2009 Nisan Anneleri buraya

megul elbise gibi mi alttan çıtçıtlı body gibi mi? ben internetten aliim diyorum gezecek halim yok ama kararsız kaldım. görmeden de alınmıyo ki.

üstü tüylü beyaz elbise canım .çok hoş.

çiğ köfte partisini bizim şark odasında yapalım .topluca ....

pazartesi günüde işe gidecekmiş

yapalım ne güzel olur.

yok ben de vemem kesinlikle.yazık ya minnacıklar.

ben de çok susuyorum ama ben su da içemem pek
azcık fazla içsem midem bulanıyo
o yüzden sürekli içicek bişiler arıyorum
soda içiyorum genelde
bi de komposto meyve suyu filan yapıp içiyorum

bursasu şimdilik iyi ama dediğim gib 9 gün var daha karnım her saat büyüyo gibi geliyo bana. inşallah bi sabah uyanıp o kırmızı çizgilerden bende görmem. ama üzülmeyelim ya çatlağında tedavisi varmış. hemen gidersen düzeliyomuş ama beyazlaşırsa dönüşü yokmuş. kırmızıyken lazerle düzeltiyolarmış

ben kayınvalidemi çok seviyorum ya
aradım haber vermek için doktora gideceğimi biliyordu. bekliyormuş zaten sabah beri. görümcem de 2900 gr doğmuş. kızlar ufak doğar zaten annelerine çok kilo aldırırlar falan dedi. ne kadar doğru bilemiyorum ama moralimi düzeltti en azıdan.

canım seni üzmek istemem ama derya baykala bi estetik cerrah çıkmıştı lazer tedaviside yapıyolarmış en fazla yüzde 25 yok edebiliriz oda ödenencek paraya asla değmiyor dedi okadarı bile çok uzun seanslar gerektiriyomuş en kesin çözüm karın germe ameliyatıymış karnı toplarken çarlak kısımları alıyolarmış ben çok çatladığım için nerdeyse gögüslerime kadar(((((( çok araştırmıştım

aman cnm ya bende 18 kilo aldım çatladım çok kötü ama napalım yaa geri dönüş yok en iiyisi düşünmemek
sende olursa diye düşünme zaten şurda ne kalmış senin
geçmezsede geçmez
birgün bu vücutlar toprak olacak

kızlar bende çıkıyorum..seminere gitmeye karar verdim, evde oturup kafayı yemektense!

akşama yada olmadı gece görüşürüz artıkk :)

kızlar ne yapıonuz yaw,kıs nısan anası ıkı değıl tam dört doğurdun valla he,ne dördü ya dıyorum ben ne arıyosam doğumhanede bunlarda extradan dıyor dr,orada bıle yarıldım gülmekten öylede uyandım ya her gece mutlaka bebekle ılgılı bır ruya var artık maşallah maşallah 2-3 gecedır bıde kesıntısız uyuyorum ya ohhhh mısss,kalıtelı kalıtelı valla darısı başınıza olsun ınşallah,geçmışım çok değıldır heraalde bakıım gelıım

Kızlar ben yemeĞe Çıkıyorum ...

Ordan da semİnere gİdeceĞİm...

ÇİÇek mahalle sana emanetttttt
haydi hoşcakal allaha emanet ol..............

güneydın kızlar

maşallah cnm oğluşuna
babasıda kıskandı heralde bebişi:)

oh maşallah 25 kg ve çatlak yok süper yaa
teşekkürler kızlarrrrrrrrrr

urla yarın sein son iş gününmüydü.bi daha giremeyecek misin?

yok camnım pazartesi gelecegım..........

işdende kuaföre gidecegım agda yaptıcam salı doktoraaaaaaa

bu cumartesi evde büyük temzılık var bizim

her yer kalkacak yerındennnnnnnnnnnn

aaaa semıner vardı demı ohhhh gıdın anacım gıdın çıkın çıkın gıdın bızıde unutmayın ha not alın bır sürelığıne unutkan kadınlar,gününüz güzel olsun ınşallah

ay deme ya. eyvah eyvah. naapalım katlanıcaz o zmn.sen kaç kilo aldın. benden azdır kesin. ikiz analarının hakkı bizimkinin 2 katı zaten. alın siz.

doğru diyosun aslında geldim 30 yaşına manken olacak dillim yani bu saaten sonra. moral oldu valla sağolasın.

[
güzel meleklerin güzel anneleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnnaniknanik

QUOTE=sinehas;5927454]etrafta kimsecikler kalmamış kocişte yok annemde gelmedi daha off sıkıldım,bari indirdiğim dizileri seyredeyim..
ayy ben ne yapcam kızlar taş kalpli sinem arkadaşımın bebişini görünce öyle minicik yaşlar akıverdi..
Allah ım ne savunmasız bişey süt gelmiyor annesinden ağlıyor yavrum parmaklarını emiyor içim acıdı
bendende süt gelmezse parçalarım kendimi heralde..
ayy benimde sarıp koklayasım geldi yavrumu,inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..[/QUOTE]

canım aynı bende senin gibiyim öle bi bebek gördüğümde ağlamazdım ama şimdi bebiş görünce gözlerim dolu dolu oluyor allahım ne güzelde yaratmış diyorum :çok üzgünüm:

maşallah bebişine canımcım bu arada ana kucağınız hayırı olsun allah güle güle kullanmayı nasip etsin

kızlar bu arada dün gecenin olayını kaçıranları profilime davet ediyorum bi bakın bakalım

o neydi öle yaaa şaşırdımmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı

ya bende bundan alacağım galiba bende senin arkasdaşın gibi 30 kiloyla kapatacağım hamileleiği kaydirigubbakcemile3 pahalıda değilmiş hani

amaaaaaaaan kızlar şu nisan gelsin hemen bi topik açıoruz veee kiloları verioruz azmin elinden kim kurtulmuş yahu

ayyyy evett yaaa mutlaka açalaımmmmmmmm:lepi:

kızlar valla süt olsun diye millet şerbet filan içiyor hamilelikde aldığı kilolardan daha fazla kilo alanlar oluyo amnn dikkaatttttlaelaelaelaelae

yaaaa ne demek bu şimdi betül.o sanatı ben de bilmiyorum
canım kardeşim hadi rahatla biz de seini gib hamileyiz.günlerimiz beraber sakin geçirmeye çalışıyoruzz.şu laf çarpıtma olaylarını bi tarafa bıraksak.hoşgörülü olsak azıcık ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…