2009 Nisan Anneleri buraya

maşhh kıslar yaa.. demek doğuranlarınız bile oldu.. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin amin:))szilerin az kaldı benim daha 2,5 ayım var..

slmm kızlar bayadr görüşemedk fırsatım olmuyoo gelen giden arkası kesilmiyooo nisanda da sınav var ders çalşyorum kızlar ben sezaryanla dogum yaptım ama bende göbek möbek kalmadı en kısa zamnda tartılırım eski pantalonlarım oluyoo dikişlerden dolayı önünü kapatamıyorumm beni en çok bu mutlu ediyooo kaydirigubbakcemile2

canım negüsel yaaaaa.. inşallah bizim de öle olurr...
daha 1 hafta oldu dimi maşşaallh diyelimm
inşallah bizimde kilomuz kalmazz ençok korktuğum şeyyy...kafamçokkarıştı

canım negüsel yaaaaa.. inşallah bizim de öle olurr...
daha 1 hafta oldu dimi maşşaallh diyelimm
inşallah bizimde kilomuz kalmazz ençok korktuğum şeyyy...kafamçokkarıştı

inşş canm yaa ewt daha 1 hafta oldu ama benm hiçbir yerim şişmemişti dün dikişleri aldrmaya gittim hemşire bana diyo sen dogum mu yaptın bide sezaryanlamı diye kadın şaşırdı yaniii bence kafaya hiç takmıcann o zamn bişey kalmıyoo :dance:

sen 13 kilo mu almıştın kilo listesinde enson 13 var sanırım demekki doğumda büyük bi kısmı gitti negüzelll yaa süpererrr.a.s.

bak şimdi hizliresim.com a gir
gözata tıkla bilgisayardan resmini seç sonrada onun altındaki kutucuktan resim boyutunu 800*600
yap yükleye tıkla
2 dakka sonra linkler çıkacak forumlar 3 yazan yerdeki adresi kopyala buraya yapıştır ok

ooh ne güzel darısı başımıza dicem ama sanırım bunun yaşlada alakası var ne kadar erken doğum yaparsan genç yaşta o kadar çabuk atabilirsin kiloyu sonra metabolizma daha yavaş çalışmaya başlıyo (

aay kıyamam ya allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah
çoook güzel bebeşin nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…