en süperi seninkiymiş ısıt suyu bekle ebeni hem artık su ısıtmakta kolay koy ketıla sıcak suda ne işe yarıyosa artık:lepi:Ya inanılır gibi değil.:1shok:
Sen niye kasıyorsun k kendini.Git, rahatınabak, dön evine.Ne lursa olsun boşveeeeeeeerrr.
Alemsin valla.Ortasını bulmak lazım tabikaydirigubbakcemile3
Kuzey bence:)
Benim de 50 puanım yok.Kaale bile alınmıyorumsenağlama
Hahhaha.Valla ilk gördüğümde şok oldum.Sonra yazılanları okudum ve hala bu topike kalabilmesine hayret ettim.
Canım benim şok olmuştum geçti.
Benim de üst katımda ebe oturuyor.Beklenmedik birşey olursa ısıtacağım suyu onu bekleyeceğim.delikafadulden
valla isim konusu tam bir muamma ..ogunden sonra kapattım konuyu ...ne o actı ne ben...valla zaten son donemece geldik kendimi strese sokmak istemiyom ama haftaya gorumcem gelecek o gelinceye kadar netleştirmemiz gerek Allah korusun kavga falan olursa onun yanında olmasın...
sağolun tatlılar kalkamadım daha
muhtemel doğum tarihi 27 nisan görünüyo
ultrason 13 nisan veriyo
doktor 20 si ile 25 arası bekliyo
daha normalmi sezeryanmı belli değil
kızlar bende hamilelikle ilgili bi kitap var 38. haftada dioki 38-39 ve 40. haftalarda anne adaylarının kilo alımları yavaşlar, durabilir, hatta kilo veren anne adayları olabilir bu tamamen normal olup çok karşılaşılan bi durumdur dio
bu arada teşekkür buttonumuz kalktı bari birbirmize puan verelim
ben arada veriyorum öle günde 20 kişiye puan verebilirsin farklı kişilere
Aynen cnm ya zaten normal doğumda mühim olan başmış o çıktıktan sonra bişey kalmıyomuş ama biz bu koca kafalıları nasıl çıkarcaz bakalım...delikafadulden
ayşe sanada puan verdim
Teyzoşlar ben Sidal .
Deneme yapıyorum.
Annemden haberleri size vermek için öğreniyorum.
Sizin bebişlerinizin fotoğraflarını merakla bekliyorum.
Hoşçakalın.
kız cadııııııı sabahtan beri bağırtıyosun beni burda dileeeeeeeek diye iyice öğren annenden ve minik kardeşinden habersiz bırakma bizikaydirigubbakcemile5
İyi akşamlar,şöööle bir geçmişi okudum da yarım kaldı yine,en çok da gündüz oluyor muhabbet.
Bakalım isim konusu bizde de tam bir muamma,umarım dedemiz bize son anda bir oyun yapmaz,hala söylediği bir isim yok,kendinden o kadar emin herhalde,onun dediği olacak dielaelaelaelaelae
O zaman senin oğluşun haftasından önde gidiyor hehalde dimi,öyle oluyor?
Ben buna uyuyorum sanırım,ilk başlarda aldım ben aldığım kiloları,şimdi durdu,68-68,5 lardayım nerdeyse 2 aydır.
bu puanların sitede bir önmi var mı ki?Benim daha çok düşük gerçi,kimseye de faydam olmaz.senağlama
ay benimkinin de kafası önden gidiyor 1 hafta falan,bide normal doğum istiyorum,ama gün geçtikçe korkmuyor da değilim normal doğumdan.
güle güle kullansın sidal hanım kıyafetlerini
oku oku pek olaylı bi gündü
evet şu an hala ordayım öyle gözüküyorBursasu,sen hala jimer de yapacaksın dimi doğumu?Sen hastane için çarşaf nevresim falan aldın mı yanına,ben aldım,ama dün bir arkdaşım dedi,batikon falan yaparken çok batıyor,bence alma.şimdi kararsız kaldım çıkarsam mı die?Aslında hastane de yeni,çarşaflar da yenidir die de düşünüyorum?sen ne yapacaksın?
kızlar sadece yastık yüzü alın bencede nevresime gerek yok yani.........................................
ama gereksiz değilmi kızlar bahsettiğiniz hastaneyi bilmiyorum ama bizim hastanede ben kanamam olunca 2 gün yattım tertemiz yeni çarşaflarla değiştiriyolarBursasu,sen hala jimer de yapacaksın dimi doğumu?Sen hastane için çarşaf nevresim falan aldın mı yanına,ben aldım,ama dün bir arkdaşım dedi,batikon falan yaparken çok batıyor,bence alma.şimdi kararsız kaldım çıkarsam mı die?Aslında hastane de yeni,çarşaflar da yenidir die de düşünüyorum?sen ne yapacaksın?
napcaznız anacım kılıfıkızlar sadece yastık yüzü alın bencede nevresime gerek yok yani.........................................
şimdi şöyle yapıyoruz önce benim profile bakıyoruz ohaaa oluyoruz sonrada 11 43 itibariyle mesajlara bakıyoruzamanın doğuran falan yok di mi?
Olay derken korkutmayın beni kötü şey yoktur değil mi?
Hedef gösterin sayfa yada saat söyleyebilecek var mı olayların cereyan ettiği yerle ilgili??
Heyecan yaptım delikafaduldendelikafadulden
ama gereksiz değilmi kızlar bahsettiğiniz hastaneyi bilmiyorum ama bizim hastanede ben kanamam olunca 2 gün yattım tertemiz yeni çarşaflarla değiştiriyolar
napcaznız anacım kılıfı
şimdi şöyle yapıyoruz önce benim profile bakıyoruz ohaaa oluyoruz sonrada 11 43 itibariyle mesajlara bakıyoruz
kızlar ben geldim ceyo dozkan sizede puan verdim
ne biliyim bizde şöle dantelli tüllü kılıf götürülür hastaneye.........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?