dikkat ette, baran zeynebin üstüne atlamasın...
sonra seninle dünür olmak zorunda kalırız.... kaydirigubbakcemile
canım maşallah ege ye kocaman olmuş,,
eşinde cicilerini güle güle kullansın...
egeyi kıskandı herhalde..........
şenay ööle deme ben göbişimden sonrası için tahmin yapıp bikaç yazlık bişey aldım ama sırf kendimi zora sokmak için o bedene gelmek zorunda kaliim die hahaha zorla eski kiloya inicem valla. rejim yapmiica ama öyle bi yorucamki kendimi
herkese merhaba ben temmuz anne adayıyım. dogumu yaklasan sızlerı bı zıyaret etmek ıstedım :))
ne guzel dogumlarınız yaklastı
korku, endişe, heyecan, uykusuzluk,merak ne ararsanız var valla... ama daha çok endişe, sağlıkla bir alayım kucağımada uykusuz gecelere, gaz sancılarına , göğüs çatlaklarına razıyım ben..
ya kızlar siz bu lansinoh mu ne kremi pek kullanıyonuz ama içinde lanolin var onun petrol türevi bi madde temizlemeden emzirilebilir diyoda ben güvenemedim yaaa
Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
galatea79, annecik_annecik, ariadnee, Armonia, bukett, cicekcicek, cicoşş, dinozzo, Esennn, gaydin58, geda, huysuzprenses, köfte:)), megul, nisan_ikizler, sev_rey, urla+, ŞİRVAN
hay maşallah sabah sabah bu ne kalabalık böyle
kızlar bişii sorucam benim dr sancın başlar,nişan veya suyun gelirse panik yapma duşunu al eşyalarını al gelin yavaş yavaş dedi de su kısmından emin değilim..su gelince duş alınabiliyo mu mikrop kapar mı?
herkese günaydınnnn.... ekim29un bebeğini gördümde aman allahım bu ne güzellik böyle darısı hepimize inşallah... şenaycım hadi az kaldı son bi gayret daha...çiçek senin iştah olayını anlayabiliyorum doktor normalde bu haftalarda iştah kapanır anne yavaş kilo alır veya hiç almaz dedi ama ben coştum valla iyice... aklıma ne gelirse yemeye devam... yaza kadar bende vitrindeki şeyleri giyebilmeyi istiyorum ama bakalım nasıl olacak... neyse bu sene gene tunikler moda da göbişleri saklayabilicez... bu arada bende heyecan hat safhada... bi aksilik olmazsa 48 saat sonra kuzum kucağımda olacak... bugün son hazırlıklar yapılıyo evde, kayısı kompostosu yapılıyor kabız olmamak ve süt erttırmak için... bi de kızlar ayva çekirdeği olayını duyanınız var mı acaba? ayva çekirdeklerini ılık suya koyup oda sıcaklığında 3-5 gün tutyorsunuz ve jelimsi bi kıvam alıyor onu bebek doğar doğmaz meme ucuna sürüyorsunuz emzirmeden ve yara olmuyormuş... yaptım bakalım deneyeceğim pek umudum yok gerçi ama, şimdiden acıyo göğüslerim... başka tavsiye edebileceğiniz neler var?? bu arada doğumdan sonra maruldan uzak durun acaip gaz yapıyormuş, bol maydanoz ve kereviz yenilecekmiş...
teşekkürler canımcanım hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı.nisan annesi olacaksın inşallah.
devlet hastanelerini sevmezdim artık nefret ediyorum.
hadi hayırlısı olsun.şafak 4 o zaman ne kadar az kaldı yaaaaaaaa.
abooooow naptın kız.tabi şişersin sancın olur.1 lt süt insanı gazman yapar yaw.
ahh bu kaynanalar.ama güzelim olan sana olmuş.onun ruhu duymadı.
maşallah ege ye urlacım.ama sen sezeryan olacaktın neden alttan muayene oluyosun onu anlamadım.
anakucağınızı güle güle kullanın.eşin de güle güle giysin aldıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?