ben saat 9 a kadar su tuketimini tamamlıyorum sonrasında içmiyom.... su blendarların olçme bardakları varya onunla ıcıyom -tatlicadiarzu- motive ediyor beni....
ya bi de benim iştahım böyle değildi son 2-3 haftadır böyle korkunç bi şekilde yiyorum inşallah doğumdan sonra düzelir:)
evet ya dr banada dedi son ayda suya yüklen en önemlsii su yemekten daha önemli dedi ben o yüzden sidikli takılıorum çünkü damacanayala yaşıorum artık:)
ehe valla benim kociş de aynen öle arkadan destek veriyo kalkarken saolsunvalla şirvan yaaaaaaaaa eşim artık dalga geçio her uyandığımda rahat kalkamadıım için arkamdan itio hahahaha:)
kızlar ya ben hiç aş ermedim içimde kalcak gece kocamı bi yerlere yollamak istiyorum hainlik yapasım var :jeyyar: doğurmadan ne çeksin canım karar veremedimcokacimcoook
DoĞum haberİ alınca benİm oĞlan Çıldırdı....
HıÇkırıĞa boĞuldu,, zavallım..
SaĞ kasıĞım Şuan pıt pıt atıyor..
ayy bende inanılmaz iştahım açıldı ağzım hiç boşdurmak istemiyor özellikle çikolata canavarlığı başladı senağlama normalde haftada yarım kilo bile almazdım şuan cuma gelmeden 750 gr almışım bile
ben korkuyorum tartılmaya. cumaları tartılıorum ben hep bakalım bu cuma tartı kırılcak mı
su konusunda aynen benim doktorumda 1.5 litrelik pet şişeye suyu doldur dedi günde 2 tane bitsin didi doğal olarak tuvalette yaşamaya başladım kaydirigubbakcemile
(bkz. nisan kuzuları) kaydirigubbakcemile3ya kızlar senaydan haber aldınız geldi mi acep dr. şaka maka kız doğurmasın dr. gitmişken..malum bizim nisan bebişleri sezeryan gunu alınca cosup onceden geliyor (orn. rumelili kaydirigubbakcemile3 )
ehe valla benim kociş de aynen öle arkadan destek veriyo kalkarken saolsun
ama sonra gülmekten kırılıyo o ayrı
geçen tvde birisi sölüyodu aşermeseniz bile mutlaka bi kere eşinizi gece yollayın bişi isteyin diye ben de çok düşündüm de kıyamıyorum kocişe yaaa
ay benim dilim damağıma yapışıo yaaaaaaaaaaaaaaaa yatarkende içiorum gece kalkıp kalkıp 2 büyük bardak içiorum
geçen tvde birisi sölüyodu aşermeseniz bile mutlaka bi kere eşinizi gece yollayın bişi isteyin diye ben de çok düşündüm de kıyamıyorum kocişe yaaa
ben de kıyamıyorum kocişe :))
ama bebek olunca artık kocişler de geceleri kalkar heralde delikafadulden
ben de kıyamıyorum kocişe :))
ama bebek olunca artık kocişler de geceleri kalkar heralde delikafadulden
evvet günün doğum haberi nisan kuzularına gelmişşşşşşşşşşşşş
sinemsin2811 doğurmuş kardeşi mesaj atmış duyurulur hihihi
Günaydın Hamişşler:) Biz dr.a gidicez birazdan, bakalım ne dicek halimeAcır bana belkide alalım artık bu sıpayı der:)) Valla yine sancı yine sancı akşam 10 dan beri yarım saat rahat edemedim Uyku sıfır, salonda yattık kocişle. O da zavallım bana destek olsun diye kıvrılıverdi bi koltuğa. :asigim aha doğmadan bizi asker etti, bakalım doğunca neler olcak..-tatlicadiarzu-
Şimdilik kapıyorum, öğlene doğru gelirim işallah.
planlı olmayan bir gebeğim - kimyasal düşükle sonuçlandı...
baktım ben bebek istiyorum ,, tabii bir de g...t korkusu acaba benim çoçuğum olmayacakmı .bu neden kimyasal düşük yaşadım.
malüm 79 'luyum - yaşda var..
ardından başladık çalışmalara - yok yataktan kalkma- yok ayaklarını havaya dik,, yok belinin altına yastık koy .derken 6 ay geçti.
o korkuyla doktora gittim...
güzel bir fırça yedim.. bu ne stress diye.. rahat olun ,, düşünmeyin... falan muhabbetler...
ve o ay çift çizgi....
ve hala fırça yediğim doktora gidiyorum.. hatta bazen diyorum, siz bana fırça atmasaydınız, ben hamile kalamazdım diye , gülüyor :)))
işte böyle bacılarım..
2007 de evlendik ben 81 liyim 1 sene hap içtim korunmak için bıraktığım ay reglim gecikti panik oldum daha bebek düşünmüyorduk dr a gittim bişii yok dedi ertesi ay tekrar gecikti bende hap yüzünden deyip sallamadım ama çok kötü hasta oldum tam elimi antibiyotiğe uzattım ki aklıma takıldı geçen aydan kalma bi test vardı evde hadi üşenme de yap dedim bi baktım hamileyim acaip şok oldum ama
kızlar ben cıkıyorum ugrarım yıne...nedense bugun kollarımda derman yok ....ay yaslandım ben ya....
ben çıkıyorum kıslar annemle gezices biraz akşamüstü gelirim yine öptümm
uykum geldi ya
geçmiş olsun canım,artık vücut doğuma hazırlanıyor ben yürüyemiyorum bile,bende mi yorsam kendimi neyse 38 e gireyim inşallah deneyim bakalım
melek81 maşallah bebişnine çok tatlı36+1 de fıstıkım.. bu foto 37 gunluk hali.. şimdi 46 günlük oldu bilem..
ne oluyor kızlar yarışmamı başladı kaydirigubbakcemile3 durun bende tanıtıyım kendimi 86 doğumluyum 2005 de evlendim bankacıyım daha ne yazım zaten profilimi filan gördünüz göbişide kaydirigubbakcemile3hahaha yerim seni canımm bende 84 lüyüm 2007 de evlendim ismim böcek işletme mezunuyum ama muhasebe falan beceremediim için pasta yapıorum
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yaaa o kadar da yaşlı değilim amaaaaaaaa
ayyy ne dedin sen öyle ben menapoza hazırlanırken bu bebişe ablasının zorlamasıyla niyetlendik ama bi daha yapacak kadar sağlam bünye yok bende yahu zaten sezeryan en fazla üç diyolar biliyosun riske atmam artı ben her çocuk yaptığımda memlekette kriz patlıyo hepimizin hayrına bidaha yapmıyacağım yaniiiiiiii.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?