yaaa ben doğum listesine bakamıyorum nerden bakacağız ayrıca şirvana da nasıl haber vericem bunları şimdiden öğrenmem lazım çok az kaldı acayip endişeliyim zaten bilmiyorum ya belkide korkuyorum ama neden korktuğumuda bilmiyorum öle karışığımki :bbo:
kızlar merhabalar, bugün ancak girebiliyorum, dün annemler geldi malum onlar olunca giremiyorum. hala doğurmadım ve ısrarla cumartesiyi bekliyorum sadece 3 gün kaldı:ecrin_bebek:[/QUOTE
çok güzel ya.hadi hayırlısı ne heyecan vardır şimdi sizn evde
maşhh kıslar yaa.. demek doğuranlarınız bile oldu.. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin amin:))szilerin az kaldı benim daha 2,5 ayım var..
canım sein de bişey kalmamış.hepimiz geçtik o yollardan.
slmm kızlar bayadr görüşemedk fırsatım olmuyoo gelen giden arkası kesilmiyooo nisanda da sınav var ders çalşyorum kızlar ben sezaryanla dogum yaptım ama bende göbek möbek kalmadı en kısa zamnda tartılırım eski pantalonlarım oluyoo dikişlerden dolayı önünü kapatamıyorumm beni en çok bu mutlu ediyooo kaydirigubbakcemile2
canım negüsel yaaaaa.. inşallah bizim de öle olurr...
daha 1 hafta oldu dimi maşşaallh diyelimm
inşallah bizimde kilomuz kalmazz ençok korktuğum şeyyy...kafamçokkarıştı
inşş canm yaa ewt daha 1 hafta oldu ama benm hiçbir yerim şişmemişti dün dikişleri aldrmaya gittim hemşire bana diyo sen dogum mu yaptın bide sezaryanlamı diye kadın şaşırdı yaniii bence kafaya hiç takmıcann o zamn bişey kalmıyoo :dance:
ekim bebiş nasıl foto koysna görelim bebişini
slmm kızlar bayadr görüşemedk fırsatım olmuyoo gelen giden arkası kesilmiyooo nisanda da sınav var ders çalşyorum kızlar ben sezaryanla dogum yaptım ama bende göbek möbek kalmadı en kısa zamnda tartılırım eski pantalonlarım oluyoo dikişlerden dolayı önünü kapatamıyorumm beni en çok bu mutlu ediyooo kaydirigubbakcemile2
aay kıyamam ya allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah
çoook güzel bebeşin nazar değmesin
ayy cnm yaa melek bu melek 41 kere maşallah ALLAH analı babalı büyütsün ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?