megul elbise gibi mi alttan çıtçıtlı body gibi mi? ben internetten aliim diyorum gezecek halim yok ama kararsız kaldım. görmeden de alınmıyo ki.
çiğ köfte partisini bizim şark odasında yapalım .topluca ....
pazartesi günüde işe gidecekmiş
kızlar doğum hazırlıklarına biri yazmış ilginç geldi hakkaten işe yararmı acaba ya
ben kasım annesiyim,yani bu yöntem denendi kızlar,benden öncede 4-5 arkadaşım denedi hepsi olumlu sonuç,,bebek doğar doğmaz midesine anne sütü gitmeden 1 çay kaşığı nar suyu içirin,gaz probleminiz olmasın,,,
bursasu şimdilik iyi ama dediğim gib 9 gün var daha karnım her saat büyüyo gibi geliyo bana. inşallah bi sabah uyanıp o kırmızı çizgilerden bende görmem. ama üzülmeyelim ya çatlağında tedavisi varmış. hemen gidersen düzeliyomuş ama beyazlaşırsa dönüşü yokmuş. kırmızıyken lazerle düzeltiyolarmış
bursasu şimdilik iyi ama dediğim gib 9 gün var daha karnım her saat büyüyo gibi geliyo bana. inşallah bi sabah uyanıp o kırmızı çizgilerden bende görmem. ama üzülmeyelim ya çatlağında tedavisi varmış. hemen gidersen düzeliyomuş ama beyazlaşırsa dönüşü yokmuş. kırmızıyken lazerle düzeltiyolarmış
haydi hoşcakal allaha emanet ol..............Kızlar ben yemeĞe Çıkıyorum ...
Ordan da semİnere gİdeceĞİm...
ÇİÇek mahalle sana emanetttttt
Ya evet keşke azcık erken gelseydin.Yattıktan sonra da uyuyamadım zaten
Canım sen manyak kaynananın yaptıklarına niye kafayı takıyorsun ki.Kadının istediği huzursuz etmek zaten.Hiç dikkate bile alma.
Maşallah bebeğine Urla.
Ege anakucağını, babası kıyafetlerini güle güle kullansın.
Oooooohhh afiyet olsun.
İkizler seni öyle mi yoracaklar ki neye uğrayacağını şaşıracaksın.Sonra bi bakmışsın gitmiş kilolar.
kaydirigubbakcemile3
Ya bizim evde kşu bantı, uzay yürüyüşü, kondisyon bisikleti var ve öylece duruyorlar.Şimdi koşu bantı işime yarıyor neyse ki.
Uyuya bilmene sevindim.Günlerdir harap olmuştun.
teşekkürler kızlarrrrrrrrrrgüneydın kızlar
maşallah cnm oğluşuna
babasıda kıskandı heralde bebişi:)
oh maşallah 25 kg ve çatlak yok süper yaa
urla yarın sein son iş gününmüydü.bi daha giremeyecek misin?
canım seni üzmek istemem ama derya baykala bi estetik cerrah çıkmıştı lazer tedaviside yapıyolarmış en fazla yüzde 25 yok edebiliriz oda ödenencek paraya asla değmiyor dedi okadarı bile çok uzun seanslar gerektiriyomuş en kesin çözüm karın germe ameliyatıymış karnı toplarken çarlak kısımları alıyolarmış ben çok çatladığım için nerdeyse gögüslerime kadar(((((( çok araştırmıştım
aman cnm ya bende 18 kilo aldım çatladım çok kötü ama napalım yaa geri dönüş yok en iiyisi düşünmemek
sende olursa diye düşünme zaten şurda ne kalmış senin
geçmezsede geçmez
birgün bu vücutlar toprak olacak
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz geldik ogluşumla.................
dün doktordaydık yaaa
oglum 3,040 gr olmuşşş teyzeleri.............
nts baglandım kan tahlilim oldu
oglum martta degılde nisanda gelecekkkkkkk sanırım
salı günü tekrar doktor kontrolümüz olacak
nst ve alttan muayene olacagım...........
dün bol bol gezdik baamızda vardı bu kontrol kontrolunde
ay kızlar bebege degıl kendimize alışveriş yaptık ben degılde kociş kendini düzdü...
kazaklar swıtler 2 ayakkabı kot pantoloın v.s
oh dedim bebek alışverişi yapmadık böyle dedim......
ege'ye anakucagı aldık
kızlar bu arada dün gecenin olayını kaçıranları profilime davet ediyorum bi bakın bakalım
ya bende bundan alacağım galiba bende senin arkasdaşın gibi 30 kiloyla kapatacağım hamileleiği kaydirigubbakcemile3 pahalıda değilmiş hanikızlar bizim de doğum yapmıştı bi arkadaşımız 34 yaşında 3. çocuğunu doğurdu ekimde şaka değil 30 kilo almıştı şuan sadece 3 kilo fazlası varmış vbücudu da güzel görünüo. ama şu şeyden almış kullanıomuş hergün ben alcam bi bakın isterseniz çok işime yaradı dio.
LEG MAGIC
amaaaaaaaan kızlar şu nisan gelsin hemen bi topik açıoruz veee kiloları verioruz azmin elinden kim kurtulmuş yahu
kızlar bi de doğumlardan sonra herkes uykusuzluk ve yorgunluktan çöp gibi kalıyomuş benim arkadaşım resmen yemek yicek zaman bulamıyordu çocuk sürekli ağlıyodu..
bu arada çiçek bende hep bööle aletlere hevesleniyorum sonra durduğun yerde hep aynı hareketi yapmaktan 2 hafta sonra sıkılırsın diyorum vazgeçiyorum benimde aklımda ebru şallıyla pilates yapmak var..pilates zevkli hem aşırıda yormuyo ya bakalım
kızlar bu arada bence kesin gerizekalı profilime buyrun
betül ya doğurucan ya dourturacaksın helal olsun valla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?