2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba arkadaşlar. sabahtan beri dr. dayım ancak gelebildim.
heyecanlanmayın sakın daha doğurmuyorum.
vücudumun her yerinde felaket bir kaşıntı var kızlar. 1 haftadır vardı ama dün gece doruğa çıktı. bende gittim dr.a test yaptı bişey çıkmadı ilaç verdi zararsız dedi ama kullansammı bilmiyorum.
böyle bişey yaşayan varmı kızlar. çok sinir bişey yaaa. çok kötü kaşınıyo her yerim

bende de kaşıntı oluyor ama sinir bozacak kadar değil ya geçmiş olsun cnm buarada bende şenayı merak ettim sabahsa randevusu bu saate kadar gelmiş olması lazımdı :uhm:

Canım ben de kaşın olmuyor.Geçmiş olsun.Çok rahatsız edici madem kullan ilacı.Zararlı değil dediyse birşey olmaz.

canım çok geçmiş olsun aynı olay bende de var şu son bir haftadır ben beyaz tenliyim kaşınınca ciğer gibi oluyor elim ayağım özellikle akşam saatlerinde bir gece uykudan kalktım kafayı oynatıyordum eşim bile korktu kaşınan yerlere eşim buz kompresi yaptı iyi geldi herhalde derimiz genişlediği için kaşınıyoruz...

ne güzel ekim.herşeyin yoluna olmasına sevindim.kuzuna da maşşallah.çok tatlı.yeni fotoları da ekle emi.

maşallah bebeğine betül.senin de çok az kalmış.

ağrıları dün sordum doktora normal dedi.doğuma hazırlıkmış.

ben 22. haftalar da yaşamıştım.korkunç boyuttaydı gerçekten de.her yerim kabarmıştı ve acıyodu.ovadril merhem bir de adını hatırlamadığım bi ilaç kullandım.3 haftada ancak geçti.bence kullan.bişey olmaz.benim şu anda kaşıntılarım var ama çok şükür rahatsız edici düzeyde değil.

bende kaşınıyorum 2-3 gündür ama derim gerildiği için diye biliyorum çok rahatsız etmiyo bende derim çok gerilince az yiyip az su içiyorum daha çok gerilmesin diye

kızlar selam -- ben hala çalışıyorum....

şenaydan msj geldiii ,,,
sizlerede haber verim dedi...

bizim küçüçük fil yavrusu - doktordan sonra gezmelere gitmiş,,,
şuan görümcesindeymiş , merak etmeyin .diye bildirdi ...

akşam sitede olacağını bildirdi,,,,

haber verim dedim..
ben şimdi çıkıyorum ,,
akşam görüşürüz..

Şirvancım bugün çok yoğundum ancak girebildim geçmişide okuyamadım. belkide konuşmuşsunuzdur ama. ben soracam
yarın ki seminer kaçtaydı gelecekmisiniz. tanırım herhalde sizi

şirvancım bugün çok yoğundum ancak girebildim geçmişide okuyamadım. Belkide konuşmuşsunuzdur ama. Ben soracam
yarın ki seminer kaçtaydı gelecekmisiniz. Tanırım herhalde sizi

yarınki seminer saat 13:00 de - hastanenin 10. Katında...

Girişteki görevlilere şirvan desen beni gösterirler...

O kadar meşhur biri oldum...

özeline tel. Yazıyorum... Gelince ararsın...

bende de kaşıntı oluyor ama sinir bozacak kadar değil ya geçmiş olsun cnm buarada bende şenayı merak ettim sabahsa randevusu bu saate kadar gelmiş olması lazımdı :uhm:
canım şenay giremiyo ya siteye bi değişiklik mi oldu

Canım ben de kaşın olmuyor.Geçmiş olsun.Çok rahatsız edici madem kullan ilacı.Zararlı değil dediyse birşey olmaz.
çok sağol canım.kullanıcam galiba. internette okuduğum kadarıyla 1 tabletle bile kaşıntıyı kesen bişeymiş. en azından 1 tane alır denerim
sağol canım. aynen güzelim ya. sabah 5.30 da uyandım 7.30 a kadar yatakta kaşındım durdum. her yerim kızardı benim de. valla hep hayırlısıyla zamanında doğsun diyodum ama şimdi hadi gel artık kızım diyorum.

megulcüm çok iyi hatırlıyorum. baya panik olmuştuk o dönemde. hatta yazarken sana sorucaktım megul sen ne yapmıştın diye. bana verdiği de zyrtec diye bir hap sadece.
3 hafta çok uzun yaa. valla kanatırım heryerimi kaşımaktan. şimdi sirkeli su önerdiler onunla silicem yemek yasak olmadığına göre sürmekte zararlı değildir dimi

aliye canım hatırladım sen yazınca aynı ilaç.yok sür bişey olmaz.bir de ılık duş iyi geliyor ama kısa süreli rahatlama sağlıyor.ilacını hiç korkmadan kullanabilirsin.inşallah geçer.ne kötü bişey olduğunu biliyorum.

bende kaşınıyorum 2-3 gündür ama derim gerildiği için diye biliyorum çok rahatsız etmiyo bende derim çok gerilince az yiyip az su içiyorum daha çok gerilmesin diye
canım şimdiye kadar karnımda hafif kaşıntılar oluyodu ama bu bir haftadır bambaşka bişey. Allah kimseye vermesin valla

megulcüm başka formları varmı bilmiyorum ama bu tablet sanırım. seninki de tabletmiydi. valla çok rahatlattın beni. kullanayım bari ya. duş ta yapıcam ama yalnızım şimdi akşama girerim. kuruluktan da kaşıntı oluyo çünkü

yok aliyecimmm siteye zaten giremiyo şenay ama en azından şirvana filan haber verir diye düşünmüşdük ki zaten haber vermiş :))

şenaya bişey mi oldu doktora falan gidecek miydi msn ibile açılmadı bu saat oldu!!! en azından msnini açar bu kız yaaaaaaaaaaaa

kız doktora gidecekti sonrada görümcesine gitmiş bak cadı.....................,,

kızlar şimdi aklıma geldi bebeğin hastane çantasına nazar boncuğu koydunuz mu..unutmayın hee gelen giden nazar değdirmesin kuzucuklarımıza

koyduk canım hemde altın..............................

evvet günün doğum haberi nisan kuzularına gelmişşşşşşşşşşşşş

sinemsin2811 doğurmuş kardeşi mesaj atmış duyurulur hihihi

ay darısı başımıza,hadi hayırlısı..................................

Bende bugün saat 3 te doktora gideceğim. Önce nst ye girip sonra oğluşa bakıcaz bakalım napıyomuş bıcırık.

hayırlı haberlerle gel canım.............................................

kızlar 6 nisandan sonra aranızda olmacıman öle üzlüyorumki hastaneye yatıcam yaaa nasıl takip edicem ben siziiii yaaaaaaa:çok üzgünüm:

neyse doğumdan sonra ihmal etmezsin artık.heheeh........................................................

oy maşallah canım bebişine..................................................

Ekim meleğine 41 kere maşallah....:Saruboceq:

Ovtemizkancığım, o kadar gerçekçi ki insan nasıl kıyar........Çikolata deyip yemeye...... yerimseniben

Bayıldım hepsi birbirinden güzel.......kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…