cnm topik bulandı bi mart bi nisan annesi olmaya çalışanlar varmerhaba kızlar.... ben de dr. geldim guzel haberlerle geldim paylaşayım diye ama sadece iki sayfaya baktım sanırım yine bir gerginlik var.... valla nazara geldik biz ...
ya ben de gerildim .inanın karnım taş gibi oldu.zaten bu aralr aşırı duygusalım.azıcık yatacam.
ve ben sıkıldım çıkıorum offffffffffffffffffffffffffff
ya nereye yaaa bana yardım edin diyorum sizde çıkıyorsunuz aşk olsunnnnnn senağlama kendimi çok çirkin hissediyorummmmmmmmmmmm çok kilo aldımmmmmmmmmmm
Ya bana da öyle geliyo bazen. Artık baydım hiç bişeyle ilgilenesim yok. Saçlarım perişan, makyaj yapmak istiyorum onu bile beceremiyorum sanki bütün yeteneklerimi yitirdimsenağlama Allahtan çatlak yok, arkadan 2.bi göbeğimde çıkmadı biraz tesellim oluyo. Bide benim kociş sürekli sen nası hamilesin hiç biyerinde bişi yok diyo ona biraz şımarıyorum o da olmasa iyice psikopata bağlicamkaydirigubbakcemile3
neyse ben nst macera mı anlatayım belki gergin hava dağılır....
şu meshur nst ye bağlandım ben...çok sukur hicbir şey çıkmadı dr. sen 1 hafta daha doğurmassın haftaya bir daha girecen dedi yolladı... ama hareketlerini her hissettiğinde bir duğmeye basıyosun ya ben hissetmiyom diye yakındım ebede üç tanesini kaçırmışsın annesi seninle işimiz var sen cok paniksin dedi...valla kesin beni sezeryan yapacaklar ki benimle ugraşmasın ebe bile şimdiden illah dedi yahu ....
neyse ben nst macera mı anlatayım belki gergin hava dağılır....
şu meshur nst ye bağlandım ben...çok sukur hicbir şey çıkmadı dr. sen 1 hafta daha doğurmassın haftaya bir daha girecen dedi yolladı... ama hareketlerini her hissettiğinde bir duğmeye basıyosun ya ben hissetmiyom diye yakındım ebede üç tanesini kaçırmışsın annesi seninle işimiz var sen cok paniksin dedi...valla kesin beni sezeryan yapacaklar ki benimle ugraşmasın ebe bile şimdiden illah dedi yahu ....
tatlım bende aldım hemde herkesten fazla dün dr doğumda 10 kilon gidecek dedi geri kalnlar iki hamileye yeter yani düşün oldu artık doğumdan sonra halledicez hepsini bu güne kadar yavrularımız için her fedakarlığı yaptık napalım
ya bak betül eğitimci olabilrsin ama burda herkez aynı statüde yer almaktadırlar yani hepimiz hamileyiz ve hiç kimse hiç kimsenin moralini bozmaya hakkı yoktur burda vakit geçirmek iyi yada kötü günlerimizi paylaşmak için burdayız ama sen kaç gündür sebepsiz bir gerginlik yaratıyorsun bu şekilde davranman bence eğitimci birine hiiç yakışmıyor sen öğrencilerinede böle tartışmayımı aşılıyorsun inan sadece çok merak ediyorum sakın yanlıl anlama tabiki iyi bir eğitiömci olabilrsin ama yakışmıyooo
sen de aynı benim gibisin yani.ben de bi panik durmlardayım ki sorma canım ya.
bursasu canım ya gergin hava beni çok etkiledi.bizim buraya girme sebebimiz azıcık rahatlamak.günleri huzurlu geçirmek.ama ortama baksana noldu birden.
Ya bana da öyle geliyo bazen. Artık baydım hiç bişeyle ilgilenesim yok. Saçlarım perişan, makyaj yapmak istiyorum onu bile beceremiyorum sanki bütün yeteneklerimi yitirdimsenağlama Allahtan çatlak yok, arkadan 2.bi göbeğimde çıkmadı biraz tesellim oluyo. Bide benim kociş sürekli sen nası hamilesin hiç biyerinde bişi yok diyo ona biraz şımarıyorum o da olmasa iyice psikopata bağlicamkaydirigubbakcemile3
evet ama hiç birşey yapmadığını iddia eden nisan ikizzleri adlı şahıs 'kızlar topiğime bir bakın,gerizekalı ' gibi konuşarak beni tahrik ediyor.sana hakaret edilse boynunu büküp dinler misin?sanmam
YA AZALMIŞ BİRAZ DEDEİ BENDE TELAŞA GİRDİM...... korktum acıkcasıurla zaten haftaya doğumun olur senin.hani cuma demişsin ya bence de sence.dolayısıyla suyunu problem etme.
canım sen takma bizi boşver hareketlere basmayıncada bişi olmuyo ayrıca bebeğin her hareketini hissedemiyoruzki zaten isim mevzusundan ses varmıneyse ben nst macera mı anlatayım belki gergin hava dağılır....
çatlağın çaresi yok çekecezyaaa kilolarr neysede kalçalarımdaki çatlaklar ne olacak onlarda doğumdan donra gidecekmiiiiii üüüüüüüüüükafamçokkarıştı ya doğumdan sonra mutlaka zayıflama topiği açalım tabi diyet yapamıcaz ama spor yapabilir heralde :lepi:
bu arada ben geçmişe gidiyom takdım bugün ben geçmişe
evet ama hiç birşey yapmadığını iddia eden nisan ikizzleri adlı şahıs 'kızlar topiğime bir bakın,gerizekalı ' gibi konuşarak beni tahrik ediyor.sana hakaret edilse boynunu büküp dinler misin?sanmam
canım sen takma bizi boşver hareketlere basmayıncada bişi olmuyo ayrıca bebeğin her hareketini hissedemiyoruzki zaten isim mevzusundan ses varmı
çatlağın çaresi yok çekecez
plates yaparız hep beraber
ay valla taktın özlem yok kzım bişey doğuran falan temiz geçmiş
kızlarr ya doğumdan sonra kaç kilo gidiyo yani şişlik filan gittikden sonraa bebek çıktıkdan sonraaa:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?