2009 Nisan Anneleri buraya

gunaydın kızlar nasılsınız.....uzun zamandır ilk defa cok guzel bir gece uykusu uyumuşum ...kızımda uyudu cok usluydu sabahta gusel birkahvaltı ettik şimdi o içerde oynuyo (yine bobreğime taktı kafayı mirmirmirmir) ben de siz teyzelerine gunaydın diyim dedim...

bu arada cicek seni ruyamda gordum canım...hayrolsun inşallah

kızz hayır olsun napıodummmmmmmmmmmmmmmmmm:) bu arad uyuyabilmene çok sevindim bende 80 kere uyansamda uyudum

valla cicek iyidi yani aydınlık bir ruyaydı ama bir yerlere kosturuyordun telaşın vardı...:) ::uhmavatarındaki resmine baka baka sanki seni tanıyomuş gibi) bi de seninle konuşuyordum ...pek bir şey hatırlamıyom

valla cicek iyidi yani aydınlık bir ruyaydı ama bir yerlere kosturuyordun telaşın vardı...:) ::uhmavatarındaki resmine baka baka sanki seni tanıyomuş gibi) bi de seninle konuşuyordum ...pek bir şey hatırlamıyom

kız malum olmuş bn zaten çok telaşlı bi insanım normalde hayır olsun diyelim:)

sabah 9 da randevum var. bi gideyim bakayım ne durumdayım. zaten nst ye falan girersem 10 gibi ancak işim biter. gerçi daha 3 saat falan daha olacak. senin erken gelme durumun var mı 12 gibi falan. iyisin derse doktor oralarda oyalanırım belki. seminere girmekte çok istiyorum. randevunu daha geç saate aldır dersen de eşim işe kontrolden sonra gidiyor ondan geç kalmak istemiyor. bide son zamanlar olunca tek başıma kontrole gitmek istemiyorum. ben olmadı telefonla seni ararım, doktor kontrolünden sonra kalıp kalmayacağımı haber veririm. katılmakta çok istiyorum.

kızlar şimdi aklıma geldi bebeğin hastane çantasına nazar boncuğu koydunuz mu..unutmayın hee gelen giden nazar değdirmesin kuzucuklarımıza

özlemcim naber:)
ay ne olsun canım ya dün bı gırdım bı çıktım evelsı günde dr. ayağına okumadım 2 sayfa açtım bı ona bı ona bakıyorum atraksıyon varmı başka dıye alışkanlık yaptı hehehehe
ohhhh benım yerımede buluşun barüüüü
hoşgeldın canım
bende güzel uyudum 2 sefer kalktım wc ye,ve kıtap okumadım yatakta ters etkımı yapıyor ne eskıden 2 satırokumadan uyuyamazdım heralde şımdı okuyunca uyuyamıyorum

canım öğlen arasına 12 de çıkıyorum..
yemek yerim gelirim diye düşünüyorum.. oda nerden baksan -- saat biri bulur , telefonlaşırız artık.

sadece 2 sefer mi kalktın wc ye ya ben nie 10 kere kalkıorum yoksa sidikli miyim ben

sidikli karıııııııı seni..

çıçek akşam suyunu azalttım yoksa gece uykusu haram e yatmadan önce bır büyük bardak sütte ıçıyorum yetıyor suyu kaçırırsam hıç uyuyamıyorum ne yapayım bebeğede ezıyet uykusuzluk banada yalanmı,zaten gün ıçınde en az 2,5 lt tüketıyorum su allahtankı su severım ha anneme çekmemışım gunde zorla 2 bardak su ıçer annem kı

kolay gelsin şirvan.
ben de kalkayım öğlen için bişeyler hazırlayayım anca hallederim.
ama burdayım takipteyim.
iyüksel uyuyabilmene sevindim.
özlem ben hala iki sayfa kitap okuyunca uyurum.ama o kadar çok kitap okudum ki 8 ay boyunca artık okumak istemiyorum.

evet arkadaşlar ben de akşamları suyu azalttım.yoksa halim harap.gün içinde 6 bardak akşam 2 bardak 8 i bulursam oh diyorum.su içemiyorum ben ya.

evvet günün doğum haberi nisan kuzularına gelmişşşşşşşşşşşşş

sinemsin2811 doğurmuş kardeşi mesaj atmış duyurulur hihihi

cok güzelll...

pazardan sonra ne güzel günler uzayacak iyce bahar gelecek ve bebeklerimize kavuşmaya çok az kalacak.herşey çok güzel olacak inşallah.

evet yaa akşam eve gittiğimizde gündüz olacak negüsell havalrda yavaştan ısınmaya başlar bebişlerimizi bebek arabasına atıppp doğruu deniz kenarına (izmir için)

valla şirvan yaaaaaaaaa eşim artık dalga geçio her uyandığımda rahat kalkamadıım için arkamdan itio hahahaha:)

aynen benimde eşim arkamdan destek veriyo masallah yuvarlacam ama kalkamıyorummkaydirigubbakcemile3

esenncimm ben de sabırsızlanıyorum bebişimle deniz kenarında dolanmaya hihoyyyt
bahar bebekleri güneşte dolandıkları için daha uzun boylu olurlarmış, çok güzel bi mevsimde doğuruyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…