kızlar ben ütü yapmaya gidiyom....ben yokken doğurmayın sakın....optum hepinizi
kız pırıl ne zamandır görünmüyon sende
neerelerdesin yoksa sende mi doğurdun
ay sorma tatlım yaaa:içelim:
delirtecekler bu kızı el birliğiyle ya hehehehdelikafadulden
yazışmalardan ben de şunu farkettim.
sen ne kadar kaba birisin...yasakkelime
ay sorma tatlım yaaa
ay anladın sonunda yani kabayım ben acayip kabayım hayatım yani hamile ellemiyim diyorum sabrıma tavan yaptırıyosun taş olsa dile gelir ya
ayrıca bu düşüncelerimde yalnız olduğumuda hiiiiiiiç sanmıyorum
ay sorma tatlım yaaa
ay anladın sonunda yani kabayım ben acayip kabayım hayatım yani hamile ellemiyim diyorum sabrıma tavan yaptırıyosun taş olsa dile gelir ya
Çiçek burdayım . Gözüm üzerinde seni bekliyom. Biliyosun benim bebişler gelmiyo biz çıkarttırıyoz ya. Eğer senin nişan su falan gelirse bende hastaneye koşacam. Zira bende belirti olmuyo bıraksan bekleyecek Demir Bey.kaydirigubbakcemile
bakalım rüyamda nişanım geldi heyecanlandım bööle arkadaşım vardı ben 1 haftaya kalmaz doğurcam dedim :)
valla doğuran doğurana milet dourdukça bende stres oluo yaaa
ayrıca bu düşüncelerimde yalnız olduğumuda hiiiiiiiç sanmıyorum yazmışsın.kiminle ya da kimlerle beni çekiştiriyorsun veya bu lafı uyduruyormusun bilemem.ama avam takımındansın sen arkadan konuşmalar ,argo sözler vs vs ...çok büyük bir gerçek var ki o da şu : yüzünü bile görmediğin bir insana dalabilecek kadar kavgacı ve kaba olduğun.:lepi:
ayrıca bu düşüncelerimde yalnız olduğumuda hiiiiiiiç sanmıyorum yazmışsın.kiminle ya da kimlerle beni çekiştiriyorsun veya bu lafı uyduruyormusun bilemem.ama avam takımındansın sen arkadan konuşmalar ,argo sözler vs vs ...çok büyük bir gerçek var ki o da şu : yüzünü bile görmediğin bir insana dalabilecek kadar kavgacı ve kaba olduğun.:lepi:
Muhtar ve ihtiyar heyeti acaba yeni bir topik daha açmanın zamanı geldi mi dersiniz.
2009 nisan anneleri bebişleri ve sorunları falan gibi doğuranlar başlasın yazmaya bizde yavaş yavaş sırayla dahil oluruz.
ay sorma tatlım yaaa
KIZLAR alo herhalde hamilelikte salgılanan mutluluk hormonlarımız bitti.
Bizim topiğede nazar değdi şişşşşşşşt sakin olun Nisan annelerinde olmaz böyle şeyler.
selinay burda mısın?
bişey sorcam sadece belden sarılan korseden sen aldın mı??
annemde varmış canım onu kullanacam hemde ayrlanıyo bele göre sen alıcanmı........................
ben bi bıcı bıcı yapip geliim kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?