hoşgeldin canım ben de hatırlamadım seni tanıt istersen baştan kendinikizlar tekrardan merhaba uzun bi aradan sonra artik trdeyim:) yogun yogun geciyor gunler. kizlar sizin bebekler nasil duruyor? benimki hala ters. sizce normal mi ki?
değiştirdim cnm
hs050505 aman ne karışık rumuzun var senin yaw
yanlış hatırlamıyorsam eşinle ayrı yerlerdemiydiniz okulmu vardı ne öle bişeyler hatırlıyorum sanki
hs isim soyisim, 05 mayis 2005 de kocamla tanistigim tarih:)))
evet ayri yerlerdeydik, cok sukur subatin basinda geldim artik beraberiz. internet yoktu evde baya uzak kaldim forumdan. hakkaten uzman olmussunuz kizlar siz hamilelik konusunda:) bundan sonra buralardayim bende.
pztsi kontrolum var bakalim bebek donmus mu doktorum boyle giderse sezeryan dedi. 2 hafta once bebek 2600 grdi boyu icin de 42-43 dedi doktor. sizce normal mi kizlar?
cnm bebnim koca hem ajans işi hemde repredüksiyon baskı matbaa alanısenin kocan ne iş yapıyodu kızzz
hs isim soyisim, 05 mayis 2005 de kocamla tanistigim tarih:)))
evet ayri yerlerdeydik, cok sukur subatin basinda geldim artik beraberiz. internet yoktu evde baya uzak kaldim forumdan. hakkaten uzman olmussunuz kizlar siz hamilelik konusunda:) bundan sonra buralardayim bende.
pztsi kontrolum var bakalim bebek donmus mu doktorum boyle giderse sezeryan dedi. 2 hafta once bebek 2600 grdi boyu icin de 42-43 dedi doktor. sizce normal mi kizlar?
ya evet benim de burnum şişti..... ne entreasn kız annesini çirkinleştirirmişte ..burnumu niye şirirdi...ay bi ..Allahım ergenliğimde dokmediğim kadar sivilce dokuyom yahu...
kızlar sigara içip de bırakan var mı hamilelikten?
kızlar ben bi duş alcam terledim yine iğrencim ya
çok açım bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffff. dün kumpir aldırtmadım kocişe ama bugün lahmacun al die evden yolladım
anaaa bi dakka yaaa
kızım bu nisan ikizleri daha yeni üye olmadı mı siteye
benim 15 puanım var onun 17
ya iice şımarttınız şu kızı haa tepemize çıkarcaanız
bundan soona hersabah hatırlaticam bana puan verin diye
bide kıyamıyodun baklavacıya pis boğazzzzzzzzkaydirigubbakcemile
fazla bile şekerim ama o kilo ve boyla sanki biraz zor döner gibi kanımcafisfisfis
bence de pztkii kontrolde dönmemişse daha da dönemez heralde
gerçi doğum anında bile dönen bebekler oluyomuş ama şimdi son haftalarda ters duruyosa hala sezeryanla alıyolar
hs diyelim bari sana 05 leri yazması zor oluyor:)
bende yarın gitçem doktara benim bebişte ters şu an tammters değil ama başı kanalda değil yanda duruyor
benden 2 hafta önde bir arkadaşım var onun bebeğide tam ters duruyodu ama dönmüş
zaten benim doktorda daha erken dedi döner dedi
hs hangi şehirdesin şimdi türkiyede şekerim
ya varya tam hamilelik konusunda uzman olduk hamilelik bitti beegamyoncuiremsu
hiiiiiiiiiç bi anlam çıkartma bacım onlar bizim çıkartığımız anlamlara göre dğil keyiflerine göre geliyolarkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?