2009 Nisan Anneleri buraya

ayşe sanada puan verdim
saol çiçekim
bütün puanlar bana hepsi bana gelsin ehe ehe

benim annem var canım evde 10gündür yanımda doğuma kadar da kalıcak.
su gelse bile 18 saat idare edebiliyomuş bebişler kendilerini öle çok acil bi durum olmaz heralde sıkma canım kendini

kociş gelmiş istanbula yoldaymış aman Allah ım :1shok:
ben daha banyoya bile girmedim yemek yok hatta mutfakta kocaman bi yığın bulaşık var
offf yaa bide annem iş yapınca kızıyom salağım ben klava:

benanber şok olmuş gibi bi hallin var bacım bizde olduk ama boşver gecer:içelim:
benanbere ne oldu yaa

bende puan istiyom
ama kime versem önce başkasına ver diyo manyakmıdır nedir??
herkese vereyim bakalım ne olacak??
bu arada şükür geçmişi bitirdim ohhh

sinehas kendi puanın 50 olmadan puan veremiyosun maalesef

bu arada tavuk döner söyledim bide ayran oh be bugünde böle bitti yarına Allah kerim hehehe

benanbere ne oldu yaa

bu arada tavuk döner söyledim bide ayran oh be bugünde böle bitti yarına Allah kerim hehehe

öyle olsun uğraşalım bari 50 yapalım puanlarımızıda oy verebilelim..
neyse ben kaçar kızlar geçmişi okumaktan konuşmalara pek katılamadım bugünde
kociş geliyoya Allah a şükür o yokken sancılanmadım birazdan burada olur özlemişim valla öpüldünüz..

valla ben yalnızım ama karşı komşum hep evde bişey olursa ben götürcem seni dio o biraz içimi rahatlatıo açıkçası
valla cicek cok iyi. ben daha komsularimi tanimiyorum malesef. yeni gelince cok kaynasma firsatim olmadi. telefon vs hep yanimda ins bisey olmaz. simdilik suyum vs herseyim normal. erken gelmez ins bizimki.

canim bi arkadasim ebeden ozel kurs almisti dogumda ne yapilmasi ile ilgili. su gelince yatar pozisyonda ambulans beklemek gerekiyormus.kadinlarin %20sinde sancidan once su geliyormus bir de. 18 saat baya uzun geldi bana. insallah normal normal oluverir bebislerimiz.

hs bende taşınalı 3 ay oldu ama 1 komşum var çok iyi insanlar daha ilk taşındığımızda geldi adamla karısı biz hep evdeyiz evladım korkma dediler. Allah razı olsun hep gelip iyi misin diolar insanlık bööle bişey heralde ne yazıkki pek rastlamıoruz artık iyi insanlara

evet uzun bi süre düşünmüyoruz takriben ölene kadar delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende puan istiyom
ama kime versem önce başkasına ver diyo manyakmıdır nedir??
herkese vereyim bakalım ne olacak??
bu arada şükür geçmişi bitirdim ohhh
sen verme puan bişeye yaramıyo senin puanın:dilcikar:
benanbere ne oldu yaa

gündüz olan olayların mesajlarını yeni okumuşta bana mesaj atmış

güzeller ben kaçoommmmmmmm akşam gelirim mucuk şapur şupur yarabbi şükür
götür bakem lahmacunlarıcokacimcoook
endişelenme sakin ol en önemlisi o eşin ne kadar zamanda yanında olur yada sen taksiyle ne kadar zamanda hastanede olursun

Teyzoşlar ben Sidal .
Deneme yapıyorum.
Annemden haberleri size vermek için öğreniyorum.
Sizin bebişlerinizin fotoğraflarını merakla bekliyorum.
Hoşçakalın.

kızlar iyi akşamlar.tatlı sohbetler.ben galiba hasta olam yolunda ilerliyorum.dua edin hafif geçsin.ben herkeslere puan verdim.ben de artık hergün puan veririm size.50 oldum da bugün söylemesi ayıp heheheheh

Teyzoşlar ben Sidal .
Deneme yapıyorum.
Annemden haberleri size vermek için öğreniyorum.
Sizin bebişlerinizin fotoğraflarını merakla bekliyorum.
Hoşçakalın.
kız cadııııııı sabahtan beri bağırtıyosun beni burda dileeeeeeeek diye iyice öğren annenden ve minik kardeşinden habersiz bırakma bizikaydirigubbakcemile5

urlaaaaaaaaaaa bana mart annesi diyenin gözünü oyarım aramızda asıl mart anaları var onlar dururken istemezzzzzzzzzz ben halis mulis nisan anasıyım

kızlar bu arada bence kesin gerizekalı profilime buyrun

Ya inanılır gibi değil.:1shok:

Sen niye kasıyorsun k kendini.Git, rahatınabak, dön evine.Ne lursa olsun boşveeeeeeeerrr.

hımm anladım
bu arada ben yulaf ezmesi önermiştim ya. insan gibi kullanmadığım için abarttığım için bağırsakları bi bozmuşumki sormayın. siz siz olun herşeyi ayarında insan gibi kullanın

Alemsin valla.Ortasını bulmak lazım tabikaydirigubbakcemile3

Kuzey bence:)

geçmişi okudum.gelene kadar da puan verdim herkeslere ama benim de 50 puanım yok.sanırım geçersizoldu verdiğim puanlar.neysem keyifler nasıl.iysiniz di mi?

Benim de 50 puanım yok.Kaale bile alınmıyorumsenağlama

benanber şok olmuş gibi bi hallin var bacım bizde olduk ama boşver gecer:içelim:

Hahhaha.Valla ilk gördüğümde şok oldum.Sonra yazılanları okudum ve hala bu topike kalabilmesine hayret ettim.

benanbere ne oldu yaa

Canım benim şok olmuştum geçti.

Benim de üst katımda ebe oturuyor.Beklenmedik birşey olursa ısıtacağım suyu onu bekleyeceğim.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…