2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar merhabalar, bugün ancak girebiliyorum, dün annemler geldi malum onlar olunca giremiyorum. hala doğurmadım ve ısrarla cumartesiyi bekliyorum sadece 3 gün kaldı:ecrin_bebek:

kızlar 6 nisandan sonra aranızda olmacıman öle üzlüyorumki hastaneye yatıcam yaaa nasıl takip edicem ben siziiii yaaaaaaa:çok üzgünüm:

ay ay ay eli kulağındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allah yardımcın olsun bitanem

ayyy çok az kalmış hadi bakalım allah yardımcın olsun canım

canlarım yaaaa valla iyiki sizler vardınız da bu zamana kadar kafayı sıyırmadan gelebildim, cumartesiye kadar her gün girip haberimi vericem mutlaka, bi aksilik çıkmazsa pazartesi evimizde olucaz bi şekilde size haber ulaştırıcam...doğuma girerken herkese dua edicem mutlaka...

ayyy ne güzel ya pazartesi bebişin küçük meleğin yanında olacakkk bende böle haberleri duydukça heyecandan doğurcam haaa kaydirigubbakcemile3

Nedennnnnnn ????????????? yatacaksın ki
ya canım beni 37. haftada hastaneye yatırıyorlar ben çift rahimden dolayı bi ameliyat geçirdim 13 yaşımda .ne olur ne olmaz diye 15 nisana kadar zaman verecekler eğer doğurmazsam 15 nisanda kesin doğumm yanii 9 gün ee bide tabi doğumdan sonra 15 gün kadar arannızda olamıcam allah bilir kimler doğururu o zamana kadarrrr yaaaaaadelikafadulden

hastaneye mi yatacaksın!!!

şirvana durum mesajı atarsın arada
nasıl atacağım mesajı kıs:uhm:

ya kızlar yaaa benim elim çok uyuşuyor sizde eli uyuşan varmı bu arada ben dün gece hiç uyuyamadım sanki yeterince nefes alamıyorum gibi geldi ölecem zannettim walla :bbo:

Bazı sabahlar benimde sağ elimde oluyo uyuşma.

karpal tünel sendromu denio canım doğurunca geçer uyuşmalar:)

Çiçek valla sen pastayı falan bırak iki sene daha oku kesin doktor olursun bi sürü dersi atlatırlar sana çoğu doktordan iyisin bu konuda.

kızlar merhabalar, bugün ancak girebiliyorum, dün annemler geldi malum onlar olunca giremiyorum. hala doğurmadım ve ısrarla cumartesiyi bekliyorum sadece 3 gün kaldı:ecrin_bebek:

Amanın 3 günçük kalmış. Sağlıkla kucağımıza alalım ama topiğe geri dönelim tamama mı öyle gitti gelmez nazo gelinlerden olma tımam mııı.

kızlar 6 nisandan sonra aranızda olmacıman öle üzlüyorumki hastaneye yatıcam yaaa nasıl takip edicem ben siziiii yaaaaaaa:çok üzgünüm:

Üzülme canım ya haberleri şimdiden verelim sen doğum listesinden bi çıktı al ordan takip edersin arada da şirvana telefonda sorarsın aksatan var mı listeyi diye. mesela sen hastaneye pazartesi yatıcan ya çiçek ve ben o çarşamba doğurucaz inşallah.Hem ayın 6 sına kadar çoğu doğurmuş olur bizim kızların heheheh.kaydirigubbakcemile5

yaaa ben doğum listesine bakamıyorum nerden bakacağız ayrıca şirvana da nasıl haber vericem bunları şimdiden öğrenmem lazım çok az kaldı acayip endişeliyim zaten bilmiyorum ya belkide korkuyorum ama neden korktuğumuda bilmiyorum öle karışığımki :bbo:

kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım 1 saat sonra doktorda olmam lazım.
Bakalım bu sefer nst de sancı çıkacak mı?

canım sende şirvanın telefon no yok mu.
DOĞUM SIRASI LİSTEMİZ diye bi bölüm var nisan bölümündeki başlıklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…