canım senin yine 36 haftan bende o sancılar şimdi olmaya başladı geceleri yatağa yatıyorum sola dönüüyorum adet sancısı gibi bir sancı sonra uyu uyuyabilrsen yani bence telaş yapma 1 hafta daha dayanır seninki kaydirigubbakcemile3
kız ben zaten kesinlikle altta kalmam hele hamileyken hiç kalmam çünkü şimdi daha sinirliyim ama işde sinirden beni doğurtur bunlarkaydirigubbakcemile3yok kız artık ikisinin eli kolu bacağı birbirine karışıyo gıcık sıpada yüz üstü yatıyodu zaten
ay çalışmasan artık yaaa yoruluyosun
ne takıyonuz ben anlamıyorum laf isteyenin ağzının payını verin otursun oturduğu yerde
bide kilo almış gibi konuşuyo Allah iyiliğini versin emii
arkadaşım 2ay önce doğum yaptı doğumda 7 kilo gitmiss 1-2 hafta içinde de 3kilo gitmis çünkü rahim eski haline geliyor o da kilo almişti faz<la su bişiler atılıyorrr.. 40 çıkana kadar 12kilodan kurtuluruz gibi geliyor..
yada benim canım mı ölee istiyoo acabakaydirigubbakcemile3
kızlar sigara içip de bırakan var mı hamilelikten?
sen kaç haftalıksınn.. takviminden gözükmüyoo
kızlar sigara içip de bırakan var mı hamilelikten?
yok kız artık ikisinin eli kolu bacağı birbirine karışıyo gıcık sıpada yüz üstü yatıyodu zaten
ay çalışmasan artık yaaa yoruluyosun
ne takıyonuz ben anlamıyorum laf isteyenin ağzının payını verin otursun oturduğu yerde
bide kilo almış gibi konuşuyo Allah iyiliğini versin emii
ben de gideyim bi pilav yapayım kuru vardı
kuru üstü pilav yyiyecem yanında yoğurtcokacimcoook
ben de gideyim bi pilav yapayım kuru vardı
benim takvimimi göremiyormusunuz kızlarrrrr?????
ohhhh afiyet olsun sana diil içindeki sıpaya yarasınben de gideyim bi pilav yapayım kuru vardı
benim takvimimi göremiyormusunuz kızlarrrrr?????
ovtemizkan seninle günlerimiz aynı 35+4kaydirigubbakcemile5
işte kilolarda onun da çok etkisi yok mu sizce normalde bırakınca bile insanlar 8-10 kilo alıyo eee biz hamileyiz normal tabi
ben ve eşim bıraktık birlikte 20 gün sonra hamile kalmışım tam kilo yapmasın diye yediklerime dikkat ediyordum ki buna rağmen yaptı hamile olduğumu öğrendim ben aldım şimdiye kadar 12 eşim aldı 10 :)))
neyse boşverin bırakmak bile çook takdir edilecek bi durum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?