sadece 2 sefer mi kalktın wc ye ya ben nie 10 kere kalkıorum yoksa sidikli miyim ben
kız çiçek bende normalde 5 kalkıyodum ama bgn 5 e kadar hiç uyanmamışım şok oldum resmen sen niye o kadar kalkıyon yoksa doğum yaklaşılınca az mı kalkılıyo hiç dymadım ama:roflol:
kızlar ya ben hiç aş ermedim içimde kalcak gece kocamı bi yerlere yollamak istiyorum hainlik yapasım var :jeyyar: doğurmadan ne çeksin canım karar veremedimcokacimcoook
esenncimm ben de sabırsızlanıyorum bebişimle deniz kenarında dolanmaya hihoyyyt
bahar bebekleri güneşte dolandıkları için daha uzun boylu olurlarmış, çok güzel bi mevsimde doğuruyoruz :))
valla köftecim kelek çeksin canın ekşi ekşi onu bulamaz bence cok arar
evvet günün doğum haberi nisan kuzularına gelmişşşşşşşşşşşşş
sinemsin2811 doğurmuş kardeşi mesaj atmış duyurulur hihihi
bende hiçö aşermedim sadece kola içemk istiodum çok izin vermedi eşim bi kez sinirim bozulmuştu hüngür hüngür ağlamıştımsonra içtim o ayrı:) artık içme de diemio arada yarım bardak içiorum
evvet günün doğum haberi nisan kuzularına gelmişşşşşşşşşşşşş
sinemsin2811 doğurmuş kardeşi mesaj atmış duyurulur hihihi
masallah sinemsine de ...Allah analı babalı uzun hayırlı bir omur versin yavrusuna....ya ben size diyorum nisan anneleri yalan oldu biz nisan ilk iki haftası seriyi tamamlarız.... mayıs analarına devrederiz...
valla bende başlarda hiç içmedim de bu son 15 gündür içim yanıyo sanki çaktırmadan götürüyorum kolayı
Kızlar su mevzusunda benim dr. en az 4 LITRE dedi yahu...yapmayın 6 8 bardak yetmez... zorlayın kendinizi bu haftalarda bebeklerimiz buyuduğu için yerleri daralıyor suyu azalıyormuş o yuzden daha fazla su tuketmeliymişiz.....
kumpir iste o zaman seviyosan şöööle ketçaplı mısırlı ay şimdi benimde istedi ama yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?