2009 Nisan Anneleri buraya

canım teşekkür ederim çok mutlu oldum :))

canım ben zor hamile kaldığım için ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama umudunu yitirme ben her ay 5-6 tane predictor alıodum artık takıntı haline gelmişti. ne zamanki takıntıdan kurtuldum predictor falan almadım bi baktım reglim gecikmiş hamileyim. acelesi yok sabret. o testler tabiiki yanılabilio. gebelik hormonu çok düşükse negatif çıkmıştır belki

dozkanın ilk bebişi sezeryan olduğu için sezeryan olacak canım sen nasıl yapacaksın....................

çiçekçim geçmişe bi bak istersen canım................................

ya böle işte canım şenay geçici bi süre servis dışı oldu..............................................ama betül hala bizimle ilginç olan..............................

dozkanın ilk bebişi sezeryan olduğu için sezeryan olacak canım sen nasıl yapacaksın....................

canım ben normal istiyorum ama çok korkuyorum. başarabilirsem normal olacak. ayrıca bende düşük tansiyon var, hastaneye girdiğim zaman bile bayılıyorum sanırım ben normal doğurursam herkes doğurabilir :))

hiiiç de ilginç deil o saman altından su yürütüo kızım enn nefret ettiğim insan tipidir biz adam gibi konuşuoruz millet şikayet edio helal olsun. eyyyy betüll hanımmm sen mart anasısın zaten bu kazığı da attın çık aramızdan mart annesi ol. ben açıkçası senin gibi bir insana bir daha günaydın bile demem.

selam kızlar. ancak akşamları girebiliyorum ben böyle.gündüz işlerle uğraşıyorum. bu saatte ancak sıra geliyo internete. ama son sayfada konuştuklarınızdan hiçbişey anlamadım. şenaya noldu. ben bi geçmişe bakıyım bari. bu arada rumelili de bebişine kavuşmuş. hayırlısı olsun.

neyse ben 2 gibi falan yürüyüşe çıktım sonra döndüm güzel bi duş aldım sonra 5 yufkadan sigara böreği sardım buzluğa attım derken annem geldi onunla bi kahve içtim o gitti yemek yaptım hala pişio arada siteye bakiim dedim... zaten kimsede yazacak keyif kalmamış neyse ben yazarım tek başıma

aliyecim çook geçmişe de bakman lazım bugün 11 civarı gibi şenay ve betül arasında ufak bi atışma geçti ama betül arkadaşımız şenayımızı site yönetimine şikayet ettiği için şenayımız bir süreliğine yokmuş. bende yeni duydum köpürdüm.

cicekcicek yeni olduğum için herkesi tanıyamıyorum ama şenay la geçen hafta siteye ilk üye olduğumda konuşmuştuk, çok tatlı ve sıcakkanlı bir bayan olduğunu düşünüyorum. herhalde yanlış anlaşılma olmuştur, umarım site yönetimi kararından vazgeçer..

bende sık sık yazamıyorum çünkü bir yandan işimi yapıyorum(web tasarım programlama) dikkatim dağılınca toparlayamadığım için fazla muhhabbete katılamıyorum malum hamile hafızası=balık hafızası :) ama devamlı takipteyim arkadaşların muhabbetleri paylaşımlarını okumak bile iyi geliyor

şenay hamileliğinin son zamanlarına gelmiş biz bir taşırken o 2 bebiş taşıyan biri yerimden bile zor kalkıyorum diyor belkide şu günlerde en büyük meşgalesi forumda arkadaşlarıyla yaptığı paylaşım şimdi bu kadını ilkokul çocuğu gibi şikayet edip yasaklatmak nasıl bi mantığın ürünüdür? SAVUNMA MEKANıZMASI OLMAYAN TARTIŞMAYA GıRMESıN

ya site yönetimine diyecek lafım yok biri şikayet ederse tabiiki şikayet edilen yanıo. ama yazık oldu şenayın ek eğlencesi bu site vakit geçirio burda onun durumu bizden kat kat zor biraz anlayışlı olmak daha insanca ve dürüst düşünmek erekliydi ama olmadı sağlık olsun.

canım ben normal istiyorum ama çok korkuyorum. başarabilirsem normal olacak. ayrıca bende düşük tansiyon var, hastaneye girdiğim zaman bile bayılıyorum sanırım ben normal doğurursam herkes doğurabilir :))

hayırlısı canım benim inşallah istediğin gibi olur...................................

evet canım çok iyidir bisde çok üzüldük.................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…