merhaba arkadaşlar. sabahtan beri dr. dayım ancak gelebildim.
heyecanlanmayın sakın daha doğurmuyorum.
vücudumun her yerinde felaket bir kaşıntı var kızlar. 1 haftadır vardı ama dün gece doruğa çıktı. bende gittim dr.a test yaptı bişey çıkmadı ilaç verdi zararsız dedi ama kullansammı bilmiyorum.
böyle bişey yaşayan varmı kızlar. çok sinir bişey yaaa. çok kötü kaşınıyo her yerim
vücudumun her yerinde felaket bir kaşıntı var kızlar. 1 haftadır vardı ama dün gece doruğa çıktı. bende gittim dr.a test yaptı bişey çıkmadı ilaç verdi zararsız dedi ama kullansammı bilmiyorum.
böyle bişey yaşayan varmı kızlar. çok sinir bişey yaaa. çok kötü kaşınıyo her yerim
slmm kızlar bayadr görüşemedk fırsatım olmuyoo gelen giden arkası kesilmiyooo nisanda da sınav var ders çalşyorum kızlar ben sezaryanla dogum yaptım ama bende göbek möbek kalmadı en kısa zamnda tartılırım eski pantalonlarım oluyoo dikişlerden dolayı önünü kapatamıyorumm beni en çok bu mutlu ediyooo kaydirigubbakcemile2
ay maşallah çok tatlı.ilk resmi konan bebeğimiz.allah uzun ömür versin analı babalı.
ben de son kontrole gittim 3kg olmuş bebişim.50cm . 31 marta doğum beklerse tabi...spinal sezeryan.tabi garantisi yok ama.doğum kanalına girmemiş yüzerek su içiyor.şekerim benim...:sm_cool:
ben sizinkadar çok yazmıyom kızlar ama okuyorum ve aranızdaki diyalog çok hoşuma gidiyor.benimde ağrılarım çoğaldı son 14 gün kaldı normalmi dersiniz yaklaştıkça korkum artıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun
şirvancım bugün çok yoğundum ancak girebildim geçmişide okuyamadım. Belkide konuşmuşsunuzdur ama. Ben soracam
yarın ki seminer kaçtaydı gelecekmisiniz. Tanırım herhalde sizi
şirvancım bugün çok yoğundum ancak girebildim geçmişide okuyamadım. Belkide konuşmuşsunuzdur ama. Ben soracam
yarın ki seminer kaçtaydı gelecekmisiniz. Tanırım herhalde sizi
canım şenay giremiyo ya siteye bi değişiklik mi oldubende de kaşıntı oluyor ama sinir bozacak kadar değil ya geçmiş olsun cnm buarada bende şenayı merak ettim sabahsa randevusu bu saate kadar gelmiş olması lazımdı :uhm:
çok sağol canım.kullanıcam galiba. internette okuduğum kadarıyla 1 tabletle bile kaşıntıyı kesen bişeymiş. en azından 1 tane alır denerimCanım ben de kaşın olmuyor.Geçmiş olsun.Çok rahatsız edici madem kullan ilacı.Zararlı değil dediyse birşey olmaz.
sağol canım. aynen güzelim ya. sabah 5.30 da uyandım 7.30 a kadar yatakta kaşındım durdum. her yerim kızardı benim de. valla hep hayırlısıyla zamanında doğsun diyodum ama şimdi hadi gel artık kızım diyorum.canım çok geçmiş olsun aynı olay bende de var şu son bir haftadır ben beyaz tenliyim kaşınınca ciğer gibi oluyor elim ayağım özellikle akşam saatlerinde bir gece uykudan kalktım kafayı oynatıyordum eşim bile korktu kaşınan yerlere eşim buz kompresi yaptı iyi geldi herhalde derimiz genişlediği için kaşınıyoruz...
megulcüm çok iyi hatırlıyorum. baya panik olmuştuk o dönemde. hatta yazarken sana sorucaktım megul sen ne yapmıştın diye. bana verdiği de zyrtec diye bir hap sadece.ne güzel ekim.herşeyin yoluna olmasına sevindim.kuzuna da maşşallah.çok tatlı.yeni fotoları da ekle emi.
maşallah bebeğine betül.senin de çok az kalmış.
ağrıları dün sordum doktora normal dedi.doğuma hazırlıkmış.
ben 22. haftalar da yaşamıştım.korkunç boyuttaydı gerçekten de.her yerim kabarmıştı ve acıyodu.ovadril merhem bir de adını hatırlamadığım bi ilaç kullandım.3 haftada ancak geçti.bence kullan.bişey olmaz.benim şu anda kaşıntılarım var ama çok şükür rahatsız edici düzeyde değil.
canım şimdiye kadar karnımda hafif kaşıntılar oluyodu ama bu bir haftadır bambaşka bişey. Allah kimseye vermesin vallabende kaşınıyorum 2-3 gündür ama derim gerildiği için diye biliyorum çok rahatsız etmiyo bende derim çok gerilince az yiyip az su içiyorum daha çok gerilmesin diye
megulcüm başka formları varmı bilmiyorum ama bu tablet sanırım. seninki de tabletmiydi. valla çok rahatlattın beni. kullanayım bari ya. duş ta yapıcam ama yalnızım şimdi akşama girerim. kuruluktan da kaşıntı oluyo çünküaliye canım hatırladım sen yazınca aynı ilaç.yok sür bişey olmaz.bir de ılık duş iyi geliyor ama kısa süreli rahatlama sağlıyor.ilacını hiç korkmadan kullanabilirsin.inşallah geçer.ne kötü bişey olduğunu biliyorum.
ok canım yarın görüşürüz
şenaya bişey mi oldu doktora falan gidecek miydi msn ibile açılmadı bu saat oldu!!! en azından msnini açar bu kız yaaaaaaaaaaaa
kızlar şimdi aklıma geldi bebeğin hastane çantasına nazar boncuğu koydunuz mu..unutmayın hee gelen giden nazar değdirmesin kuzucuklarımıza
evvet günün doğum haberi nisan kuzularına gelmişşşşşşşşşşşşş
sinemsin2811 doğurmuş kardeşi mesaj atmış duyurulur hihihi
Bende bugün saat 3 te doktora gideceğim. Önce nst ye girip sonra oğluşa bakıcaz bakalım napıyomuş bıcırık.
kızlar 6 nisandan sonra aranızda olmacıman öle üzlüyorumki hastaneye yatıcam yaaa nasıl takip edicem ben siziiii yaaaaaaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?