hiiiç de ilginç deil o saman altından su yürütüo kızım enn nefret ettiğim insan tipidir biz adam gibi konuşuoruz millet şikayet edio helal olsun. eyyyy betüll hanımmm sen mart anasısın zaten bu kazığı da attın çık aramızdan mart annesi ol. ben açıkçası senin gibi bir insana bir daha günaydın bile demem.
kızlar alt tarafım çok ağrıo yaaaaaabu arada son haftaya girmiş doğuramayan bi arkadaşım vardı doktoru deömişki ikeaya git 4-5 kez tur at yor kendini yorabildiğin kadar bak nasıl doğuruosun demiş kız dourmuş
herkese merhaba çalıştığım için sizi misafir olarak okuyodum herkesi az çok tanıyorum ama konuşamamıştım artık evdeyim benide aranıza alırmısınızzzzzzzzz
ne yazdıysa artıık kaba ikiz annesi bana laf sööledi atın onuuuuuuuuuuu
hayırlısı canım benim inşallah istediğin gibi olur...................................
evet canım çok iyidir bisde çok üzüldük.................................................
Hoşgeldindelikafadulden
Örtmeniiiiim Şenay saçımı çekti falan gibi birşey de beklenir ondan.
1- Ben kimseyi şikayet etmedim.
2- Münakaşayı o başlattı ve ben konuyu uzatmadım bile.Bunu herkes biliyor.
3- Seviyeli bir paylaşım alanı olan Kadınlar Kulübü da hangi topiğe dahil olacağımı bilecek kadar yetişkinim ve senin sözünle hayatıma yön veremem.
4- Senin ve senin gibi ön yargılı insanların merhabasına da günaydınına da ihtiyacım yok.
5- Çevresi geniş olan her zaman haklı olacak diye bir kural yok.Vicdan sahibi herkes bu olayı en iyi şekilde analiz edecektir.
Diğer arkadaşlara sesleniyorum: Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım.
teşekkür ederim selinay, umarım senin de çok rahat bir doğum olur, çok az günün kalmış eminim heyecanlısındır..
aliyecim çook geçmişe de bakman lazım bugün 11 civarı gibi şenay ve betül arasında ufak bi atışma geçti ama betül arkadaşımız şenayımızı site yönetimine şikayet ettiği için şenayımız bir süreliğine yokmuş. bende yeni duydum köpürdüm.
burası biraz gergin sanırım üye olmak için yanlış zaman seçtim
burası biraz gergin sanırım üye olmak için yanlış zaman seçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?