2009 Nisan Anneleri buraya

sen kaç haftalıksınn.. takviminden gözükmüyoo

kız ben zaten kesinlikle altta kalmam hele hamileyken hiç kalmam çünkü şimdi daha sinirliyim ama işde sinirden beni doğurtur bunlarkaydirigubbakcemile3

yaaa gitsin ne olur kilolarrrrrr gerçi bahar bebişleri bizimkiler yaza tatile gidince bol bol yüzeriz olur biter dimiii :uhm:

sen kaç haftalıksınn.. takviminden gözükmüyoo

35+4 oldu işde

kızlar sigara içip de bırakan var mı hamilelikten?

var canım ben ilk hamile olduğumu öğrendim sonra sigara içiyim dedim midem bulandı içemedim şimdide midem bulanıyo kokusundan bile inşşl. doğumdan sonrada içmem ama ben öle tiryaki gibi değildim günde en fazla 3 tane içerdim

bende artık evde olmak istiyorum azkaldıı... bebeğimle doğumdan sonra 5hafta daha fazla zaman geçirmek için çalışıyorumm.... yoksa 32 hafta tam ayrılma zamanıı walla

aaa bu arada benim bebişte büyümüş kızlar sonuncu bebeğe gelmişim
ovtemizkan görünüyo cnm takviin bu arada sana özlem diyelim ya uzun oluyo diğer türlü

işte kilolarda onun da çok etkisi yok mu sizce normalde bırakınca bile insanlar 8-10 kilo alıyo eee biz hamileyiz normal tabi
ben ve eşim bıraktık birlikte 20 gün sonra hamile kalmışım tam kilo yapmasın diye yediklerime dikkat ediyordum ki buna rağmen yaptı hamile olduğumu öğrendim ben aldım şimdiye kadar 12 eşim aldı 10 :)))
neyse boşverin bırakmak bile çook takdir edilecek bi durum bence

yaa ben çok heyecanlanıyom kızlar yaaa içimde garip bişey var anlatamam gerçi sizde de vardır amannn ne bilim ne garip bir duyguymuş buuuuuu

kız sen 12 kiloo aldıysan süperrrrr walla ben sölemeye utanıyom artıkk yaa eski halime bakıp bakıp iç geçiriyorum ben bazaen kendimi kandırıyomm kilo konusundaaa sırnaşık şey

sağolun tatlılar kalkamadım daha
muhtemel doğum tarihi 27 nisan görünüyo
ultrason 13 nisan veriyo
doktor 20 si ile 25 arası bekliyo
daha normalmi sezeryanmı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…