2009 Nisan Anneleri buraya

neyse ben nst macera mı anlatayım belki gergin hava dağılır....

şu meshur nst ye bağlandım ben...çok sukur hicbir şey çıkmadı dr. sen 1 hafta daha doğurmassın haftaya bir daha girecen dedi yolladı... ama hareketlerini her hissettiğinde bir duğmeye basıyosun ya ben hissetmiyom diye yakındım ebede üç tanesini kaçırmışsın annesi seninle işimiz var sen cok paniksin dedi...valla kesin beni sezeryan yapacaklar ki benimle ugraşmasın ebe bile şimdiden illah dedi yahu ....

merhaba kızlar.... ben de dr. geldim guzel haberlerle geldim paylaşayım diye ama sadece iki sayfaya baktım sanırım yine bir gerginlik var .... valla nazara geldik biz ...
cnm topik bulandı bi mart bi nisan annesi olmaya çalışanlar var
topiğin rengini kaçırdı...
yoksa esas nisan annelerinde hiçbir problem yok cnm
ya ben de gerildim .inanın karnım taş gibi oldu.zaten bu aralr aşırı duygusalım.azıcık yatacam.

ve ben sıkıldım çıkıorum offffffffffffffffffffffffffff

yaw nereye beee

urla su azalması için benim dr. en az 4 litre su için dedi...valla bizim bebelerden once biz bi biberon alıp içez herhalde....

ya nereye yaaa bana yardım edin diyorum sizde çıkıyorsunuz aşk olsunnnnnn senağlama kendimi çok çirkin hissediyorummmmmmmmmmmm çok kilo aldımmmmmmmmmmm

tatlım bende aldım hemde herkesten fazla dün dr doğumda 10 kilon gidecek dedi geri kalnlar iki hamileye yeter yani düşün oldu artık doğumdan sonra halledicez hepsini bu güne kadar yavrularımız için her fedakarlığı yaptık napalım

yaa benimde göbişde hiç çatlak yok ordan kurtarıyom zaten yoksa heralde moral bozukluğundan doğurururm kaydirigubbakcemile3 yaaaa kilolar sorun değilde şu çatlaklara çözüm bulsalar yaaaaa

hadi canım hayırlısı olsun bakalımmmmmmm:lepi:

sen de aynı benim gibisin yani.ben de bi panik durmlardayım ki sorma canım ya.

bursasu canım ya gergin hava beni çok etkiledi.bizim buraya girme sebebimiz azıcık rahatlamak.günleri huzurlu geçirmek.ama ortama baksana noldu birden.

yaaa kilolarr neysede kalçalarımdaki çatlaklar ne olacak onlarda doğumdan donra gidecekmiiiiii üüüüüüüüüükafamçokkarıştı ya doğumdan sonra mutlaka zayıflama topiği açalım tabi diyet yapamıcaz ama spor yapabilir heralde :lepi:

evet ama hiç birşey yapmadığını iddia eden nisan ikizzleri adlı şahıs 'kızlar topiğime bir bakın,gerizekalı ' gibi konuşarak beni tahrik ediyor.sana hakaret edilse boynunu büküp dinler misin?sanmam

urla zaten haftaya doğumun olur senin.hani cuma demişsin ya bence de sence.dolayısıyla suyunu problem etme.

haklısın cnm ama bence bu ortamı yaratan çıkmalı sen değil kaydirigubbakcemile

kızlar ne olur tartışmayın artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa
konu kapansın uzamasın topik kapanncak herkes kapsama alanı dışına alınacak.....

uyarılmadı demeyin:1no2::1no2:

tamam konu kapansın n neolurrrrrrrrr

AAAAAAAAAAA bişiler paylaşıyoz herkes kavgadan sorunlarımıza cevap vermıo artık kavga alanı oldu burasıııııııııııııı

SUSUSUSUSUSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

aynen ilgilenesim yok ve KENDİMİ İŞE YARAMAZ BİŞEY HİSSEDIYORUM
BENIMDE HİÇ KİLOM YOK TAŞAN SADECE GÖBEK VE GÖGÜSLER
BACAKLAR ELLER HERSEY AYNI
BİDE BENIM BURNUM BÜYÜMÜŞ HERKES ÖLE DİYORRRRRRRRRRRRRRRR

evet ama hiç birşey yapmadığını iddia eden nisan ikizzleri adlı şahıs 'kızlar topiğime bir bakın,gerizekalı ' gibi konuşarak beni tahrik ediyor.sana hakaret edilse boynunu büküp dinler misin?sanmam

sen de ne diye kıza durduk yerde iğneli mesajlar atıyosun
ziyaretçi mesajı atıyosun :mymeka:

neysem daha sonra görüşürüz kızlar.online olacam ama daha sonra takılırım.biraz uznacam.öptüm hepinizi.iyki varsınız ve hep olun lütfen.

canım sen takma bizi boşver hareketlere basmayıncada bişi olmuyo ayrıca bebeğin her hareketini hissedemiyoruzki zaten isim mevzusundan ses varmı

çatlağın çaresi yok çekecez
plates yaparız hep beraber
bu arada ben geçmişe gidiyom takdım bugün ben geçmişe

ay valla taktın özlem yok kzım bişey doğuran falan temiz geçmiş

canım bak sen zaten nisan anneside değilsin mart annesisin biz mart annelrinin topiğine girip bugün neler oldu diyip kaçmıyoruzkafamçokkarıştı yani sende tabiki yazılanları takip edebilirsin ama bak hepimizde hamileyiz ve hepimiz birbirimize saygılı olmak zorundayız ......eğer sana hakaret edildiyse ki ?????sende hakaret ettin ben olsam hiç muhattap olmam ve bir daha bu topiğe girmem ama sen sanki kavga etmek için yer arıyomuşsun gibi geliyo bana

okumuyommmmm geçmişi oyyşşşşşş terledim hahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…