2009 Nisan Anneleri buraya

1- Ben kimseyi şikayet etmedim.
2- Münakaşayı o başlattı ve ben konuyu uzatmadım bile.Bunu herkes biliyor.
3- Seviyeli bir paylaşım alanı olan Kadınlar Kulübü da hangi topiğe dahil olacağımı bilecek kadar yetişkinim ve senin sözünle hayatıma yön veremem.
4- Senin ve senin gibi ön yargılı insanların merhabasına da günaydınına da ihtiyacım yok.
5- Çevresi geniş olan her zaman haklı olacak diye bir kural yok.Vicdan sahibi herkes bu olayı en iyi şekilde analiz edecektir.

Diğer arkadaşlara sesleniyorum: Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım.

kızlar alt tarafım çok ağrıo yaaaaaa bu arada son haftaya girmiş doğuramayan bi arkadaşım vardı doktoru deömişki ikeaya git 4-5 kez tur at yor kendini yorabildiğin kadar bak nasıl doğuruosun demiş kız dourmuş

Merhaba kızlar..
Şenay engellenmiş gördüm
Ne oldu hayırdır..(
Sohbetinizi çok özledim
Bu aralar hazırlık yapıyorum çokta gelemiyorum nete..
Haftaya çarşambada kontrolüm var..
Bakalım hayırlısı inşallah...

betül 19 tartışma tek taraflı değil bi ceza uygulanıyorsa sanada uygulanması gerekiyodu,çünkü sende hakaret ettin..............................

bende de var ağrı çiçekcim oyataktan ve oturduğum yerden kalkmak çok zor artık doğumun yaklaştığınamı işaret bu acaba benim daha 4 haftam var ama

herkese merhaba çalıştığım için sizi misafir olarak okuyodum herkesi az çok tanıyorum ama konuşamamıştım artık evdeyim benide aranıza alırmısınızzzzzzzzz

Hoşgeldindelikafadulden

ne yazdıysa artıık kaba ikiz annesi bana laf sööledi atın onuuuuuuuuuuu

Örtmeniiiiim Şenay saçımı çekti falan gibi birşey de beklenir ondan.

glnm bende seni merak ettim bu gün canım haftaya daha çok girmeye çalış sanırım hafta sonuna kadar 10 kişi fln doğurur benim tahminimce...................................

ben senin şikayet ettiğini okuduğum için bu kdr tepki verdim. neyse madem sen şikayet etmedin nie deminden beri 100 tane şey yazılıo da şimdi cevap veriosun. ayrıca iyiki uzatmadın kıza avam tabakası dedin kaba dedin. uzatsaydın ne derdin bilmiorum. diğer arkadaşlar da uzatmaz merak etme sen gönlünü ferah tut. ayrıca selamımıza ihtiyacın olmadıını bilioruz zaten selam verip almıosun sadece soru sorup cevap alıp gidiosun. bu şekilde devam et lütfen çok sempatiksin.

neyse daha bişey yazmiicam geçmişte senin şikayet ettiğin yazdığı için ben bu tepkileri verdim madem sen şikayet etmedin başta onu yazanlara anlatırsın ben bilemem. ben okuduğuma yorum yaptım.

inanmıyorum yaaa!!! bugüne kadar bu topikte böyle bişey yaşanmadı nasıl olur yaa. anladım şimdi niye öyle yazdığını. kızın son günlerinde yapılacak şey mi bu. umarım kısa zamanda döner. sağol canım aydınlattığın için.

slm kızlar daha misafir vardı giremedim yanlarında uzanmak durumunda kaldım biraz ayıp oluyor ama mecbur umarım herkes iydir

betülcüm bak hiçbirimizin amacı seni asıp kesmek değil ama samimi olmanı istioruz sadece bak kaç zamandır bizimlesin kimsin neye benziosun kaç yaşındasın kaç yıldır evlisin çalışıo muusn hiçbişeyini bilmiyoruz sadece soru sorup çıkıosun herkes bunu böyle biliyo. burda kardeş gibiyiz sonuçta bi sende bu var. şuandada mademki sana yargısız infaz yapıoruz ki öleyse afedersin ya arkadaşlar bööle bööle bişey var ortada ama ben şikayet etmedim demeni beklerdim. yine soğuksun yine soğuksun tepkini bile robot gibi veriosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…