2009 Nisan Anneleri buraya

kız yok mu şirvanın telefonu sende

hepimiz aynı durumdayız çarpıntım tutuo bazen doğum düşününce

ekimciğimmm maşallah yavrun çok şeker inşallah günü gelirde bizde resimlerimizi koyarız teyzelerimiz maşallah der Allah bizede nasip etsin çok güzel bi duygu di mi

[

ekimciğimmm maşallah yavrun çok şeker inşallah günü gelirde bizde resimlerimizi koyarız teyzelerimiz maşallah der Allah bizede nasip etsin çok güzel bi duygu di mi[/QUOTE]

inşş canm yaaaaa az kaldı sizee rabbm bir avazda kurtarsn inşş çok güsel bi duyguuu anlatılmaz yaşanır misaliii :asigim:

sadece 2 sefer mi kalktın wc ye ya ben nie 10 kere kalkıorum yoksa sidikli miyim ben

Ben gece 1 kere kalkıyorum.O da sabah 6'da falandelikafadulden

evvet günün doğum haberi nisan kuzularına gelmişşşşşşşşşşşşş

sinemsin2811 doğurmuş kardeşi mesaj atmış duyurulur hihihi

Ne güel bugünü de doğumsuz geçirmedik.Maşallah yeni bebişimize.

az uyudum canım yaaa ne bilim uyusammı

Uyu Çiçek uyu.Hazır uykun ve fırsatın varken uyu.

Sağol canım bilgiler için.

kızlar merhabalar, bugün ancak girebiliyorum, dün annemler geldi malum onlar olunca giremiyorum. hala doğurmadım ve ısrarla cumartesiyi bekliyorum sadece 3 gün kaldı:ecrin_bebek:

Harika ya.3 gün sonra bebeğin kucağında olacak.Darısı başımıza.

kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım 1 saat sonra doktorda olmam lazım.
Bakalım bu sefer nst de sancı çıkacak mı?

HAyırlı haberlerle gel.

Oh ne güzel.Daha ne oldu ki doğuralı.Maşallah sana.

Ya yerim ben onu.Ne güzel uyuyor.Maşallah canım bebeğine

valla çalışmak da zor baya hem evde hem de işte......
benim de daha 2 hft kadar var evde olanlar keyfinizi sürün bol bol dinlenin veeee uyuyun lütfennnnnn

teşekkrler canmmmm darısı sana olsnn :1hug:

ay maşallah çok tatlı.ilk resmi konan bebeğimiz.allah uzun ömür versin analı babalı.
ben de son kontrole gittim 3kg olmuş bebişim.50cm . 31 marta doğum beklerse tabi...spinal sezeryan.tabi garantisi yok ama.doğum kanalına girmemiş yüzerek su içiyor.şekerim benim...:sm_cool:

maşallah senin bebişede cnm, inşallah çok rahat kurtulursun

iyileştim sevrey saol cnm artık gelmiyor çokta yakın değil evlerimiz zaten
çiçek o göbeğindeki dönüyomu senin ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…