2009 Nisan Anneleri buraya

betulcum bak canım hade daha uğraşma bak hepımızın canı çıkmış burnuna susalım dıyoruz yazık oda hamıle dıyoruz anladık zaten bılınçlı yazdığını en az senın kadar var aklımız ama bız dolanbaçlı yoldan yürümeyı pek sevmıyoruz,sende yut yada gargara yap ya,allah allah ılla sınır edecen ha azıcık zamanın kaldı senınde hayırlısıyla bı doğuralım sonra beraberce stres atar belkıde gülerız yaptıklarımıza ama bu ara sınır oluyoruz ışte hadı canım hadııııııııııııı

Tariz, sözün ya da kavramın gerçek ve mecazlı anlamı dışında büsbütün tersini kastetmektir.
yok arkadaşım ben rahatım . işe hakaret girince (gerizekalı )durumu anlamayan arkadaşımın yazısını alıntı yaparak tariz sanatı yaptığımı belirttim o kadar bişey yok yani....

URLA cnım nolur bırak şu temizlik işlerin artık ya.ne demek büyük temizlik.
kız ben ypmıcam eltım sagolsun bide görümcem gelcekler

ben ortada dolanırımmmmmmmm

canım aynı bende senin gibiyim öle bi bebek gördüğümde ağlamazdım ama şimdi bebiş görünce gözlerim dolu dolu oluyor allahım ne güzelde yaratmış diyorum :çok üzgünüm:

maşallah bebişine canımcım bu arada ana kucağınız hayırı olsun allah güle güle kullanmayı nasip etsin

o neydi öle yaaa şaşırdımmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı

ya bende bundan alacağım galiba bende senin arkasdaşın gibi 30 kiloyla kapatacağım hamileleiği kaydirigubbakcemile3 pahalıda değilmiş hani

ayyyy evett yaaa mutlaka açalaımmmmmmmm:lepi:

kızlar valla süt olsun diye millet şerbet filan içiyor hamilelikde aldığı kilolardan daha fazla kilo alanlar oluyo amnn dikkaatttttlaelaelaelaelae[/QUOTE]
teşekkürlerrrrrrrrrr

SELİNAY NE YAPTINDA BEBEGİN 3,600 YA BENIMKİ UFAK OFFFFFFFFFFFFFFFF

betülcüm bende işletmeciyim istersen arz talep yada ing deyimiyle supply and demand function anlatayım sana eğitimci kardeşim bende bundan anlıorum. bize çok bilgili olduğunu mu kanıtlamaya çalışıosun anlamadım.

hayatım artık bu saatten sonra senden bir talebimiz kalmadığı için bize bilgilerini arz etmene gerek yok.

ya bak betül eğitimci olabilrsin ama burda herkez aynı statüde yer almaktadırlar yani hepimiz hamileyiz ve hiç kimse hiç kimsenin moralini bozmaya hakkı yoktur burda vakit geçirmek iyi yada kötü günlerimizi paylaşmak için burdayız ama sen kaç gündür sebepsiz bir gerginlik yaratıyorsun bu şekilde davranman bence eğitimci birine hiiç yakışmıyor sen öğrencilerinede böle tartışmayımı aşılıyorsun inan sadece çok merak ediyorum sakın yanlıl anlama tabiki iyi bir eğitiömci olabilrsin ama yakışmıyooo

aman çiçek bu kadarcık şeyden koca bebek ya da bebekler çıkar mı?doğuran olmazzzzzzzzz

Arkadaşım senin hiç sancın sıkıntın yok galiba? Ya da hamilelik kolay mı geçiyo yoksa?
Valla bizim hepimizin artık burnunda yani, buraya da biraz kafamız dağılsın sıkıntılarımızı düşünmeyelim diye giriyoruz. Diğer topiklerle karıştırma istersen burayı!!!!

ayyy tam geçmişi okuyorum kendime göre bişeler bulmuşdum yok kilolar filan aaaaaaaa kızlarrr benim göbiş çatlamadı ama kalçalar felaket durumdaaa çok üzülüyoum bu durumaaaaaa ne yapacam ben yaaa kendimi çok çirkin hissediyorum yardım edin banaa

merhaba kızlar.... ben de dr. geldim guzel haberlerle geldim paylaşayım diye ama sadece iki sayfaya baktım sanırım yine bir gerginlik var .... valla nazara geldik biz ...

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, april16, Armonia, bursasu+, cicekcicek, dinozzo, iyuksel, megul, nisan_ikizler, oslem1907, zeeyneep, zeyned

ve ben sıkıldım çıkıorum offffffffffffffffffffffffffff

ya ben de gerildim .inanın karnım taş gibi oldu.zaten bu aralr aşırı duygusalım.azıcık yatacam.

ya nereye yaaa bana yardım edin diyorum sizde çıkıyorsunuz aşk olsunnnnnn senağlama kendimi çok çirkin hissediyorummmmmmmmmmmm çok kilo aldımmmmmmmmmmm

bak betül kızlara dünden beri diyorumki kim olduğumu biliyor ne diye bana sataşıyor ben onunla muhattap olmuyorum karnındakine hürmeten benim iyi niyetli arkadaşlarımda yok anlamaıştır belki boşvber sen iyi davran yazık falan diyolar şimdi sen kalkıcan benim avamlığımı kabalığımı bırakmıcan sonrada kim olduğumu bile bile yeni profile mesaj atıcan bu insanın ruh sağlığından şüphe ederim ben
heeee bunca vakit kim olduğumu anlamadıysada zekasından şüphe ederim
senin durumuna gelince ikisindende şüphe ediyorum daha 5 dk önce kızlarla dedikki adam gibi konuşalım uzak kalmasın bizden oda gırgıra katılsın ama sen çıtayıııııııı çoktannnn aştın ben kızların hatrına yutmaya hazırdım sen kaşındın bundan sonra bu arızayla konuşan benle muhattap olmasın şurda doğuma 3 gün kalmış hiç çekemem kimse kusura bakmasın

eheheheh

merhaba kızlar.... ben de dr. geldim guzel haberlerle geldim paylaşayım diye ama sadece iki sayfaya baktım sanırım yine bir gerginlik var .... valla nazara geldik biz ...

anlat anlat bebegini...........

he bu arada kızlar doktor bana suyunda az azalma var dedi......................

çok çok bilgili falan değilim tariz sanatı lise bilgisi zaten öyle bir ispat çabam da yok. sana daha önce söylemiştim sanırım nereye yazı yazacağımı senden talimat alarak yapmam ben...

Ya bana da öyle geliyo bazen. Artık baydım hiç bişeyle ilgilenesim yok. Saçlarım perişan, makyaj yapmak istiyorum onu bile beceremiyorum sanki bütün yeteneklerimi yitirdimsenağlama Allahtan çatlak yok, arkadan 2.bi göbeğimde çıkmadı biraz tesellim oluyo. Bide benim kociş sürekli sen nası hamilesin hiç biyerinde bişi yok diyo ona biraz şımarıyorum o da olmasa iyice psikopata bağlicamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…