merveçoşarmı ne zıkkımsa o aman sakın bulaşma pek çirkef çiçeğe sıçradı sanada sıçramasınBursasu teşekkür ederim canım
Şenaycım sana da...bu arada kim sardı bakiim sana gidip dövelim miklava:
günün gıcıkları süperdelikafaduldenzaten akşamda soka girdi istemiyom diyince alışık değil paşam herseye he denildiği için ...valla bugunun üç gıcığı 1. benim heruf...2. adacyonun dr... 3. merve cosar
evetttttttttttttt:enbuyukkk:iknurun kocası şaşırma
sabrımızı taşırma
:enbuyukkk::enbuyukkk:
oda süpermiş dişli karıları taktir ediyorum:dance:aslında biz çok alttan alıyoz valla geçen arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı,hemşirelerei ebeleri hep ısırmış valla bağırıp duruyolarmış kıza doktor hastaneden atacakmış az daha heheheh bende iyi yapmışsında hadi mikrop kapsaydın dedim.....................................
ay demim adiyim biliyom dedimya vaz geçtim kızım sen daha adiymişin:roflol::roflol::roflol:Benden de bi tiyo:) Baktın son ana kadar işi çözemedin. Doğuruyoken bak ben ölebilirim (allah korusun) herşey olabilir bebeğin adı şu olsun bak gözüm açık gider de belki o zaman kabul ettirirsin. Ay çok üzülüyorum böyle durumlarda ne gerek var huzursuzluğa. Allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
zeynep kamil doğum evinde de doktor lar bağırıyormuş diye duydum....
doğum kadın bağırırken,, yaparken bunu bağırmıyordun.. şimdi niye bağırıyorsun falan diyorlarmış...
allah kimseye devlet hastanelerine mecbur bırakmasın...
bu ülkede paran varsa ,, rahatın yerinde ,, yoksa bir hiçsin...
şaşırmıştır tabi herseye evet dersen..................zaten akşamda soka girdi istemiyom diyince alışık değil paşam herseye he denildiği için ...valla bugunun üç gıcığı 1. benim heruf...2. adacyonun dr... 3. merve cosar
valla bazen duşunuyomda bu site benim için gercekten bir nimet oldu...hem hamileliğimi sizler sayesinde icim rahat gecirdim..hem de başka zaman olsa ağlaya ağlaya kahrolacağım sorunları sizlerle paylaşarak atlattım...iyiki varsınızkaydirigubbakcemile3
valla bazen duşunuyomda bu site benim için gercekten bir nimet oldu...hem hamileliğimi sizler sayesinde icim rahat gecirdim..hem de başka zaman olsa ağlaya ağlaya kahrolacağım sorunları sizlerle paylaşarak atlattım...iyiki varsınızkaydirigubbakcemile3
kızlar yanlız forumda sürekli misafirler mevcut ben iyice kıllanmaya başladım he
kocalarınıza sahip çıkın kızım :))
ne demek canım...kadın dayanışması....güüçççççç bizde artıkkkkkkk:lepi:
doğum kadın bağırırken,, yaparken bunu bağırmıyordun.. şimdi niye bağırıyorsun falan diyorlarmış...
nasıl ısırmış yaaaa hahaha vahşi mi senin arkadaşın hahahahahah ay ok güldüm düşünseneeeeeeeeeeee
ya nebiçim doktor bunlar nasıl hipokrat yemini etmişler vicdanları nasıl el veriyor resmen can çekiştiriyorlar inanılmaz yaa gerçekten...
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
merveçoşarmı ne zıkkımsa o aman sakın bulaşma pek çirkef çiçeğe sıçradı sanada sıçramasın
günün gıcıkları süperdelikafadulden
evetttttttttttttt:enbuyukkk:
oda süpermiş dişli karıları taktir ediyorum:dance:
ay demim adiyim biliyom dedimya vaz geçtim kızım sen daha adiymişin:roflol::roflol::roflol:
ADACYO kullanıcısından alıntı
Canım, ben hiç memnun kalmadım afiyetten. normal doğum olduğu için doğumuma fazilet hanım girmedi, hastanede adı bile geçmeyen 70 yaşinda türkan isimli bir kadın azarlaya azarlaya, ağlata ağlata doğurttu beni. Ikınmayı beceremediğimde kızdı bana, ne yapayım, ben hayatımda ilk defa doğuruyom dedim, büyük tuvaletini yapar gibi ıkıncan dedi bana, ben de dedim ki, ben büyük tuvaletimi yaparken böyle ıkınıyom... O da dedi ki bana, ıkın deyince ıkınamıyon, karnını şişiriyon sadece ama konuşmaya gelince dil pabuç kadar maşallah...
Baya stresli bir doğum oldu. Sezaryen diye yalvardım ama yapmadılar. SEnin açılman 2 cm i bulmuş, öyleyse 10 cm i de bulur, sezaryenlik durumun yok dediler. Kii bu 2 cm lik açılma için ben 5 saat falan suni sancı almıştım... Zaten suyum gelir gelmez suni sancıyı çaktilar hiç beklemeden, o nedenle çok acı çektim. Neyse, sezaryen isteyince hem öyle dediler, hem de gerekli bir durum yok, illa tutturursan ssk ödemez, keyfi deriz biz dediler.. Epidural o zaman dedim, anestezisyen eve gitti mesai bitti dediler. Nöbetçi yok mu dedim, yok dediler. Çagirsak gelmez mi dedim, epidural için doğum boyunca yanında durması gerekli, durmaz dediler. Sezaryen olsa napıcaktınız peki, ölecek miydim dedim; o zaman gelir anesteziyi yapar eve giderdi dediler...
Ben tabii şoklarda... Ne fazilet hanımın girmeyeceğini biliyorum, ne 70 lik bir cadı ile doğuracağımı, ne istediğimde epidural alamayacağımı ne de sezaryen hakkımın olmadığını... Hatta allah korusun, bebeğime bişey olsa yoğum bakım üniteleri ve küvezlerinin olmadığını bile bilmiyordum. Var demişlerdi, benim de bakmak aklıma gelmemişti. Ben doğurduktan sonra doğuran bir kadına fazilet hanım normal yapamazsın, bebeğin kafası iri, kordon problemi var, sezaryen olman lazım demiş. bebek erken gelince bunlar apar topar geldiler. 70 lik cadı, kadını saatlerce normal doğuma zorladı. Bütün hastane inledi. Sonunda apar topar sezaryene aldılar. Bebek oksijensiz kalmış, kalbi mi durmuş ne... Hastanede küvez yok. Aileye ambulans ve küvez bulun dediler. Ambulans bile yoktu düşün yani.. Aile hastaneyi yıktı geçirdi. Bu bebeğe bişey olsun bak napıcaz diye. Annenin de hayati tehlikesi sürüyordu. Doğum sırasında ve sezaryen sırasına çok kan kaybetmiş, kan gerektiği belli olduğu halde aileye kan gerekebilir dememişler. Tam gerektiği anda kan lazım dediler. Aile panik, sülalemizde bu kan var ama vakitli söyleselerdi tedarik ederdik diye... Tam bi can pazarı yaşandı yani.. Ben taburcu olurken bile bir tek biri geldi odaya, haaa bebek de sen de iyisiniz maşallah, çikabilirsiniz dedi. Ne bana kullanılcak ilaçları, ne dikiş bakımını anlattılar... Ne zaman kontrole geleceğimi bile söylemediler...
Ben fazilet hanıma kontrole gidince doğumda yaşadıklarımı anlattım, ki zaten bana vajinal duş alman sakıncalı demedikleri ve ben de bilmediğim için dikişlerim iltihap kaptı. fazilet hanımın bana cevabı ne oldu biliyor musun, çektigin acılar günahlarına kefaret olmuştur inşallah, rabbim kabul etsin... 12 saat süren doğumumu bu şekilde yorumladı...
şirvan bu söledğinin aynısını bende burdaki bi doğum hastanesi için duymuştum
siteye yazmıştım tavsiye bölümüne
ceza vermişler bana neden yazmışım die pehhh
ne demek canım...kadın dayanışması....güüçççççç bizde artıkkkkkkk:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?