2009 Nisan Anneleri buraya

galeta şeker çok heyecanladım ben şimdi yaaa ay 48 saat yarın şafak sayarken şafak doğan güneş dicen yaniii süperr gögüs için ben bella be aldım dün akşamda başladım sürmeye bakalım

korku, endişe, heyecan, uykusuzluk,merak ne ararsanız var valla... ama daha çok endişe, sağlıkla bir alayım kucağımada uykusuz gecelere, gaz sancılarına , göğüs çatlaklarına razıyım ben..

çiçek azmine hayranım valla. ben bu halimle eşofman altı bakiim dedim dün L olmadıdelikafadulden dedim bana alışveriş haram. inanıyorum ama doğurucam eve bi gelmişim 20 kg gitmiş. iç organlardan aldırıcam biraz. 2 böbrek mesela fazla 1 yeter bağırsak çok uzun yarısı yeter...delikafadulden

ya kızlar siz bu lansinoh mu ne kremi pek kullanıyonuz ama içinde lanolin var onun petrol türevi bi madde temizlemeden emzirilebilir diyoda ben güvenemedim yaaa

korku, endişe, heyecan, uykusuzluk,merak ne ararsanız var valla... ama daha çok endişe, sağlıkla bir alayım kucağımada uykusuz gecelere, gaz sancılarına , göğüs çatlaklarına razıyım ben..

seni okudukça ben bile heyecanlanıyorum.evet sağlıcakla kucağımıza alalım da ben de herşeye razıyım.kilo çatlak ya da diğer şeyler vız gelir tırıs geçer

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
galatea79, annecik_annecik, ariadnee, Armonia, bukett, cicekcicek, cicoşş, dinozzo, Esennn, gaydin58, geda, huysuzprenses, köfte:)), megul, nisan_ikizler, sev_rey, urla+, ŞıRVAN

hay maşallah sabah sabah bu ne kalabalık böyle

kızlar bişii sorucam benim dr sancın başlar,nişan veya suyun gelirse panik yapma duşunu al eşyalarını al gelin yavaş yavaş dedi de su kısmından emin değilim..su gelince duş alınabiliyo mu mikrop kapar mı?

ben göğüs için garmasten diye bi krem aldım.daha doğrusu kız kardeşim verdi.çok az kullandı.on da çatlak olmadı.
ben de ayva çekirdeğini duymuştum.denicem.

ya kızlar siz bu lansinoh mu ne kremi pek kullanıyonuz ama içinde lanolin var onun petrol türevi bi madde temizlemeden emzirilebilir diyoda ben güvenemedim yaaa

ne bilim güvenilir olduğu temizlenmesi gerekmediği yazıo bebeklerde o maddeyi sindiren enzim olmadığı için direk kakadan çıkıo

ee sıra bizlerde dourcaz herkes takipte:) Allah artırsın

canım alttan vajinana su tutma ama tabiiki duş alabilrisin bişeycik olmaz

dinozzo benim de aklıma takılan şeylerden biri ya.bebek içerde susuz kalırsa ben hemen gidecem duş falan yapmam.zaten bu haftalar herkes temizliğine dikkat ediyo olabildiğince.hazırlıksız yakalanırsak da yapacak bişey yok napalım.

ay cok az kalmış...........
hadi hayırlısı
teşekkürler canım
evet sezeryan diger doktor söylemişti ben artık başka doktora başladım
dogumumu bunda yapacagım oyüzden tatlım

net yine kesildi delircemm
salı günü msnde topluda konuşurken bile şirvana beni alın beni alın topluya delirttim kızı

ekim 29 bebegini gördüm maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

april 16 da daha dogurmnamış......................

yine okunmamış sayfalraıma dönüyorum
işlerımde varrrr onlarlada ilgileiyoummm

kızlar pazartesi işe gelicem ama sizler için bi gün bi gündür bide işyerındeki son işlerımı halledıcem daha önümüzdeki listeler hazırlancak............

pazartesi akşam üzeri agdacıya gidecegım..........
salı günü doktora
bence sezeryan olucak ve doktorumuz cuma günü gel dicek gibi gelıyor banaaaa

günaydın arkadaşlar.
merhaba şirvan ben eve döndüm. biraz başım dönüyor kendimi iyi hissetmiyordum. 3 saatten fazla da vakit olunca bekleyemedim semineri. biraz da moralim bozuk çünkü bebişim ufak . 2900 diyor doktor en fazla. gerçi normal istediğin için küçük olması daha iyi dedi ama üzüldüm işte elde değil. sancı falan da hiç çıkmadı. suyu da çokmuş yeter de artar bize dedi doktor.

dün gece ilk kez adet sancısına benzeyen ve bu kadar belirgin olan sancım oldu.zormuş ya.üstelik bunlar yalancısı.ama ne güzel dedim demek ki gerçekten artık çok az kaldı.yuppppppppppiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…