dinozzo benim de aklıma takılan şeylerden biri ya.bebek içerde susuz kalırsa ben hemen gidecem duş falan yapmam.zaten bu haftalar herkes temizliğine dikkat ediyo olabildiğince.hazırlıksız yakalanırsak da yapacak bişey yok napalım.
kızlar ben durdum durdum çok kötü çatladım...
kremlere güvenmiyorum artık............
dün gece kocişe gösteriyorum..
bişey olmaz aşkım sende bundan sonra bikini yerine mayo giyersin diyor.....
dün gece ilk kez adet sancısına benzeyen ve bu kadar belirgin olan sancım oldu.zormuş ya.üstelik bunlar yalancısı.ama ne güzel dedim demek ki gerçekten artık çok az kaldı.yuppppppppppiiiiiiii
lansinoh kremi bir aydır kullanıyorum zaten... bakalım etkisi olacak mı???
günaydın arkadaşlar.
merhaba şirvan ben eve döndüm. biraz başım dönüyor kendimi iyi hissetmiyordum. 3 saatten fazla da vakit olunca bekleyemedim semineri. biraz da moralim bozuk çünkü bebişim ufak. 2900 diyor doktor en fazla. gerçi normal istediğin için küçük olması daha iyi dedi ama üzüldüm işte elde değil. sancı falan da hiç çıkmadı. suyu da çokmuş yeter de artar bize dedi doktor.
Ben 1 haftadır o sancılarla yaşıyorum. Seninkinin şiddetini bilmiyorum ama benimkiler çok feci, hatta abartıp bacaklarıma kadar taştısenağlama
s_ebru canım 2900 olmuş 2500 normal doğum kilosu kabul ediliyo.hem doğduktan sonra çok daha hızlı kilo alacaklarmış.bana da salı günü doktorum 38+4 te sezeryan dedi tahmini kilosu 3000 - 3200 gr olur ancak dedi.yani seninle aynı durumdayız hemen hemen.ben hiç takmıyorum.emzirir kocaman edriz inşallah onalrı.
bebekler dışarıda daha çok kilo alıyo ayrıca doğum kilosuda 2500 üzerinde yeterli bencegünaydın arkadaşlar.
merhaba şirvan ben eve döndüm. biraz başım dönüyor kendimi iyi hissetmiyordum. 3 saatten fazla da vakit olunca bekleyemedim semineri. biraz da moralim bozuk çünkü bebişim ufak. 2900 diyor doktor en fazla. gerçi normal istediğin için küçük olması daha iyi dedi ama üzüldüm işte elde değil. sancı falan da hiç çıkmadı. suyu da çokmuş yeter de artar bize dedi doktor.
ay inşallah hayırlısıyla bitse şu bekleyiş sende içinde tuta tuta beni geçtin heeGünaydın şişmanlamış, çatlamış, artık uykusuzluktan, ağırlıktan psikolojisi son noktaya gelmiş ama hala güzel anne adaylarıa.s.
Ben ve bebeğim hala birlikteyiz, dün gece günler sonra ilk kez sancım olmadan uyudum ya da bayıldım yorgunluktan:)) Biraz okumaya çalıştım geçmişi doğuran yok anladığım kadarıyla. Az kaldı Nisana bebişler dayanın
İkiz anası sende doğuruyomuşsun hayırlısıyla çok sevindim. Allahın izniyle sağsağlim kurtulursunuz işallah:Saruboceq:
Gögüs kremlerinden bahsetmişsiniz, ama o kremler göğüs ucunu yumuşatıyo ve bebekler doğup emzirme başlayınca bebek ucu tutamıyomuş. Ucun sert olması hem yara olmaması demek hemde bebeğin kolayca tutmasını sağlıyormuş. Bu bilgiyi es geçmeyin derim..Seminerde söylemişlerdi!
benim doktorum su geldikten sonra bebek 18 saat kendini idare edebilir acele etmeye gerek yok dedi
ay şirvan deme yaaa. ne zaman çatladın tam olarak. ben resmen yıkanıyorum kremlerle yağlarla korktum bak şimdi 9 gün kaldı çatlar mıyım acep?
belim ağrıyo yine.ya ben dikkat ettim belki saçma ama 4 ün katları olan haftalarda benim bel ağrım ve mide sorunlarım artıyo.mesela yarın 36 bitecek benim bu haftam kötü geçti.saçmalıyor muyum?
benim doktorda 3 kilo civarı doğacak gibi dedi. 35. haftadan sonra artık bebek kendi genetiğine göre kilo alıyormuş. öyle dedi. pek yapabileceğimiz bişi de yok sanırım. kolay kilo alabilen bir bebek olmayacak sanırım.s_ebru canım 2900 olmuş 2500 normal doğum kilosu kabul ediliyo.hem doğduktan sonra çok daha hızlı kilo alacaklarmış.bana da salı günü doktorum 38+4 te sezeryan dedi tahmini kilosu 3000 - 3200 gr olur ancak dedi.yani seninle aynı durumdayız hemen hemen.ben hiç takmıyorum.emzirir kocaman edriz inşallah onalrı.
canım sıkma canını ;
o ölçüler net değil,,, doğuna kadar 3 bulur geçer zaten .. bizim bebişlerde 3,5 fazla olmasın ne olurki,,,
sağlıklı doğumlarımız olsunda ... dışarda büyütürüz onları...
doğum tarihi ile ilgili birşey söyledimi,,alltan muayene falan oldunmu ?
sonraki kontrol ne zaman ?
bebekler dışarıda daha çok kilo alıyo ayrıca doğum kilosuda 2500 üzerinde yeterli bence
ay inşallah hayırlısıyla bitse şu bekleyiş sende içinde tuta tuta beni geçtin hee
canım 2 hafta öncesine kadar hiç bir şey yoktu...
şimdi kırmızı kırmızı çizgiler var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?