canım alırız seni de aramıza...
bugün farklı işlerle ilgileniyordum..
atladık seni kusura bakmayın...
hadi kızlar iş başına ,,,,
ikizleri aramıza aldık .. lily almayı unutmuşuz..
ayıp oldu...
hadi biraz ikizleri bırakın bu arkadaşla da ilgileninnn delikafadulden
arkadaşlart merhabalar ben aranıza yeni katıldım.9 aylık evliyim ve bebiş istiyorum.adetim bugün 6 gün geçti sabah test yaptım.negatif çıktı çok canım sıkıldı şuan hala tık yok hiç bi belirti yok.sizce bu testlerin yanılma oranı varmı
dozkanın ilk bebişi sezeryan olduğu için sezeryan olacak canım sen nasıl yapacaksın....................
aliyecim çook geçmişe de bakman lazım bugün 11 civarı gibi şenay ve betül arasında ufak bi atışma geçti ama betül arkadaşımız şenayımızı site yönetimine şikayet ettiği için şenayımız bir süreliğine yokmuş. bende yeni duydum köpürdüm.
canım ben normal istiyorum ama çok korkuyorum. başarabilirsem normal olacak. ayrıca bende düşük tansiyon var, hastaneye girdiğim zaman bile bayılıyorum sanırım ben normal doğurursam herkes doğurabilir :))
cicekcicek yeni olduğum için herkesi tanıyamıyorum ama şenay la geçen hafta siteye ilk üye olduğumda konuşmuştuk, çok tatlı ve sıcakkanlı bir bayan olduğunu düşünüyorum. herhalde yanlış anlaşılma olmuştur, umarım site yönetimi kararından vazgeçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?