2009 Nisan Anneleri buraya

Muhtar ve ihtiyar heyeti acaba yeni bir topik daha açmanın zamanı geldi mi dersiniz.
2009 nisan anneleri bebişleri ve sorunları falan gibi doğuranlar başlasın yazmaya bizde yavaş yavaş sırayla dahil oluruz.

:içelim:

delirtecekler bu kızı el birliğiyle ya hehehehdelikafadulden
ay sorma tatlım yaaa

yazışmalardan ben de şunu farkettim.
sen ne kadar kaba birisin...yasakkelime

ay anladın sonunda yani kabayım ben acayip kabayım hayatım yani hamile ellemiyim diyorum sabrıma tavan yaptırıyosun taş olsa dile gelir ya
ayrıca bu düşüncelerimde yalnız olduğumuda hiiiiiiiç sanmıyorum

betülcüm şenaycım atışmayın boş yere birbirinizi kırmayın, hepimiz gerginiz zaten yeterince...azcık daha hoşgörüüüü...:1hug:

ayrıca bu düşüncelerimde yalnız olduğumuda hiiiiiiiç sanmıyorum yazmışsın.kiminle ya da kimlerle beni çekiştiriyorsun veya bu lafı uyduruyormusun bilemem.ama avam takımındansın sen arkadan konuşmalar ,argo sözler vs vs ...çok büyük bir gerçek var ki o da şu : yüzünü bile görmediğin bir insana dalabilecek kadar kavgacı ve kaba olduğun.:lepi:

bakalım rüyamda nişanım geldi heyecanlandım bööle arkadaşım vardı ben 1 haftaya kalmaz doğurcam dedim :)

valla doğuran doğurana milet dourdukça bende stres oluo yaaa

kızlar tartışmayın lütfen betülcüm bende şenaya hak veriorum esasında yani hiçbi samimiyetin yok sadece soru sorup çıkıosun yani anlayamadık. ama tartışılacak bişey yok ay doğuruverirsiniz birniz yaaaaaaa

bakalım rüyamda nişanım geldi heyecanlandım bööle arkadaşım vardı ben 1 haftaya kalmaz doğurcam dedim :)

valla doğuran doğurana milet dourdukça bende stres oluo yaaa

aslında bizim normal doğumlar 16 nisan falan olacaktı ya yani daha var ama burdan haber aldıkça bizde heyecan yapıp erkenden yola çıkarabiliriz bebişleri valla.

bende rüyamda gördüm doğmuş nerdeyse 1 yaşında etraftakilere dert anlatıyorum hiç sütüm olmadı emmedi falan diye.delikafadulden

kimseyle özel çekiştirmeme gerek yok açık açık topiğe yazıyorum bi sen anlamıyosun nedense ama tabi senin kadar seviyemi düşüremeyeceğim için sosyal tabakanla ilgili yorum yapamıcam kavga literatüründe benden geniş maşallah dalmak falan ilginç

ayrıca yüzünü bile görmediğim bir sürü insanla bi sürü derdimizi paylaşıyoruz
anlaşmazlığa gelincemi yüzünü görmek farz oluyo acaba

betülcüm birilerinin birileriyle aynı fikirde olması için illa arkadan çekiştirmek gerekmiyo.
ayrıca vaktim yok sorularım oluyo öğrenip çıkmak istiyorum sürekli burda olamıyorum filan gibi davranışının nedenini açıklamak yerine hakarete varan ifadeler filan. hiç hoş diil yani

ayrıca şenayın avam takımında ve argo olmasına katılmıorum çünkü artık böle bi samimiyetimiz var ne yazıkki sen hariç çoğumuzun. dolayısı ile insan kardeşiyle en yakınıyla nasıl konuşuyosa burdada o seviyede konuşuyoruz herşeyi paylaşıyoruz. bu da senden başka kimsenin gözüne batmıo sanırım. konuyu kapatalım ve bi dahada açmayalım lütfen.

KIZLAR alo herhalde hamilelikte salgılanan mutluluk hormonlarımız bitti.
Bizim topiğede nazar değdi şişşşşşşşt sakin olun Nisan annelerinde olmaz böyle şeyler.

selinay burda mısın?
bişey sorcam sadece belden sarılan korseden sen aldın mı??

Muhtar ve ihtiyar heyeti acaba yeni bir topik daha açmanın zamanı geldi mi dersiniz.
2009 nisan anneleri bebişleri ve sorunları falan gibi doğuranlar başlasın yazmaya bizde yavaş yavaş sırayla dahil oluruz.

evet ama doğuran gelmiyoki anacım ......................

KIZLAR alo herhalde hamilelikte salgılanan mutluluk hormonlarımız bitti.
Bizim topiğede nazar değdi şişşşşşşşt sakin olun Nisan annelerinde olmaz böyle şeyler.

ay valla nazarlara geldi topik dozkancım ,yapmayalım üsmeyelim birbirimizi kızlar yaaa...............

annemde varmış canım onu kullanacam hemde ayrlanıyo bele göre sen alıcanmı........................

bende alayım diyorum ama nerden kaça alırım diye soracaktım. Bide ayarlanıyosa süper valla ilk başta çok sıkıp dikişleri rahatsız etmemek lazım.
kaydirigubbakcemile5

ben aldım korse bu arada mart annelerinden sezeryan olanlara yazdım korse ne zaman kullanılıo die biri cevap verdi doğumdan 1 hafta sonra kullanmış hiç acımamış dikiş yerleri falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…