yaaaa ne demek bu şimdi betül.o sanatı ben de bilmiyorum
canım kardeşim hadi rahatla biz de seini gib hamileyiz.günlerimiz beraber sakin geçirmeye çalışıyoruzz.şu laf çarpıtma olaylarını bi tarafa bıraksak.hoşgörülü olsak azıcık ha.
kız ben ypmıcam eltım sagolsun bide görümcem gelceklerURLA cnım nolur bırak şu temizlik işlerin artık ya.ne demek büyük temizlik.
[
güzel meleklerin güzel anneleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnnaniknanik
QUOTE=sinehas;5927454]etrafta kimsecikler kalmamış kocişte yok annemde gelmedi daha off sıkıldım,bari indirdiğim dizileri seyredeyim..
ayy ben ne yapcam kızlar taş kalpli sinem arkadaşımın bebişini görünce öyle minicik yaşlar akıverdi..
Allah ım ne savunmasız bişey süt gelmiyor annesinden ağlıyor yavrum parmaklarını emiyor içim acıdı
bendende süt gelmezse parçalarım kendimi heralde..
ayy benimde sarıp koklayasım geldi yavrumu,inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..
gerginliği bitirmeye çalışıoduk ama nafile....
Tariz, sözün ya da kavramın gerçek ve mecazlı anlamı dışında büsbütün tersini kastetmektir.
yok arkadaşım ben rahatım . işe hakaret girince (gerizekalı )durumu anlamayan arkadaşımın yazısını alıntı yaparak tariz sanatı yaptığımı belirttim o kadar bişey yok yani....
aman çiçek bu kadarcık şeyden koca bebek ya da bebekler çıkar mı?doğuran olmazzzzzzzzz
ve ben sıkıldım çıkıorum offffffffffffffffffffffffffff
ya ben de gerildim .inanın karnım taş gibi oldu.zaten bu aralr aşırı duygusalım.azıcık yatacam.
ehehehehhahahaaaaaa kızlar kocadan şok yorum ekimin bebeğinin resmini gösterdim kimin o sıpa dedi nisan annelerinden bi kızın dedim nebiçim nisan anneleri be herkes martta doğuruyo dedi burnunu kıvırarakdelikafaduldendelikafadulden deli ayol adammmmmmmmm
merhaba kızlar.... ben de dr. geldim guzel haberlerle geldim paylaşayım diye ama sadece iki sayfaya baktım sanırım yine bir gerginlik var.... valla nazara geldik biz ...
betülcüm bende işletmeciyim istersen arz talep yada ing deyimiyle supply and demand function anlatayım sana eğitimci kardeşim bende bundan anlıorum. bize çok bilgili olduğunu mu kanıtlamaya çalışıosun anlamadım.
hayatım artık bu saatten sonra senden bir talebimiz kalmadığı için bize bilgilerini arz etmene gerek yok.
ayyy tam geçmişi okuyorum kendime göre bişeler bulmuşdum yok kilolar filan aaaaaaaa kızlarrr benim göbiş çatlamadı ama kalçalar felaket durumdaaa çok üzülüyoum bu durumaaaaaa ne yapacam ben yaaa kendimi çok çirkin hissediyorum yardım edin banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?