2009 Nisan Anneleri buraya

benim doktorum su geldikten sonra bebek 18 saat kendini idare edebilir acele etmeye gerek yok dedi

kızlar ben durdum durdum çok kötü çatladım...

kremlere güvenmiyorum artık............

dün gece kocişe gösteriyorum..

bişey olmaz aşkım sende bundan sonra bikini yerine mayo giyersin diyor.....

ay şirvan deme yaaa. ne zaman çatladın tam olarak. ben resmen yıkanıyorum kremlerle yağlarla korktum bak şimdi 9 gün kaldı çatlar mıyım acep?

Günaydın şişmanlamış, çatlamış, artık uykusuzluktan, ağırlıktan psikolojisi son noktaya gelmiş ama hala güzel anne adaylarıa.s.
Ben ve bebeğim hala birlikteyiz, dün gece günler sonra ilk kez sancım olmadan uyudum ya da bayıldım yorgunluktan:)) Biraz okumaya çalıştım geçmişi doğuran yok anladığım kadarıyla. Az kaldı Nisana bebişler dayanın
İkiz anası sende doğuruyomuşsun hayırlısıyla çok sevindim. Allahın izniyle sağsağlim kurtulursunuz işallah:Saruboceq:
Gögüs kremlerinden bahsetmişsiniz, ama o kremler göğüs ucunu yumuşatıyo ve bebekler doğup emzirme başlayınca bebek ucu tutamıyomuş. Ucun sert olması hem yara olmaması demek hemde bebeğin kolayca tutmasını sağlıyormuş. Bu bilgiyi es geçmeyin derim..Seminerde söylemişlerdi!

s_ebru canım 2900 olmuş 2500 normal doğum kilosu kabul ediliyo.hem doğduktan sonra çok daha hızlı kilo alacaklarmış.bana da salı günü doktorum 38+4 te sezeryan dedi tahmini kilosu 3000 - 3200 gr olur ancak dedi.yani seninle aynı durumdayız hemen hemen.ben hiç takmıyorum.emzirir kocaman edriz inşallah onalrı.

dün gece ilk kez adet sancısına benzeyen ve bu kadar belirgin olan sancım oldu.zormuş ya.üstelik bunlar yalancısı.ama ne güzel dedim demek ki gerçekten artık çok az kaldı.yuppppppppppiiiiiiii

Ben 1 haftadır o sancılarla yaşıyorum. Seninkinin şiddetini bilmiyorum ama benimkiler çok feci, hatta abartıp bacaklarıma kadar taştısenağlama

april16 benim işin kötüsü hiç göğüs ucum yok.göğüs ucu satılıyor ya silikon onlardan alacam tedbiren.gerçi burdan kızlar hiç kullanılmıyo boşa alırsın demişlerdi ama inşallah emzirince çıkar.

canım sıkma canını ;
o ölçüler net değil,,, doğuna kadar 3 bulur geçer zaten .. bizim bebişlerde 3,5 fazla olmasın ne olurki,,,
sağlıklı doğumlarımız olsunda ... dışarda büyütürüz onları...

doğum tarihi ile ilgili birşey söyledimi,,alltan muayene falan oldunmu ?
sonraki kontrol ne zaman ?

Ben 1 haftadır o sancılarla yaşıyorum. Seninkinin şiddetini bilmiyorum ama benimkiler çok feci, hatta abartıp bacaklarıma kadar taştısenağlama

yok canım öyle dayanılmaycak gibi değildi.ama uyutmadı.5-10 dk arası sürdü.sonra geçti zaten.doktor oalbileceğini söylemişti takmadım ben de.

aynen bende ööle düşünüyorum banada doğduğunda 3200 falan olur dedi ve bana en baştan dr büyük bebeğin olmasının hiç bir anlamı yok sadece fazla yağlıdır demek dedi ama sen yiyip içtiklerinden sorumlusun önemli olan ona sağlam sağlıklı organlar vermen dedi
ayrıca çok arkadaşımın bebeği çok uzun doğup da sonradan geriye düştüler.az kilolu olup da çabuk şiştiler yani doğum kilo ve boyu ileride nasıl olacağını hiç göstermiyo
bi arkadaşım 83cm kocası da 80 cm ama bebek 50 cm gayet standart doğdu şimdi 5 yaşında çocuk inanılmaz uzun..

bebekler dışarıda daha çok kilo alıyo ayrıca doğum kilosuda 2500 üzerinde yeterli bence
ay inşallah hayırlısıyla bitse şu bekleyiş sende içinde tuta tuta beni geçtin hee

belim ağrıyo yine.ya ben dikkat ettim belki saçma ama 4 ün katları olan haftalarda benim bel ağrım ve mide sorunlarım artıyo.mesela yarın 36 bitecek benim bu haftam kötü geçti.saçmalıyor muyum?

rumelili bugün hastaneden çıkar heralde di mi?gelsede bişeyler yazsa çok merak ediyorum.
deniz niye telefonlara cevap vermiyo.ya herkesi çok merak ediyorum.didem huzur lana ............... neler yapıyor nasıl geçiyor annelik.niye hiç girimiyo bu kızlar ya.bebekler 7*24 saat hep uyanıklar mı?

belim ağrıyo yine.ya ben dikkat ettim belki saçma ama 4 ün katları olan haftalarda benim bel ağrım ve mide sorunlarım artıyo.mesela yarın 36 bitecek benim bu haftam kötü geçti.saçmalıyor muyum?

:roflol::roflol::roflol: kuzu beeeeeeeeeee 4 ün katlarında bir ay daha büyüyo olmayın sakın
alemsin yani tabi 4 ün katları olacak 4 haftada bir bir ay daha ilerliyoruz

benim doktorda 3 kilo civarı doğacak gibi dedi. 35. haftadan sonra artık bebek kendi genetiğine göre kilo alıyormuş. öyle dedi. pek yapabileceğimiz bişi de yok sanırım. kolay kilo alabilen bir bebek olmayacak sanırım.

doğum tarihi ile ilgili bişi demedi. haftaya tekrar gel dedi. belki daha da önce görüşebiliriz dedi. heran doğabilir demek istiyor. geçen hafta gittiğimde alttan muayene yapmıştı zaten bu sefer yapmadı gerek yok dedi. haftaya kadar doğmazsa haftaya bakarız alttan dedi. çatı uygundu normal doğum için. ufak olması doğumu kolaylaştırır dedi. tesellimiz o zaten.

bebekler dışarıda daha çok kilo alıyo ayrıca doğum kilosuda 2500 üzerinde yeterli bence

ay inşallah hayırlısıyla bitse şu bekleyiş sende içinde tuta tuta beni geçtin hee

sağolun destekleriniz için. geçen hafta 2750 iken bu hafta 2900 bile zor olması biraz moralimi bozdu. ama tam da ölçemiyorlar zaten belki geçen hafta fazla söylemişti bilemeyiz ki.

canım 2 hafta öncesine kadar hiç bir şey yoktu...
şimdi kırmızı kırmızı çizgiler var...

ühü ühüüüüü:çok üzgünüm:. deme yaa noolur. zaten 25 kg aldım çatlağım yok en azından diye seviniyodum tırstım bak şimdi. bazılarıda doğumdan sonra çatlıyomuş biliyo msun. o işi de anlamadım ama.

kızlar ayrıca bebekler doğunca 1 hafta içinde ödem atıyolarmış doğum kilolarının altına düşüp sonra kilo almaya başlıyolarmış kendinizi üzmeyin sakın besleyemedim diye doğal bi durummuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…