2009 Nisan Anneleri buraya

Ya evet keşke azcık erken gelseydin.Yattıktan sonra da uyuyamadım zaten
Canım sen manyak kaynananın yaptıklarına niye kafayı takıyorsun ki.Kadının istediği huzursuz etmek zaten.Hiç dikkate bile alma.

Maşallah bebeğine Urla.
Ege anakucağını, babası kıyafetlerini güle güle kullansın.

kız dün kumpir günü kocaları yoralım demişiniz bi tek benmi yordum kocişi yazık diilmi ayol benim kel koçişimee

Oooooohhh afiyet olsun.

ıkizler seni öyle mi yoracaklar ki neye uğrayacağını şaşıracaksın.Sonra bi bakmışsın gitmiş kilolar.

kızlar bu arada dün gecenin olayını kaçıranları profilime davet ediyorum bi bakın bakalım

kaydirigubbakcemile3

Ya bizim evde kşu bantı, uzay yürüyüşü, kondisyon bisikleti var ve öylece duruyorlar.Şimdi koşu bantı işime yarıyor neyse ki.

Uyuyabilmene sevindim.Günlerdir harap olmuştun.

Son düzenleme:
güneydın kızlar

maşallah cnm oğluşuna
babasıda kıskandı heralde bebişi:)

oh maşallah 25 kg ve çatlak yok süper yaa

hastane çantasına birde narmı koyacaz şimdi...

ben yapamam ...... valla... onların bebekleri tesadüfen uslu olmasın.. sonrada nara bağlamışlardır.

ben yapamam onu bağırsaklarında daha hiç sindirim bakterisi oluşmamış oluyo cesaret edemem

bizim de adanadan 14 kişi falan gelmeyi düşünüyorlar :bbo:
gerçi 1 gece falan kalacaklar haftasonu için sadece. bakalım bi şekilde sığacaklar. onlar kalabalık aile alışkınlar zaten alt alta üst üste yatmaya

ayy ben de yapamam ya
doktora sormadan etmeden

sultanımmmmm yanlış görmüyon anacım yaptı valla bizde şoklardayız ruh hastasımı gerizekalımı anlamadık

aynen ya çok mu akıllı zannediyo kendini yoksa çok mu aptal gerçekten:uhm:

bursasu, april16, Armonia, betül19, bigudi54, cacaca, ceyo16, cicekcicek+, dinozzo, Esennn, etoprak, köfte:)), lily_of_the_valley, niltug, nisan_ikizler, Ruveydax, sev_rey, s_ebru, urla+, ŞİRVAN+
kalabalığız yine

ya kızlar benim gibi 5 litre su içen varmı bendemi bi gariplik var dün şekerime tekrar bakıldı 140 tokluk şekeri anlamadım yaa deve gibi resmen suya aş eriyorum yanıyorum yaaaa bi de dolaptan içiyorum soğuk soğuk kesmiyo başkası

bende üzüldüm canım benım bebegımde 3,040 haftaya dogarsa çünkü 39. haftaya giricem 3,300 olsun taş catlasın

SELİNAY NE YEDİNDE maşallah oglanı büyütüün yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eyüyük öziii
kızlar ben gögüs kremini kullanmaya yeni başladım faydası olurmuki pazartesiye
kız sennn mart annesimi olyorsun şimdik

bizim oğlanlar devreye girer yakında ama denizi çok merak ediorum ben nooldu bu kıza
ya denizden daha haber yokmuuuuuuuuuuuuu

maşallah bebgine canımmmmmmmm cok tatlı

maşallah

maşallah sende büyütmüşsün

seninde az kaldı 1 haftaaaaaaaaaaaaa

ben 1 litre süt içmişim bugün yuh dedim
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

urlaaaaaaaaaaa bana mart annesi diyenin gözünü oyarım aramızda asıl mart anaları var onlar dururken istemezzzzzzzzzz ben halis mulis nisan anasıyım

kızlar bu arada bence kesin gerizekalı profilime buyrun

eee artık tükkanı boş bırakmamak lazım doğuran eden olur :)))
aynen benimde dilim damağım kuruyor ya
su iç iç yok geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…