2009 Nisan Anneleri buraya

kizlar tekrardan merhaba uzun bi aradan sonra artik trdeyim:) yogun yogun geciyor gunler. kizlar sizin bebekler nasil duruyor? benimki hala ters. sizce normal mi ki?
hoşgeldin canım ben de hatırlamadım seni tanıt istersen baştan kendini
benim bebiş ta 32. haftada dönmüştü baş aşağı hala da öle duruyo

değiştirdim cnm

hs050505 aman ne karışık rumuzun var senin yaw
yanlış hatırlamıyorsam eşinle ayrı yerlerdemiydiniz okulmu vardı ne öle bişeyler hatırlıyorum sanki

hs isim soyisim, 05 mayis 2005 de kocamla tanistigim tarih:)))
evet ayri yerlerdeydik, cok sukur subatin basinda geldim artik beraberiz. internet yoktu evde baya uzak kaldim forumdan. hakkaten uzman olmussunuz kizlar siz hamilelik konusunda:) bundan sonra buralardayim bende.
pztsi kontrolum var bakalim bebek donmus mu doktorum boyle giderse sezeryan dedi. 2 hafta once bebek 2600 grdi boyu icin de 42-43 dedi doktor. sizce normal mi kizlar?

fazla bile şekerim ama o kilo ve boyla sanki biraz zor döner gibi kanımcafisfisfis

bence de pztkii kontrolde dönmemişse daha da dönemez heralde
gerçi doğum anında bile dönen bebekler oluyomuş ama şimdi son haftalarda ters duruyosa hala sezeryanla alıyolar

senin kocan ne iş yapıyodu kızzz
cnm bebnim koca hem ajans işi hemde repredüksiyon baskı matbaa alanı

hs diyelim bari sana 05 leri yazması zor oluyor:)
bende yarın gitçem doktara benim bebişte ters şu an tammters değil ama başı kanalda değil yanda duruyor
benden 2 hafta önde bir arkadaşım var onun bebeğide tam ters duruyodu ama dönmüş
zaten benim doktorda daha erken dedi döner dedi

ya evet benim de burnum şişti..... ne entreasn kız annesini çirkinleştirirmişte ..burnumu niye şirirdi...ay bi ..Allahım ergenliğimde dokmediğim kadar sivilce dokuyom yahu...

benimde burnum çok şişti kociş patlıcan burun diyo bana

kızlar sigara içip de bırakan var mı hamilelikten?

ben

kızlar ben bi duş alcam terledim yine iğrencim ya

bende şuan kendimi iğrenç hissettim gideyim bari dicem geçmişi bitiremedimki daha :çok üzgünüm:

a<slında her an temiz olmak lazım ya bebişler gelmeye kalkarsa panik olmayalım. hergün duş alıorum ama nafile sabah bi kalkıyorum terlemişim yine

anaaa bi dakka yaaa
kızım bu nisan ikizleri daha yeni üye olmadı mı siteye
benim 15 puanım var onun 17
ya iice şımarttınız şu kızı haa tepemize çıkarcaanız
bundan soona hersabah hatırlaticam bana puan verin diye

fazla bile şekerim ama o kilo ve boyla sanki biraz zor döner gibi kanımcafisfisfis

sasirdim simdi bana da az gibi gelmisti kilosu.bi de boyu kisa sanki biraz. doktor zaten donmesi noktasinda cok umutlu diildi okadar da hareket ediyor vuruyor filan ama donmeye niyeti yok sanirim. yine de belki son hamle yapar diye bekliyorum:))

bence de pztkii kontrolde dönmemişse daha da dönemez heralde
gerçi doğum anında bile dönen bebekler oluyomuş ama şimdi son haftalarda ters duruyosa hala sezeryanla alıyolar

kontrolde bakicaz ama benim hissettigim kadariyla bizimkinin kafasi hala yukarda:) ben de sezeryani hic istemiyorum ya. korktugum basima gelcek sanirim.

insallah dönmüstür canim senin bebek. benimkinin kafasi tamamiyle yukardaydi. kanala bakmiyor bile bizimki:)

hs hangi şehirdesin şimdi türkiyede şekerim

konyadayim canim.
kizlar evde yalniz miyiz hepimiz? daha bir ay var ama ani bisey olursa diye ödüm kopuyor. bavulum vs hazir ama birden suyum gelirse neyapcam diye bissuru senaryolar yaziyorum. ha bi de hergece ruyamda dogum yapiyorum. valla kolay gorunuyor:))

ya varya tam hamilelik konusunda uzman olduk hamilelik bitti beegamyoncuiremsu
hiiiiiiiiiç bi anlam çıkartma bacım onlar bizim çıkartığımız anlamlara göre dğil keyiflerine göre geliyolarkaydirigubbakcemile

hehhe valla öyle oldu galiba ikincide rahat edicez gerçi sen uzuuuunn bi süre gebelik fikrini benimsemeyebilirsin
anlam çıkartmıyomda olsa iyi olacak ben çok şiştim yaa valla akciğerleri ok se gelsin artık yoruluyom
zaten annem 2 gündür gelip evimi temizliyo bende sinir oluyom herşeyin yerini değiştiriyo
tamam iyi hoş sağolsun ama düzenim bozulunca bende bozuluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…