2009 Nisan Anneleri buraya

ben saat 9 a kadar su tuketimini tamamlıyorum sonrasında içmiyom.... su blendarların olçme bardakları varya onunla ıcıyom -tatlicadiarzu- motive ediyor beni....

ay benim dilim damağıma yapışıo yaaaaaaaaaaaaaaaa yatarkende içiorum gece kalkıp kalkıp 2 büyük bardak içiorum

ayy bende inanılmaz iştahım açıldı ağzım hiç boşdurmak istemiyor özellikle çikolata canavarlığı başladı senağlama normalde haftada yarım kilo bile almazdım şuan cuma gelmeden 750 gr almışım bile

su konusunda aynen benim doktorumda 1.5 litrelik pet şişeye suyu doldur dedi günde 2 tane bitsin didi doğal olarak tuvalette yaşamaya başladım kaydirigubbakcemile

ya kızlar senaydan haber aldınız geldi mi acep dr. şaka maka kız doğurmasın dr. gitmişken..malum bizim nisan bebişleri sezeryan gunu alınca cosup onceden geliyor (orn. rumelili kaydirigubbakcemile3 )

valla şirvan yaaaaaaaaa eşim artık dalga geçio her uyandığımda rahat kalkamadıım için arkamdan itio hahahaha:)
ehe valla benim kociş de aynen öle arkadan destek veriyo kalkarken saolsun
ama sonra gülmekten kırılıyo o ayrı

kızlar ya ben hiç aş ermedim içimde kalcak gece kocamı bi yerlere yollamak istiyorum hainlik yapasım var :jeyyar: doğurmadan ne çeksin canım karar veremedimcokacimcoook

geçen tvde birisi sölüyodu aşermeseniz bile mutlaka bi kere eşinizi gece yollayın bişi isteyin diye ben de çok düşündüm de kıyamıyorum kocişe yaaa

DoĞum haberİ alınca benİm oĞlan Çıldırdı....

HıÇkırıĞa boĞuldu,, zavallım..

SaĞ kasıĞım Şuan pıt pıt atıyor..

ihihihihih sıra onlarada gelecek çok yakında

mantıklı valla yapmak zorundayız dourana kadar

ya kızlar senaydan haber aldınız geldi mi acep dr. şaka maka kız doğurmasın dr. gitmişken..malum bizim nisan bebişleri sezeryan gunu alınca cosup onceden geliyor (orn. rumelili kaydirigubbakcemile3 )
(bkz. nisan kuzuları) kaydirigubbakcemile3

ben de kıyamıyorum kocişe :))
ama bebek olunca artık kocişler de geceleri kalkar heralde delikafadulden

ay benim dilim damağıma yapışıo yaaaaaaaaaaaaaaaa yatarkende içiorum gece kalkıp kalkıp 2 büyük bardak içiorum

e niye 10 kere kalktıın anlaşıldı canımcım ehe ehe

ya ben de bişi dicem. benim normalde uykum çok çok hafiftir kedi uykusu gibi
ama hamile kaldım kalalı hele ki son zamanlarda yanımda top atsan duymuyorum.
gece kalkmalar filan tamam da sabah kocişin alarmı çalıyo adam kalkıyo hazırlanıyo ben de tık yok. diyorum ki doğurduktan sonra da böle olursa napıcam ben bebişe nasıl uyancam yaa

Selam kızlarrrrr.

OYYY umarım artık uzatmaz bu işi senin doktor doğurtsun ya seni. HADİ İYİ HABERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH.

Şirvan seninlede anca böyle bi doktor başa çıkar canım tam sana göre olmuş bu doktor.

Annelik içgüdüsünü görüyon mu daha ilk aydan antibiyotik içmemeni sağlamış.

kızlar ben cıkıyorum ugrarım yıne...nedense bugun kollarımda derman yok ....ay yaslandım ben ya....

Aman kan tahlillerini ihmal ettirme ne olur ne olmaz bu haftalarda demire dikkat etmek lazım canım.Yorgunluğun o yüzden olabilir.

BU ARADA Bİ KIZÇEMİZ DAHA GELMİŞ HOŞGELDİN ZEYNEP BEBEK.
Gerçekten kızlar daha aceleci.kaydirigubbakcemile

Bende bugün saat 3 te doktora gideceğim. Önce nst ye girip sonra oğluşa bakıcaz bakalım napıyomuş bıcırık.

slm kızlarrr :dance:bugün doğuran yok heralde daha geçmişi bitiremedim yarısını okudum cvp veriyim sonra öbür yarısnı okucammmmmmm

geçmiş olsun canım,artık vücut doğuma hazırlanıyor ben yürüyemiyorum bile,bende mi yorsam kendimi neyse 38 e gireyim inşallah deneyim bakalım

yaa kızlar siz doğum moduna girmişsiniz bakıyorumda aman maşallahhhhh

36+1 de fıstıkım.. bu foto 37 gunluk hali.. şimdi 46 günlük oldu bilem..
melek81 maşallah bebişnine çok tatlı

hahaha yerim seni canımm bende 84 lüyüm 2007 de evlendim ismim böcek işletme mezunuyum ama muhasebe falan beceremediim için pasta yapıorum
ne oluyor kızlar yarışmamı başladı kaydirigubbakcemile3 durun bende tanıtıyım kendimi 86 doğumluyum 2005 de evlendim bankacıyım daha ne yazım zaten profilimi filan gördünüz göbişide kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yaaa o kadar da yaşlı değilim amaaaaaaaa

kızzz ne yaşlısı abartmayınnnnnn

sen yine iyisinn kız burda bi abla var kendisi 40 yaaşında doğum yaptı walla yani kimse kendine yaşlı demesin bence burdaki ablada iyi cesaret varrrrr ama şimdi bi gğzel oğlu olduki görmeyinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…