günaydın...
tüh ya 15 dk erken açsaydım benanberi yakalayacaktım..
nisan ikizler hayırlı olsun, öle böle derken kurtulacaksın inşallah az kaldı sık dişini..
kızlar benim kaynana dün gene coştu..adı bedriye ben ona kısaca bediş diyorum, azdı yine azgın bediş.ama dün bende de kayış koptu akşama kadar durup durup ağladım valla..bu kadının başına bi gelecek var ama neyse!! şimdi de başım ağrıyo, uyuyamadım ağrıdan..bütün gece uyuyamadım..şirvancım bu baş ağrısı geçmezse ben gelemem heralde seminere...gözlerim falanda şiş..duruma göre mesaj atarım ben sana..
Ya evet keşke azcık erken gelseydin.Yattıktan sonra da uyuyamadım zaten
Canım sen manyak kaynananın yaptıklarına niye kafayı takıyorsun ki.Kadının istediği huzursuz etmek zaten.Hiç dikkate bile alma.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz geldik ogluşumla.................
dün doktordaydık yaaa
oglum 3,040 gr olmuşşş teyzeleri.............
nts baglandım kan tahlilim oldu
oglum martta degılde nisanda gelecekkkkkkk sanırım
salı günü tekrar doktor kontrolümüz olacak
nst ve alttan muayene olacagım...........
dün bol bol gezdik baamızda vardı bu kontrol kontrolunde
ay kızlar bebege degıl kendimize alışveriş yaptık ben degılde kociş kendini düzdü...
kazaklar swıtler 2 ayakkabı kot pantoloın v.s
oh dedim bebek alışverişi yapmadık böyle dedim......
ege'ye anakucagı aldık
Maşallah bebeğine Urla.
Ege anakucağını, babası kıyafetlerini güle güle kullansın.
kız dün kumpir günü kocaları yoralım demişiniz bi tek benmi yordum kocişi yazık diilmi ayol benim kel koçişimee
Oooooohhh afiyet olsun.
çiçekim ben her sezon maşallah kendimden 2 beden küçük süper şeyler alırım güya dopinğ olsun diye bu sayede nerdeyse her bedende gardrop yaptım:)))))))))))) sonra içlerine giremeyince toplayıp toplayıp kardeşime veriyom bende hem irade sıfır boğazı tutma açısından hemde tembelim kıçımı yerden kaldıramıyorum tek umudum ikizle onlarda beni zayıflatamazsa hayatımı obez olarak tamamlarım heralde
ıkizler seni öyle mi yoracaklar ki neye uğrayacağını şaşıracaksın.Sonra bi bakmışsın gitmiş kilolar.
kızlar bu arada dün gecenin olayını kaçıranları profilime davet ediyorum bi bakın bakalım
kaydirigubbakcemile3
kızlar bizim de doğum yapmıştı bi arkadaşımız 34 yaşında 3. çocuğunu doğurdu ekimde şaka değil 30 kilo almıştı şuan sadece 3 kilo fazlası varmış vbücudu da güzel görünüo. ama şu şeyden almış kullanıomuş hergün ben alcam bi bakın isterseniz çok işime yaradı dio.
LEG MAGIC
Ya bizim evde kşu bantı, uzay yürüyüşü, kondisyon bisikleti var ve öylece duruyorlar.Şimdi koşu bantı işime yarıyor neyse ki.
Günaydın şişmanlamış, çatlamış, artık uykusuzluktan, ağırlıktan psikolojisi son noktaya gelmiş ama hala güzel anne adaylarıa.s.
Ben ve bebeğim hala birlikteyiz, dün gece günler sonra ilk kez sancım olmadan uyudum ya da bayıldım yorgunluktan:)) Biraz okumaya çalıştım geçmişi doğuran yok anladığım kadarıyla. Az kaldı Nisana bebişler dayanın
ıkiz anası sende doğuruyomuşsun hayırlısıyla çok sevindim. Allahın izniyle sağsağlim kurtulursunuz işallah:Saruboceq:
Gögüs kremlerinden bahsetmişsiniz, ama o kremler göğüs ucunu yumuşatıyo ve bebekler doğup emzirme başlayınca bebek ucu tutamıyomuş. Ucun sert olması hem yara olmaması demek hemde bebeğin kolayca tutmasını sağlıyormuş. Bu bilgiyi es geçmeyin derim..Seminerde söylemişlerdi!
Uyuyabilmene sevindim.Günlerdir harap olmuştun.
Son düzenleme: