:roflol::roflol::roflol: kuzu beeeeeeeeeee 4 ün katlarında bir ay daha büyüyo olmayın sakın
alemsin yani tabi 4 ün katları olacak 4 haftada bir bir ay daha ilerliyoruz
kızlar ayrıca bebekler doğunca 1 hafta içinde ödem atıyolarmış doğum kilolarının altına düşüp sonra kilo almaya başlıyolarmış kendinizi üzmeyin sakın besleyemedim diye doğal bi durummuş
aaa bu arada önmemli bişi öğrendim topuk kanı ile ilgili 2. topuk kanı alınırken kanın rahat alınabilmesi bebeğin çok eziyet çekmemesi için ayagının ısıtılması lazımmış sağlık bakanlığı sağlık ocaklarına bunun için termel bi bez göndermiş ama kullanılmıyomuş bebekleri bas bas bağırtıyolarmış aklınızda olsun o termal bez yokya bebeklerin ayaklarını hohlayın ısıtın ayrıc üzerinde yuvarlaklar olan bi kağıt varmış o kağıttaki yuvarlaklara değdirip çekmeleri gerekiyomuş ve bi yuvarlak 2 kez değdirilirse test geçersiz oluyomuş yani biz çok hemşire ve dr yolucaz
mevlüt kıyafeti alan var mı kızlar? bide ne zaman yapmayı düşünüyosunuz?
hayırlısıııııııııııkızlar doktor bana 2 hafta sonraya gün verdi.ben artık haftada çağırır diye bekliyordum.37+4 te kontrolüm var.1 hafta sonrasına 38+4 e sezeryan günü verdi.sizin nasıl kontroller.
ay maşallah............merhaba arkadaşlar bu akşma neler oldu acaba, gelen bebiş varr mıı? bende 38. haftayı doldurdum hihoyyyt
ben koydum 2 taneeekızlar şimdi aklıma geldi bebeğin hastane çantasına nazar boncuğu koydunuz mu..unutmayın hee gelen giden nazar değdirmesin kuzucuklarımıza
sadece 2 sefer mi kalktın wc ye ya ben nie 10 kere kalkıorum yoksa sidikli miyim ben
oy maşallah hadi hayırlısıevvet günün doğum haberi nisan kuzularına gelmişşşşşşşşşşşşş
sinemsin2811 doğurmuş kardeşi mesaj atmış duyurulur hihihi
ne yazıon kız adınııı nokta koymulsun ama anlaşılıyooooobenim canım geçende ya<ın olan bi meyve adı ş.....i istedi kocacım çokzor bulduuu walla:ecrin_bebek:
mevlüt kıyafeti alan var mı kızlar? bide ne zaman yapmayı düşünüyosunuz?
eşimin akrabaları 24 nisanda istanbula gelmeyi düşünüyorlar. inşallah bebiş ozamana doğmuş olacak. ozaman bir mevlüt okuturuz diyoruz. 40 ı falan çıktıktan sonrada bursada annemler ve akrabalarla bir mevlüt daha okutucağız inşallah. akraba çok çünkü hepsi istanbula gelemez. gelse de nerede kalacaklar :bbo:
mevlüt kıyafeti bir iki bakmıştım ama almadım. sağolsun annem halleder onu :) :1hug:
benim bugün göbeğim çok aşağıda devamlı çişim varmış gibi gelio tuvalete gidiorum ama bişey yok
köfteeeeeeeeee güzelim hepimizi doğumdan sonra çiğ köfteye saldırtcan bebişler gazdan mahvolacak yazıııııııııık
urla yarın sein son iş gününmüydü.bi daha giremeyecek misin?
benim bugün göbeğim çok aşağıda devamlı çişim varmış gibi gelio tuvalete gidiorum ama bişey yok
can bebek mesaneye vuruyodur tuvaletini yaparken biraz öne doğru eğil mesanenin tam boşalmasını sağlarmış
sağolun kızçeler Allah nasip ederse pazartesi bu iş ok eğer pazarteside bi bahane bulursa oturup ağlıcam dr cuğuma
serap ne diye kendini üzüp ağlıyosun ki dış kapının dış mandalı yani kadın seni üzerek emeline kavuşuyo ben olsam hiiiiiç kendimi üzmeden ağzına ....... bırakırım o kudursun
noldu kız naaptı kaynanan bıktım şu menopozlu azgın karılardan
şenay ööle deme ben göbişimden sonrası için tahmin yapıp bikaç yazlık bişey aldım ama sırf kendimi zora sokmak için o bedene gelmek zorunda kaliim die hahaha zorla eski kiloya inicem valla. rejim yapmiica ama öyle bi yorucamki kendimi
kızlar bu arada dün gecenin olayını kaçıranları profilime davet ediyorum bi bakın bakalım
ay hadi gözün aydın canım ya,allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah.....................................
dozkan ya aslında düşündüm orayıda ama kaynanamgile yakın onun için vazgeçtim valla heheheh..................................................
kıs dideminki benden büyüktü o doğurdu bak bide benim ikinci doğum,daha kolay olabilir yani bekleyip görecez hep birlikte heheheh.................................
ay benimkide nazar değer niye koyuyonuz diyo hehehh...........................
aman salla girtsin ya niye kasıyon kendini değmez valla gözyaşlarına........................
kız doğumdan sonra hep birlikte zayıflayacaz motive oluruz belki,kiloları alırken bak baya motive olduk heheheh.........................................
ne bilim işte işe yarıomuş benim popom büyümedi pek ama selülitlerim çok çirkin oldu onlara bi çare bulmam lazım kremler işe yarıo mu kullanan var mı
canım hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı.nisan annesi olacaksın inşallah.
devlet hastanelerini sevmezdim artık nefret ediyorum.
hadi hayırlısı olsun.şafak 4 o zaman ne kadar az kaldı yaaaaaaaa.
abooooow naptın kız.tabi şişersin sancın olur.1 lt süt insanı gazman yapar yaw.
ahh bu kaynanalar.ama güzelim olan sana olmuş.onun ruhu duymadı.
maşallah ege ye urlacım.ama sen sezeryan olacaktın neden alttan muayene oluyosun onu anlamadım.
anakucağınızı güle güle kullanın.eşin de güle güle giysin aldıklarını.
günaydın arkadaşlar.
merhaba şirvan ben eve döndüm. biraz başım dönüyor kendimi iyi hissetmiyordum. 3 saatten fazla da vakit olunca bekleyemedim semineri. biraz da moralim bozuk çünkü bebişim ufak. 2900 diyor doktor en fazla. gerçi normal istediğin için küçük olması daha iyi dedi ama üzüldüm işte elde değil. sancı falan da hiç çıkmadı. suyu da çokmuş yeter de artar bize dedi doktor.
aaa bu arada önmemli bişi öğrendim topuk kanı ile ilgili 2. topuk kanı alınırken kanın rahat alınabilmesi bebeğin çok eziyet çekmemesi için ayagının ısıtılması lazımmış sağlık bakanlığı sağlık ocaklarına bunun için termel bi bez göndermiş ama kullanılmıyomuş bebekleri bas bas bağırtıyolarmış aklınızda olsun o termal bez yokya bebeklerin ayaklarını hohlayın ısıtın ayrıc üzerinde yuvarlaklar olan bi kağıt varmış o kağıttaki yuvarlaklara değdirip çekmeleri gerekiyomuş ve bi yuvarlak 2 kez değdirilirse test geçersiz oluyomuş yani biz çok hemşire ve dr yolucaz
benim de hala inmedi kızım ağzımın içinde gibi midemle yapışıklar..biz 40. haftayı geçeriz bööle giderse inmicek bence bu kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?