2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy darasıı başımıza inşl. ama sen az kilo almışsındı ondan bişicik kalmamışdır bakalım bisde ne kadar kalacakkaydirigubbakcemile3

allahım nasılda güsel 41 kere maşallah kuzuma

urlayı göremedim ben bugün hiç o damı doktora gitçekti

urlada yok şirvanıda göremedim ben :uhm:

şirvanın çok işi vardı urla ve şenay doktora gidecekti

kızlar ben bi çorba yapiim gelirim

çok şükür ben yemek yaptım başka bişi yapmasam da olur artık akşama kadar.ne güzel eskiden çok severdim yemek yapmayı artık mecburiyetten giriyorum mutfağa (
çiçek ne çorbası yapıyosuunn??

ya ben çok garibim inşallah tekrar grip olmam gözlerim falan yanıo offffffffff

bence grip olmazsın yeni iyileştin hava çok sıkıcı bide canın sıkılıyorsa ondandır çünkü aynısı bende de var kaydirigubbakcemile3 bu arada şirvanın tel no yok bende bi ara verseniz iyi olur dilek msn de verecekyti ama kayboldu birden :uhm:

ya kızlar bu senay nerde yahu..valla bu hatun dogurdu herhal ay urladan da ses yok...ay muhtarda yokki aratalım....hoppa..

selam kızlar...

ben annemdeyim onun için giremedim ya ne güzel 2-3 gündür yeni kuzularımız gelmiş allahım analı bablı büyütsün çok güzel ya bende iyice şiştim oturuyorum son 16 günüm kaldı ama sanki bir asır gibi geliyor bazen düşünüyorumda kese yok yolk kesesi kalp atışı kanama düşük tehlikesi derken çok şükür bugünlere geldik şimdide nasıl bakıcam sütüm bebeğimi doyurcak mı hayatım nasıl değişecek diye stres yapıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben sizinkadar çok yazmıyom kızlar ama okuyorum ve aranızdaki diyalog çok hoşuma gidiyor.benimde ağrılarım çoğaldı son 14 gün kaldı normalmi dersiniz yaklaştıkça korkum artıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…