2009 Nisan Anneleri buraya

aaa bu arada önmemli bişi öğrendim topuk kanı ile ilgili 2. topuk kanı alınırken kanın rahat alınabilmesi bebeğin çok eziyet çekmemesi için ayagının ısıtılması lazımmış sağlık bakanlığı sağlık ocaklarına bunun için termel bi bez göndermiş ama kullanılmıyomuş bebekleri bas bas bağırtıyolarmış aklınızda olsun o termal bez yokya bebeklerin ayaklarını hohlayın ısıtın ayrıc üzerinde yuvarlaklar olan bi kağıt varmış o kağıttaki yuvarlaklara değdirip çekmeleri gerekiyomuş ve bi yuvarlak 2 kez değdirilirse test geçersiz oluyomuş yani biz çok hemşire ve dr yolucaz

neyse ki çok ufak bodyleri vardı büyük doğar da içine sığamaz belki diye üzülüyordum. demekki sığacak büyük bile gelecek :)

:roflol::roflol::roflol: kuzu beeeeeeeeeee 4 ün katlarında bir ay daha büyüyo olmayın sakın
alemsin yani tabi 4 ün katları olacak 4 haftada bir bir ay daha ilerliyoruz

ne bilem güzelim ya.büyümelrini anladım da şu bulantılar falan niye gaza geliyo onu anlamdım.sizde de oluyomu ki.?

evet bana da bi arkadaşım söyledi.üzülme sakın dedi.sonradan hemen toparlanıyolar dedi.

sağolasın ya önemli bilgi.

mevlüt kıyafeti alan var mı kızlar? bide ne zaman yapmayı düşünüyosunuz?

bana kızkardeşim getirdi.beyaz dantelli falan çok hoş ya minnacık.biz 15 günlük falanken yaptırcaz.annemle kayınvalidemin ikisinin de gönlü olsun diye.sonarsında beraber olamayacaklar çünkü.

köfteeeeeeeeee güzelim hepimizi doğumdan sonra çiğ köfteye saldırtcan bebişler gazdan mahvolacak yazıııııııııık

kızlar doktor bana 2 hafta sonraya gün verdi.ben artık haftada çağırır diye bekliyordum.37+4 te kontrolüm var.1 hafta sonrasına 38+4 e sezeryan günü verdi.sizin nasıl kontroller.
hayırlısııııııııııı
merhaba arkadaşlar bu akşma neler oldu acaba, gelen bebiş varr mıı? bende 38. haftayı doldurdum hihoyyyt
ay maşallah............

kızlar şimdi aklıma geldi bebeğin hastane çantasına nazar boncuğu koydunuz mu..unutmayın hee gelen giden nazar değdirmesin kuzucuklarımıza
ben koydum 2 taneee

kızlar bide dün hastanedeyız nst^ye baglancam diye beklıyoruzzz

dogumhane ve altında erkekler giremez yazıoo gebeşleri aldılar giydiyorlar o yeşil önlük tarzında kafaya pıne lavman yapılıoo odalarına gönderıyorlar tek tek kurban koyunlar gibi kocişe diyorum bende böyle olcam offfffffffffff

yanınıza cok poşet alın
tamam cantalarımız var ama ayakkabılarımızı koymaya cıkardıgımız kıyafetleri pis olan seyleri koymaya cok lazım olacak dün gördüm ben ve hemen koydum cantayaaaaaaaaa
sadece 2 sefer mi kalktın wc ye ya ben nie 10 kere kalkıorum yoksa sidikli miyim ben

evvet günün doğum haberi nisan kuzularına gelmişşşşşşşşşşşşş

sinemsin2811 doğurmuş kardeşi mesaj atmış duyurulur hihihi
oy maşallah hadi hayırlısı

benim canım geçende ya<ın olan bi meyve adı ş.....i istedi kocacım çokzor bulduuu walla:ecrin_bebek:
ne yazıon kız adınııı nokta koymulsun ama anlaşılıyooooo

bizde hatayda bulduk ama başka bi meyve

mevlüt kıyafeti alan var mı kızlar? bide ne zaman yapmayı düşünüyosunuz?

eşimin akrabaları 24 nisanda istanbula gelmeyi düşünüyorlar. inşallah bebiş ozamana doğmuş olacak. ozaman bir mevlüt okuturuz diyoruz. 40 ı falan çıktıktan sonrada bursada annemler ve akrabalarla bir mevlüt daha okutucağız inşallah. akraba çok çünkü hepsi istanbula gelemez. gelse de nerede kalacaklar :bbo:
mevlüt kıyafeti bir iki bakmıştım ama almadım. sağolsun annem halleder onu :) :1hug:

benim başlangıçtada öyle aman aman bulantım kusmam olmadı az bişi midem dönüyodu hemen geçiyodu his kusmadım o yüzden bilmiyorum
görümcemin sıpasının mevlüdü daha yapılmadı benim sıpaları bekliyolar benimkilerinde kırkı çıkınca beraber yaparıs

megul elbise gibi mi alttan çıtçıtlı body gibi mi? ben internetten aliim diyorum gezecek halim yok ama kararsız kaldım. görmeden de alınmıyo ki.

ya bide o dert var dimi. benim kayınvalideler uzaktan gelecekler nerden nasıl kalacaklar? zaten annem olacak evde. millet birbirinin üstünden atlayarak geçer artık. kıvrılsın herkes bi köşeye napiim ya ben canımın derdine düşmüş olucam o sırada büyük ihtimal.

köfteeeeeeeeee güzelim hepimizi doğumdan sonra çiğ köfteye saldırtcan bebişler gazdan mahvolacak yazıııııııııık

çiğ köfte partisini bizim şark odasında yapalım .topluca ....

urla yarın sein son iş gününmüydü.bi daha giremeyecek misin?

pazartesi günüde işe gidecekmiş

noldu kız naaptı kaynanan bıktım şu menopozlu azgın karılardan

dedim ya azdı diye, mart onuda azdırdı heralde..belasını arıyo! kayınpederede uyuzum zaten, napim engel olamıyorum rahatsız oluyosanız tel.nonuzu değiştirin demiş.zaten sonra da bende kayış koptu..ya bi adam karısına engel olamazmı, o alsın kadının elinden telefonu..amaaann ya hepsi ayrı mikrop işte..diyorum ya bende de sonunda kayış koptu, daha fazla dayanamadım..neyse şimdi daha iyiyim...ama var bu kadının başına bi gelcek diyorum size!

bunu bende yapıyorum ya! kışın indirimlerden hep ufak bedenleri aldım, giymek içinde hırs yaparım ama çünkü çok hoş şeyler almıştım. ya zaten yaz geliyo, izinde de olucam nasılsa sıpamıda alıp annemin yanına muğlaya gider tatil yaparım..yüzüp zayıflarım inşallah..ama bu kilo işi yüzünden çok canım sıkkın, 10-15 kilo olsa o kadar takmıcam ama ben 25 i buldum, o da iğrenç görünüyo..

kızlar bu arada dün gecenin olayını kaçıranları profilime davet ediyorum bi bakın bakalım

yaramassss seni...ne işler karıştırdın sen yine bakim delikafadulden

yaz meyveleride süper olur meyve yiyip zayıflarz, zayıflarız de mi :1no2:

ne bilim işte işe yarıomuş benim popom büyümedi pek ama selülitlerim çok çirkin oldu onlara bi çare bulmam lazım kremler işe yarıo mu kullanan var mı

oooo selülit, çatlaklar, varisler ne ararsan var bacaklarımda.. karnım çatlamasın diye gözünün içine bakıyodum, ince ince kızarmalar başlamış bile.. senağlama ama o kremler falan hikaye, nasıl çatlak kremleri bi işe yaramadıysa selülit kremleride bi halta yaramıyo anacım.

ben bigün duyurcam ona ama sonu fena olacak..bi eşim var arada diye sesimi çıkarmıyorum yoksa dinsizin hakkından imansız gelir ama sabır bakalım.

kilosu iyi bence canım ya, dr da az demedikten sonra takma kafanı..hem sonrasında da kilo aldırayım diye uğraşma, obezite çağın hastalığı diyolar..canı istedikçe yesin boşver..

ya iyide ben zaten aldırmaya gidemem ki!! içim kalkar, kıyamamda zaten..eşim götürür heralde, ona da bi şeyi bi kere yaptırabilmekk için on kere söylemek lazım..klava:

kızlar doğum hazırlıklarına biri yazmış ilginç geldi hakkaten işe yararmı acaba ya
ben kasım annesiyim,yani bu yöntem denendi kızlar,benden öncede 4-5 arkadaşım denedi hepsi olumlu sonuç,,bebek doğar doğmaz midesine anne sütü gitmeden 1 çay kaşığı nar suyu içirin,gaz probleminiz olmasın,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…