2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar rumelili doğurmuş.ay neden erken olmuş ve sezeryan ?çok merak ettim biligisi olan yazsın lütfen gezmeye gitmeden okuyayım............

ben bana bağıracak ebeyi ya doğurmadan önce can havliyle ya doğurduktan sonra bulur ...... :jeyyar: allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin yarabbim ama muhtaçsanda elinden geldiğin kadar hakkını yedirmicen yinede herkes bööle şeylerin peşini bırakırsa hiç bişey hiç bi zaman düzelmez biz de hep bööle konuşur dururuz

kızlar rumelili doğurmuş.ay neden erken olmuş ve sezeryan ?çok merak ettim biligisi olan yazsın lütfen gezmeye gitmeden okuyayım............

erken değilki zaten 39. haftadaydı. doktor sezeryan tarihini geç vermişti. eee suyu gelmiş tabi onlarda almışlar.

bilgim yok... ve diger annelerınde yoktur sanırım...
agrıları gelmiş 5,30 da hastaneye gıtmiş. 8,30 gibi dogurmuş gelince kendisinden ögrenıcez

sende maşlallahhep gezmektesin

betülcüğüm biz senin sekreterinmiyiz anacım ikide bir girip şu niye böle bu nşye böle diye sorup duruyon ya takip et topiği yada sorma gına gelödi artık susayım diyorumda nereye kadar yani merak ediyosan aç oku töbe töbe

dozkan ve urla teşekkürler.
tabi erken değil ama 30 mrttı ya sezeryanı.ağrısı sancısı var mıydı acaba!
ben inş günü gelince çıkarırım yarın temizlik var sonra annnem ankaraya 2 gün tedaviş için gitcek yani refakatçim yok.cumaretesi gezeceğim sokak sokskpazar seçim paztesi son hazırlık ve salı vuslat...inşallah

allah hepimizin yardımcısı olsun..............

hadi hayırlısı betul ama cok plan yapma bence bebişlerin sağı solu belli değil valla:CüvCüv:

bursasu sen dün yazmışsın beni merak etmeyın ben yarın yokum diyeeeee
nereye gidecektinde vazgectinnnnnnnnnnnnn

yok anacım vermiyoruz çocuğuna güveniyonki yarışmaya sokuyon dimi şekercim oy istemek manasız yani

:içelim:

delirtecekler bu kızı el birliğiyle ya hehehehdelikafadulden

dilek nerdesin sen yaa:)

Çiçek burdayım . Gözüm üzerinde seni bekliyom. Biliyosun benim bebişler gelmiyo biz çıkarttırıyoz ya. Eğer senin nişan su falan gelirse bende hastaneye koşacam. Zira bende belirti olmuyo bıraksan bekleyecek Demir Bey.kaydirigubbakcemile

ya urla sabahtan perdeciler gelceklerdi ondan sonrada dışarı çıkçaktım kuaföre falan akşam kocamın işyerine uğrayıp gelcektim
ama bu beceriksiz perdeciler hala burda bende çıkamadım işte ama kararllıyım çıkacaaaaaaaaam

yazışmalardan ben de şunu farkettim.
sen ne kadar kaba birisin...yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…