benim dr bebekleri 3 er kilodan hesaplayıp 10 kilo dedi dün
sizin bebekler ortalama 3 500 falan doğsa 6 kesin gider heralde bide ödem olduysa vucutta ilk haftadanda onlar gider
bu arada kızlar doğumda ikiz annesinin hesabı doğru bebek 3 kilo artı eş falan 6 7 en az gidiyormuş ...bi de ikinci gune odemi de azaltıyormus vucut sanslısak 10 kilo bile giden varmış...amma velakin kalcadan alanlar (benim gibisenağlama) anca spor ve diyet...
kızlar ancaaa geçmişi olkuyabildimm oda hızlıı hızllıı...
dün gece kasıklarımda şiddetli adet sancısı gibi bişi oldu bide belimm bide karnımın heryerii ağrıdı bütün gece dolaştımm dedim doğurcammı acepp... sonra geçti gibi sabah işe biras geç geldim... biras önce hafiften kasıklarımdaki sancı yine basladıı hayırlısıı diyorum artıkk... 1hafta daha durur inşallah kızımm...
aynen ya benimde burnum kocaman oldu hehe çok komikya evet benim de burnum şişti..... ne entreasn kız annesini çirkinleştirirmişte ..burnumu niye şirirdi...ay bi ..Allahım ergenliğimde dokmediğim kadar sivilce dokuyom yahu...
sultan dr bana 10 dedi kız iki bebek iki kese 2 plesanta
kızlarr ya doğumdan sonra kaç kilo gidiyo yani şişlik filan gittikden sonraa bebek çıktıkdan sonraaa:ecrin_bebek:
sen ne zaman izine cıkacaksın canım...
canım senin yine 36 haftan bende o sancılar şimdi olmaya başladı geceleri yatağa yatıyorum sola dönüüyorum adet sancısı gibi bir sancı sonra uyu uyuyabilrsen yani bence telaş yapma 1 hafta daha dayanır seninki kaydirigubbakcemile3kızlar ancaaa geçmişi olkuyabildimm oda hızlıı hızllıı...
dün gece kasıklarımda şiddetli adet sancısı gibi bişi oldu bide belimm bide karnımın heryerii ağrıdı bütün gece dolaştımm dedim doğurcammı acepp... sonra geçti gibi sabah işe biras geç geldim... biras önce hafiften kasıklarımdaki sancı yine basladıı hayırlısıı diyorum artıkk... 1hafta daha durur inşallah kızımm...
yok kız artık ikisinin eli kolu bacağı birbirine karışıyo gıcık sıpada yüz üstü yatıyodu zatenikiz annesi ikincinin cinsiyeti belli oldu mu dün...onu soracaktım sana unutmuşum...sizin isim alternatifleri ne oldu zeynebin kardesine
ay çalışmasan artık yaaa yoruluyosunkızlar ancaaa geçmişi olkuyabildimm oda hızlıı hızllıı...
ne takıyonuz ben anlamıyorum laf isteyenin ağzının payını verin otursun oturduğu yerdeyaa bu hafta sonuda kayınvalidemin doğum günü hiç gitmek istemiyorum eltimle aramız biraz bozukdaa daha doğrusu kendisini bişey zannediyoo bende çok sinir oluyorum kızlar bu hafta sonu doğurursam şaşırmayınnn haaaaakaydirigubbakcemile3
bide kilo almış gibi konuşuyo Allah iyiliğini versin emiibenim dr maximum 7,5 gider dedi maximum amasonra sanırım ilk 2 ay içinde emzirmeden dolayı gidiyo bi de ödemler falan ama ondan sonrası iş başa düşecek galiba çünkü 2 ay sonra vücut o hıza da alışabilir normal gelecek yani uykusuzluk falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?