dilek benim de canım çok sıkılıyo.vakit geçmiyo evin içnde.burası da olmasa kafayı yerdim ben heralde.
kızlar merhabalar, bugün ancak girebiliyorum, dün annemler geldi malum onlar olunca giremiyorum. hala doğurmadım ve ısrarla cumartesiyi bekliyorum sadece 3 gün kaldı:ecrin_bebek:
kızlar merhabalar, bugün ancak girebiliyorum, dün annemler geldi malum onlar olunca giremiyorum. hala doğurmadım ve ısrarla cumartesiyi bekliyorum sadece 3 gün kaldı:ecrin_bebek:
ay ay ay eli kulağındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allah yardımcın olsun bitanem
ayyy çok az kalmış hadi bakalım allah yardımcın olsun canım
Nedennnnnnn ????????????? yatacaksın kikızlar 6 nisandan sonra aranızda olmacıman öle üzlüyorumki hastaneye yatıcam yaaa nasıl takip edicem ben siziiii yaaaaaaa:çok üzgünüm:
kızlar 6 nisandan sonra aranızda olmacıman öle üzlüyorumki hastaneye yatıcam yaaa nasıl takip edicem ben siziiii yaaaaaaa:çok üzgünüm:
canlarım yaaaa valla iyiki sizler vardınız da bu zamana kadar kafayı sıyırmadan gelebildim, cumartesiye kadar her gün girip haberimi vericem mutlaka, bi aksilik çıkmazsa pazartesi evimizde olucaz bi şekilde size haber ulaştırıcam...doğuma girerken herkese dua edicem mutlaka...
ya canım beni 37. haftada hastaneye yatırıyorlar ben çift rahimden dolayı bi ameliyat geçirdim 13 yaşımda .ne olur ne olmaz diye 15 nisana kadar zaman verecekler eğer doğurmazsam 15 nisanda kesin doğumm yanii 9 gün ee bide tabi doğumdan sonra 15 gün kadar arannızda olamıcam allah bilir kimler doğururu o zamana kadarrrr yaaaaaadelikafaduldenNedennnnnnn ????????????? yatacaksın ki
nasıl atacağım mesajı kıs:uhm:hastaneye mi yatacaksın!!!
şirvana durum mesajı atarsın arada
ya kızlar yaaa benim elim çok uyuşuyor sizde eli uyuşan varmı bu arada ben dün gece hiç uyuyamadım sanki yeterince nefes alamıyorum gibi geldi ölecem zannettim walla :bbo:
karpal tünel sendromu denio canım doğurunca geçer uyuşmalar:)
kızlar 6 nisandan sonra aranızda olmacıman öle üzlüyorumki hastaneye yatıcam yaaa nasıl takip edicem ben siziiii yaaaaaaa:çok üzgünüm:
yaaa ben doğum listesine bakamıyorum nerden bakacağız ayrıca şirvana da nasıl haber vericem bunları şimdiden öğrenmem lazım çok az kaldı acayip endişeliyim zaten bilmiyorum ya belkide korkuyorum ama neden korktuğumuda bilmiyorum öle karışığımki :bbo:
kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım 1 saat sonra doktorda olmam lazım.
Bakalım bu sefer nst de sancı çıkacak mı?
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel :1hug: bu arada kızlar benimde az iişim var görüşürüz sonraaaa byeeee
yaaa ben doğum listesine bakamıyorum nerden bakacağız ayrıca şirvana da nasıl haber vericem bunları şimdiden öğrenmem lazım çok az kaldı acayip endişeliyim zaten bilmiyorum ya belkide korkuyorum ama neden korktuğumuda bilmiyorum öle karışığımki :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?