az önce görümcem aradı ne yemek yapalım canın ne istiyo dedisırnaşık şey heheee tadını çıkarmam lazım bu durumun ama bu obez bünyenin bişey istemeyeceği tuttu:mymeka:
neyse öğleden sonra gelecekler kanımca kıl tüy işlerini bitirebilsem bari
süpermiş buuukızlar deneyecekmisiniz hürriyetin sitesinden....
Anne baba olmaya karar mı verdiniz ? ya da anne baba adayısınız ve doğacak bebeğiniz çok merak ediyorsunuz ? Doğacak çocuğunuz en çok kime benzeyecek. ? İşte sizin için yapılmış bir program BabyMaker . Programı kullanmak çok kolay anne ve babanın resimlerini ekliyorsunuz. Potansiyel çocuğunuzun resmi ortaya çıkıyor. Eloğlu yapmış bize de denemek düşer… Ben denedim; programa göre oğlum yada kızım olursa resimleri aşağıdaki gibi şirin çocuklar çıktı. Bence denemeye değer,
bu linkten indirebilirsiniz.
Luxand - BabyMaker
Bizim çocuklarımız
meraba büyülü bahçeler
23-03 saat sabah 9.30 da bebişimiz demir geldi
normal doğum yapabildim
çiçek benim için yeni bir topik açabilirmisin
çiçek doğurduysa şirvan sen yapabilirmisin
en kısa zamanda topiğe doğum hikayemi yazıcam uzun uzun
korkulacak bişey yok kocaman öpüyorum
sağlıcakla kalın
didem gelmişşşşş şekercim maşallah demirciğe çok üzmeden gelmiş seni anlaşılan darısı hepimizin başına(şenay)meraba büyülü bahçeler
normal doğum yapabildim
sağlıcakla kalın
kız ağlaya ağlaya geçen sefer nerdeyse doğuracaktım bakalım bu sefer ne olcak fil yavrusu gibi bi sağa bi sola yuvarlana yuvarlanakız sen nasıl yapıyosun ..
kıl - tüy işlerini - o koca göbekle...
aaaaaaaa hatırlandımya çok mutlu oldum çokkk:)hamile hamile mutlu ettin beni kolay kolay doğumun olsun inşallah:)bende dua ediyim dedim..geldim geçmişi okuyodum.
kimler doğurmuş nolmuş diye iştee.
benn dün doktordaydım.kızım nehirim(büyük ihtimal ismi nehir) 3 buçuk kilo..normal doğum için sancılar bekliyoruz işte ama bana hiç tutmucakmış hep böyle yaşıcakmısım geliyo.3 gundur inanılmaz şiddetli başağrım var..ve çok stresliyim....
maşallah demir'imize.....demir bebek 3.250 kg 50 cm doğdu
ultrason ve göbeğim yanılmış
fazla kalamıycam herkesi çok öpüyorum hepinize dua ettim
meraba büyülü bahçeler
normal doğum yapabildim
sağlıcakla kalın
ayy valla ben geliyom millet gidiyoo bu arada benim kociş yattı ben ondan sonra yatıyorum neymiş nefes alıp verrken biri beni gırtlaklıyo gibi nefes alıyormuşum kaydirigubbakcemile3uyuyamıyormuş ondan dolayı ben uyudukdan sonra gel diyo banaklava:
slm güzel nisan anneleri yarın doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var sezeryan olacağım..sizlere haber vermeye çalışırım..ne olur benim ve güzel kızım için dua edin..sizleri çok seviyorum..ALLAHA emanet olun..
kızlar merak edenlere teşekkür ederim.....daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi yazmak isterim ama vermekle mükellef olduğum bilgiler olduğunu bildiğim için geldim:))
23.03 te sabah sancılarla başlayan serüvenim aynı gün saat 5 te nişanımın gelmesiyle hastanede devam etti...ebeler kontrolden sonra nstye bağladılar ve benim sancılarım 6 dakikada bire düşmüştü....doktorum yola çıkmışken geri döndü ve olabildiğnce en erken ameliyata alındım...kızım 8.20 geçe dünyaya gelmiş.....3.250.gr ağırlığında 49 cm bir bebek ana kuzusu.......hastanede elden ele dolaşan bir bebek oldu ne zaman hemşire odasına gidipte geç gelmediği olmadı zillimin:)).......kızlar içinizde iken kıymet bilin....inanın doğum yaptığım günden beri uyuma saatim 6-7 saati geçmemiştir.....yani 5 gündeki toplam uyumam günlük değil:)) hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah fırsat buldukça gelirim.......hepinizi seviyorum.....
kızla rgünaydın.... ayyy rumelili allah bağışlasın ne tatlı şey bu böyle....
meralcim seni de allah kurtarsın belki de şu dakikalarda kızını kucağına almışsındır...şimdiden allah analı babalı büyütsün...
kızlar bende yarın sabah saat 8.30 da sezeryana giriyorum, dualarınıza ihtiyacım olacak, bugün tekrar girmeye çalışıcam ama malum evde hummalı bir koşuşturmaca var fazla takip edemeyebilirim sizleri... hepinizi çok seviyorum her ne kadar tanımasamda... inşallah doğumdan sonrada bu güzel paylaşımlarımız devam eder öpüyorum canlarım..
ben de bugün doktora gidicem
ay en son bi ay önce gitmiştim bakalım ne kadar büyümüş benim sıpa görcez
akşam da bi arkidişe bebek görmeye gitçez ikizleri olmuştu
kıs şenay durumu gözler sana aktarırırm aman ne zormuş ikiz bebek diye:)
lokal anestezi kremi gecen sefer bi işe yaramadıda bu sefer daha çok sürcem bakalım epilasyon için
valla ben abartıp 1 ay boyunca haftada 5 kere yedim en sonunda baktım kusacam vazgeçtim çiçeğin dediği gibi hiç bişeyi abartmamak lazım cokacimcoook
geçen gittiğimde dr anlattı
bi hastası gece 4 de aramış benim suyum geldi 4 saattirde sancı çekiyorum demiş ama kadın fısıldayarak konuşuyormuş dr da neden fıısıldıyosun demiş kocam uyuyorda demiş kadın uyandırmamak için demiş :))) neyse bu arada farklı şehirdeler dr ulaşması için 1,5 saat yol gitmesi lazım dr da hemen kocanı uyandır ama sakın buraya gelme yolda doğurursun orda bi hastaneye git demiş dr yatmış 1 saat sonra bi telefon daha kocası biz izmire girdik hangi hastaneye gidelim demiş ama arkadan kadını öldürüyolar gibi bağırıyodu diyo.dr hastaneyi aramış dışarı sedyeyi çıkarın ebede çıksın falan diye,kadını arabadan çıkarmışlar acilin önünde sedyede doğurmuş :)))) bana sende bööle olma demek için anlatmıştı delikafadulden
emzirme - ve doğumda rahatlama biçimleri anlatıldı.
göğüs uçlarının yara olmaması için kolanyalı bir pamukla tampon yapılması istendi,, doğumu yaklaşanlar , her sabah.. akşamda krem sürülecek..
doğumdan sonra 1 hafta yara olmazsa - atlattın ..
şayet göğsün yara oldu..
havuçu sirkede biraz bekletim. mikrobu olsün diye..
yıka sonra rendeleyeceksin ... rendelediyin havuçu göğüs ucuna koy.. diğer emzireceğin zamana kadar beklet,, emzirmeden suyla göğüs ucunu temizle dediler,
birde - yumurta beyazını şırp , göğsüne sür,, o zar gibi kuruyacak..
sonra kaldırıp , suyla temizledikten sonra - emzir. ..
göğüs sızısını alıyormuş....
demir bebek 3.250 kg 50 cm doğdu
ben yolunmaya gider çawww
didem gelmişşşşş şekercim maşallah demirciğe çok üzmeden gelmiş seni anlaşılan darısı hepimizin başına(şenay)
kız ağlaya ağlaya geçen sefer nerdeyse doğuracaktım bakalım bu sefer ne olcak fil yavrusu gibi bi sağa bi sola yuvarlana yuvarlana
kızlar aylar sonra kocaya bi çay getireyim dedim yuvarlana yuvarlana mutfaga gittim tam salona elimde bardaklarla girdim ki ayagım halıya bi takıldı göbeğimin üstüne yapısıyodum elimde çaylarla son dk kurtardım ama bu seferde çatım ayrıldı resmen:çok üzgünüm:
aaaaaaaa hatırlandımya çok mutlu oldum çokkk:)hamile hamile mutlu ettin beni kolay kolay doğumun olsun inşallah:)bende dua ediyim dedim..geldim geçmişi okuyodum.
kimler doğurmuş nolmuş diye iştee.
benn dün doktordaydım.kızım nehirim(büyük ihtimal ismi nehir) 3 buçuk kilo..normal doğum için sancılar bekliyoruz işte ama bana hiç tutmucakmış hep böyle yaşıcakmısım geliyo.3 gundur inanılmaz şiddetli başağrım var..ve çok stresliyim....
ayy valla ben geliyom millet gidiyoo bu arada benim kociş yattı ben ondan sonra yatıyorum neymiş nefes alıp verrken biri beni gırtlaklıyo gibi nefes alıyormuşum kaydirigubbakcemile3uyuyamıyormuş ondan dolayı ben uyudukdan sonra gel diyo banaklava:
slm güzel nisan anneleri yarın doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var sezeryan olacağım..sizlere haber vermeye çalışırım..ne olur benim ve güzel kızım için dua edin..sizleri çok seviyorum..ALLAHA emanet olun..
kızlar merak edenlere teşekkür ederim.....daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi yazmak isterim ama vermekle mükellef olduğum bilgiler olduğunu bildiğim için geldim:))
23.03 te sabah sancılarla başlayan serüvenim aynı gün saat 5 te nişanımın gelmesiyle hastanede devam etti...ebeler kontrolden sonra nstye bağladılar ve benim sancılarım 6 dakikada bire düşmüştü....doktorum yola çıkmışken geri döndü ve olabildiğnce en erken ameliyata alındım...kızım 8.20 geçe dünyaya gelmiş.....3.250.gr ağırlığında 49 cm bir bebek ana kuzusu.......hastanede elden ele dolaşan bir bebek oldu ne zaman hemşire odasına gidipte geç gelmediği olmadı zillimin:)).......kızlar içinizde iken kıymet bilin....inanın doğum yaptığım günden beri uyuma saatim 6-7 saati geçmemiştir.....yani 5 gündeki toplam uyumam günlük değil:)) hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah fırsat buldukça gelirim.......hepinizi seviyorum.....
kızla rgünaydın.... ayyy rumelili allah bağışlasın ne tatlı şey bu böyle....
meralcim seni de allah kurtarsın belki de şu dakikalarda kızını kucağına almışsındır...şimdiden allah analı babalı büyütsün...
kızlar bende yarın sabah saat 8.30 da sezeryana giriyorum, dualarınıza ihtiyacım olacak, bugün tekrar girmeye çalışıcam ama malum evde hummalı bir koşuşturmaca var fazla takip edemeyebilirim sizleri... hepinizi çok seviyorum her ne kadar tanımasamda... inşallah doğumdan sonrada bu güzel paylaşımlarımız devam eder öpüyorum canlarım..
eşimin bir akrabası - vefat etmiş , baş sağlığına gittik..
şeker o o yüzden giremedim...
demir bebek 3.250 kg 50 cm doğdu
meraba büyülü bahçeler
normal doğum yapabildim
sağlıcakla kalın
günaydınnn herkese.... inşallah herkes iyidir... ben yeni kalktım sabah sabah bi yarım saat yürüdüm geldim.... şimdi kahvaltı yapcam... sonra gelirim.... öptük sizi kızımla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?