2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar deneyecekmisiniz hürriyetin sitesinden....
Anne baba olmaya karar mı verdiniz ? ya da anne baba adayısınız ve doğacak bebeğiniz çok merak ediyorsunuz ? Doğacak çocuğunuz en çok kime benzeyecek. ? ışte sizin için yapılmış bir program BabyMaker . Programı kullanmak çok kolay anne ve babanın resimlerini ekliyorsunuz. Potansiyel çocuğunuzun resmi ortaya çıkıyor. Eloğlu yapmış bize de denemek düşer… Ben denedim; programa göre oğlum yada kızım olursa resimleri aşağıdaki gibi şirin çocuklar çıktı. Bence denemeye değer,

bu linkten indirebilirsiniz.

Luxand - BabyMaker

Bizim çocuklarımız

meraba büyülü bahçeler
23-03 saat sabah 9.30 da bebişimiz demir geldi
normal doğum yapabildim
çiçek benim için yeni bir topik açabilirmisin
çiçek doğurduysa şirvan sen yapabilirmisin
en kısa zamanda topiğe doğum hikayemi yazıcam uzun uzun
korkulacak bişey yok kocaman öpüyorum
sağlıcakla kalın

kız sen nasıl yapıyosun ..
kıl - tüy işlerini - o koca göbekle...

ayrıca - dün gene çoşmuşsunuz...

birkaç sayfa okudun sıkıldım valla.

okuyamayacağım kusura bakmayın...

süpermiş buuu

günaydınnn herkese.... inşallah herkes iyidir... ben yeni kalktım sabah sabah bi yarım saat yürüdüm geldim.... şimdi kahvaltı yapcam... sonra gelirim.... öptük sizi kızımla....

canım doğum hikayeleri diye bir topik açarız. açmasına....

sen ilk önce demirin kilosunu - bir yaz bakalım .. listemize ekleyelim..

bu arada demir beyin yakışıklı resmini de istiyoruz......

allah nazarlardan saklasın o minik meleğimizi ....

didem gelmişşşşş şekercim maşallah demirciğe çok üzmeden gelmiş seni anlaşılan darısı hepimizin başına(şenay)

kız sen nasıl yapıyosun ..
kıl - tüy işlerini - o koca göbekle...
kız ağlaya ağlaya geçen sefer nerdeyse doğuracaktım bakalım bu sefer ne olcak fil yavrusu gibi bi sağa bi sola yuvarlana yuvarlana

maşallah. benim de midem bulanıyor başım dünüyor. eşim yoksa hamile misin diye dalga geçiyor. ne oldu bize böyle son zamanlarda hayır olsun inşallah

demir bebek 3.250 kg 50 cm doğdu
ultrason ve göbeğim yanılmış
fazla kalamıycam herkesi çok öpüyorum hepinize dua ettim

gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Oh be o ne keyif öyle.

Canım dualarımız seninle.Allah yardımcın olsun.

İdilmize maşallah.O ne tatlılık öyle.Yanaklar pembe pembe çok şeker.

Allah yardımcın olsun canım.Of ne heyecanlısındır sen şimdi.

Güzel haberlerle dönersin inşallah:))

lokal anestezi kremi gecen sefer bi işe yaramadıda bu sefer daha çok sürcem bakalım epilasyon için

Bende de çok işe yaramıyor ama yine de fena değil.

O ne be!Kadındaki rahatlığa ve fedakarlığa şaştım kaldım:1shok:

Sağol tatlım bilgiler için.

Maşallah Demir bebeğe.

ben yolunmaya gider çawww

Kız sen ne kadar bekletiyorsun kremi.Ben 2 saate yakın bekliyorum

canım benim yaaa. ..

devamlı gittiğin bir ağdacı falan yokmu .. eve çağırırdım..

allah yardımcın olsun.......

sen şu 2 gün daha sakın yerinden kalkma canım ya tehlikeye atmaya değer mi?
adamcağızda üzülmüştür o kadar zaman her işini yapmış son anda ona çay getirirken bişey olacak Allah korusun. OTUR sen yerine salıdan sonra kimse otur demez zaten.

Kız siz unutuyosunuz bizi gelip ziyaret etmiyosunuz nasılsınız demiyosunuz. Yoksa bizim kimseyi unuttuğumuz yok. Hadi artık bidaha ara vermeden devam tamam mı. Daha bebiş sorunlarımızı konuşcaz hep beraber.

Görür o yakında senin çıkardığın o sesleri özler bebiş ona gününü gösterecek.Annesinin öcünü alacakkkkkkk.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Umarım çok rahat geçer ameliyatın.

Ayyy canım maşallah İdil e kime benzemiş kız bu prenses.Kilosu boyu çok güzel maşallahhhhhh.

Son ana kadar canlı yayın istiyoruz canım heyecanını bizlerle paylaş sen zaten bu gece uyuyamazsın yaz bize neler hissettiğini.Umarım herşey istediğin gibi olur kolay bir sezeryan geçirirsin.Habersiz bırakma olar mı?

eşimin bir akrabası - vefat etmiş , baş sağlığına gittik..
şeker o o yüzden giremedim...

Başınız sağolsun canım.

Didem hoşgeldin canım. Demir bebeğimize maşallah. İyiki yanıltmış sizi ultrason doğru çıksaydı normal doğamaya bilirdi annesi. Gözünaydın canım. Darısı başımızaa.

didem hayırlı olsun.dualrın için teşekkürler.demirin kilosu boyu maşallah çok iyi.ultrason baya bi yanılmış bu durumda.en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz.

günaydınnn herkese.... inşallah herkes iyidir... ben yeni kalktım sabah sabah bi yarım saat yürüdüm geldim.... şimdi kahvaltı yapcam... sonra gelirim.... öptük sizi kızımla....

günaydın kaçak.nerelerdesin.hiç girmiyosun artık.güya evdesin artık.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…