evvet günün doğum haberi nisan kuzularına gelmişşşşşşşşşşşşş
sinemsin2811 doğurmuş kardeşi mesaj atmış duyurulur hihihi
kızlar ya ben hiç aş ermedim içimde kalcak gece kocamı bi yerlere yollamak istiyorum hainlik yapasım var :jeyyar: doğurmadan ne çeksin canım karar veremedimcokacimcoook
Kızlar su mevzusunda benim dr. en az 4 LITRE dedi yahu...yapmayın 6 8 bardak yetmez... zorlayın kendinizi bu haftalarda bebeklerimiz buyuduğu için yerleri daralıyor suyu azalıyormuş o yuzden daha fazla su tuketmeliymişiz.....
kumpir iste o zaman seviyosan şöööle ketçaplı mısırlı ay şimdi benimde istedi ama yaaaaaaaaa
burdayımo zaman bugün urla ve şenay doktorda.şirvan çalışıyo.galatea nın 3 günü var doğuma.hatta bugünü saymazsak 2.denizden haber yok.sultan nerde?
evet kimbilir kaç kişi doğurmuştur ama tanıdık olmayınca heyecan yapmıyoilk başlara baktım da çok daha kalabalıkmışız.hatta o ilk sayfalarda yazanlardan çoğu 38 haftayı bitirmiş.bilmediğimiz kaç nisan annesi doğurdu kimbilir.
aynen yaavalla şirvan yaaaaaaaaa eşim artık dalga geçio her uyandığımda rahat kalkamadıım için arkamdan itio hahahaha:)
ya bende nedense hiç aşermedimkızlar ya ben hiç aş ermedim içimde kalcak gece kocamı bi yerlere yollamak istiyorum hainlik yapasım var :jeyyar: doğurmadan ne çeksin canım karar veremedimcokacimcoook
ay benim dilim damağıma yapışıo yaaaaaaaaaaaaaaaa yatarkende içiorum gece kalkıp kalkıp 2 büyük bardak içiorum
ne alaka anlamadım..
yemek sıçratmış işte... ,renkliler için olanlarından varya ondan dökdüm.
ama bir b...ka yaramadı....
bu sabahı da ben açayım bari malum akşam yoktum telafi etmem lazım :)) kızımın giysileri kurudu bütün gece onları ütüledim nerdeyse ayakta kalmaktan doğuracaktım yani ütülediklerimi hemen giydirecektim :)) şirvan eğer sen yapacaksan cnm bu işleri en kısa zamanda yap derim ben yoksa olmuyo bacım valla bizden geçmiş..
süper anlatmışsın canım:) ben çift çizgiyi görmek için uğraştım bayaa
ya işde öle rengli olmuyorsun çok az kanama oluyor sanki adetin ilk başı gibi sonra hemen kesiliyor yani bende öle oldunaniknaniküstüne görme die bişey var sen regli oldum sanıosun ama o bebek rahme yerleşince olan kanama o yüzden hamile kalmadım diosun.
merhaba arkadaşlar bu akşma neler oldu acaba, gelen bebiş varr mıı? bende 38. haftayı doldurdum hihoyyyt
ben koymadım ama bugün koyacağım artık saol sölediğin içn a.s.kızlar şimdi aklıma geldi bebeğin hastane çantasına nazar boncuğu koydunuz mu..unutmayın hee gelen giden nazar değdirmesin kuzucuklarımıza
sidikli çiçekkkkknaniknanik ama galiba bende sidikliyimmmm:dance:sadece 2 sefer mi kalktın wc ye ya ben nie 10 kere kalkıorum yoksa sidikli miyim ben
ya ben aşerdimde ne oldu hep gündüzleri aş eriyordum gece yanımda top atsan uyanmıyordumki hamileliğin ilk başlarında şimdi de canım bişi çekmiyor :1no2:kızlar ya ben hiç aş ermedim içimde kalcak gece kocamı bi yerlere yollamak istiyorum hainlik yapasım var :jeyyar: doğurmadan ne çeksin canım karar veremedimcokacimcoook
canım bebişn güzel olmayanımı var allah aşkına hepsi melek bütün bebişler çok tatlı allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:ovtemizkan canım moral verdin valla. ınşallah benim oğluşta öyle tatlı bişey olur.
Kızlar bende biraz çıkıyorum sonra görüşürüzz.
:) ay ben siteyi okuorum ama ayakta uyuyorum çok komiğim
bide uyumak da istemiorum sarhoş gibiyim
ya kızlar yaaa benim elim çok uyuşuyor sizde eli uyuşan varmı bu arada ben dün gece hiç uyuyamadım sanki yeterince nefes alamıyorum gibi geldi ölecem zannettim walla :bbo:
urlayı göremedim bu arada şenayda hala yok almasınlar bu kızı
megul sezeryan tarihin belli olmuş cnm hayırlı olsun
bu arada dün gece bir bel ağrısı belim kpoyo sandım
ardından bir karın ağrısı kocayı uyandırdım kalktı kaarnımı ovmaya çalışıyo akıllım
yokluyo doğumlar kızlar delikafadulden
:) ay ben siteyi okuorum ama ayakta uyuyorum çok komiğim
bide uyumak da istemiorum sarhoş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?