,, oraya geçi veririz...

bu arada iyüksel değişmesi ni gören gıcık koca -- - evde ki interneti kesiyormuş...
kaarımı yoldan çıkardınız diye...

dövüyorlarmış devlet hastanelerınde bileeeeeeeeee
pislikler allahlarından bulsunlarrrr
mecbur onlar köpek gibi hemde maaşlarını bizler sayesinde alıyorlar

benım eltıme bundan 11 yıl önce demişler
gitmiş şimdi hastaneye
dogumhaneye gırmış sancısı var

ebe demiş
bak demiş ık mık istemıyorum sabahtan beri zaten ugraşıom bide senle ugraşmayım yat şuraya demiş
eltimde demiş ne diyon sen beee adi karı demiş cıkmışlar o hastaneden

Kızlar merhaba.
Ne güzel ya Rumelili de kavuşmuş ıdil bebeğe.
Akıllı doktorda daha pazartesi falan diyodu.
Biz bile anlamıştık o zamana kadar beklemeyeceğini.
Ayyy burası çok heyecanlı oldu.
Artık her açtığımızda yeni bi haber alıyoruz ne güzel.
Bu arada Nisan'ı bekleyen az kalacak gibi. Hadi hayırlısı.

Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, Armonia, ayem2007, beyazzzambak, bursasu+, cicekcicek, dinozzo, dozkan+, Esennn, galatea79+, iyuksel, köfte:)), selinay2002, sev_rey, zeyned, şen_ay, ŞıRVAN+

işim var benım biraz onlarla ılgıleneyim gelıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…