2009 Nisan Anneleri buraya

benim bebiş 3.670 olmuş tam obez yaptık çocuğu ben hala normal doğum diye tutturuyom bakalım ne olacak kızlar bu işin sonu..........................................

aliye tabletti canım.minik beyaz bişeydiler.akşamları günde bir kez kullandım.8 gün aldım geçti.öncesinde boş yere sıkıntı çekmişim.

yaa bende gördüğümde bayıldım bayıldım :asigim:ama ne güsel çikolatalar dimiiii insan bakmaya kıyamıyo yemeye nasıl kıysın kıssss:sm_cool:

benim bebiş 3.670 olmuş tam obez yaptık çocuğu ben hala normal doğum diye tutturuyom bakalım ne olacak kızlar bu işin sonu..........................................
allah esırgesın selınay haftaya doğurursan olabılır bence neden olmasınkı,ınşallah rabbım kalbıne göre verır arkadaşım,bende çok ıstıyorum ama bakalım

kız selinayyy maşallah bebişe allah nazarlardan saklasın

selinay maşallah doğuma kadar 4 ü geçecek heralde.normal biraz zor olur senin için.doktorun ne diyo

walla öle nasıl normal doğum yapacaksa artık allah yardımcısı olsun ama maşallahhhhh

yok aliyecimmm siteye zaten giremiyo şenay ama en azından şirvana filan haber verir diye düşünmüşdük ki zaten haber vermiş :))
anladım canım. geçmişte de gördüm.şirvana rapor edyo herşeyi.a ferin ona :)
maşallah canım bebişe. valla içerde kaldıkça kiloları artıyo. zor olcak bizim doğumlar. sağlıklı olsunlar da napalım

aliye tabletti canım.minik beyaz bişeydiler.akşamları günde bir kez kullandım.8 gün aldım geçti.öncesinde boş yere sıkıntı çekmişim.
oh süper içince geçicek yani. rahatladım valla. çekmiyim ben de boşuna. son 15 günüm ya.ilaç kullanmıyım dedim şimdi katlanırım ama yok dayanamıcam

oooh maşşallah nazar değmesin normal zor gibi sanki di mi ne yiyip içtin ki selilay yaa benimkide bu sefer az kilo almış (

kızlar benim şimdi aklıma geldi. bütün gece şenayı gördüm rüyamda ama neydi hiç hatırlamıyorum. dünün etkisiydi heralde. hayır olsun inşallah.

kızlar hepinize iyi akşamlar.ben akşam için çorba salata yapayım.iyce tembellik çöktü üstüme.yarın görüşürüz.

Selam herkese...biz geldik:) Hala biziz yani doğurmadım bu gidişlede doğuramicam herhaldekaydirigubbakcemile3
Dr.a gittik, önce nst ye girdim 40-50 gibi sancılar. Sonra dr. muayene etti, açılmam yokmuş. Hala kapalı İşallah bekler Nisana kadar bu Nisan bebeği sonuçta durmasını istiyorum dedi. Bende aynen, lakin bu sancılar katlanılır gibi değil dedim, geceleri uyku sıfır. Normal, vücut doğuma hazırlanıyo dedi. Az kalmış belli dedi ama Nisanı görmeyi umuyo dr.da. P.tesi gidicem tekrar, bakalım durum neyi göstericek. Tarih vermek istemiyorum dedi bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim istiyorum dedi, haklıda bencede en azından bi 38 olsak. Karnıma eliyle baktı çok gerilmiş dedi, bebek artık çıkmak istiyo aslında bende alırım ama dedi kitap kalsın diyo dedikaydirigubbakcemile3
Kocişte aradan 4 nisan 4 nisan deyip duruyo kendi doğum günü ya:)) Koyun can derdinde kasap et-tatlicadiarzu- İşte netice hala bekliyorus. Sonra kendimi attım alışveriş merkezlerine biraz bebek arabası araştırması yaptım, dolandım kocişe hediye aldım malum bidaha çıkamam haftaya d.günü sonrada geldimmm...
Geçmişi okuyim biraz, doğuran yok dimiii?

hadi hayırlısı canım ya. Allah daha fazla çektirmesin ne diyim ama çıkmıyosalarda beklicez keyiflerini yapacak bişey yok:)

hayırlısı olsun bebek içinde senin içinde :) bişii sorcam ben bu nst yi anladığımı sanıyordum ama anlamamışım 40-50 dediğin altta çıkan grafik mi? yoksa başka bi yerde mi yazıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…