2009 Nisan Anneleri buraya

en süperi seninkiymiş ısıt suyu bekle ebeni hem artık su ısıtmakta kolay koy ketıla sıcak suda ne işe yarıyosa artık:lepi:

ıyi akşamlar,şöööle bir geçmişi okudum da yarım kaldı yine,en çok da gündüz oluyor muhabbet.

Bakalım isim konusu bizde de tam bir muamma,umarım dedemiz bize son anda bir oyun yapmaz,hala söylediği bir isim yok,kendinden o kadar emin herhalde,onun dediği olacak dielaelaelaelaelae
sağolun tatlılar kalkamadım daha
muhtemel doğum tarihi 27 nisan görünüyo
ultrason 13 nisan veriyo
doktor 20 si ile 25 arası bekliyo
daha normalmi sezeryanmı belli değil

O zaman senin oğluşun haftasından önde gidiyor hehalde dimi,öyle oluyor?

Ben buna uyuyorum sanırım,ilk başlarda aldım ben aldığım kiloları,şimdi durdu,68-68,5 lardayım nerdeyse 2 aydır.

bu arada teşekkür buttonumuz kalktı bari birbirmize puan verelim
ben arada veriyorum öle günde 20 kişiye puan verebilirsin farklı kişilere

bu puanların sitede bir önmi var mı ki?Benim daha çok düşük gerçi,kimseye de faydam olmaz.senağlama

Aynen cnm ya zaten normal doğumda mühim olan başmış o çıktıktan sonra bişey kalmıyomuş ama biz bu koca kafalıları nasıl çıkarcaz bakalım...delikafadulden

ay benimkinin de kafası önden gidiyor 1 hafta falan,bide normal doğum istiyorum,ama gün geçtikçe korkmuyor da değilim normal doğumdan.

kız cadııııııı sabahtan beri bağırtıyosun beni burda dileeeeeeeek diye iyice öğren annenden ve minik kardeşinden habersiz bırakma bizikaydirigubbakcemile5

ayyy sen beni mi çağırdın ben çok daha gerideki sayfaları okuyodum yahu.
Bizim cadı da artık az kaldı anne öğret diyince deneme yaptık teyzesi.
Ben de nisan annesi olarak kendi kumpirimi kendim yemeye gittim bugün yine
dolan dolan heryerimi ağrıttım.Bugünde kızıma alışveriş yaptım. Ne olur ne olmaz
kardeşi olunca rahat rahat alışveriş yapamam kızıma diye gittim yazlık tunikler
taytlar aldım geldim prensesime.kaydirigubbakcemile2
Geçmişin hepsini okuyamadım ama okuycam azimliyimm.kötükedihüso

evet cnm önden gidiyor kafada önden gidiyormuş
bende sonlara yaklaştıkça tırsmalarım başladı valla

megullllll bana puan vermişin saol tatlım bende vereyim dedim olmadı yarın denerim artık
bu arada kendine dikkat et bak ben hala öksürüyorum zavallı oğlum ben öksürdükçe ikiye katlanıyor içimde:1no2:

heee yaa bu arada eski türk filmlerinde hep görmüşümdür
anacım bu ebeler ne diye su ısıtır sıcak suyla kadını dğurtmanın ne bağlantısı var yaw

Bursasu,sen hala jimer de yapacaksın dimi doğumu?Sen hastane için çarşaf nevresim falan aldın mı yanına,ben aldım,ama dün bir arkdaşım dedi,batikon falan yaparken çok batıyor,bence alma.şimdi kararsız kaldım çıkarsam mı die?Aslında hastane de yeni,çarşaflar da yenidir die de düşünüyorum?sen ne yapacaksın?

kızlar sadece yastık yüzü alın bencede nevresime gerek yok yani.........................................

güle güle kullansın sidal hanım kıyafetlerini
oku oku pek olaylı bi gündü

amanın doğuran falan yok di mi?
Olay derken korkutmayın beni kötü şey yoktur değil mi?
Hedef gösterin sayfa yada saat söyleyebilecek var mı olayların cereyan ettiği yerle ilgili??
Heyecan yaptım delikafaduldendelikafadulden

evet şu an hala ordayım öyle gözüküyor
aralıkta orda bi arkadşım doğum yapmıştı hep yanındaydım
orda tertemiz çarşaflar seriyolar valla ben koymadım çarşaf dalan koymucamda özel hastane sonuçta

ama gereksiz değilmi kızlar bahsettiğiniz hastaneyi bilmiyorum ama bizim hastanede ben kanamam olunca 2 gün yattım tertemiz yeni çarşaflarla değiştiriyolar

kızlar sadece yastık yüzü alın bencede nevresime gerek yok yani.........................................
napcaznız anacım kılıfı

şimdi şöyle yapıyoruz önce benim profile bakıyoruz ohaaa oluyoruz sonrada 11 43 itibariyle mesajlara bakıyoruz

ne biliyim bizde şöle dantelli tüllü kılıf götürülür hastaneye.........................

senle dozkana verdim bacım çiçeğede önceden vermiştim 1 kere veriliyo sanırsam.................1 günde öylemi....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…