ayşe sanada puan verdim
saol çiçekimayşe sanada puan verdim
konyadayim canim.
kizlar evde yalniz miyiz hepimiz? daha bir ay var ama ani bisey olursa diye ödüm kopuyor. bavulum vs hazir ama birden suyum gelirse neyapcam diye bissuru senaryolar yaziyorum. ha bi de hergece ruyamda dogum yapiyorum. valla kolay gorunuyor:))
benanbere ne oldu yaabenanber şok olmuş gibi bi hallin var bacım bizde olduk ama boşver gecer:içelim:
bende puan istiyom
ama kime versem önce başkasına ver diyo manyakmıdır nedir??
herkese vereyim bakalım ne olacak??
bu arada şükür geçmişi bitirdim ohhh
benanbere ne oldu yaa
sinehas kendi puanın 50 olmadan puan veremiyosun maalesef
bu arada tavuk döner söyledim bide ayran oh be bugünde böle bitti yarına Allah kerim hehehe
valla cicek cok iyi. ben daha komsularimi tanimiyorum malesef. yeni gelince cok kaynasma firsatim olmadi. telefon vs hep yanimda ins bisey olmaz. simdilik suyum vs herseyim normal. erken gelmez ins bizimki.valla ben yalnızım ama karşı komşum hep evde bişey olursa ben götürcem seni dio o biraz içimi rahatlatıo açıkçası
saol çiçekim
bütün puanlar bana hepsi bana gelsin ehe ehe
benim annem var canım evde 10gündür yanımda doğuma kadar da kalıcak.
su gelse bile 18 saat idare edebiliyomuş bebişler kendilerini öle çok acil bi durum olmaz heralde sıkma canım kendini
güzeller ben kaçoommmmmmmm akşam gelirim mucuk şapur şupur yarabbi şükür
deli suladın heryeri :)))ŞenizŞeniz:roflol::roflol:
evet uzun bi süre düşünmüyoruz takriben ölene kadar delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhehhe valla öyle oldu galiba ikincide rahat edicez gerçi sen uzuuuunn bi süre gebelik fikrini benimsemeyebilirsin
anlam çıkartmıyomda olsa iyi olacak ben çok şiştim yaa valla akciğerleri ok se gelsin artık yoruluyom
zaten annem 2 gündür gelip evimi temizliyo bende sinir oluyom herşeyin yerini değiştiriyo
tamam iyi hoş sağolsun ama düzenim bozulunca bende bozuluyom
sen verme puan bişeye yaramıyo senin puanın:dilcikar:bende puan istiyom
ama kime versem önce başkasına ver diyo manyakmıdır nedir??
herkese vereyim bakalım ne olacak??
bu arada şükür geçmişi bitirdim ohhh
gündüz olan olayların mesajlarını yeni okumuşta bana mesaj atmışbenanbere ne oldu yaa
sinehas kendi puanın 50 olmadan puan veremiyosun maalesef
bu arada tavuk döner söyledim bide ayran oh be bugünde böle bitti yarına Allah kerim hehehe
götür bakem lahmacunlarıcokacimcoookgüzeller ben kaçoommmmmmmm akşam gelirim mucuk şapur şupur yarabbi şükür
endişelenme sakin ol en önemlisi o eşin ne kadar zamanda yanında olur yada sen taksiyle ne kadar zamanda hastanede olursunvalla cicek cok iyi. ben daha komsularimi tanimiyorum malesef. yeni gelince cok kaynasma firsatim olmadi. telefon vs hep yanimda ins bisey olmaz. simdilik suyum vs herseyim normal. erken gelmez ins bizimki.
canim bi arkadasim ebeden ozel kurs almisti dogumda ne yapilmasi ile ilgili. su gelince yatar pozisyonda ambulans beklemek gerekiyormus.kadinlarin %20sinde sancidan once su geliyormus bir de. 18 saat baya uzun geldi bana. insallah normal normal oluverir bebislerimiz.
bursasu senin dogum da 26 nisan galiba. gunlerimiz ayni gorunuyor.
kız cadııııııı sabahtan beri bağırtıyosun beni burda dileeeeeeeek diye iyice öğren annenden ve minik kardeşinden habersiz bırakma bizikaydirigubbakcemile5Teyzoşlar ben Sidal .
Deneme yapıyorum.
Annemden haberleri size vermek için öğreniyorum.
Sizin bebişlerinizin fotoğraflarını merakla bekliyorum.
Hoşçakalın.
urlaaaaaaaaaaa bana mart annesi diyenin gözünü oyarım aramızda asıl mart anaları var onlar dururken istemezzzzzzzzzz ben halis mulis nisan anasıyım
kızlar bu arada bence kesin gerizekalı profilime buyrun
yaa bu hafta sonuda kayınvalidemin doğum günü hiç gitmek istemiyorum eltimle aramız biraz bozukdaa daha doğrusu kendisini bişey zannediyoo bende çok sinir oluyorum kızlar bu hafta sonu doğurursam şaşırmayınnn haaaaakaydirigubbakcemile3
hımm anladım
bu arada ben yulaf ezmesi önermiştim ya. insan gibi kullanmadığım için abarttığım için bağırsakları bi bozmuşumki sormayın. siz siz olun herşeyi ayarında insan gibi kullanın
valla bende bilmiyorumki
bizde verlim birbirmize durmadan :)))
evet dimi veren verene :))
ne meraklıymışız vermeye
eee kaç aydır vermedik
bak yine çeneme vurdu yaw:)):jeyyar:
sen sen olunca verririz bizde zati versen de bi işe yaramıyor hehehe:dilcikar::roflol:
ay cnmm yarama bastın vallaha
isme karar veremedik bende bu gidişle anket açıcam valla
bak isimleri sayayım kızlar sizde bana aakıl verdin ya
oğluşum gelecek hala ismi yok
emre.kerem ,kuzey,kaan,daha vaqrdı ama aklıma gelmyor yaa
geçmişi okudum.gelene kadar da puan verdim herkeslere ama benim de 50 puanım yok.sanırım geçersizoldu verdiğim puanlar.neysem keyifler nasıl.iysiniz di mi?
benanber şok olmuş gibi bi hallin var bacım bizde olduk ama boşver gecer:içelim:
benanbere ne oldu yaa
hs bende taşınalı 3 ay oldu ama 1 komşum var çok iyi insanlar daha ilk taşındığımızda geldi adamla karısı biz hep evdeyiz evladım korkma dediler. Allah razı olsun hep gelip iyi misin diolar insanlık bööle bişey heralde ne yazıkki pek rastlamıoruz artık iyi insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?